Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
καλημέρα
μετά από 1-2 ημέρες συνειδητής αποχής πάλι στο ίδιο μαγαζί μ' ένα ζεστό καφεδάκι
ο φτωχός διαμαρτύρεται συνεχώς, αφού γύρισε ο τροχός αφού ....
μετά από 1-2 ημέρες συνειδητής αποχής πάλι στο ίδιο μαγαζί μ' ένα ζεστό καφεδάκι
ο φτωχός διαμαρτύρεται συνεχώς, αφού γύρισε ο τροχός αφού ....
- Lacedaemonian
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα!
Παρέθεσα το άρθρο για τον καφέ για να δείτε πόση παραπληροφόρηση πέφτει στον κόσμο. Το άρθρο κατ' αρχήν δεν μας λέει για πιο είδους καφέ μιλάει. Δηλαδή ο φραπές μου είναι το ίδιο ωφέλιμος; Και ο Ελληνικός; Και ο φίλτρου; Και ο καπουτσίνος που έπιναν οι παπικοί καλογέροι;
Κι αφού (το άρθρο) περιγράφει τα πολλά ωφέλιμα του καφέ καταλήγει πώς εξαρτάται αν θα μας κάνει καλό ή θα μας βλάψει ο καφές...(μετά τα διθυραμβικά σχόλια, υπεισέρχεται - ξαφνικά - η λέξη βλάβη) από την ποσότητα που θα καταναλώσουμε!
Δηλαδή ρε μεγάλε; Πόσο πρέπει να καταναλώσουμε; Ένα φλυτζανάκι; Μια κούπα; Έναν κουβά; Εξ άλλου το ότι η υπερβολική ποσότητα βλάπτει ισχύει για ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα τρόφιμα.
Παρέθεσα το άρθρο για τον καφέ για να δείτε πόση παραπληροφόρηση πέφτει στον κόσμο. Το άρθρο κατ' αρχήν δεν μας λέει για πιο είδους καφέ μιλάει. Δηλαδή ο φραπές μου είναι το ίδιο ωφέλιμος; Και ο Ελληνικός; Και ο φίλτρου; Και ο καπουτσίνος που έπιναν οι παπικοί καλογέροι;
Κι αφού (το άρθρο) περιγράφει τα πολλά ωφέλιμα του καφέ καταλήγει πώς εξαρτάται αν θα μας κάνει καλό ή θα μας βλάψει ο καφές...(μετά τα διθυραμβικά σχόλια, υπεισέρχεται - ξαφνικά - η λέξη βλάβη) από την ποσότητα που θα καταναλώσουμε!
Δηλαδή ρε μεγάλε; Πόσο πρέπει να καταναλώσουμε; Ένα φλυτζανάκι; Μια κούπα; Έναν κουβά; Εξ άλλου το ότι η υπερβολική ποσότητα βλάπτει ισχύει για ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα τρόφιμα.
Καλος ο καφες αλλά σαν το τσιπουρο δεν......εχει.
Αμα ειναι και "νεκταρ"...............
Θα εγραφα ενα σεντονι για τα καλα του τσιπουρου
αλλά φοβαμαι οτι θα βγει.....κιλίμι.

Αμα ειναι και "νεκταρ"...............
Θα εγραφα ενα σεντονι για τα καλα του τσιπουρου
αλλά φοβαμαι οτι θα βγει.....κιλίμι.

- Kostas_Peraia4
- Lacedaemonian
Κωστα,αν θελεις ..ιταλιανικα ποτα δοκιμασε το "γαλα της πεθερας" (Latte di Suocera, αλλα δεν ξερω να ποσταρω φωτο,αντιθετα απο μουσικοβιντεο
,γοογλαρε το)

Απόστολε, διακρίνω έναν εκνευρισμό τελευταία στα γραπτά σου.ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλημέρα!
Ελπίζω να είναι κάτι παροδικό και να οφείλεται μόνο στην κατανάλωση φραπέ.

- ΑποστόληςΑ
Ήρθα μετά την δουλειά σπίτι και έκανα μία μακαρονάδα, άλλο πράγμα.
Γλυκιές πιπεριές, κρεμύδι, μανιτάρια, σκόρδο, λευκό κρασί, φρέσκια τομάτα, μαιδανό, μαύρο πιπέρι, μπούκοβο και αντί για αλάτι... 50 γραμμάρια αντζούγιες!!!
Αλλά το κλειδί είναι να τις ρίξει κανείς μαζί με το κρασί, ώστε να βράσουν και να διαλυθούν πριν πέσουν οι τομάτες.
Και η ξανθιά από δίπλα:

Ταμάμ!
Υ.γ.: Τα κόλπα για γ@μάτο βράσιμο στα μακαρόνια κατόπιν αιτήσεως.
Γλυκιές πιπεριές, κρεμύδι, μανιτάρια, σκόρδο, λευκό κρασί, φρέσκια τομάτα, μαιδανό, μαύρο πιπέρι, μπούκοβο και αντί για αλάτι... 50 γραμμάρια αντζούγιες!!!
Αλλά το κλειδί είναι να τις ρίξει κανείς μαζί με το κρασί, ώστε να βράσουν και να διαλυθούν πριν πέσουν οι τομάτες.

Και η ξανθιά από δίπλα:

Ταμάμ!
Υ.γ.: Τα κόλπα για γ@μάτο βράσιμο στα μακαρόνια κατόπιν αιτήσεως.

καλημέρα
κόλπα θα δεις ΑΛΕ από το site μου, όπου έχω θεματολογία για τη μεγειρική και κάποια στιγμή όταν δεν θα ντρέπομαι
θα σας κοινοποιήσω τη διεύθυνση
κόλπα θα δεις ΑΛΕ από το site μου, όπου έχω θεματολογία για τη μεγειρική και κάποια στιγμή όταν δεν θα ντρέπομαι

- kataramenos5
Που πας ρε γατι...Ale έγραψε: Και η ξανθιά από δίπλα:
Ταμάμ!

εδιτ : Καλα ειναι μαυρη και δε δενει τοσο αλλα ας μην ειμαστε ρατσιστες.

Mike μη ντρεπεσαι.

Παπα σορυ ουτε στον καφενε δεν εχω ορεξη να μπω.Χαλια μαυρα μ αυτα που διαβαζω.
κατ
απλά σε ανάλογο φόρουμ που έβαλα τη διεύθυνση (όπως κι εδώ, άσχετο θεματικά) έπεσαν ότι νάναι κριτικές από "χουλίγκανους" - καγκουροδιάθετους
δε βαριέσαι, είμαι σίγουρος ότι κάποιοι θα εκτιμήσουν την ερασιτεχνική προσπάθειά μου, γιατί και να τρώνε και να πίνουν ξέρουν (... και με το παραπάνω)
http://mikeofthrace.webnode.gr/
απλά σε ανάλογο φόρουμ που έβαλα τη διεύθυνση (όπως κι εδώ, άσχετο θεματικά) έπεσαν ότι νάναι κριτικές από "χουλίγκανους" - καγκουροδιάθετους

δε βαριέσαι, είμαι σίγουρος ότι κάποιοι θα εκτιμήσουν την ερασιτεχνική προσπάθειά μου, γιατί και να τρώνε και να πίνουν ξέρουν (... και με το παραπάνω)
http://mikeofthrace.webnode.gr/