Π.Α.Ο.Κ.-Ξανθη 0-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ξανθη 0-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Δυστυχώς και μέσα από εδώ βλέπω να μεταφέρονται απόψεις από κάτι ραδιοφωνικούς φαλακρούς παραγωγούς και από κάτι βοσκούς... Ρε όλοι μάτια έχετε ΜΟΝΟ τα μάτια σας να εμπιστεύεστε...
Ας κάνουμε σε κάθε παιχνίδι 20 ευκαιρίες και τα γκολ θα έρθουν... Μιλάμε για το Ελληνικό πρωτάθλημα... Δηλαδή ποιον πρέπει να φέρω για να σκοράρει με την Ξάνθη και την Κέρκυρα;;; Οκ δεν μπήκαν τα γκολ... Σήμερα υπήρχε μια χαλαρότητα στην πορεία άρχισαν να εμφανίζονται και τα νεύρα και μαζί με αυτά ήρθε η ισοπαλία...
Εγώ δεν θα κράξω τον Κουλουρη γιατί έχασε το τετ α τετ αλλά θα τον τραβήξω το αυτί που δεν έκοψε την μπάλα δίπλα του (1-0). Εγώ δεν θα κράξω τον Τιάμ που έκανε το σουτ στο τέλος και το απέκρουσε ο τερματοφύλακας αλλά θα τον τραβήξω το αυτί που δεν πάσαρε δίπλα του για ένα σίγουρο γκολ (2-0).
Ο πρωταθλητής βάζελος έφερε χ. Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ έφερε χ. Ο Πρωταθλητής γαύρος έχασε από τον Κούγια αυτό κι αν δεν είναι είδηση...
Με αυτά που διαβάζω και ακούω αν η κούλα αύριο κερδίσει ίσα που θα σηκώσει από αύριο κιόλας το πρωτάθλημα...
Αλήθεια σε ποια αγωνιστική βρισκόμαστε;;;
Υ.Γ. Ακούω και ακούω για τον Τζάλμα Κάμπος ένας μέχρι τώρα δεν έχει γράψει για το ξύλο που έχει φάει αυτές τις 3 αγωνιστικές....
Ας κάνουμε σε κάθε παιχνίδι 20 ευκαιρίες και τα γκολ θα έρθουν... Μιλάμε για το Ελληνικό πρωτάθλημα... Δηλαδή ποιον πρέπει να φέρω για να σκοράρει με την Ξάνθη και την Κέρκυρα;;; Οκ δεν μπήκαν τα γκολ... Σήμερα υπήρχε μια χαλαρότητα στην πορεία άρχισαν να εμφανίζονται και τα νεύρα και μαζί με αυτά ήρθε η ισοπαλία...
Εγώ δεν θα κράξω τον Κουλουρη γιατί έχασε το τετ α τετ αλλά θα τον τραβήξω το αυτί που δεν έκοψε την μπάλα δίπλα του (1-0). Εγώ δεν θα κράξω τον Τιάμ που έκανε το σουτ στο τέλος και το απέκρουσε ο τερματοφύλακας αλλά θα τον τραβήξω το αυτί που δεν πάσαρε δίπλα του για ένα σίγουρο γκολ (2-0).
Ο πρωταθλητής βάζελος έφερε χ. Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ έφερε χ. Ο Πρωταθλητής γαύρος έχασε από τον Κούγια αυτό κι αν δεν είναι είδηση...
Με αυτά που διαβάζω και ακούω αν η κούλα αύριο κερδίσει ίσα που θα σηκώσει από αύριο κιόλας το πρωτάθλημα...
Αλήθεια σε ποια αγωνιστική βρισκόμαστε;;;
Υ.Γ. Ακούω και ακούω για τον Τζάλμα Κάμπος ένας μέχρι τώρα δεν έχει γράψει για το ξύλο που έχει φάει αυτές τις 3 αγωνιστικές....
'Ελα Λούμπος Μίχελ, κάνε τα μαγικά σου και φέρε τα 2 κομμάτια του παζλ που λείπουνε και τέλος τα κενά, μόνο αναπληρώσεις και άμα ξαναέχουμε μέρες σαν τη σημερινη να μου τρυπήσετε τη μύτη.
Συμφωνώ με το josh για το ότι η ομάδα που χτίζουμε , παίζει ωραία και θα βελτιώνεται συνεχώς. Δεν είναι όμως για πρωτάθλημα .
Ο λόγος που δεν είναι για πρωτάθλημα είναι αυτό που λέει ο desperando. Ο ΠΑΟΚ σήμερα έπρεπε να μπει στο γήπεδο λες και θα έπαιζε με τη Ρεάλ. Να πατήσει τη Ξάνθη, να ξεμπουκώσει από τις χαμένες ευκαιρίες τόσων αγωνιστικών και να στείλει ηχηρό μήνυμα παντού. Δεν έκανε τίποτα από αυτά γιατί έχει νοοτροπία 4ου. Δε φταίνει οι ξένοι παίκτες που δεν υπάρχει κάποιος να τους δώσει να καταλάβουν ότι ήρθαν εδώ για πρωτάθλημα κι όχι για απλά για να παίξουν και να πάρουν συγχαρητήρια. Δε φταίει κανείς που δεν υπάρχει κάποιος στην ομάδα που να έχει κάνει πρωταθλητισμό , που δεν υπάρχουν κάκαλα να ξυπνήσει τους άλλους. Έναν είχαμε που ελπίζαμε να σηκώσει αυτό το βάρος αλλά χάλασε το ...ξυπνητήρι... Μόνος ο Τζαβέλλας τι να σου κάνει. Εδώ ο Γκάρι έχασε το άχαστο και πήρε μετά τη μπάλα και τη κλώτσησε σαν παιδάκι , έτσι για να τη τιμωρήσει που δε μπήκε. Τι να λέμε τώρα.
Ο λόγος που δεν είναι για πρωτάθλημα είναι αυτό που λέει ο desperando. Ο ΠΑΟΚ σήμερα έπρεπε να μπει στο γήπεδο λες και θα έπαιζε με τη Ρεάλ. Να πατήσει τη Ξάνθη, να ξεμπουκώσει από τις χαμένες ευκαιρίες τόσων αγωνιστικών και να στείλει ηχηρό μήνυμα παντού. Δεν έκανε τίποτα από αυτά γιατί έχει νοοτροπία 4ου. Δε φταίνει οι ξένοι παίκτες που δεν υπάρχει κάποιος να τους δώσει να καταλάβουν ότι ήρθαν εδώ για πρωτάθλημα κι όχι για απλά για να παίξουν και να πάρουν συγχαρητήρια. Δε φταίει κανείς που δεν υπάρχει κάποιος στην ομάδα που να έχει κάνει πρωταθλητισμό , που δεν υπάρχουν κάκαλα να ξυπνήσει τους άλλους. Έναν είχαμε που ελπίζαμε να σηκώσει αυτό το βάρος αλλά χάλασε το ...ξυπνητήρι... Μόνος ο Τζαβέλλας τι να σου κάνει. Εδώ ο Γκάρι έχασε το άχαστο και πήρε μετά τη μπάλα και τη κλώτσησε σαν παιδάκι , έτσι για να τη τιμωρήσει που δε μπήκε. Τι να λέμε τώρα.
Πραγματικά Αν, λέω αν, και αυτό είναι μόνο μια υπόθεση, παίρναμε ένα επιθετικό, πχ τύπου Μπερκ ή Αλμέϊδα ή Ιντέγε, τυχαία τα ονόματα, τότε θα έλεγα ότι ο ΠΑΟΚ έχει 90% πιθανότητα να πάρει το Πρωκτάθλημα. Τώρα λέω έχει 80% πιθανότητα και εφόσον δεν γίνει κίνηση τον Γενάρη.... Σκεφτείτε, 90%= 100%- 10% όπου 10% ο αστάθμητος παράγοντας και άλλα 10% ποσοστό αποτυχίας λόγω έλλειψης παστελωτή.pilotos έγραψε:Όταν καταλάβουμε ότι είναι μπάλα και γίνονται όλα, τότε θα γίνουμε μεγάλη ομάδα. Γιατί θα την πιστέψουμε και θα την στηρίξουμε πραγματικά.joshua έγραψε:Μα ισα ισα ρε pilote που μας κανει να νιωθουμε χειροτερα.Ακομα και σημερα κανεις δεν ειπε οτι η ομαδα ηταν κακη συγκεκριμενα λαθη εκανε και πληρωσε και μη κινησεις του καλοκαιριου που βλεπωντας τα χαλια των αλλων το καλοκαιρι οριομασταν γιατι αφηνουμε τετοια ευκαιρια να βγουμε απο πανω.
Πχ, εγώ τον πελκα δεν τον πάω. Δεν μου κάνει. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρώτη στραβή θα τον βρίζω στο γήπεδο.
Έχεις εικόνα τι γίνεται στην τούμπα εδώ και λίγα χρόνια;
Επιμένω ότι έχουμε καλύτερο υλικό από όλους τους άλλους. Ότι λέω από την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Ένας λείπει... Ελπίζω όμως να μην χρειαστεί.
Ιανουάριο δεν νομίζω να κάνουμε μεταγραφή
SM-G935F
Αν πάλι ανοίξει ο κ@λος...εεε σόρρυ η ρέντα Κλάους, Κουλούρη, Φανούρη .... το ποσοστό αυτό μηδενίζεται...

Το πρωτάθλημα δεν μπορεί να κριθεί την τρίτη αγωνιστική, δεν μπορεί να τελειώσει από σήμερα όσον αφορά τον πρώτο ειδικά με την γκέλα των 3/4.
Αυτές είναι κουβέντες που μπορούν να λεχθούν σε έναν με δυο μήνες εκτός αν θεωρούμε πως όλη τη σαιζόν θα βαράμε σε αδειο τέρμα και θα πετυχαίνουμε τον γάμο του Καραγκιόζη.
Αυτές είναι κουβέντες που μπορούν να λεχθούν σε έναν με δυο μήνες εκτός αν θεωρούμε πως όλη τη σαιζόν θα βαράμε σε αδειο τέρμα και θα πετυχαίνουμε τον γάμο του Καραγκιόζη.
Εχει τη φαση στο γιουτιουμπ αλλ μονο την τελευταια
Ευκολη παςα δεν ειχε ο τιαμ ωραια το πλάσαρε
Ευκολη παςα δεν ειχε ο τιαμ ωραια το πλάσαρε
giapas αυτο στις μερες μας δεν χτιζεται, αυτη ειναι η ενσταση μου σε αυτο που ειπε ο οξυθυμος ντεσπε, αλλα αγοραζεται και εκει ειναι το παραπονο μου.
http://www.novasports.gr/podosfairo/ell ... -gtD_mLSUlMANIAKOS έγραψε:Λινκ
Με φασεις κανεις ;
Πτανα νοβα
- The_Stalker
Όποιος δεν μπορεί να δει φάσεις από nova να δοκιμάσει το παρακάτω λινκ:
http://nvcdn.forthnet.gr/superleague/HL ... 250916.mp4
Επίσης έχουμε την παγκόσμια πρώτη, να βγάζουμε παίκτες παλτα, σε 1 μήνα το πολύ.
Είμαστε όλοι μπαλαδοφατσες, πρώτος εγώ δεν με βγάζω απέξω.
Αλλά... όσοι ξανά είδαν σε ριπλει την φάση του Τιαμ και επιμένουν ότι έπρεπε να την έσπαγε στον Γκαρυ, βάζω στοίχημα ότι δεν έχουν παίξει ποδοσφαιρακι ούτε σε φλιπερακια.
SM-G935F
Είμαστε όλοι μπαλαδοφατσες, πρώτος εγώ δεν με βγάζω απέξω.
Αλλά... όσοι ξανά είδαν σε ριπλει την φάση του Τιαμ και επιμένουν ότι έπρεπε να την έσπαγε στον Γκαρυ, βάζω στοίχημα ότι δεν έχουν παίξει ποδοσφαιρακι ούτε σε φλιπερακια.
SM-G935F
Ακριβώς αδερφέ , αγοράζεται . Ας το αγοράσουμε πρώτα και μετά ας μιλήσουμε για πρωταθλήματα κλπ.joshua έγραψε:giapas αυτο στις μερες μας δεν χτιζεται, αυτη ειναι η ενσταση μου σε αυτο που ειπε ο οξυθυμος ντεσπε, αλλα αγοραζεται και εκει ειναι το παραπονο μου.
The_Stalker έγραψε:Όποιος δεν μπορεί να δει φάσεις από nova να δοκιμάσει το παρακάτω λινκ:
Ούτε αυτο με παιζει
Γμτ η νοβα
To θέμα είναι νοοτροπία!
Υπάρχει ένα βιβλίο το legacy με την ποιο πολυνίκη ομάδα όλων των εποχων, τους all blacks!
Εκεί λοιπόν αναφέρεται πως χτίζουν νοοτροπία. Απ την προπόνηση μέχρι και το παραμικρό χαρακτηριστικό είναι γύρω απ την νοοτροπία!
Λείπει η νοοτροπία, το μαχαίρι στα δόντια, ΛΕΙΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ! ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΜΕΡΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ!
Αυτό είναι το βασικό! και μετά δουλεια δουλειά δουλειά!
Γκάρυ - Κάμπος-Τιάμ-Μυστακίδης πρέπει να δουλεύον 2 ώρες στα τελειώματα παραπάνω.
Επίσης πρέπει να δουλέψουν πάνω στο λεγόμενο στρεσκοολ δηλαδή το στρές να τους καυλώνει και όχι να τους χέζει!
Δουλεύονται αυτά. Στη Ρεάλ στα 17 ε στον ΠΑΟΚ ασ είναι στα 24!
Ο κλάους Το χάσε, βασικά δεν το χέ και ποτέ!
Στα του μάτς θα ήθελα βαρέλα μέσα, και να μείνει ο μπίρσεβαχ με αλλαγή τσίμιροτ και μέσα σακχόφ!
Θα μπορούσε στο 75 να ανέβαζε και δεξί χάφ τον μάτος και να έπεζε με δύο φορ τζαλμά-κλάους!
Επίσης τα στημένα μας γάμησαν σήμερα!
υγ: και με παίκτες κλάους-πέλκα κτλ κτλ νοοτροπία μπουζούκι χτίζεις, πρωταθλήματος ποτέ!
Υπάρχει ένα βιβλίο το legacy με την ποιο πολυνίκη ομάδα όλων των εποχων, τους all blacks!
Εκεί λοιπόν αναφέρεται πως χτίζουν νοοτροπία. Απ την προπόνηση μέχρι και το παραμικρό χαρακτηριστικό είναι γύρω απ την νοοτροπία!
Λείπει η νοοτροπία, το μαχαίρι στα δόντια, ΛΕΙΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ! ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΜΕΡΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ!
Αυτό είναι το βασικό! και μετά δουλεια δουλειά δουλειά!
Γκάρυ - Κάμπος-Τιάμ-Μυστακίδης πρέπει να δουλεύον 2 ώρες στα τελειώματα παραπάνω.
Επίσης πρέπει να δουλέψουν πάνω στο λεγόμενο στρεσκοολ δηλαδή το στρές να τους καυλώνει και όχι να τους χέζει!
Δουλεύονται αυτά. Στη Ρεάλ στα 17 ε στον ΠΑΟΚ ασ είναι στα 24!
Ο κλάους Το χάσε, βασικά δεν το χέ και ποτέ!
Στα του μάτς θα ήθελα βαρέλα μέσα, και να μείνει ο μπίρσεβαχ με αλλαγή τσίμιροτ και μέσα σακχόφ!
Θα μπορούσε στο 75 να ανέβαζε και δεξί χάφ τον μάτος και να έπεζε με δύο φορ τζαλμά-κλάους!
Επίσης τα στημένα μας γάμησαν σήμερα!
υγ: και με παίκτες κλάους-πέλκα κτλ κτλ νοοτροπία μπουζούκι χτίζεις, πρωταθλήματος ποτέ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pr.Jon την Κυρ 25 Σεπ 2016, 22:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.