Αστέρας Τρ.-Π.Α.Ο.Κ,1-2,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Αστέρας Τρ.-Π.Α.Ο.Κ,1-2,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Άρτι αφιχθεις απο την Τρίπολη.
Εννοείται πως η ΠΑΕ πρέπει να αντιδράσει διότι το κλίμα στο γήπεδο απο αυτούς ήταν πως ο ΠΑΟΚ ειναι η νέα παράγκα. Άμπαλοι χωριάτες φιλόγαυροι. Εντάξει όλοι βλέπουμε έδρα όταν παίζουμε στην έδρα μας αλλά το σημερινό παραπάει.
Ας το επιβεβαίωσει και κάποιος άλλος που ήταν εκει.
Μπράβο για την νίκη, τελος με αυτούς πάμε για το επόμενο.
Εννοείται πως η ΠΑΕ πρέπει να αντιδράσει διότι το κλίμα στο γήπεδο απο αυτούς ήταν πως ο ΠΑΟΚ ειναι η νέα παράγκα. Άμπαλοι χωριάτες φιλόγαυροι. Εντάξει όλοι βλέπουμε έδρα όταν παίζουμε στην έδρα μας αλλά το σημερινό παραπάει.
Ας το επιβεβαίωσει και κάποιος άλλος που ήταν εκει.
Μπράβο για την νίκη, τελος με αυτούς πάμε για το επόμενο.
πρωωτο θεμα αυτη την στιγμη στην δικη στον σκαι το μουφα πεναλτι
Και όλοι λένε και για απευθείας κόκκινη, που ήταν, και για ανύπαρκτο πέναλτι
- kataramenos5
Μιλαει κι ο σπ@νεας.Λες και τα ξεχασαμε τα δικα του.Βαμμενος πρασινος (ειχαμε κοινο γνωστο και μου τα λεγε)
- kataramenos5
Τα μπερδευεις .Ο χοντρος με τα κοκκινα ειναι ο αη βαγγελας.DimitrisS έγραψε:Τι εννοεις ρε Κατ; Υπαρχει αη βασιλης!
- sourmenetes
- Moderator
Δεν ξερω αν ειναι καλο το timing για να μπουμε σε διαδικαδια ανακοινωσεων για διαιτησια...
Αποπροσανατολισμος ομαδας και λαου φοβαμαι.
Επισης δε χρειαζεται να μπουμε και μεις στον πολεμο των δυο βρωμιαρηδων.
Αποπροσανατολισμος ομαδας και λαου φοβαμαι.
Επισης δε χρειαζεται να μπουμε και μεις στον πολεμο των δυο βρωμιαρηδων.
- buffalobill4
Που να δοκιμασω ρε αδερφε? Αν δεις που μενω θα κλαψειςLacedaemonian έγραψε:Οχι,μια 320 κουπε μπεμπα εχω αλλα το θελω και αυτο.....buffalobill4 έγραψε:εσυ πρεπει να χεις παουερμπανκ στο αμαξιLacedaemonian έγραψε:ΝΙΚΗ .-
Τα υπολοιπα αυριο...![]()
Επισης, μ αρεσει και η γιδα στου Αρδαμη....Εχεις δοκιμασει?

Δεν χρειαζεται να βγαλουμε κατι επισημο. Ειναι επικοινωνιακο το θεμα.
Ακομα και μια απλη δηλωση απο τον υπευθυνο επικοινωνιας σε φαση "Μην νομιζετε οτι επειδη κερδισαμε θα αφησουμε στην ακρη τα αισχη του Αρετοπουλου....κτλ κτλ..."
Για να δειξεις κυριως στον κοσμο οτι ακομα κι αν δεν θες να γινεις Αλαφουζος να τουιταρεις και να βγαζεις ανακοινωσεις, δεν αφηνεις να πεσει τιποτα κατω.
Ακομα και μια απλη δηλωση απο τον υπευθυνο επικοινωνιας σε φαση "Μην νομιζετε οτι επειδη κερδισαμε θα αφησουμε στην ακρη τα αισχη του Αρετοπουλου....κτλ κτλ..."
Για να δειξεις κυριως στον κοσμο οτι ακομα κι αν δεν θες να γινεις Αλαφουζος να τουιταρεις και να βγαζεις ανακοινωσεις, δεν αφηνεις να πεσει τιποτα κατω.
Όχι ανακοινώσεις ....βαρέθηκα.... Πιο δραστικά μέτρα θέλει!!!
Άιντε και κανένα βαλτό ΑΡΔ να σκούζει από το πρωί μέχρι το βράδυ... και κανένα τηλεφωνάκι του στιλ .... θα τα πούμε μετά τις εκλογές ... κάτι τις ξέρω εγώ;;;; Άλλοι πρέπει να ξέρουν.... Πάντως όχι ανακοινώσεις!!!!
Άιντε και κανένα βαλτό ΑΡΔ να σκούζει από το πρωί μέχρι το βράδυ... και κανένα τηλεφωνάκι του στιλ .... θα τα πούμε μετά τις εκλογές ... κάτι τις ξέρω εγώ;;;; Άλλοι πρέπει να ξέρουν.... Πάντως όχι ανακοινώσεις!!!!
Θα το ξαναπω..
Αυτο που λες Δημητρη, κανεις μα κανεις δεν προκειται να το ακουσει/διαβασει..Μουχτι θα το κανουνε.Αν δε βγαλει ανακοινωση η ΠΑΕ (πριν βγαλει ο αστερας κ με πληρη καταγραφη των φασεων) κ δεν παει καροτσακι τον Βασαρα για να μην ξαναπαιξει ο φουτανας γιος, θα΄ναι τερμα εκθετη στα ματια μου..
kosale έγραψε:Ένα τελευταίο σχόλιο για τις ανακοινώσεις: βλέπετε ο αφραγκουζος φωνάζει, φωνάζει συνέχεια, μια χαρά τον πάνε φέτος και παρόλα αυτά με την παραμικρή αφορμή κράζει και τον gay! Δεν λέω να γίνουμε γραφικοί, αλλά δεν μπορεί να συνεχίζεται αυτό το πράγμα συνέχεια.
Διαφορετικά περνάει η γραμμή που δίνουν οι άρδ (δυστυχώς) γιατί οι περισσότεροι μορφωνουν άποψη διαβάζοντας τους χωρίς καν να δουν (όχι όλο το ματς) τις φάσεις της νοβα.
Ρε το Μηλιο τον ΠΑΟΚτση..proedros έγραψε:Είναι πραγματικά ντροπή να διαβάζεις στο SDNA από τον δημοσιογράφο του ΠΑΟΚ Σωτήρη Μηλιό το παρακάτω κείμενο:
"Αλάνθαστος ο Αρετόπουλος. Απέδειξε ότι όταν θέλει μπορεί να κάνει σπουδαίες διαιτησίες. Πήρε δύσκολες αποφάσεις αλλά όλες ήταν ορθές. Σωστή η αποβολή του Μπέρτου (κατόπιν συμβουλής του τέταρτου), σωστό το πέναλτι υπέρ του Αστέρα, εξαιρετικός στις πειθαρχικές αποφάσεις, έκοψε το καρπούζι στη μέση."
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ..
p.s. Όχι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, όταν τα ίδια "μέλη" της οικογένειας του ΠΑΟΚ αρθρογραφούν κατά αυτό τον τρόπο...!!!
φαινεται πως αρχισε για τα καλα η προπαγανδα του βαζελου με τους ιθύνοντες του sdna..
Φανταστειτε τι θα λενε οι αλλοι, οτι ευνοηθηκαμε (οπως ελεγα την ωρα του αγωνα)
Site δεν ειχα ανοιξει κ τωρα μπηκα εδω..
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... start=4245
Νταξ..............
Πανηγυρι προπαγανδας εις βαρος μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τρί 20 Σεπ 2016, 00:10, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- buffalobill4
εχω ενα καρφιτσωμενο χαμογελο απο την εμφανιση του πρωτου ημ
Μπορει να ειναι franchise o Αρδάμης μην απογοητεύεσαι.buffalobill4 έγραψε:Που να δοκιμασω ρε αδερφε? Αν δεις που μενω θα κλαψειςLacedaemonian έγραψε:Οχι,μια 320 κουπε μπεμπα εχω αλλα το θελω και αυτο.....buffalobill4 έγραψε: εσυ πρεπει να χεις παουερμπανκ στο αμαξι![]()
Επισης, μ αρεσει και η γιδα στου Αρδαμη....Εχεις δοκιμασει?
- buffalobill4
λες να χει μπραντς στο σιτι?
ρε θα κλαψεις σου λεω.

ρε θα κλαψεις σου λεω.
Αληθεύει ότι ο γαυρετόπουλος βαθμολογήθηκε με 8.4; Αν ισχύει, η πρόκληση είναι ακόμα μεγαλύτερη.
Δεν μπορεί μετά από όσα έγιναν πέρισυ να μας τιμωρούν με -3 και φέτος να από την 2η ουσιαστικά αγωνιστικά να την πληρώνουμε πάλι εμείς! Βέβαια αυτό μου προκαλεί και μία αισιοδοξία για το μέλλον, για να φοβούνται τόσο κάτι καλό γίνεται στην ομάδα μας!
Δεν μπορεί μετά από όσα έγιναν πέρισυ να μας τιμωρούν με -3 και φέτος να από την 2η ουσιαστικά αγωνιστικά να την πληρώνουμε πάλι εμείς! Βέβαια αυτό μου προκαλεί και μία αισιοδοξία για το μέλλον, για να φοβούνται τόσο κάτι καλό γίνεται στην ομάδα μας!