Ολυμπιακοί & Παραολυμπιακοί Αγώνες - Rio de Janeiro 2016
Re: Ολυμπιακοί Αγώνες - Rio de Janeiro 2016
Αλλιως ειτε το γράφεις ειτε δε μπαίνεις ίντερνετ μεχρι την μαγνητοσκοπημενη μεταδοση στις 12.30 το πρωί..
- Παλαιολόγος
ναι κονσερβα
το οποιο ειναι και λιγο αχαρο βεβαια
εμενα και τελικο μουντιαλ να μου πουν ειναι μαγνητοσκοπημενο με χαλαει
το οποιο ειναι και λιγο αχαρο βεβαια
εμενα και τελικο μουντιαλ να μου πουν ειναι μαγνητοσκοπημενο με χαλαει
- john4serres
[youtube]EgQJFBlMRQA[/youtube]
Μπραβο στο παιδι, πολυ καλο προγραμμα κ τρομερο τελειωμα! Το μεταλλιο τοχει στο τσεπακι μαλλον..Αντε κ με το χρυσο!
EDIT
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ! ΧΡΥΣΟΣ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
Μπραβο στο παιδι, πολυ καλο προγραμμα κ τρομερο τελειωμα! Το μεταλλιο τοχει στο τσεπακι μαλλον..Αντε κ με το χρυσο!
EDIT
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ! ΧΡΥΣΟΣ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 15 Αύγ 2016, 19:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11

[youtube]J0LGOfZOL30[/youtube]
Σπουδαιος! Να'σαι καλα και καλη συλλογη χρυσων!
http://www.sdna.gr/alla-spor/olympiakoi ... io-xrysafi
" Άρατε πύλας" !!!!
Πολλά συγχαρητήρια στον Έλληνα χρυσό Ολυμπιονίκη των κρίκων Λευτέρη Πετρούνια!!!!
Άπειρα συγχαρητήρια στην μοναδική Ελληνίδα δις (χάλκινη και χρυσή) στην ίδια Ολυμπιάδα Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη!!!! Αλήθεια λίγο στα "ψιλά γράμματα" δεν πέρασε αυτό το μοναδικό γεγονός για την ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ Άννα Κορακάκη???
Μας κάνανε για μια ακόμα φορά υπερήφανους σε μία Ολυμπιάδα, έστω κι όπως την έχει καταντήσει το μεγάλο κεφάλαιο και οι παρατρεχάμενοι του στα χρόνια μας!!!!
Μονάχα αυτά τα παιδιά, οι οικογένειες τους και οι προπονητές τους ξέρουν τι έχουν τραβήξει για χρόνια ώστε τελικά να φτάσουν σε τέτοιου μεγέθους επιτυχίες, άρα μονάχα αυτοί αξίζουν τα συγχαρητήρια μας...
Εμείς όλοι οι πανηγυρτζήδες, οι υπευθυνοανεύθυνοι ταγοί των Ομοσπονδιών τους και οι γλίτσες του αντίστοιχου Υφυπουργείου Αθλητισμού δικαιούμαστε μονάχα να εκφράζουμε από μακριά τον θαυμασμό μας, μην τυχόν και σκιάσουμε έστω λίγο το λαμπρό-ολόχρυσο κάδρο αυτών των παιδιών-υπόδειγμα που το κέρδισαν με θυσίες!!!!
Υ.Γ. Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει... ρε παιδιά, όσο κι αν συνεχίζουν να την "εκτελούν" διαχρονικά και επανειλημμένα προδότες από μέσα και εχθροί από έξω!!!!
Υ.Γ. 2..."Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς την Δόξα τραβά..." με παράδειγμα και οδηγό της τέτοια τιμημένα νιάτα σαν αυτά τα δύο παιδιά της!!!!
Πολλά συγχαρητήρια στον Έλληνα χρυσό Ολυμπιονίκη των κρίκων Λευτέρη Πετρούνια!!!!
Άπειρα συγχαρητήρια στην μοναδική Ελληνίδα δις (χάλκινη και χρυσή) στην ίδια Ολυμπιάδα Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη!!!! Αλήθεια λίγο στα "ψιλά γράμματα" δεν πέρασε αυτό το μοναδικό γεγονός για την ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ Άννα Κορακάκη???
Μας κάνανε για μια ακόμα φορά υπερήφανους σε μία Ολυμπιάδα, έστω κι όπως την έχει καταντήσει το μεγάλο κεφάλαιο και οι παρατρεχάμενοι του στα χρόνια μας!!!!
Μονάχα αυτά τα παιδιά, οι οικογένειες τους και οι προπονητές τους ξέρουν τι έχουν τραβήξει για χρόνια ώστε τελικά να φτάσουν σε τέτοιου μεγέθους επιτυχίες, άρα μονάχα αυτοί αξίζουν τα συγχαρητήρια μας...
Εμείς όλοι οι πανηγυρτζήδες, οι υπευθυνοανεύθυνοι ταγοί των Ομοσπονδιών τους και οι γλίτσες του αντίστοιχου Υφυπουργείου Αθλητισμού δικαιούμαστε μονάχα να εκφράζουμε από μακριά τον θαυμασμό μας, μην τυχόν και σκιάσουμε έστω λίγο το λαμπρό-ολόχρυσο κάδρο αυτών των παιδιών-υπόδειγμα που το κέρδισαν με θυσίες!!!!
Υ.Γ. Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει... ρε παιδιά, όσο κι αν συνεχίζουν να την "εκτελούν" διαχρονικά και επανειλημμένα προδότες από μέσα και εχθροί από έξω!!!!
Υ.Γ. 2..."Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς την Δόξα τραβά..." με παράδειγμα και οδηγό της τέτοια τιμημένα νιάτα σαν αυτά τα δύο παιδιά της!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 15 Αύγ 2016, 22:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολύ ωραίος ο Βορειοκορεατης στο άλμα! Πρώτος Και με ελαφριά διαφορά κιόλας!
- Παλαιολόγος
πολυ ψηλα η βαθμολογια του ελληνα χρυσου ολυμπιονικη(ναι μπερδευω το ονομα του με την πετουνια οποτε παμε στα σιγουρα
)
τρομερος
τρομερος
Επίσης ο ρώσος μου φάνηκε αδικήθηκε λόγω έδρας, καλύτερος μου φάνηκε από τον Βραζιλιάνο
+++++++++++++++++++++PAOK_Antarctica έγραψε:Εγώ είμαι με τον simba.
Δεν είναι θέμα κομμάτων, δεν θέλω να εκπροσωπεί την πατρίδα μου όποιος να'ναι.
Όπως δεν στηρίζω τις "ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη" γιατί είναι σκουπίδια, έτσι γίνεται και με συγκεκριμένους Έλληνες αθλητές.
- Παλαιολόγος
pgetsos έγραψε:Επίσης ο ρώσος μου φάνηκε αδικήθηκε λόγω έδρας, καλύτερος μου φάνηκε από τον Βραζιλιάνο
στανταρ ναι,εξαλλου εκανε και πηδηματακι στην εξοδο ο βραζιλιανος,απο που και ως που τοσο ψηλα;ποση δυσκολια ειχε πια η ασκηση του;
και ο ουκρανοςνομιζω χαντακωθηκε
αλλα οκ δεν ειμαστε γνωστεις του αθληματος,οποτε μοκο
- back in black