28.Evgen Shakhov
Re: 28.Evgen Shakhov
Ισχυει πολυ αυτο π λεει ο μανιακ! Διπλα σε Τσιμι με Μπισε μπροστά (κυριως στα ματς της Τουμπας)
Κ ο μπανε, οτι θελει χρονο λογω κορμιου (αλλα κ πρωτης φορας εκτος ουκρανιας ν προσθεσω)
Κ ο μπανε, οτι θελει χρονο λογω κορμιου (αλλα κ πρωτης φορας εκτος ουκρανιας ν προσθεσω)
goran 64 έγραψε:Πολύ καλύτερο τον περιμένω με 10άρι...Ειδικά με τα λιμά, παρέα με Μπίσεσβαρ και Τσίμι στα χαφ θα παστελώνει κιόλας...MANIAKOS έγραψε:Κακη εμφάνιση , θελω να τον δω Ομως με δεκαρ
simba έγραψε:Ισχυει πολυ αυτο π λεει ο μανιακ! Διπλα σε Τσιμι με Μπισε μπροστά (κυριως στα ματς της Τουμπας).

Μέτριος προς κακός χθες ο Σάκχοφ. Δεν έχει προσαρμοστεί ακόμη, ενώ δείχνει σταθερά να είναι πτώμα στο β' ημίχρονο. Σε αυτό το παιχνίδι τον είδα να λαχανιάζει και στο 30'. Μυαλό έχει, μπάλα ξέρει, σίγουρα είναι παίκτης που θα προσφέρει. Το ύψος επίσης το χρειαζόμαστε.
Ακομη να καταλαβω γιατι τόσος ενθουσιασμός με αυτον τον παικτη. Περα απο καποιες γρήγορες πάσες μπροστα με τη μια δεν εχω δει κατι αλλο που να τον δικαιολογεί και οχι μονο σημερα.
οχι παιδια μην ξεκιναμε για τις αορατες δουλειες στο γηπεδο και τα σχετικα...δεν βοηθησε χθες ο ευγενιος ουτε στην κυκλοφορια, ουτε στην ηρεμια, ουτε στο πρεσινγκ, ουτε στην επιθεση... οπως ειπε και ο ιβιτς οι παιχτες δεν πρεπει να κρυβονται στο γηπεδο...
τον πιστευω πολυ θα ξεμπλοκαρει :ugeek:
τον πιστευω πολυ θα ξεμπλοκαρει :ugeek:
Αρχη ειναι ακομα,αλλα δεν πιστευω οτι εχει δειξει κατι το εξαιρετικο.Στη συνεχεια μπορει να ανεβει.Ισως ειναι καλυτερα να ερχεται απο τον παγο ..
- Καπετάνιος
Χθες δεν ηταν καλος. Κανει μπαμ παντως πως ακομα δεν εχει μπει πολυ στο κλιμα. Με τον καιρο θα γινει πολυ καλυτερος.
Στα φιλικά μ' άρεσε πολύ. Στα επίσημα αρκετά μέτριος.
Είναι νωρίς ακόμη για να έχουμε αξιόπιστα συμπεράσματα.
Πιστεύω ότι θα ανέβει.
Είναι νωρίς ακόμη για να έχουμε αξιόπιστα συμπεράσματα.
Πιστεύω ότι θα ανέβει.
- ΑποστόληςΑ
Αυτόν τον παίκτη δεν μπορώ να τον κρίνω σωστά. Πρέπει να κάνει δουλειά που να μην φαίνεται από τις κάμερες, ή μου ξεφεύγει εμένα. Αυτό που μπορώ να δω είναι μια (λίγο) βελτιωμένη έκδοση του Σάμπο.
- anekfrastos
Εμένα μου άρεσε στο 1ο με Αγιαξ. Πολύ τρεχάλα και μαρκάρισμα και κυρίως πολλές (καλές) πάσες με τη μία, κάτω από πίεση σε κλειστό χώρο.
Αυτό το "με τη μία" το γουστάρω άπειρα σε παίκτη. Δεν αντέχω άλλο παίτκες που παίρνουν πάσα χαλαρή από τα 5μ και κάνουν 3 κοντρόλ για να ξεκινήσουν να σκέφτονται τι θα την κάνουν (το 95% των παικτών στην Ελλάδα). Αν δέσει καλύτερα με Τσίμιροτ και Κάνιας ίσως ανέβει περισσότερο.
Αυτό το "με τη μία" το γουστάρω άπειρα σε παίκτη. Δεν αντέχω άλλο παίτκες που παίρνουν πάσα χαλαρή από τα 5μ και κάνουν 3 κοντρόλ για να ξεκινήσουν να σκέφτονται τι θα την κάνουν (το 95% των παικτών στην Ελλάδα). Αν δέσει καλύτερα με Τσίμιροτ και Κάνιας ίσως ανέβει περισσότερο.
-
Ακομα εδω ειναι αυτος;;;
Η αποψη μου ειναι οτι ο Ευγενης θα φανει πολυ σε ματς με μικρους αντιπαλους στην Ελλαδα γιατι λογικα θα παιζει 8αρι, αλλα σε αντιθεση με τα 8αρια που ειχαμε τα προηγουμενα χρονια, αυτος θα δημιουργει και θα σκοραρει αφου το εχει το γκολ και γενικα το να μπαινει σαν κρυφος φορ στην περιοχη.

Η αποψη μου ειναι οτι ο Ευγενης θα φανει πολυ σε ματς με μικρους αντιπαλους στην Ελλαδα γιατι λογικα θα παιζει 8αρι, αλλα σε αντιθεση με τα 8αρια που ειχαμε τα προηγουμενα χρονια, αυτος θα δημιουργει και θα σκοραρει αφου το εχει το γκολ και γενικα το να μπαινει σαν κρυφος φορ στην περιοχη.