1. Μάρκος Βελλίδης
Re: 1. Μαρκος Βελλίδης
Δίκιο έχεις ρε DC... Σχωρνατε με
Για να το κλείσω, δεν θέλω να ασχοληθώ μαζί του γιατί, τον θεωρώ πολύ χειρότερο από αυτόν που είχαμε και κατάφεραν να τον διώξουν οι παρατρεχάμενοι.
Και μέσω αυτού, το ξήλωμα θα ολοκληρωθεί όταν φύγουν οι "ξένοι" Τούντορ και Αρνεσεν.
Αλλωστε, όταν βγάζεις αποτυχημένη την πρώτη μεταγραφή του sports director σου, έπεται και συνέχεια...
SM-G920F
Για να το κλείσω, δεν θέλω να ασχοληθώ μαζί του γιατί, τον θεωρώ πολύ χειρότερο από αυτόν που είχαμε και κατάφεραν να τον διώξουν οι παρατρεχάμενοι.
Και μέσω αυτού, το ξήλωμα θα ολοκληρωθεί όταν φύγουν οι "ξένοι" Τούντορ και Αρνεσεν.
Αλλωστε, όταν βγάζεις αποτυχημένη την πρώτη μεταγραφή του sports director σου, έπεται και συνέχεια...
SM-G920F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τετ 27 Ιαν 2016, 21:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στο τοπικ των προπονητών τι πρεπει να κάνουμε τότε?MANIAKOS έγραψε:Στα τοπικ των τερματαδων να προσθέσουμε και Ε
Το γάμα (όλα τα παραπάνω) μιας και σε multiple choice συνήθως αυτήν είναι η σωστή απάντηση
Πάλι έγραψα στου βελλιδη, έλεος ρε Μανιακε με παρασερνεις
SM-G920F
Πάλι έγραψα στου βελλιδη, έλεος ρε Μανιακε με παρασερνεις
SM-G920F
-
Dimg4
δηλαδή μερικοί περιμένατε να τον δείτε με την ομάδα μας για να έχετε εικόνα?
που πας με Βελλίδη ρε?
που πας με Βελλίδη ρε?
-
Dimg4
Μονο εγω ε... Ενω εσυ εισαι ευχαριστημενος. Ολοι εσεις που θεοποιειτε τον.τουντορ ξεσκιζετε εναν παικτη 2 εμφανισεων. Δικαιοσυνη φουλ
Επειδη γραφτηκε αρκετα κανεις δεν κραζει τον Βελιδη για 2 εμφανισεις,κραζουμε αυτους που τον επελεξαν και απορουμε πραγματικα πως γινεται πραγματα που βλεπει και ο τελευταιος παοκτσης να μην τα βλεπουν αυτοι και τουλαχιστον στην περιπτωση Βελιδη νομιζω πως ναι υπαρχει μια σχετικη ομοφωνια πως ειναι ενας μετριος τερματοφυλακας επουδενι καλυτερος του Ολσεν η του Γλυκου.