Π.Α.Ο.Κ. - gay, 0-2, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - gay, 0-2, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ε δεν ήταν πια και τόσο καλός...με κάτι Μπενφίκες κλπ. έκανε τρεις φορές καλύτερα παιγνίδια.
Δηλαδή θα περιμένουμε να βάλει Χαρίση και Γκολάσα σ'αυτή τη φάση και να μην φάμε από τέσσερα και πάνω;
Αυτοί είναι καλύτεροι από αυτούς που έπαιξαν;
Αυτοί είναι καλύτεροι από αυτούς που έπαιξαν;
πες ΜΙΑ απόκρουση που έκανε σήμερα και δεν ήταν ΠΑΝΩ ΤΟΥ!Mapogo έγραψε:Ας φτάσει να κάνει τέτοια παιχνίδια κ ο Ολσεν κ ας τα κάνει με μαγνητάκια, με ελατήρια ή με βουντού.
Μη τα ισοπεδώνουμε κ όλα ...
Μια που βγήκε στη γωνία, παραλίγο να μας χαρίσει γκολ
Γιατί μου το θύμισες εκείνο το παιχνίδι ?spyretto έγραψε:Ε δεν ήταν πια και τόσο καλός...με κάτι Μπενφίκες κλπ. έκανε τρεις φορές καλύτερα παιγνίδια.
7 φορές είχα πεταχτεί να πανηγυρίσω , κ έμεινα άγαλμα ...
- Black&White
Πιλότε, καμιά γενιά ΠΑΟΚτσήδων δεν υπέκυψε λόγω των χρημάτων ή άλλων μέσων του γαύρου. Ούτε καν επί χούντας. Το σύνθημα που λέει πως έχω μάθει από παιδί μικρό στ' αρχίδια μου να γράφω τον Ολυμπιακό σημαίνει πως θα τον γαμάω ό,τι μέσα κι αν χρησιμοποιεί κι όχι ότι θα ανοίγω πόδια.
Ελπίζω να μη γίνετε οι πρώτοι...
Ελπίζω να μη γίνετε οι πρώτοι...
Αυτό είναι το θέμα. Η θέση που παίρνει.pilotos έγραψε:πες ΜΙΑ απόκρουση που έκανε σήμερα και δεν ήταν ΠΑΝΩ ΤΟΥ!Mapogo έγραψε:Ας φτάσει να κάνει τέτοια παιχνίδια κ ο Ολσεν κ ας τα κάνει με μαγνητάκια, με ελατήρια ή με βουντού.
Αν έτρωγε το γκολ απ το σουτ του Μακ , κανένας δεν θα τον κατηγορούσε.
Αλλά δεν τόφαγε ...
σε μενα το λες;θεμα προπονητη ειναι αυτο.βεβαια υπαρχουν ελαφρυντικα(ομοιογενεια,πλανο που ειχε στο μυαλο του και δεν του βγηκε,προσαρμοστικοτητα των παικτων που θα μπουν πχ Χαρισης πρωτο επισημο ματς με γαυρο;,κοκ).εμενα οι ενστασεις μου για σημερα(για την αρχικη ενδεκαδα) ειναι γιατι δεν ξεκινησε ο Σαμπο αντι για Κατσε και ο Κιτσιου αντι Κωνσταντινιδη.τους λογους τους εχω αναφεει.τον Τζιωλη δεν το συμπεριλαμβανω γιατι παροτι ηταν χωμα αποτελει βαρομετρο και δυστυχως αναντικαταστατος.simba έγραψε:Τοτε γιατι να μη βαλεις 3-4 φρεσκους,παοκαρα23 έγραψε:ρε παιδια δεν ειναι οτι δεν ειχαν παθος.ΔΥΝΑΜΕΙΣ δεν ειχαν...
απ'το ναχεις μεσα 5-6 ψοφιους?
Τα ιδια ρισκα θα υπηρχαν και στις δυο περιπτωσεις, απλα με τους φρεσκους εχεις μεγαλυτερη πιθανοτητα επιτυχιας..
Η φαση στο κορνερ του 72 που τους εσωσε και τελειωσε το ματς..pilotos έγραψε:πες ΜΙΑ απόκρουση που έκανε σήμερα και δεν ήταν ΠΑΝΩ ΤΟΥ!Mapogo έγραψε:Ας φτάσει να κάνει τέτοια παιχνίδια κ ο Ολσεν κ ας τα κάνει με μαγνητάκια, με ελατήρια ή με βουντού.
Που εδω που τα λεμε, δεν ηταν και πολυ διαφορετικη απ'το γκολ που εφαγε ο ολσεν
Πάθος είχαν αφού έτρεχαν σαν σκυλιά, άλλα πράγματα έλειπαν.
Αν ο Τούντορ δεν μπορέσει να βρει 2-3 ακόμα εναλλακτικές λύσεις να φρεσκάρει την ομάδα θα έχουμε πρόβλημα σύντομα. Χάσαμε και τον Κωνσταντινίδη που τραυματίζεται σχεδόν σε κάθε ματς.
Ο Μυστακίδης εξαφανίστηκε, ο Αντόνις ακόμα δεν είναι έτοιμος; Ο Σαββίδης τα ίδια. Προφανώς δεν τους πιστεύει αυτούς τους παίκτες.
Αν ο Τούντορ δεν μπορέσει να βρει 2-3 ακόμα εναλλακτικές λύσεις να φρεσκάρει την ομάδα θα έχουμε πρόβλημα σύντομα. Χάσαμε και τον Κωνσταντινίδη που τραυματίζεται σχεδόν σε κάθε ματς.
Ο Μυστακίδης εξαφανίστηκε, ο Αντόνις ακόμα δεν είναι έτοιμος; Ο Σαββίδης τα ίδια. Προφανώς δεν τους πιστεύει αυτούς τους παίκτες.
το σύνθημα που λες βγήκε όταν .... πήγαμε 100-120άτομα Καραισκάκη και στον ηλεκτρικό στον Ταύρο έσπασαν τα τζάμια κλπ κλπ, τα είχα γράψει στο "ΠΑΟΚΑΡΑ είμαι Χάρε"... όταν έφυγε ο Ζοζέ... οπότε ξέρω πολύ καλά τι λέω και τι γράφω, γιατί τα αίματα τα είδα.
Για μένα λοιπόν το ματς με τους gay, έφτασα τα 40... πλέον, δεν είναι ΜΑΤΣ ζωής και θανάτου. Έχω απέναντι μου πλέον ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΑ με ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ να αντιμετωπίσω ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
Αν τους κερδίσω γλεντάω, αν χάσω ΠΑΛΙ θα γλεντήσω όπως μόνο εγώ ξέρω ΠΑΟΚτσηδικα! και πείτε ότι θέλετε, όσοι μείναμε απόψε μετά τον αγώνα, ΓΟΥΣΤΑΡΑΜΕ ΤΡΕΛΑ!
Και ΝΑΙ τους πουλάω και τρέλα τους gay ότι στα @@ μου ρε πάρτε όσα πέτσινα πρωταθλήματα θέλετε, ΤΟΥΜΠΑ δε θα γίνετε! Αν ήμουν gay θα με πείραζε που Ιντέγιε ρουμπέρτο κλπ κλπ εκθείασαν την ατμόσφαιρα της Τούμπας...
Τέλοσπάντων, στην μπάλα κερδίζεις και χάνεις. Έγραψα λίγο αφότου βγήκα από το γήπεδο, απολαύστε το ταξίδι... Είμαι χαρούμενος που τα 2 μου μικρά ΠΑΟΚτσάκια, παρόλη την πίκρα της ήττας γούσταραν και ΕΝΙΩΣΑΝ περήφανοι που είναι ΠΑΟΚ και με ρώτησαν αν αυτό που έγινε σήμερα έχει ξαναγίνει. Τους είπα παλιές ιστορίες ..... και κάπως έτσι, σας καληνυχτώ και γω, πάω να ξεκουράσω το "γερασμένο" μου κορμί.
υ.γ Κι είσαι πολύ μικρός γατάκι για να μου πεις ότι θα ανοίξω πόδια στον gay, γκε γκε;;;
κΙ ήταν η τελευταία φορά που σου απάντησα εριστικέ.
Για μένα λοιπόν το ματς με τους gay, έφτασα τα 40... πλέον, δεν είναι ΜΑΤΣ ζωής και θανάτου. Έχω απέναντι μου πλέον ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΑ με ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ να αντιμετωπίσω ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
Αν τους κερδίσω γλεντάω, αν χάσω ΠΑΛΙ θα γλεντήσω όπως μόνο εγώ ξέρω ΠΑΟΚτσηδικα! και πείτε ότι θέλετε, όσοι μείναμε απόψε μετά τον αγώνα, ΓΟΥΣΤΑΡΑΜΕ ΤΡΕΛΑ!
Και ΝΑΙ τους πουλάω και τρέλα τους gay ότι στα @@ μου ρε πάρτε όσα πέτσινα πρωταθλήματα θέλετε, ΤΟΥΜΠΑ δε θα γίνετε! Αν ήμουν gay θα με πείραζε που Ιντέγιε ρουμπέρτο κλπ κλπ εκθείασαν την ατμόσφαιρα της Τούμπας...
Τέλοσπάντων, στην μπάλα κερδίζεις και χάνεις. Έγραψα λίγο αφότου βγήκα από το γήπεδο, απολαύστε το ταξίδι... Είμαι χαρούμενος που τα 2 μου μικρά ΠΑΟΚτσάκια, παρόλη την πίκρα της ήττας γούσταραν και ΕΝΙΩΣΑΝ περήφανοι που είναι ΠΑΟΚ και με ρώτησαν αν αυτό που έγινε σήμερα έχει ξαναγίνει. Τους είπα παλιές ιστορίες ..... και κάπως έτσι, σας καληνυχτώ και γω, πάω να ξεκουράσω το "γερασμένο" μου κορμί.
υ.γ Κι είσαι πολύ μικρός γατάκι για να μου πεις ότι θα ανοίξω πόδια στον gay, γκε γκε;;;
κΙ ήταν η τελευταία φορά που σου απάντησα εριστικέ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Δευ 05 Οκτ 2015, 01:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Γι'αυτο ειπα παρακατω απ'αυτο που quotares,οτιπαοκαρα23 έγραψε:σε μενα το λες;θεμα προπονητη ειναι αυτο.βεβαια υπαρχουν ελαφρυντικα(ομοιογενεια,πλανο που ειχε στο μυαλο του και δεν του βγηκε,προσαρμοστικοτητα των παικτων που θα μπουν πχ Χαρισης πρωτο επισημο ματς με γαυρο;,κοκ).εμενα οι ενστασεις μου για σημερα(για την αρχικη ενδεκαδα) ειναι γιατι δεν ξεκινησε ο Σαμπο αντι για Κατσε και ο Κιτσιου αντι Κωνσταντινιδη.τους λογους τους εχω αναφεει.τον Τζιωλη δεν το συμπεριλαμβανω γιατι παροτι ηταν χωμα αποτελει βαρομετρο και δυστυχως αναντικαταστατος.simba έγραψε:Τοτε γιατι να μη βαλεις 3-4 φρεσκους,παοκαρα23 έγραψε:ρε παιδια δεν ειναι οτι δεν ειχαν παθος.ΔΥΝΑΜΕΙΣ δεν ειχαν...
απ'το ναχεις μεσα 5-6 ψοφιους?
Τα ιδια ρισκα θα υπηρχαν και στις δυο περιπτωσεις, απλα με τους φρεσκους εχεις μεγαλυτερη πιθανοτητα επιτυχιας..
Φυσικα, εννοειται πως οντας και νεος προπονητης, δυσκολα να κανει μεγαλες αλλαγες σε ντερμπι..Και εδω ερχομαστε σ'αυτο που ελεγα να δοθουν παιχνιδια σε χαριση και γκολασα, οχι μονο σε σαμπο,
γιατι θα τους χρειαζομασταν, και που ξες μπορει να εκαναν παπαδες σε σχεση με το σαμπο..
Αλλα απ'την αλλη, οταν εν γνωσει σου, πας να παιξεις με το γαυρο που και εχει 1.5 μερα παραπανω ξεκουραση και θα κανει και rotation με 4-5 ψιλο σκασμενους (αν και διατυπωσα τις ενστασεις μου και γι'αυτο http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 5#p1012362)
δεν ξεκινας απ'την αρχη με ντεσαβανταζ?
Τεσπα, γαματα, ο,τι εγινε εγινε, ας κοιμηθουμε με την πικρα σημερα, με τη λυπη οτι μια τετοια μερα δεν καναμε χαρουμενα τ'αδερφια εκει πανω, ας κανουν καλυτερη διαχειριση παικτων στη συνεχεια, ας υπεραναλυσουν το σημερινο και την αδυναμια του κεντρου μπρος στο τειχος και το ασφυκτικο πρεσινγκ του αντιπαλου (και ας μην τα αποδωσουν ολα ελαφρα τη καρδια στην κουραση..) και απο αυριο ας σηκωσουν μανικια ολοι και να δουλεψουνε...

διλλημα ειναι.φανταζεσαι ομως να κανε ροτεισον και να χανε;το κραξιμο που θα τρωγε θα ταν ολα τα λεφτα
περι διαχειρισης και χρονου συμμετοχης υπαρχουν και παραμετροι που μπορει να μην γνωριζουμε πχ ο Γκολασα που φανηκε οτι θα του δωσει μια ευκαιρια,θυμαμαι οτι υπηρξε καποιο εσωτερικο θεμα προσφατα.Ο Χαρισης απ την αλλη δεν νομιζω οτι εχει πολυ καιρο που αποθεραπευτηκε..
περα απ αυτα σκεψου και το κοστος που θα μπορουσαν να χαν τετοιες κινησεις.ρισκαρεις το διπλο στο περιστερι και την Βεροια η τα ματς με ΑΕΚ και Καμπαλα για να δωσεις χρονο συμμετοχης;
προφανως μπροστα στο φοβο να "σκασει" η ομαδα,το κανεις αλλα και η πιεση του αποτελεσματος δεν ειναι μικρο πραγμα..

περι διαχειρισης και χρονου συμμετοχης υπαρχουν και παραμετροι που μπορει να μην γνωριζουμε πχ ο Γκολασα που φανηκε οτι θα του δωσει μια ευκαιρια,θυμαμαι οτι υπηρξε καποιο εσωτερικο θεμα προσφατα.Ο Χαρισης απ την αλλη δεν νομιζω οτι εχει πολυ καιρο που αποθεραπευτηκε..
περα απ αυτα σκεψου και το κοστος που θα μπορουσαν να χαν τετοιες κινησεις.ρισκαρεις το διπλο στο περιστερι και την Βεροια η τα ματς με ΑΕΚ και Καμπαλα για να δωσεις χρονο συμμετοχης;
προφανως μπροστα στο φοβο να "σκασει" η ομαδα,το κανεις αλλα και η πιεση του αποτελεσματος δεν ειναι μικρο πραγμα..
Παιδια δυστυχως αυτο π εχω καταλαβει ειναι οτι τα λεφτα παιζουν τον μεγαλυτερο ρολο οτι και να λεμε χτιζουμε κανουμε ρανουμε πρεπει να εχουμε υπομονη κ τα λοιπ α ωραια ολα αυτα αλλα η εντεκαδα π κατεβασε ο ολυμπιακος σημερα κοστιζε 45 εκ ευρω κ του Π.Α.Ο.Κ 16εκ 10 φορες να παιζαμε τς 7 θ α χαναμε οπως κ ολυμπιακος μ ε τν αρσεναλ αλλες 9 να παιξει θα χασει οταν θα φτασουμε να εχουμε ενα μαρκετ βαλιου παιχτων γυρω στα 80 εκ τοτε θα μπορουμε να μιλαμε για υπερβασεις σε πρωταθλημα κυπελο κ ευρωπη αντε καλο βραδυ.
Δεν είναι μόνο στο ντέρμπι, η διαχείριση έπρεπε να γίνει στα 3 τελευταία παιγνίδια. Εφόσον πχ ο Μπερμπάτοφ ακόμα δεν είναι έτοιμος ποιος ο λόγος να παίξει 90 λεπτά με την Ντόρτμουντ; Τα ίδια ισχύουν και για τον Μακ.
Επρεπε να φρεσκάρει την ομάδα από το παιγνίδι με τον Ατρόμητο ακόμα.
Επρεπε να φρεσκάρει την ομάδα από το παιγνίδι με τον Ατρόμητο ακόμα.
πολυ σωστα ολα αυτα που λες, και οντως ειναι λογοι-ελαφρυντικα για το οτι δεν το εκανε..παοκαρα23 έγραψε:διλλημα ειναι.φανταζεσαι ομως να κανε ροτεισον και να χανε;το κραξιμο που θα τρωγε θα ταν ολα τα λεφτα![]()
Αλλα δε νομιζω να ηταν και κανα τρομερο ρισκο το να επιλεξεις χαριση αντι τζιολη στο περιστερι ή γκολασα αντι σαμπο στην καμπαλα..
Γενικα κατι ακομη που εχω παρατηρησει ειναι οτι ψιλοαργει στις αλλαγες του..
Αργησε χαρακτηριστικα να βαλει φρεσκα ποδια στο κεντρο και στα πλαγια με dortmund (ενας απ'τους κυριους λογους που αυξηθηκαν κατακορυφα οι πιθανοτητες στο να το φαμε..)
Και σημερα ας πουμε μπορει να ηθελε ζαιρο πολυ νωριτερα και οχι στο 74

Αnw, μαθαινει και αυτος..
Ολα θα γινουν σε βαθος χρονου ομως γιατι τον πιστευω το μπαγασα