Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, 1-2, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Όλσεν
2
1%
Βίτορ
4
3%
Κόστα,
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Tζαβέλλας
7
4%
Kωνσταντινίδης
1
1%
Κάτσε
6
4%
Tζιόλης
32
20%
Pοντρίγκες
3
2%
Μακ
22
14%
Πέλκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αθανασιάδης
1
1%
Μπερμπάτοφ
75
48%
Ζάιρο
2
1%
Σάμπο
2
1%

Σύνολο ψήφων: 157

Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, 1-2, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από pilotos »

Αντε ρε γατάκια, όταν ήμασταν εμείς "χαμουτζήδες" μαζί με απαράδεκτο, μέχρι και σε βριλήσσια - ΠΑΟΚ κάναμε κερκίδα
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τα επόμενα εκτός έδρα παιχνίδια είναι:
1. ΗΡΑ - ΠΑΟΚ 18/10
2. ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΟΚ 01/11
3. FC KRASNODAR - ΠΑΟΚ 05/11
4. ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΠΑΟΚ 29/11
5. ΧΑΝΙΑ - ΠΑΟΚ (περίπου) 02/12
6. BORUSSIA DORTMUND - ΠΑΟΚ 10/12
7. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 13/12
8. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΠΑΟΚ (περίπου) 16/12

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Δευ 28 Σεπ 2015, 10:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Τα πεομενα εκτός έδρα παιχνίδια είναι:
1. ΗΡΑ - ΠΑΟΚ 18/10
2. ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΟΚ 1/1
3.

Πεομενα??Κυριε Αποστολη ντροπη,μεγαλος ανθρωπος.. :lol: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Μη γράψει κάποιος κάτι... περίεργο αμέσως να τον φάτε τον άνθρωπο... Έγραφε γρήγορα και μπερδεύτηκε... :lol:
Η μήπως κάτι άλλο? :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δεν μπερδεύτηκα, απλά πάτησα από λάθος την υποβολή πριν τελειώσω τον πλήρη κατάλογο. Συγχωρέστε με γιατί έχω περάσει πλέον τα 40...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Στο κύπελλο οι ημερομηνίες είναι + ή - μία μέρα. Θα οριστούν επακριβώς αργότερα.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Βλέποντας τις φάσεις για δευτερη φορά σήμερα, μου φάνηκαν και οι δυο φάσεις καθαρές. Στο χέρι χωρις να είμαι 100% σίγουρος, νομίζω οτι η μπάλα χτυπάει στον ώμο του και οι περισσότεροι μπερδεύονται λόγω του απλωμένου χεριού. Αλλά αν υπάρχουν τόσες πολλές αμφιβολίες ενω έχεις δει πόσες φορές τη φάση σε ρηπλέυ και από δυο οπτικές γωνίες, φαντάσου πόσο πιο δύσκολο είναι για τον διαιτητη. Και για φάσεις που ίσως και να είναι πέναλτι, εγώ δεν τις θέλω. Θέλω να δίνεται μόνο όταν είναι 100% πέναλτι. Δε θέλω να γίνω γαύρος στη θέση του γαύρου.Η δευτερη φάση είναι πιο ξεκάθαρη. Δεν υπάρχει καμία ανατροπή.

Δε λέω, αν ήταν άλλες οι φανέλες ίσως να υπήρχαν άλλες αποφάσεις, αλλά ούτε που με νοιάζει. Ούτε για τη φάση που τη λεει ο αμυντικος του ατρομητου στο διαιτητη. Οταν τα εκαναν οι δικοι μας τοτε κοροιδευαμε τις κοκκινες και τωρα παμε να τις βγαλουμε σωστες; Οχι ουτε περσι επρεπε να δωθει κοκκινη στον κατσε (τοτε με εκεινη την κοκκινη ολοι ειχαμε βγει απο τα ρουχα μας που την εδωσε), ουτε και χθες.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Ωραιος ο Νιτσε.Παρολο που δεν γραφεις συχνα,τα σχολια σου φαινονται αντικειμενικα και μετρημενα...Συμφωνω μαζι σου για τις φασεις που σχολιαζεις..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

στην πρωτη φαση που γινεται στην αρχη του αγωνα, το χερι ειναι χερι και αυτο φαινεται (και επρεπε να το δει και ο διαιτητης ;) ) απο την αντιδραση του χεριου που βρισκει η μπαλα. ;)

η δευτερη φαση εννοειται δεν ειναι του μακ, αλλα ειναι το καπακωμα της μπαλας που κανει με το δεξι του χερι ο αμυντικος του ατρομητου σε μια φαση στο β ημιχρονο που ο βιτορ μπηκε με..επελαση μεσα στην περιοχη (δεν παιζει να μην θυμαστε τη φαση δηλαδή!!! :) ).

η δευτερη είναι δύσκολη, η πρώτη ειναι εύκολη πιστεύω αλλά στα @@ μας γιατί φτιάχνουμε ομάδα με μέταλλο και... χρειάζονται και αυτά.

παντως χαϊλαϊτ του αγώνα πρωτα το κοντρολ του μακ στη χαμενη ευκαιρια του κλαους και -φυσικα- το ξεμαρκαρισμα του Μπερμπατοφ στη φαση του 1ου μας γκολ...
touboflo4

Δημοσίευση από touboflo4 »

sourmenetes έγραψε:Σημειωτεον...

Μετα τη ληξη του αγωνα,μαλεζας κιτσιου χαρισης ζαιρο εκαναν προπονηση...!!!!προφανως καποια αποθεραπεια διατασεις και τα ρεστα..

Τιποτα στην τυχη...
Οι παίχτες οι οποίοι δεν έπαιξαν καθόλου, ή είχαν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής πρέπει να προπονηθούνε έστω και λίγο σε υψηλή ένταση, αλλιώς με το πέρασμα του χρόνου συγκεκριμένοι παίχτες χάνουν τις προσαρμογές τις προπόνησης. Είναι νόρμα στις ομάδες του εξωτερικού να πραγματοποιείται μετά το τελος του αγώνα. Τωρα, για τις ελληνικές ομάδες δεν γνωρίζω...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Η πρώτη περίπτωση πέναλτυ είναι το χέρι στο σουτ του Rodrigues στο 9΄.
Η δεύτερη περίπτωση πέναλτυ είναι η ανατροπή του Μακ, στο 15΄.
Η τρίτη είναι το χέρι στο μπάσιμο του Vitor.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

καλά εδώ ζητάει πέναλτυ η ΑΕΚ που ο άλλος βούτηξε μισό λεπτό μετά και δε θα ζητάμε εμείς για το σπρώξιμο του Μακ;
βρήκε μήπως ο αντίπαλος μπάλα;
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν μπερδεύτηκα, απλά πάτησα από λάθος την υποβολή πριν τελειώσω τον πλήρη κατάλογο. Συγχωρέστε με γιατί έχω περάσει πλέον τα 40...
Τα φθινοπωρα ξεχασες.....
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Ρε το γατί...τελειωσανε τα αστεία...

http://www.dailymotion.com/video/x37wut ... %AD_people
IKARIA_4

Δημοσίευση από IKARIA_4 »

Παλληκαρισια νικη αδερφια...

Πρωτον, ενα μικρο στατιστικο.Να σημειωσουμε οτι ο ΠΑΟΚ με αυτη τη νικη ξεπερασε τους 3.000 βαθμους απο καταβολης Α' Εθνικης!

Στα του χθεσινου αγωνα τωρα.
Πηγα και εγω Περιστερι με φιλους,να δουμε ΠΑΟΚ.Φθασαμε νωρις, αλλα αντι να δουμε αγωνα,βλεπαμε τη μαντρα του κοτετσιου του Περιστεριου, μιας και ως γνωστον, εισητηρια δεν διδονταν.Τη μια τους επεφτε το ρευμα, την αλλη ειχε κολλησει ο υπολογιστης, την αλλη εφταιγε ο Χατζηπετρης... η ανοργανωσια τους και η αδιαφορια τους δεν ειχε προηγουμενο.Με 800 ατομα απ'εξω να περιμενουν!

Το πρωτο ημιχρονο ειχε ωρα ξεκινησει.Καποιοι βρηκαν τροπους να μπαινουν... Προφανεστατα τοτε, μολις ειδαν οτι χανονται φραγκα, ξαφνικα αρχισαν να κοβονται και εισητηρια...Καποιοι πηραν, καποιοι οχι.
Οπως και να εχει, ευχαριστουμε τα αδερφια απο μεσα που με τον τροπο τους βοηθησαν πολυ την κατασταση.ξερουν αυτοι...

Αγωνιστικα δεν εχω να πω πολλα, μιας και εχω καλυφθει απο τα αδερφια νωριτερα με οσα ειπαν.Εχω να σημειωσω οτι η ομαδα εχει αλλαξει νοοτροπια.Αλλος αερας.Σκυλιαζει,Παλευει,δεν παραταει το παιχνιδι και ας στραβωσει.Ετσι ηρθε το διπλο.Επιτελους καποιος περασε στην ομαδα σωστη νοοτροπια.
Για τη κερκιδα τι να πω.Τους ''απεναντι'' δεν θυμαμαι να ακουστηκαν καν.Μονο ο ΠΑΟΚ υπηρχε σε ολο το γηπεδο.Ακομα και στο 1-0 η κερκιδα σειωταν ολοκληρη.Φανταστειτε αντι για αυτο, ποιο θα ηταν το αποτελεσμα εαν αρχιζαν μουρμουρες και κραξιματα,οπως εχει συμβει παλιοτερα...

Ομαδα και Λαος πρεπει να ειναι ενα.Με ολη αυτη την εικονα, αγωνιστικα, Μπερμπατοφ, Λαο, ειμαι σιγουρος οτι ολο και καποια νεα ΠΑΟΚτσακια θα ξεφυτρωσαν και στις αλλες κερκιδες...
Θα επιλεξω Τζιολη επιτρεψτε μου, γιατι κανει μεγαλη προσπαθεια και την τιμά τη φανελλα της ομαδας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”