Ατρόμητος - Π.Α.Ο.Κ, 27/09, 20:30, NS1 & 1HD
- Ekatnetworkltd
Re: Ατρόμητος - Π.Α.Ο.Κ, 27/09, 20:30, NS1 & 1HD
Μπορείς να μου απαντήσεις γιατί του την είπες τόσο για το original σήμα της ομάδας, όσο και για το ότι βλέπει μπάλα από τον Χουμπ και μετά; Και από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι είναι οπαδός άλλης ομάδας;Athens έγραψε: Αιντε ρε αγορι μου πηγαινε στην ομαδουλα σου, αιντε απο δω..
Που πήγαν όλα τα άρθρα για ανάσες σε Τζιόλη;Ekatnetworkltd έγραψε:[img]http://i.imgur.com/TtVd0jH.jpg[/img]
δεν θα σου δωσω λογαριασμο ρε φιλε.pgetsos έγραψε:Μπορείς να μου απαντήσεις γιατί του την είπες τόσο για το original σήμα της ομάδας, όσο και για το ότι βλέπει μπάλα από τον Χουμπ και μετά; Και από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι είναι οπαδός άλλης ομάδας;Athens έγραψε: Αιντε ρε αγορι μου πηγαινε στην ομαδουλα σου, αιντε απο δω..
- dravinosRa
Οκ παίδες για να μην παει μακρια το θεμα με τα οφτοπικ mea culpa η διαιτησία μας γαμαει ακομη κι οταν παίζουμε με άνω ραχούλα. Συγγνώμη δε το ειχα καταλαβει αλλα να είστε καλα που με βοηθήσατε να δω το φως, παμε παρακατω τωρα γιατι εχουμε και αγωνα σε λιγο.
Sent from my iPad using Tapatalk
δηλαδή αλήθεια δεν καταλαβαίνεις;;;;;;pgetsos έγραψε:Μπορείς να μου απαντήσεις γιατί του την είπες τόσο για το original σήμα της ομάδας, όσο και για το ότι βλέπει μπάλα από τον Χουμπ και μετά; Και από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι είναι οπαδός άλλης ομάδας;Athens έγραψε: Αιντε ρε αγορι μου πηγαινε στην ομαδουλα σου, αιντε απο δω..
ας τονα μωρε τετοια παιδακια τα τρωγαμε στον συνδεσμο πριν βγαλουν αχνα!!Χωρικός έγραψε:δηλαδή αλήθεια δεν καταλαβαίνεις;;;;;;pgetsos έγραψε:Μπορείς να μου απαντήσεις γιατί του την είπες τόσο για το original σήμα της ομάδας, όσο και για το ότι βλέπει μπάλα από τον Χουμπ και μετά; Και από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι είναι οπαδός άλλης ομάδας;Athens έγραψε: Αιντε ρε αγορι μου πηγαινε στην ομαδουλα σου, αιντε απο δω..
Τότε να μην κάθεσαι να κάνεις υποδείξεις για το πότε θα αρχίσει κάποιος να βλέπει μπάλα, γιατί δε θα σου δώσει λογαριασμό για το τι κάνει στη ζωή του, για το τι σήμα θα χρησιμοποιεί (ήταν η όχι κάποτε το έμβλημα της ομάδας; ) και χωρίς αποδείξεις (η έστω... παράθεση γεγονότων) να μην λες ελαφρά την καρδία αν ο άλλος είναι πολύ ΠΑΟΚ, λίγο ΠΑΟΚ, καθόλου ΠΑΟΚAthens έγραψε:[δεν θα σου δωσω λογαριασμο ρε φιλε.

τα κουβαδακια σου και παιξε μαζι του...pgetsos έγραψε:Τότε να μην κάθεσαι να κάνεις υποδείξεις για το πότε θα αρχίσει κάποιος να βλέπει μπάλα, γιατί δε θα σου δώσει λογαριασμό για το τι κάνει στη ζωή του, για το τι σήμα θα χρησιμοποιεί (ήταν η όχι κάποτε το έμβλημα της ομάδας; ) και χωρίς αποδείξεις (η έστω... παράθεση γεγονότων) να μην λες ελαφρά την καρδία αν ο άλλος είναι πολύ ΠΑΟΚ, λίγο ΠΑΟΚ, καθόλου ΠΑΟΚAthens έγραψε:[δεν θα σου δωσω λογαριασμο ρε φιλε.
- navigator11
Σε ρώτησα κάτι συγκεκριμένο για εποχή Σαββίδη. Εγώ μάνι μάνι θυμήθηκα τον αγώνα στο Ηράκλειο με τον Όφη και στην Τούμπα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ημέρες Στίβενς.aquila έγραψε:Οκ παίδες για να μην παει μακρια το θεμα με τα οφτοπικ mea culpa η διαιτησία μας γαμαει ακομη κι οταν παίζουμε με άνω ραχούλα. Συγγνώμη δε το ειχα καταλαβει αλλα να είστε καλα που με βοηθήσατε να δω το φως, παμε παρακατω τωρα γιατι εχουμε και αγωνα σε λιγο.
Αν και ο τροπος του ειναι απαραδεκτος,εχει δικιο ο Athens.
ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΠΛΟ ΑΠΟΨΕ!!!
ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΠΛΟ ΑΠΟΨΕ!!!
- Ekatnetworkltd
Ατρόμητος - Π.Α.Ο.Κ, 27/09, 20:30, NS1 & 1HD
ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΛΕΜΕ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΠΑΟΚ ΟΛΕ
ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΠΑΟΚ ΟΛΕ
Δε θα τον κρίνω αλλοθρησκο επειδή είπε κάτι τέτοιο για την διαιτησίαΧωρικός έγραψε: δηλαδή αλήθεια δεν καταλαβαίνεις;;;;;;
Δεν συμφωνώ μαζί του, και ας θεωρώ ότι οι σφαγές σε αριθμό έχουν μειωθεί από μια πενταετία-εφταετια πίσω όπου μας απαυτωναν ήμασταν δεν ήμασταν στις πρώτες θέσεις, τώρα τουλάχιστον μας αφήνουν λίγο αν δεν απειλούμε
Δεν μου αρέσουν όμως υποδείξεις και ΠΑΟΚομετρα χωρίς ΣΟΒΑΡΉ αιτία. Και ειδικά από άτομα που εδώ μέσα βγάζουν μόνο μιρλα και γκρίνια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pgetsos την Κυρ 27 Σεπ 2015, 18:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.