99. Μάριος Σιαμπάνης
-
- Επικοινωνία:
Re: 99. Μάριος Σιαμπάνης
Έκανες το Σαμπανης, Σιαμπανης και το όνειρο σου ήταν να πας στην ομάδα του βοθρολιμανου...
Πίστεψες ρε γατί ότι θα σε έχουν 2ο;
Πίστεψες ρε γατί ότι θα σε έχουν 2ο;
Μάθημα για την ΠΑΕ η περίπτωση του.
Τι έγινε κύριε Χ πιτσιρικά?
Μου έφερες για μάνατζερ τον αποστολόπουλο, τον Τζόρτζεβιτς, το νινιάδη... Τα παγούρια φέρε τώρα
Μου έφερες για μάνατζερ τον αποστολόπουλο, τον Τζόρτζεβιτς, το νινιάδη... Τα παγούρια φέρε τώρα
- PAOK_Antarctica
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Το αυτό. Αντε να πάρεις τα παιχνίδια που ψάχνεις σε εκείνους και όταν σε πετάξουν σαν την τρίχα απ το ζυμαρι πάρε τηλέφωνο τον Φάνη να σου δώσει συμβουλές.
το παιδι ειναι 19 χρονων, οτι εγινε νομιζω ειναι περισσοτερο δουλεια μανατζερ παρα δικη του πρωτοβουλια. αυτο θα πρεπει να προσεξουμε ιδιαιτερα σ αυτη την ηλικια.
-
Στο καλο κανεις πανω απτον ΠΑΟΚ οτι κ να λετε δικοα του ειναι η καριερα δεν αποφασισε μονη η καραφλη νυφιτσα εκλεισες μια πορτα εδω αμα τυχον κ παιξεις ποτε εδω ολοψυχα να φας 5
Δηλαδή τώρα ο Τζόρτζεβιτς του έκλεισε εγγυημένες συμμετοχές στον γάβρο;renegade έγραψε:Μάθημα για την ΠΑΕ η περίπτωση του.
Για μάνατζερ και πως να μείνουν εκτός ακαδημιών το έχω γράψει προ πολλού. Πλάνο θέλει από το πρώτο συμβόλαιο και τους αφήνεις εκτός θέλουν δεν θέλουν:
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 0#p1562892