13.Στέλιος Μαλεζάς
- pisakaipoupoula
Re: 13.Στέλιος Μαλεζάς
εγώ τον κόστα δεν θα τον έβγαζα.john4serres έγραψε:μην ξεχναμε πως θα εχει καλυτερη χημεια η αμυντικη μας τετραδα με :
Γλυκος
Σκονδρας ή Βιτορ Μαλεζας Τζαβελλας
αντι για :
Ολσεν
Βιτορ Κοστα Τζαβελλας
δεν ξέρω τι παίζει με βίτορ, πάντως είναι καλή ευκαιρία να δουμε κοστα-μαλεζα-τζαβελλα...
- john4serres
Δεν είχα καμία αμφιβολία έτερε Aρχηγέ πως θα είσαι άρχοντας.
Στα μεγάλα σου +, πως δεν αγχώνεσαι στιγμή που δε θεωρείσαι αυτή τη στιγμή βασικός.
Στα μεγάλα σου +, πως δεν αγχώνεσαι στιγμή που δε θεωρείσαι αυτή τη στιγμή βασικός.
- ΑποστόληςΑ
- Trilofiotis
Ελπίζω να σε δω βασικό στη Ρωσία σαν κεντρικό στόπερ...Διαθέτεις το πλεονέκτημα να καταλαβαίνεις τις οδηγίες του Γλύκου σε "γρήγορες" φάσεις...Μακάρι να καθιερωθείς ξανά γιατί χρειαζόμαστε την εμπειρία και το μπόϊ σου...

ΝαιTrilofiotis έγραψε:Τον επιθετικο τους στη μονη φάση που κανανε αυτοι ο Μάλε δε τον έχασε..;
- Trilofiotis
Μάλιστα, δλδ στη 1 φάση που έκανε ο Πανθραξ, χάνει τον παίχτη του και παρόλα αυτά εμείς αποθεώνουμε.
Αν ήταν ο πελάτης μου ο Τζαβέλλας θα αποθεώναμε; ΜΑΛΛΟΝ το αντίθετο...
Ο Τούντορ γιατι δεν ειπε τιποτα καλο για το Μάλε και ειπε ότι ειχε παράπονα απο κάποιους "νέους" παίχτες; Μονο τον Κοροβέση εννοούσε (αν τον εννούσε);
ΕΝΣΤΑΣΗ!
Στελλάρα σε πιστεύω πολύ αλλα με τόσο κακο αντίπαλλο η αντίδραση σου ήταν ΚΑΚΙΣΤΗ στη 1 φάση που χρειάστηκες. Έμεινες πισω του.
Αν ήταν ο πελάτης μου ο Τζαβέλλας θα αποθεώναμε; ΜΑΛΛΟΝ το αντίθετο...
Ο Τούντορ γιατι δεν ειπε τιποτα καλο για το Μάλε και ειπε ότι ειχε παράπονα απο κάποιους "νέους" παίχτες; Μονο τον Κοροβέση εννοούσε (αν τον εννούσε);
ΕΝΣΤΑΣΗ!
Στελλάρα σε πιστεύω πολύ αλλα με τόσο κακο αντίπαλλο η αντίδραση σου ήταν ΚΑΚΙΣΤΗ στη 1 φάση που χρειάστηκες. Έμεινες πισω του.
Για τον Μαλεζά ισχύει ότι και για τον Κοροβέση.Θέλει ρυθμό και παιχνίδια.
Απλά η εμπειρία του Στέλιου τον βοηθά περισσότερο να καλύψει την έλλειψη ρυθμού.
Απλά η εμπειρία του Στέλιου τον βοηθά περισσότερο να καλύψει την έλλειψη ρυθμού.
- Trilofiotis
Συμφωνώ 100% απλά διαβάζω παραπάνω για Άρχοντα, Αρχηγό, Βασικο στο επόμενο ευρωπαικο και αναρρωτιέμαι προς τι τόσος ενθουσιασμος σε αυτη τη φάση. Εκτός αν έχουμε ρήξει τον πήχη στα σεντερμπακ πια ΤΟΣΟ χαμηλα

- ΑποστόληςΑ
Η πρόταση: "Στην μία φάση που έκανε ο Πανθρακικός ο Μαλεζάς έχασε τον παίκτη του" μπορεί να ερμηνευτεί και ανάποδα: "Μόνο μία φάση έκανε ο Πανθρακικός σε 95 λεπτά αγώνα".