Π.Α.Ο.Κ. - BRONDBY IF, 20/08,20:00,NS2 & NS2HD

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Thracian

Re: Π.Α.Ο.Κ. - BRONDBY IF, 20/08,20:00,NS2 & NS2HD

Δημοσίευση από Thracian »

σιγα μη κανει συλογισμό
του το ριξε κανα αργιανό το πρωί με την μπουγατσα που τ ακουσε εψες στον ραφτοπουλο και τσιμπησε
και ριξτε με και μπαν αμα θετε αλλα ετσι ειναι
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Ρε Θραξ μια κουβεντα ειπε το παλληκαρι και του σουρατε τα εξ αμαξης...Δεν ειμαι σιγουρος οτι εννοουσε αυτο που του προσαπτεις...τουλαχιστον οχι με αυτον τον τροπο...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Thracian
Ο φιλος δεν ειναι κανενα παιδακι γιαυτο του απαντησα,ασε τα απαξιωτικα σχολια σε παρακαλω και ψαξε τις δημοσιευσεις του για να καταλαβεις.
Φιλικα στο λεω και δε θελω παρεξηγησεις.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Πάντως έρχονται "υπό πίεση"...
Τα 4 τελευταία χρόνια έχουν ξανοιχτεί οικονομικά για το μέγεθος τους... κοντά 10 μύρια -πολύ μεγάλο ποσό για τέτοιες ομάδες- μόνο για αγορές και χώρια τα βαριά συμβόλαια σε παίχτες όπως ο Agger, ο Kahleberg, ο Elmander, ο Eriksson ή ο Pukki ενώ κάνανε ελάχιστες πωλήσεις άνω του 1 εκ. -τρεις για την ακρίβεια- πράγμα που τους έχει οδηγήσει να έχουν αρκετές ζημιές στον προϋπολογισμό ως τώρα.
Όλο αυτό ελπίζοντας -κυρίως- στο Ch.L. ή έστω στους ομίλους του Europa αλλά και να πάρουν κάνα τίτλο αλλά δεν τους έχει βγει ως τώρα. Ενδεχόμενος αποκλεισμός αύριο θα είναι άλλη μια σφαλιάρα στο οικονομικό που θα τους προκαλέσει αρκετά προβλήματα. Σκεφτείτε μόνο ότι είναι το 2ο ακριβότερο budget με αρκετά μεγάλη διαφορά από τον 3ο μετά την Copenhagen αλλά από ουσία... τίποτα ακόμα. Με το ζόρι πέρασε Beroe και Ομόνοια με 3 ισοπαλίες και 1 νίκη σε 4 παιχνίδια ενώ στο πρωτάθλημα έκανε την πρώτη της νίκη το ΣΚ που μας πέρασε!
Το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι για αυτούς το επισήμανε και ο προπονητής τους που χαρακτήρισε παιχνίδι της 10ετιας! Γι αυτό ρισκάρουν με τον Agger για παράδειγμα.

Οπότε αναμένονται να μπουν συντηρητικά και γιόμες σε Elmander και Pukki... η πίεση είναι σε αυτούς. Παίζουν ουσιαστικά όλη την season ενώ εμείς τώρα χτιζόμαστε.

Αν φάνε γκολ πρώτοι και είμαστε λίγο σοβαροί... έχουμε μπει ήδη στους ομίλους! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Thracian

obanebane έγραψε:Thracian
Ο φιλος δεν ειναι κανενα παιδακι γιαυτο του απαντησα,ασε τα απαξιωτικα σχολια σε παρακαλω και ψαξε τις δημοσιευσεις του για να καταλαβεις.
Φιλικα στο λεω και δε θελω παρεξηγησεις.
και εγω δεν θελω παρεξηγήσεις και ναι ισως να επρεπε να ψαχτω πρωτα
αφου ειναι οπως τα λες και οχι συνηδειτοποημενος μπαλαδορος ζητώ συγνωμη
το προβλημα μου ειναι οτι ποτε .... μα ποτε ρε γαμωτο οταν λεμε κατι δεν σκεφτομαστε την θεση του αλλου. ακομα και του αρνεσεν
Άβαταρ μέλους
Thracian

Rizla έγραψε:Ρε Θραξ μια κουβεντα ειπε το παλληκαρι και του σουρατε τα εξ αμαξης...Δεν ειμαι σιγουρος οτι εννοουσε αυτο που του προσαπτεις...τουλαχιστον οχι με αυτον τον τροπο...
ναι... αληθεια ειναι οτι εγινα λιγο ζουπερ τρία που μου θίξανε τον κοντη.....
σορρυ
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δικιο εχεις και εμενα μου εκανε εντυπωση και γιαυτο περιμενω την απαντηση του αν θελει βεβαια.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Δεν θα γράψω εκτός πραγματικότητας για το ποστ του Dimitrissssss αλλά τουλάχιστον εκτός κλίματος , δεν συμφωνώ με αυτά που γράφει αλλά και αδυνατώ να καταλάβω την χρησιμότητά του.
Αυτοντοπαριζόμαστε για να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα που θα επιτρέψει την ομάδα να παίξει αν έχει αξία 5, με αυτούς τους παίκτες, για 8 . Μπορεί να είμαστε υπεραισιόδοξοι αλλά έτσι πρέπει , ας είναι προσγειωμένοι οι παίκτες.
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

dimitrissss έγραψε:Δεν είναι καθόλου εύκολο ματς. Μεσοεπιθετικά έχουμε μείνει με ελάχιστους ποιοτικούς παίκτες, ενώ στον πάγκο ουσιαστικά θα βρίσκεται η Κ21, που δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει να δώσει λύσεις.

Σε κρίσιμα ευρωπαϊκά ματς που θα κρίνουν πολλά για τη φετινή σεζόν, η ομάδα ξέμεινε με έναν μόνο επιθετικό περιοχής (κι αυτός ο Κουλούρης), ενώ υπάρχουν τουλάχιστον 10 με 12 παίκτες στο ρόστερ που δεν μπορούν να παίξουν σήμερα για όλους τους πιθανούς και απίθανους λόγους. Είναι υπερβολικά μεγάλος ο αριθμός των απουσιών, κάτι που δείχνει κακό προγραμματισμό και κακή διαχείριση.

Τον κακό προγραμματισμό, θα μπορούσες να τον επικαλεστείς ΜΟΝΟ επειδή άργησε να έρθει ο αθλητικός διευθυντής. Δηλαδή ΠΡΙΝ έρθουν Άρνεσεν και Τούντορ. Εάν ερχόταν νωρίτεραο Άρνεσεν, θα τους είχαμε κλείσει όλους νωρίτερα και δε θα προλάβαιναν να παίξουν στα προκριματικά. Οπότε τώρα θα ήταν διαθέσιμοι. Ευθύνη του Ιβάν και του Τζακ ως έναν βαθμό είναι, ναι, (αν και υπήρχαν συζητήσεις για μήνες και προφανώς ήθελε χρόνο το ψηστήρι στον Άρνεσεν) αλλά των άλλων δυο με τίποτα...
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Θα ναι δύσκολα σήμερα, αυτοί δεν είναι Σπαρτακ και Λοκομοτίβες...Ελμαντερ, Πούκι είναι πάρα πολύ καλοί μπροστά, κ ο Άγκερ πίσω είναι βράχος
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

το mats είναι δύσκολο
πάρτε το χαμπάρι
άντε με τη νίκη
:pano:
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

δυσκολο παιχνιδι καθαρα και μονο λογω απουσιων.Η μιση ομαδα δεν παιζει ειτε λογω τραυματισμων,ειτε λογω αδειων...

Κριμα να χαθει η προκριση λογω κακου timing,καθως οταν ενσωματωθουν οι υπολοιπες μεταγραφες θα χουμε πραγματικα ομαδα επιπεδου europa league
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Αυτή η απαισιοδοξία και η "προσγείωση" των οπαδών λίγο πριν το παιχνίδι έχει καταντήσει κουραστική!
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!
ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ! ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ!
ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΟΚ!!!
Προσγειωμένοι να είναι οι παίχτες... εγώ δεν σκοπεύω να είμαι!

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ BARCA ΝΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ...

ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΒΑΡΔΟΥΛΑ ΛΑΙΜΑΙ!!!!! ΑΪΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
Άβαταρ μέλους
PaokP

Δημοσίευση από PaokP »

GiorgosAtha έγραψε:Αυτή η απαισιοδοξία και η "προσγείωση" των οπαδών λίγο πριν το παιχνίδι έχει καταντήσει κουραστική!
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!
ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ! ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ!
ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΟΚ!!!
Προσγειωμένοι να είναι οι παίχτες... εγώ δεν σκοπεύω να είμαι!

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ BARCA ΝΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ...

ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΒΑΡΔΟΥΛΑ ΛΑΙΜΑΙ!!!!! ΑΪΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
ΕΤΣΙ!!!!!!

Στάλθηκε από το IQ3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

pisakaipoupoula έγραψε:Θα ναι δύσκολα σήμερα, αυτοί δεν είναι Σπαρτακ και Λοκομοτίβες...Ελμαντερ, Πούκι είναι πάρα πολύ καλοί μπροστά, κ ο Άγκερ πίσω είναι βράχος
Στη Λίβερπουλ που τον θυμάμαι τον Άγκερ, όταν ήταν καλός ξεχώριζε, όταν όμως ήταν σε άσχημη μέρα ήταν ο χειρότερος της ομάδας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”