Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από che4 »

Παιλοτ εχω πολυ καλη αποψη για τον συγκεκριμενο λαθος διατυπωση αν φανηκε κατι αλλο

Ειναι ο μονος αρδ πιυ γουσταρω γιατι ειναι παοκσακη τρελο
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

che4 έγραψε:Παιλοτ εχω πολυ καλη αποψη για τον συγκεκριμενο λαθος διατυπωση αν φανηκε κατι αλλο

Ειναι ο μονος αρδ πιυ γουσταρω γιατι ειναι παοκσακη τρελο
Είναι και αυτό δεν αλλάζει... ;) για όλα τα λεφτά του κόσμου

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
Panos Fanfaras

Δημοσίευση από Panos Fanfaras »

Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι προβληματίζονται για τον Μαλεζά. Όταν έφυγε ήταν από τους καλύτερους παίκτες μας και τώρα γυρνά βελτιωμένος με εμπειρίες από την Bundesliga. Είναι ψηλός, κάτι που λείπει από την άμυνα μας, αφού σίγουρα χρειαζόμασταν και ένα ψηλό στόπερ, ενώ έχει και ταχύτητα για το ύψος του. Είναι σε καλή ηλικία και προέρχεται από μια γεμάτη χρονιά, ενώ ξέρει την ομάδα και το γενικότερο κλίμα του ελληνικού πρωταθλήματος. Έτσι κι αλλιώς έρχεται αντί του Παπαγιαννοπούλου και θα βοηθήσει άμεσα με την Μπρόντμπι και αν και εφόσον αποκτήσουμε κι άλλον στόπερ στην πορεία, τότε ο Στέλιος θα αποτελέσει μια εξτρά λύση που θα δώσει βάθος στο ρόστερ. Αν και δεν θα μείνω έκπληκτος αν γίνει ο βασικός μας στόπερ στην πορεία της σεζόν. ;)
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ο Στελάρας είναι καλή κίνηση για την ενίσχυση του ρόστερ. Δε ξέρω αν έρχεται για 3-4 επιλογή αλλά γενικώς δεν νομίζω πως έχει πολλά αρνητικά η περίπτωση του. Ξέρει την ομάδα, θα στηρίξει την προσπάθεια, είναι καλός αμυντικός και θα στοιχίσει λίγα. Ε, κι άλλα θέλετε;

Προφανώς η ομάδα χρειάζεται ακόμα αμυντικό-τσιμέντο.
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Ρε παιδια θα τρελαθουμε?? Ποτε ηταν γρηγορος ο Μαλεζας??
Αργος αμυντικος ηταν παντα και δεν αλλαξε.
Επι Σαντος απλα παιζαμε πολυ αμυντικα και
με την ποιοτητα 2-3 παικτων μπροστα καναμε
το 1-0 και γεια σας.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Καλησπερα κ απο Σκωτια! Λοιπον, εγω εχω πολυ καλο προαισθημα για φετος. Δεν ειναι οτι με ενθουσιασαν τα ονοματα, κ πως θα μπορουσαν αλλωστε.. Τους παικτες δεν τους ξερω, τους ξερουν αυτοι που τους εφεραν ομως. Μ αρεσει που ο Αρνεσεν εχει μιλησει στην αρχη της σεζον, ξερουμε τι να περιμενουμε κ ας μη θελουν κάποιοι να καταλαβουν ποιο ειναι το πλανο.Κ εννοω καποιοι που γραφουν εδω μεσα. Κ ο προπονητης μιλησε. Εχει απαιτησεις, ζητησε παικτες, δεν θελει να παει με το σταυρο στο χερι οπως ο περςινος, κ σιγα σιγα ερχονται. Συμπληρωνεται το παζλ. Υπαρχει μια λογικη ροη στις κινησεις κ εμενα τουλαχιστον μου φαινεται οτι ολα γινινται με σχεδιο κ με σχετικη ηρεμια. Δε βλεπω σπασμωδικες κινησεις κ κινησεις πανικου. Κινηση πανικου θα ηταν να παρουμε παικτες μονο κ μονο για τα προκριματικα. Ειναι διπλά παιχνιδια κ πολυ παραγοντες παιζουν ρολο, στα μεχρι τωρα πολυ σημαντικο ρολο επαιξαν τα κορακια πχ, οποτε πολυ καλα κανουν κ δεν προγραμματιζουν με βαση αυτο. Αυτη η ηρεμια λοιπον ειναι αυτο που πιστευω θα δωσει ο Αρνεσεν.
Ο ανθρωπος ξερει..Δε μαθαινει τωρα. Κ λαθος παικτες θα φερει, κ λαθος επιλογες θα κανει. Για μενα ολες οι μεταγραφες ειναι λαχεια. Ολες ανεξαιρετως. Ειτε τα σκασεις, ειτε ειναι ονομα, ειτε δεν τον εχεις ακουσει ποτε τον παιχτη. Παραδειγματα απειρα. Το θεμα ειναι να γινονται οι κινησεις με λογικη. Να ειναι η ομαδα γεματη, να μπορει να δουλεψει ο πρόονητης. Ακομα δεν ειναι βεβαια. Λιγο υπομονη. Η χρονια μολις αρχισε κ εννοειται οτι ειμαι κ πρεπει να ειμαστε αισιοδοξοι, για να μην πω υπεραισιοδοξοι. Ειμαστε οπαδοι στο κατω κατω, ετσι πρεπει βα ειμαστε οταν βλέουμε να παει να γινει κατι καλο!
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Καλές και προσεγμένες κινήσεις στο μεταγραφικό τομέα βάσει σχεδίου!
Για τον Τοσκίτση επειδή είμασταν συμφοιτητές στις Σέρρες γνωρίζω ότι έχει αγνή αγάπη για τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο για βιοποριστικούς λόγους
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Φαινεται και απ το φεισμπουκ του και θα γουσταρα να γραφει και εδω με φανερο νικνειμ οτι ειναι αυτος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος che4 την Σάβ 08 Αύγ 2015, 22:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Πάντως στο γκαζέτα τα γαυροβαζέλια ειρωνεύονται τις μεταγραφικές μας κινήσεις
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Κανα νέο απο λεοβατς ?αν κανει καμμιά δήλωση κάτι ενημερώστε παιδιά,ο φορ που λέει ο σαββιδης υιός ειναι ο Χοσέ ραμον εστεμπαν εσπραντριγια ? :lol:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Δεν τους διαβαζω καν σταρχδια μου τι λενε

Εγω ξερω οτι ο καμπιασος στα 35 θα κανει τρελους εμετους αν παει να μαρκαρει τα χαφ που θα φτιαξει ο τουντορας ..... Υπομονη και ας τουςνα χαιρονται με τις ματσαρεςτου εσιεν

Εις το παραγαμσες το θεμα ... Πες μου μονο αν ηξερες το μαζουακου και τον ελαμπτελαουι πριν ερθουν στο γαυρο
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω αναρωτιεμαι αν για βαθος παγκου ο Μαλεζας ειναι καλυτερος και πιο ταιριαστος μαλιστα στο 3-5-2 απο τον Παπαζογλου που παιρνει στην θεση του πληρωμενο μαλιστα απο εμας ο Παναιτωλικος.
Άβαταρ μέλους
Joe Nagbe

Δημοσίευση από Joe Nagbe »

Εντάξει εμείς έχουμε εμπιστοσύνη σε έναν ποδοσφαιράνθρωπο και σοβαρο επαγγελματία τον Άρνεσεν... αλλά κακά τα ψέμματα μην κρυβόμαστε και μεις θα γελούσαμε αν διαβάζαμε οτι ο γαυρος πήρε τον Μαλεζά, τον Γκάρι, τον Ζαιρο, Σαμπό κλπ
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Να προσθεσω και γω οτι ο μαλεζακος ειναι αρκετα εγκεφαλικος παιχτης και αυτη η αμυντικη μας γραμμη χρειαζεται λιγο μυαλο..
Ειναι επιλογη ελαχιστου ρισκου,λιγων χρηματων,θα βοηθησει σε σεντρες αμυντικα γτ οι αλλοι 2 οσο καλοι και αν ειναι επιθετικα, χάνουν πολλες κεφαλιες σε φαση αμυνας..
Επισης,το μεσημερι ειχα αλλη εντυπωση αλλα απ'ο,τι διαβασα ειναι σε καλη κατασταση και μπορει να βοηθησει αμεσα (αν.κ.αμφιβαλλω λιγάκι πως θα προσαρμοστει τοσο γρήγορα στις απαιτησεις των 3 στην αμυνα..ας ελπίσουμε σε 9 μερες να κανει ιδιατερα με τουντορ και να μεταμορφωθει σε σφουγγαρι)
Οποτε μην τρελαινεστε,μια χαρα ειναι για 3-4 επιλογη αφου θα ερθει κι αλλος (κ μην ξεχναμε οτι ο βιτορ ειναι κ λιγο γυαλινος)

paoktzi γραψε ραπορτο για λεοβατς με τη ληξη του ματς της ριεκα..
Σε τι θεση επαιζε,αν αμυνονταν συνεχεια η ριεκα κλπ

Υ.Γ. τζοσ εμενα πάντα μ'αρεσε ο δυναμισμος του Παπαζογλα,και δεν ειναι και Ο αμπαλος, το ψιλοκατεχει..

Υ.Γ α ρε μεγαλε ολιβαρες..τι μου τον θυμησατε ρε με το παλιο θρεντ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Σάβ 08 Αύγ 2015, 22:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Πρωην γαυρος κοβεται,ηταν κακος στην ξανθη περυσι γιαυτο τον αφησε ο Πανοπουλος.
Παιδια ξαναγραφω,ο Μαλεζας εχει παραστασεις ειναι εμπειρος ειναι μπολιασμενος ΠΑΟΚτσης.
Ειναι ο αντι παπατζον δεν ερχετε να σηκωσει το βαρος της αμυνας, επισης το οτι εχουμε μεινει χωρις στοπερ για τα ματς με τους δανους και αυτο παιζει το ρολο του.
Μηδενικο το κοστος του,δεν θα ειναι φυρα ο Στελιος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”