ΟΦΗ-Π.Α.Ο.Κ. 4/2-17:15,NS2 & NS2HD
- aisiodoksos
Re: ΟΦΗ-Π.Α.Ο.Κ. 4/2-17:15,NS2 & NS2HD
μονο ο Αγγελος φταιει ε? για μενα τα μπινελικια θα τα παρουν ολοι σημερα..10 χιλιομετρα σαν ομαδα ολοι μαζι δεν εχουν τρεξει..αν δεν τον θελουν στον παγκο σημερα ηταν η ευκαιρια τους να τον τελειωσουν..
next...παρακαλειτε ο κυριος Γιωργος να προσελθει στην αιθουσα αναβαθμισεως ρολου...
υγ. ακομα και να το γυρισουμε Αγγελε πρεπει να παραιτηθεις. Εχεις χασει τα αποδυτηρια και αυτο βρωμαει απο χιλιομετρα
υγ2. ειμαι ψυχακιας το ξερω αλλα πιστευω οτι δεν θα χασουμε σημερα..μακαρι για το καλο του ΠΑΟΚ μας.
next...παρακαλειτε ο κυριος Γιωργος να προσελθει στην αιθουσα αναβαθμισεως ρολου...
υγ. ακομα και να το γυρισουμε Αγγελε πρεπει να παραιτηθεις. Εχεις χασει τα αποδυτηρια και αυτο βρωμαει απο χιλιομετρα
υγ2. ειμαι ψυχακιας το ξερω αλλα πιστευω οτι δεν θα χασουμε σημερα..μακαρι για το καλο του ΠΑΟΚ μας.
- aisiodoksos
Πλέον δεν κατεβαίνουμε στα ματς για να τα κερδίσουμε.
Κρίμα ρε Μαντούρο. Περαστικά.
Κρίμα ρε Μαντούρο. Περαστικά.
- hasio_john
Ωρε φίλε ... ωρε φίλε! Τι έπαθε ο Μαντούρο ρε σεις! Ανατρίχιασα! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΤΥΧΕΙ ΓΑΜ@ την $^^@#&#^@ ΜΟΥ!!!

Βρε δεν πατε να γαμηθειτε
Ζωα.που σκαω για παρτυ σας..δεν πα να φατε και 4.. μαλακες
Ζωα.που σκαω για παρτυ σας..δεν πα να φατε και 4.. μαλακες
Τουλάχιστον ο Μαντουρο αυτό που μπορούσε τι έκανε.
Εγώ δεν έχω κανένα παράπονο. Αυτός είναι τόσο ξέρει, τόσο παίζει.
Περαστικά του
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Εγώ δεν έχω κανένα παράπονο. Αυτός είναι τόσο ξέρει, τόσο παίζει.
Περαστικά του
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Όπως όλοι ξέρουν, φταίει ο βρυζας,ο Αγγελίδης ,ο Ιβάν, ο μαρτενς, ακόμη και η Παναγία.
Ο μόνος που δεν φταίει είναι ο ΑΑ. Μην τυχόν και φύγει. Μέχρι τον Μάιο και όπου πάει
Ο μόνος που δεν φταίει είναι ο ΑΑ. Μην τυχόν και φύγει. Μέχρι τον Μάιο και όπου πάει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffos την Τετ 04 Φεβ 2015, 18:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τι αλλο πια να δουμε...η κακοτυχια αυτης της ομαδας και ο συσωρευμενος αρνητισμος και κακια ειναι μοναδικη εξηγηση που μπορω να δωσω..δεν αντεχεται αλλο
-