Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Dimg4

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευση από Dimg4 »

Λοιπον αν ειναι καθε φορα που λεει καποιος θα αποχωρησει απο εδω μεσα να ερχεται παικτης τυπου Ντεβιτς να το κανουμε συνηθεια!
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Παιχταράς ολκής, ας μην γκρινιάζουμε γιατί αυτοί που σχεδιάζουν την ομάδα κάτι θα ξέρουν. Άλλωστε δεν είμαστε και μέσα στις συσκέψεις που κάνουν για να τα ξέρουμε όλα! Μπορεί να έχουμε κλείσει και εξτρέμ για το καλοκαίρι, στόπερ κτλ.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Περιπτερος έγραψε:Ελλειψα και έγινε ...
Να έλθει το παιδί με το καλό.
Μπράβο, φοβερός παίκτης.
Μεγάλος παπάς, ίσως και αρχιμανδρίτης ... .

(Για αλλαγή του Παπ τον πήραμε ?)
Περιπτερε ολα καλα?

Αντε πασακα μου,κανε μια βολτα και σε δυο ωρες ξαναμπες,
να δεις και το CB που θα παρουμε.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

devic λεω ρε barlow και κλαιω που δεν μπορω να ευχαριστηθω τον παιχταρα :ugeek:

δεν βλεπω κανεναν φακουντο να δημιουργει εγω...οταν τον βγαζουν απο την περιοχη ειναι αρκετα εξω απο τα νερα του...απλα δες τι γινεται σαν λειπει ο μακ...μπορει αυτο το κενο να το αντικαταστησει ο ντεβιτς ας πουμε?θα μου βγαλει την προσωπικη ενεργεια και τη μπαλια ή θα "καπελωνει" τον κλαους και τον φακ...ναι μπορει να κανει καποια βασικα πραγματα αλλα οχι αυτα που μου λειπουν αυτη τη στιγμη αυτη ειναι η γνωμη μου...

δεν κοιταω ποτε θεσεις χαρακτηριστικα κοιταω παντα που προσδιδουν στην ομαδα ;)

και τα χαρακτηριστικα του σε συνδιασμο με τα οικονομικα (συμβολαιο και δανεισμος) και την απραξια του παιχτη μου βγαζουν ενα μεγαλο κοκκινο Χ...

και θα χαρω πολυ να μην επαληθευτω εννοειται...
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Από: http://www.paok24.com/podosfairo/14752/ ... rotathlima

Η μεγάλη είδηση για την προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ να φέρει τον Ντέβιτς έχει ήδη κάνει ντόρο και στην Ουκρανία.

Πριν λίγη ώρα στην έγκυρη ιστοσελίδα football.ua αναφέρθηκε ότι ο Μάρκο Ντέβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του (ως δανεικός) στον ΠΑΟΚ και στην Ελληνική SuperLeague. Οι Ουκρανοί επικαλούνται πληροφορίες και από Ελλάδα και από Ρωσία, ενώ για τους λόγους που φέτος δεν έπαιζε ιδιαίτερα με την Ρούμπιν, τονίζουν: «Κατά την τρέχουσα περίοδο, ο 31χρονος επιθετικός έχει χάσει την θέση του στην Ρούμπιν επειδή το προπονητικό επιτελείο έχει αμφισβητήσει την αφοσίωσή του».

Το ρεπορτάζ ολοκληρώνεται με την αίσθηση των Ουκρανών ότι… «Προφανώς, τώρα ο Μάρκο θα προσπαθήσει να αποδείξει πολλά πράγματα στον εαυτό του και θα πάει στο Ελληνικό πρωτάθλημα για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να το κατακτήσει απέναντι στον Ολυμπιακό….».

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
maceio

Δημοσίευση από maceio »

Odi έγραψε:Μεγάλη προσθήκη αν έρθει ο Ντέβιτς.Παρότι δεν είναι κλασικό εξτρέμ,είναι τρομερά ποιοτικός παίκτης και εννοείται η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο με την προσθήκη του.

Εδώ τόσα χρόνια παίζουμε με τον Σαλπιγγίδη δεξιά και μας πείραξε ο Ντέβιτς.. :lol:
ε,πεστα ,ρε ,odi!!!!!!
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

Sera4 έγραψε:devic λεω ρε barlow και κλαιω που δεν μπορω να ευχαριστηθω τον παιχταρα :ugeek:

δεν βλεπω κανεναν φακουντο να δημιουργει εγω...οταν τον βγαζουν απο την περιοχη ειναι αρκετα εξω απο τα νερα του...απλα δες τι γινεται σαν λειπει ο μακ...μπορει αυτο το κενο να το αντικαταστησει ο ντεβιτς ας πουμε?θα μου βγαλει την προσωπικη ενεργεια και τη μπαλια ή θα "καπελωνει" τον κλαους και τον φακ...ναι μπορει να κανει καποια βασικα πραγματα αλλα οχι αυτα που μου λειπουν αυτη τη στιγμη αυτη ειναι η γνωμη μου...

και τα χαρακτηριστικα του σε συνδιασμο με τα οικονομικα (συμβολαιο και δανεισμος) και την απραξια του παιχτη μου βγαζουν ενα μεγαλο κοκκινο Χ...

κοιτα καθαρα ποδοσφαιρικα εχεις δικαιο
χρειαζομαστε παιχτη με χαρακτηριστικα βιερινια
ενα εξτρεμ μπουκαδορο θα εχει το ενας με ενα
και θα μπορουμε να κανουμε επιθεσεις και απο τις 2 πτερυγες δινωντας ετσι πλατος και στο παιχνιδι μας
που ειναι και ο πιο καλος τροπος να σπασεις τις κλειστες αμυνες
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Dimg4 έγραψε:Λοιπον αν ειναι καθε φορα που λεει καποιος θα αποχωρησει απο εδω μεσα να ερχεται παικτης τυπου Ντεβιτς να το κανουμε συνηθεια!

Βασικά κάποιος είπε ότι θα φτιάξει άγαλμα στο Βρύζα και μετά από λίγο έσκασε η βόμβα.
guardian, τον Βρύζα είπαμε να φτιάξεις, τον γάβρο σκεφτόσουν :mrgreen:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

πληροφοριακα,απο ατομο που παρακολουθει χρονια ουκρανικο πρωταθλημα,μου ειπε οτι ξεκινησε εξτρεμ,αλλα εξελιχθηκε σε δευτερο φορ στην μεταλιστ
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Αν το δει κάποιος όπως το βλέπει ο Σέρα, υπάρχει ένα δίκιο στη λογική του.

Αν το δει κάποιος άλλος, βάση του τι έχουμε και παίζει εκεί δεξιά βασικός από την αρχή της σεζόν, τότε υπάρχει ένα δίκιο και σε αυτή την άποψη.

Καλοδεχούμενοι οι παικταράδες.

Φυσικά ευελπιστούμε μια φορά να πάρουμε και παίκτη που θα παίζει ακριβώς στη θέση που ψάχνουμε.

:D
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

obanebane έγραψε:Βαλτε να δειτε παλι (οσοι το εχετε) το παιχνιδι με τους ουκρανους στη τουμπα και θα σας λυθουν ολες οι αποριες για τι ποδοσφαιριστη μιλαμε.
+_++++
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

marley 4 έγραψε:
Sera4 έγραψε:devic λεω ρε barlow και κλαιω που δεν μπορω να ευχαριστηθω τον παιχταρα :ugeek:

κοιτα καθαρα ποδοσφαιρικα εχεις δικαιο
χρειαζομαστε παιχτη με χαρακτηριστικα βιερινια
ενα εξτρεμ μπουκαδορο θα εχει το ενας με ενα
και θα μπορουμε να κανουμε επιθεσεις και απο τις 2 πτερυγες δινωντας ετσι πλατος και στο παιχνιδι μας
που ειναι και ο πιο καλος τροπος να σπασεις τις κλειστες αμυνες
ενταξει μαρλει. μπορεις να πεις οτι αν το ρολο του αντελινιου μπορει να τον παιξει ο μακ, τοτε απλα θεωρησε οτι βρηκαμε ενα πολυ πιο επιθετικογενη...Σορλιν ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gerrard4

Δημοσίευση από gerrard4 »

Για το σούπερλίγδα είναι ταμάμ... θα τον ξεκινας αριστερα θα παίρνει μαζί του τον μπακ και ασε το ρατς να σεντραρει... εξάλλου θαρρώ πως στο 4-3-3 οι πλαϊνοί δε χρειάζεται να έχουν ασπρισμένες από τον ασβέστη τάπες.
φέρε και το Χατσερίδη (ή όπως αλλιώς λέγεται) και ειμαστε κομπλέ...
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

teod1980 έγραψε:
Φυσικά ευελπιστούμε μια φορά να πάρουμε και παίκτη που θα παίζει ακριβώς στη θέση που ψάχνουμε.

:D
noboa :D :D
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ωπ σωστά.... :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”