Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
Λοιπον αν ειναι καθε φορα που λεει καποιος θα αποχωρησει απο εδω μεσα να ερχεται παικτης τυπου Ντεβιτς να το κανουμε συνηθεια!
Παιχταράς ολκής, ας μην γκρινιάζουμε γιατί αυτοί που σχεδιάζουν την ομάδα κάτι θα ξέρουν. Άλλωστε δεν είμαστε και μέσα στις συσκέψεις που κάνουν για να τα ξέρουμε όλα! Μπορεί να έχουμε κλείσει και εξτρέμ για το καλοκαίρι, στόπερ κτλ.
Περιπτερε ολα καλα?Περιπτερος έγραψε:Ελλειψα και έγινε ...
Να έλθει το παιδί με το καλό.
Μπράβο, φοβερός παίκτης.
Μεγάλος παπάς, ίσως και αρχιμανδρίτης ... .
(Για αλλαγή του Παπ τον πήραμε ?)
Αντε πασακα μου,κανε μια βολτα και σε δυο ωρες ξαναμπες,
να δεις και το CB που θα παρουμε.
devic λεω ρε barlow και κλαιω που δεν μπορω να ευχαριστηθω τον παιχταρα :ugeek:
δεν βλεπω κανεναν φακουντο να δημιουργει εγω...οταν τον βγαζουν απο την περιοχη ειναι αρκετα εξω απο τα νερα του...απλα δες τι γινεται σαν λειπει ο μακ...μπορει αυτο το κενο να το αντικαταστησει ο ντεβιτς ας πουμε?θα μου βγαλει την προσωπικη ενεργεια και τη μπαλια ή θα "καπελωνει" τον κλαους και τον φακ...ναι μπορει να κανει καποια βασικα πραγματα αλλα οχι αυτα που μου λειπουν αυτη τη στιγμη αυτη ειναι η γνωμη μου...
δεν κοιταω ποτε θεσεις χαρακτηριστικα κοιταω παντα που προσδιδουν στην ομαδα
και τα χαρακτηριστικα του σε συνδιασμο με τα οικονομικα (συμβολαιο και δανεισμος) και την απραξια του παιχτη μου βγαζουν ενα μεγαλο κοκκινο Χ...
και θα χαρω πολυ να μην επαληθευτω εννοειται...
δεν βλεπω κανεναν φακουντο να δημιουργει εγω...οταν τον βγαζουν απο την περιοχη ειναι αρκετα εξω απο τα νερα του...απλα δες τι γινεται σαν λειπει ο μακ...μπορει αυτο το κενο να το αντικαταστησει ο ντεβιτς ας πουμε?θα μου βγαλει την προσωπικη ενεργεια και τη μπαλια ή θα "καπελωνει" τον κλαους και τον φακ...ναι μπορει να κανει καποια βασικα πραγματα αλλα οχι αυτα που μου λειπουν αυτη τη στιγμη αυτη ειναι η γνωμη μου...
δεν κοιταω ποτε θεσεις χαρακτηριστικα κοιταω παντα που προσδιδουν στην ομαδα

και τα χαρακτηριστικα του σε συνδιασμο με τα οικονομικα (συμβολαιο και δανεισμος) και την απραξια του παιχτη μου βγαζουν ενα μεγαλο κοκκινο Χ...
Από: http://www.paok24.com/podosfairo/14752/ ... rotathlima
Η μεγάλη είδηση για την προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ να φέρει τον Ντέβιτς έχει ήδη κάνει ντόρο και στην Ουκρανία.
Πριν λίγη ώρα στην έγκυρη ιστοσελίδα football.ua αναφέρθηκε ότι ο Μάρκο Ντέβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του (ως δανεικός) στον ΠΑΟΚ και στην Ελληνική SuperLeague. Οι Ουκρανοί επικαλούνται πληροφορίες και από Ελλάδα και από Ρωσία, ενώ για τους λόγους που φέτος δεν έπαιζε ιδιαίτερα με την Ρούμπιν, τονίζουν: «Κατά την τρέχουσα περίοδο, ο 31χρονος επιθετικός έχει χάσει την θέση του στην Ρούμπιν επειδή το προπονητικό επιτελείο έχει αμφισβητήσει την αφοσίωσή του».
Το ρεπορτάζ ολοκληρώνεται με την αίσθηση των Ουκρανών ότι… «Προφανώς, τώρα ο Μάρκο θα προσπαθήσει να αποδείξει πολλά πράγματα στον εαυτό του και θα πάει στο Ελληνικό πρωτάθλημα για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να το κατακτήσει απέναντι στον Ολυμπιακό….».

Η μεγάλη είδηση για την προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ να φέρει τον Ντέβιτς έχει ήδη κάνει ντόρο και στην Ουκρανία.
Πριν λίγη ώρα στην έγκυρη ιστοσελίδα football.ua αναφέρθηκε ότι ο Μάρκο Ντέβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του (ως δανεικός) στον ΠΑΟΚ και στην Ελληνική SuperLeague. Οι Ουκρανοί επικαλούνται πληροφορίες και από Ελλάδα και από Ρωσία, ενώ για τους λόγους που φέτος δεν έπαιζε ιδιαίτερα με την Ρούμπιν, τονίζουν: «Κατά την τρέχουσα περίοδο, ο 31χρονος επιθετικός έχει χάσει την θέση του στην Ρούμπιν επειδή το προπονητικό επιτελείο έχει αμφισβητήσει την αφοσίωσή του».
Το ρεπορτάζ ολοκληρώνεται με την αίσθηση των Ουκρανών ότι… «Προφανώς, τώρα ο Μάρκο θα προσπαθήσει να αποδείξει πολλά πράγματα στον εαυτό του και θα πάει στο Ελληνικό πρωτάθλημα για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να το κατακτήσει απέναντι στον Ολυμπιακό….».

ε,πεστα ,ρε ,odi!!!!!!Odi έγραψε:Μεγάλη προσθήκη αν έρθει ο Ντέβιτς.Παρότι δεν είναι κλασικό εξτρέμ,είναι τρομερά ποιοτικός παίκτης και εννοείται η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο με την προσθήκη του.
Εδώ τόσα χρόνια παίζουμε με τον Σαλπιγγίδη δεξιά και μας πείραξε ο Ντέβιτς..
Sera4 έγραψε:devic λεω ρε barlow και κλαιω που δεν μπορω να ευχαριστηθω τον παιχταρα :ugeek:
δεν κοιταω ποτε θεσεις χαρακτηριστικα κοιταω παντα που προσδιδουν στην ομαδα![]()
κοιτα καθαρα ποδοσφαιρικα εχεις δικαιο
χρειαζομαστε παιχτη με χαρακτηριστικα βιερινια
ενα εξτρεμ μπουκαδορο θα εχει το ενας με ενα
και θα μπορουμε να κανουμε επιθεσεις και απο τις 2 πτερυγες δινωντας ετσι πλατος και στο παιχνιδι μας
που ειναι και ο πιο καλος τροπος να σπασεις τις κλειστες αμυνες
Dimg4 έγραψε:Λοιπον αν ειναι καθε φορα που λεει καποιος θα αποχωρησει απο εδω μεσα να ερχεται παικτης τυπου Ντεβιτς να το κανουμε συνηθεια!
Βασικά κάποιος είπε ότι θα φτιάξει άγαλμα στο Βρύζα και μετά από λίγο έσκασε η βόμβα.
guardian, τον Βρύζα είπαμε να φτιάξεις, τον γάβρο σκεφτόσουν

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
πληροφοριακα,απο ατομο που παρακολουθει χρονια ουκρανικο πρωταθλημα,μου ειπε οτι ξεκινησε εξτρεμ,αλλα εξελιχθηκε σε δευτερο φορ στην μεταλιστ
Αν το δει κάποιος όπως το βλέπει ο Σέρα, υπάρχει ένα δίκιο στη λογική του.
Αν το δει κάποιος άλλος, βάση του τι έχουμε και παίζει εκεί δεξιά βασικός από την αρχή της σεζόν, τότε υπάρχει ένα δίκιο και σε αυτή την άποψη.
Καλοδεχούμενοι οι παικταράδες.
Φυσικά ευελπιστούμε μια φορά να πάρουμε και παίκτη που θα παίζει ακριβώς στη θέση που ψάχνουμε.

Αν το δει κάποιος άλλος, βάση του τι έχουμε και παίζει εκεί δεξιά βασικός από την αρχή της σεζόν, τότε υπάρχει ένα δίκιο και σε αυτή την άποψη.
Καλοδεχούμενοι οι παικταράδες.
Φυσικά ευελπιστούμε μια φορά να πάρουμε και παίκτη που θα παίζει ακριβώς στη θέση που ψάχνουμε.

+_++++obanebane έγραψε:Βαλτε να δειτε παλι (οσοι το εχετε) το παιχνιδι με τους ουκρανους στη τουμπα και θα σας λυθουν ολες οι αποριες για τι ποδοσφαιριστη μιλαμε.
ενταξει μαρλει. μπορεις να πεις οτι αν το ρολο του αντελινιου μπορει να τον παιξει ο μακ, τοτε απλα θεωρησε οτι βρηκαμε ενα πολυ πιο επιθετικογενη...Σορλινmarley 4 έγραψε:Sera4 έγραψε:devic λεω ρε barlow και κλαιω που δεν μπορω να ευχαριστηθω τον παιχταρα :ugeek:
δεν κοιταω ποτε θεσεις χαρακτηριστικα κοιταω παντα που προσδιδουν στην ομαδα![]()
κοιτα καθαρα ποδοσφαιρικα εχεις δικαιο
χρειαζομαστε παιχτη με χαρακτηριστικα βιερινια
ενα εξτρεμ μπουκαδορο θα εχει το ενας με ενα
και θα μπορουμε να κανουμε επιθεσεις και απο τις 2 πτερυγες δινωντας ετσι πλατος και στο παιχνιδι μας
που ειναι και ο πιο καλος τροπος να σπασεις τις κλειστες αμυνες

Για το σούπερλίγδα είναι ταμάμ... θα τον ξεκινας αριστερα θα παίρνει μαζί του τον μπακ και ασε το ρατς να σεντραρει... εξάλλου θαρρώ πως στο 4-3-3 οι πλαϊνοί δε χρειάζεται να έχουν ασπρισμένες από τον ασβέστη τάπες.
φέρε και το Χατσερίδη (ή όπως αλλιώς λέγεται) και ειμαστε κομπλέ...

φέρε και το Χατσερίδη (ή όπως αλλιώς λέγεται) και ειμαστε κομπλέ...

noboateod1980 έγραψε: