Αστερας Τρίπολης-Π.Α.Ο.Κ. 10/1-19:30,NS1 & NS1HD
Re: Αστερας Τρίπολης-Π.Α.Ο.Κ. 10/1-19:30,NS1 & NS1HD
τετοια ωρα τετοια λογια αλλα ενας παικτης σαν τον σανκαρε δεν χωρουσε στο ροστερ μας?
τα πιτσιρικια του Αγγελου θα το γυρισουν ματς..
Παίζουμε άσχημα αλλά,
-το πέναλντυ δεν ήταν
-το γκολ δεν φαίνεται στο stream μου γιατι είναι ψιλοκακή ποιότητα
-το δεύτερο γκολ για εμένα είναι ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ, πάει να κόψει την μπάλα ο Αθανασιάδης και του κάνει τάκλιν το πτώμα του Αστέρα.
Εντάξει δεν παίζουμε καλά αλλα για να νικήσουμε στην Σούπερ Λιγκ πρέπει να παίζουμε την μπάλα της ζωής μας σε κάθε αγώνα.
-το πέναλντυ δεν ήταν
-το γκολ δεν φαίνεται στο stream μου γιατι είναι ψιλοκακή ποιότητα
-το δεύτερο γκολ για εμένα είναι ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ, πάει να κόψει την μπάλα ο Αθανασιάδης και του κάνει τάκλιν το πτώμα του Αστέρα.
Εντάξει δεν παίζουμε καλά αλλα για να νικήσουμε στην Σούπερ Λιγκ πρέπει να παίζουμε την μπάλα της ζωής μας σε κάθε αγώνα.
κομμενοι στη μεση σημερα.
ο 2ος βοηθος τραγικος, στο πεναλτι επρεπε να παρει πανω του τη φαση και να πει οτι ειναι εκτος περιοχης και το οφσαιντ του κωλοκοτρωνιτσιου ευτυχως ανυπαρκτο.πρεπει να τον εκμεταλλευτουμε στο 2ο ημιχρονο, εκτος αμα θυμηθει να ειναι αλανθαστος τοτε.οι αλλοι αμα φανε το 1ο γκολ θα φανε τουλαχιστον αλλο ενα μετα, ειναι ασταθεις.γυριζει ανετα, αλλα οχι οπως παιζουμε μεχρι στιγμης.
ο 2ος βοηθος τραγικος, στο πεναλτι επρεπε να παρει πανω του τη φαση και να πει οτι ειναι εκτος περιοχης και το οφσαιντ του κωλοκοτρωνιτσιου ευτυχως ανυπαρκτο.πρεπει να τον εκμεταλλευτουμε στο 2ο ημιχρονο, εκτος αμα θυμηθει να ειναι αλανθαστος τοτε.οι αλλοι αμα φανε το 1ο γκολ θα φανε τουλαχιστον αλλο ενα μετα, ειναι ασταθεις.γυριζει ανετα, αλλα οχι οπως παιζουμε μεχρι στιγμης.
Σε ποιόν πλανήτη ζείτε και τολμάτε να θέλετε και ανατροπή? Γιατί σε αυτόν τον πλανήτη μόνο ολιμπυκαός
για να δω θα παρει καμια ευθηνη ο αγγελος η θα τα φωρτωσει ολα στην παναγια παλι??
Ιστορικό τρύπημα... Απο τα μεγαλύτερα ever... Σε πέντε λεπτά μεταξύ 4´ και 9´, κόρνερ το δίνει σουτ, πέναλτυ έξω απο την περιοχή, γκολ με διπλό χέρι... Τέτοιο τρύπημα εχω να φάω απο Παπαπετρου στην Τούμπα, τουλαχιστον τότε το διακόψαμε...
- Μπαρκαρούτσος
Γαμώτο δεν πρόλαβα να το σβήσω!navigator11 έγραψε:Κάτι ήξερες, σιγανοπαπαδίτσα;;;RoMaN έγραψε:Α ρε Sankhare...
![]()
![]()

Μπράβο ρε Αθανασιάδη!!
- charlie_pace
- paokovios1974
Moko έγραψε:Σε ποιόν πλανήτη ζείτε και τολμάτε να θέλετε και ανατροπή? Γιατί σε αυτόν τον πλανήτη μόνο ολιμπυκαός

- VictorAK47