Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 1-2, MVP, Σχολια & παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
9
5%
ΤΖΙΟΛΗΣ
4
2%
ΒΙΤΟΡ
1
1%
ΡΑΤΣ
2
1%
ΣΚΟΝΔΡΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΑΤΣΕ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΖΑΝΔΑΡΗΣ
8
5%
ΓΚΟΛΑΣΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΣΑΛΠΙ
10
6%
ΠΕΡΕΥΡΑ
79
46%
ΚΛΑΟΥΣ
6
3%
ΜΑΡΤΕΝΣ
1
1%
ΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ
1
1%
ANASTASIADIS
51
30%

Σύνολο ψήφων: 172

Άβαταρ μέλους
stathis73

Re: Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 1-2, MVP, Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από stathis73 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Όσο ο διαιτητής επέτρεψε να παιχτεί ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ σαν ομάδα ήταν πολύ καλύτερος του Θρήνου. Πιο δίκαιο σκορ το 1-4. Συγχαρητήρια στον Άγγελο που κατέβασε άντρες και όχι παιδιά και κυρίως που έφτιαξε 11άδα και όχι ένα σύνολο 11 μονάδων.
Όλοι έπαιξαν υπέροχα και δυσκολεύομαι να ψηφίσω MVP. Ψήφισα τελικά τον Άγγελο.
Ο Αρετόπουλος όπως ΑΚΡΙΒΩΣ τον περιμέναμε: Σταμάταγε όσες περισσότερες επιθέσεις του ΠΑΟΚ μπορούσε με ανύπαρκτα φάουλ και έδινε συνεχώς φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού (τελικό 22-4) βάζοντάς τον συνεχώς μέσα στην περιοχή μας, μπας και γίνει καμία στραβή και βάλουν γκολ.
Αγνόησε την κόκκινη κάρτα στον Μιλιβόγιεβιτς και μοίρασε κίτρινες κάρτες που οι μισές ήταν άδικες.
Ακύρωσε το πεντακάθαρο γκολ του Τζανδάρη.
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚ, ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΓΕΛΕ!
Μας κάνατε πάλι περήφανους.

Ρε φίλε έπαιζε ο πρώτος με τον δεύτερο και φυσιολογικά κέρδισε ο πρώτος... τι δεν καταλαβαίνεις ; :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

πέρα από τα πολλά μπράβο για την ομάδα, θέλω να κάνω ένα μικρό σχόλιο για τα παιδιά εδώ που δεν πίστευαν ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει το γαύρο
Το λέω σε όλους (βάζω και τον εαυτό μου μέσα):
η όμάδα μας έχει DNA ατσάλινο, προσφυγικό, παληκαρίσιο, πονεμένο, αδικημένο
Όταν παίζει και μ' όποιον κι άν παίζει ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
Να πιστεύουμε στη νίκη σαν η ομάδα να είναι το παιδί μας, που το βλέπουμε ομορφότερο κι εξυπνότερο από τα άλλα
Αν δεν πιστεύουμε, όπως πρώτος το πίστεψε ο Άγγελος δεν θα έρθει τίποτα
... και τέλος με την προσθήκη ενός παιχταρά σε κάθε γραμμή πιστεύω και στο πρωτάθλημα
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ωραίος ο Καρέλιας :):) ακόμη ποιο ωραίος ο παικταρας Φανούρης
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

από kataramenos5 » Τετ Δεκ 03, 2014 10:51 am
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

:nairepaok: :nairepaok:

ΥΓ Για καποιο ανεξηγητο λόγο στριφογυρναει συνεχως στο μυαλό μου το παιχνίδι στο White Hart Lane
:D Τελικα για καλο ηταν sourme
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Και το σκορ και ο σκορερ στριφογυρναγανε στο μυαλο σου,εκτος απο ηδονη κανα φραγκο πηρες; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

kataramenos5 έγραψε:
από kataramenos5 » Τετ Δεκ 03, 2014 10:51 am
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

:nairepaok: :nairepaok:

ΥΓ Για καποιο ανεξηγητο λόγο στριφογυρναει συνεχως στο μυαλό μου το παιχνίδι στο White Hart Lane
:D Τελικα για καλο ηταν sourme
οταν μιλαει η ψυχη ετσι ειναι ΠΟΝΤΙΑΡΑ ΜΟΥ...
Άβαταρ μέλους
VictorAK47

Δημοσίευση από VictorAK47 »

Διαβάστε άρθρο Αλέφα στο σπορτόσκυλο και γελάστε με την ψυχή σας! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

οσο για τον γαυρο ( δεν ξερω ποσοι μπηκαν στο συνολο) που μπηκε στο γηπεδο :

1. κανει το ντου αναμεσα σε παικτες και αστυνομια
2. τρωει το κλωτσο απο τον Φακ
3. ξεφευγει καποια μετρα προς τα πισω
4. αναβει τον πυρσο , τον πεταει στα ματ
5. και τρεχει σαν τον Μπολτ πισω στην κερκιδα
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

@karelias

αν βρεις να βάλεις και μία τρίπλα που κάνει ο Φανούρης πάνω στην γραμμή κοντά στο κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο είσαι άρχοντας
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Τον αγώνα δεν τον είδα γιατί δεν έχω nova. Δεν είχα και καλό internet οπότε και link να είχε δεν θα το έβλεπα. Ράδιο να ακούσω εδώ στην Αθήνα δεν υπήρχε περίπτωση σε αυτόν τον αγώνα.

Έμεινα με το live του paokmania και συνεχόμενα F5. Και κάπου γύρω στις 7.15 κόβεται εντελώς το internet. Το πως πέρασαν οι ώρες δεν περιγράφεται. Το internet ξαναήρθε στο 82'. Βλέπω το 1-2 και με πιάνει τρέλα. Ανέβασα θερμοκρασία. Έμεινα με το μπλουζάκι και τη γυναίκα μου να μου λέει να αφήσω τις μαλακίες και να ντυθώ.
Κάπου εκεί ήταν η ώρα της κόρης μου (4 ετών) ναι πιει το γάλα και να πάει για ύπνο. Της υπόσχομαι ότι θα της βάλω σε λίγο.

Και βλέπω τη λήξη και εκεί ήρθε η παράκρουση: τη μικρή την είχα αγκαλιά, την σήκωσα και τρέχαμε στο σπίτι. Από την ταραχή μου πρέπει να της έβαλα γύρω στο μισό λίτρο γάλα. Ψάχνω στιγμιότυπα αλλά με τη σύνδεση που είχα (250 kb) δεν έβλεπα τίποτα. Έτσι ανοίγω το αρχείο και βλέπω κερκίδες με πυρσούς (κυρίως από πέρυσι με γκέυ) και άλλα.
Το βλέπει η Ελπίδα (η κόρη μου) και τρελαίνεται και αυτή με τα "φωτάκια" και απαιτεί "κι εγώ θέλω να πάω εκεί".

Της εξηγώ ότι τα Χριστούγεννα που θα πάμε Θεσσαλονίκη να δει τα ξαδέρφια της δεν θα είναι έτσι, αλλά τίποτα. Κάπου εκεί φτιάχνει η σύνδεση και βλέπω τα γκολ. Περισσότερη τρέλα. Η ώρα έχει πάει 11 και η μικρή αγκαλιά μου (άλλο που δεν ήθελε, να μην κοιμηθεί). Αφού με βάζει να της υποσχεθώ ότι θα της πάρω μία μπλούζα σαν αυτή που φοράει ο μπαμπάς, πάμε για ύπνο μαζί γιατί μόνη της θα ξαγρυπνούσε.

Έτσι κοιμήθηκα με την εικόνα του θριάμβου και τη σκέψη ότι σε λίγες μέρες θα κάνω βόλτα με την κόρη μου έξω από την Τούμπα και θα κάνουμε την πρώτη μας βόλτα στη μπουτίκ.

Ένα βράδυ που δεν νομίζω ότι θα ξεχάσω εύκολα (αν όχι ποτέ).

Ευχαριστώ, ΠΑΟΚΑΡΑ, Άγγελε, όλα τα παιδιά της ομάδας και όλους εσάς εδώ που μου κρατάτε συντροφιά.

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

:opaokara: :nairepaok: :pano:
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Και τώρα τα κεφάλια μέσα.Τεράστια νίκη μεν,αλλά απλά έδωσε τρεις βαθμούς,όσους θα πάρουμε αν κερδίσουμε την ξάνθη. Η ιστορία έχει δείξει ότι όποτε ψηλώνουμε χαλαρώνουμε και τον τρώμε.Ας αλλάξουμε λοιπόν το σενάριο για να γράψουμε την ιστορία διαφορετικά.
Αν πίσω από το γεγονός της κακής συννενόησης κρύβεται ο Άγγελος μαγκιά του.Τα πανηγύρια γεμίζουν τα μυαλά με αέρα.
κάπου διάβασα ότι πέρα από τους παίχτες,και ο κόσμος πρέπει να αποκτήσει νοοτροπία πρωταθλητισμού,το θεωρώ πολύ σωστό.
Η ομάδα πρέπει να στηριχθεί περισσότερο από τον κόσμο στο θέμα της προσέλευσης.Αν όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει ,προτιμώ να μην γεμίζει το γήπεδο και αυτοί που θα πηγαίνουν να χειροκροτούν την ομάδα όταν χάνει,όπως έγινε με τον βάζελο.
Η ομάδα πρέπει να στηριχθεί από τον Ιβάν με 2-3 μεταγραφές ουσίας που να ταιριάζουν σε αυτό που χτίζει ο Άγγελος,για να μπορεί να έχει διάρκεια στην απόδοση της,καθώς έτσι δεν νομίζω ότι μπορούμε να την βγάλουμε μέχρι το τέλος. Και μια που είπα Ιβάν, χαίρομαι που βλέπω ότι έχει καταλάβει ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχια.
Στήριξη και πίστη και όταν θα έρθουν οι στραβές.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Karelias έγραψε:Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Στην φαση της ευκαιριας του σαλπι.. ο τροπος που "μαζευει" την μπαλα με το τακουνι με αρρωσταινει....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”