Όπως θα διαπίστωσες αγαπητέ kat και τον δρόμο δεν τον χάσαμε και τα (ζεστά) τσιμέντα δίπλα σου τιμήσαμε...
Η χθεσινή συνάντηση ήταν αληθινά εντυπωσιακή σε παρουσίες, ειδικά δε αν σκεφτεί κανείς ότι ήταν 17 Αυγούστου!
Η παρέα μαζεύτηκε σε διαφορετικούς χρόνους κι όλοι οι συνοπαδοί κάτσαμε σε ένα τραπέζι μέσα στον δρόμο!!!!
Ναι, κυριολεκτικά πάνω στην άσφαλτο, στην άκρη ενός δρόμου που δίπλα μας περνούσαν ξυστά αυτοκίνητα!!!!

είσαι...Για κάτι τέτοιες εξειδικευμένες καταστάσεις πρέπει να χει βγει αυτή η ρήση στο παρελθόν αδέρφια...
Για μια ακόμα φορά η παρέα απαρτίστηκε από άτομα των 18 έως 53 χρόνων, σε μεγάλη μάλιστα ποικιλία ηλικιών!!!!
Άτομα που προσέτρεξαν να γνωριστούν και να περάσουν καλά, πριν ακριβώς μπουν στην Τούμπα για μεγάλη μάχη...
Άτομα από Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Αθήνα και Καλαμπάκα, όπως κι από Σουηδία, Γερμανία, Αυστρία και Ουκρανία!!!!
ΟΛΟΙ, μικροί και μεγάλοι, φοιτητές, επιστήμονες, εργαζόμενοι, επιχειρηματίες, ΜΑΖΙ...ΟΛΟΙ όμως ΠΟΛΥ

...
Τα nicknames των συμφορουμιτών που παραβρέθηκαν, μένοντας στην ιστορία των συναντήσεων μελών PAOKmania:
Chuck Norris,
Kostas_Peraia4,
MANIAKOS,
Xaris4,
che4, ερχόμενος απ την Καλαμπάκα αυτήν την φορά και γυρίζοντας πίσω αυθημερόν

,
slidar, σε πρώτη εμφάνιση,
agios, σε ρόλο σύνθετο και ως "Νικόλας-τχιμέντα",
dolphinto, επίσης σε πρώτη εμφάνιση, ερχόμενος για διακοπές απ την Αυστρία,
kiriakoulis4, παρέα με τον Γιώργο τον ξάδερφο του,
Tolaros, που μας "έκλεψε" τον ΜΑΝΙ, παρασέρνοντας τον στην ακολασία της Θ4,
Sourmenetes, ερχόμενος απ την Αθήνα εν μέσω διακοπών, σε πρώτη εμφάνιση της "νέας εποχής συναντήσεων μελών PAOKmania" στην Θεσσαλονίκη,
Odi, παρέα με τον φίλο του Φώτη (πολύ μπινελίκι ρε παιδάκι μου πια),
Axristeas, σε πρώτη εμφάνιση και στην Τούμπα, ερχόμενος απ την Αθήνα, παρέα με τον πατέρα του Νίκο,
PAOK_Antarctica,
ο γράφων goran64, με τον "αδερφό" μου Χρήστο, τον ανιψιό μου Γιώργο και τους φίλους μου Θωμά και Νάτια
και για κλου, η παρουσία του...
Prist64, δίνοντας πανηγυρικά την ευχή του για το αποτέλεσμα-πρόκριση, παρέα με τον φίλο του Βαγγέλη...
16 μέλη και 8 φίλοι
του PAOKmania forum, σε σύνολο 24 άτομα, είναι το σχετικό ρεκόρ σε συναντήσεις ως τώρα!
Μια ακόμα υπέροχη, γεμάτη χαρά και ΠΑΟΚτσιδοσύνη ιεροτελεστία πριν την έναρξη ενός κρίσιμου αγώνα, 24 "ξένων" ατόμων, που οι 18 είδαμε όλοι μαζί τον αγώνα, στα τσιμέντα της θύρας 6, παραπλεύρως του 19ου, kataramenos5...
"Ξένων" ατόμων που όμως γίνανε αδέρφια για λίγες ώρες, τρώγοντας & πίνοντας, "κάνοντας ΧΕΡΙΑ" ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στον ρυθμό του Ζε, τραγουδώντας συνθήματα, κάνοντας "ωχ" στο πέναλτι και πανηγυρίζοντας αγκαλιασμένοι τα γκολ του
Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Συναντήσεις μελών και φίλων
PAOKmania...
Αξία...αποκλειστικά ΠΑΟΚτσίδικη!!!!
Υ.Γ. Εύχομαι, σε επόμενες συναντήσεις μας, να μαζευόμαστε όλο και περισσότεροι την κάθε φορά...
Υ.Γ. 2...
Το χάι λάιτ της βραδιάς ήταν η 1η παρουσία, μαζί μας στα τσιμέντα, της 3χρονης Αναστασίας, κόρης ενός φιλικού μου ζευγαριού, ντυμένης με μεταξωτό ασπρόμαυρο κασκολάκι για τα επίσημα ΠΑΟΚ-βαφτίσια της!!!!