Συναντήσεις μελών

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Συναντήσεις μελών

Δημοσίευση από goran 64 »

Α Ν Α Γ Κ Α Ι Α :nairepaok: ... :nairepaok: Υ Π Ε Ν Θ Υ Μ Ι Σ Η !!!! :pano:
Παραμονή Ευρωπαϊκού αγώνα του Π.Α.Ο.Κ. στην Τούμπα σε εβδομάδα καλοκαιρινής ραστώνης ελέω 15αύγουστου!

Ε και? Πολλοί γυρίσαμε και είμαστε ήδη έτοιμοι...Γιατί "εμείς δεν λείψαμε ποτέ" ρε...αφού... :D :opaokara: :opaokara:

:pano:

Αύριο στις 5 λοιπόν, καλούνται όσα μέλη επιθυμούν να συμμετέχουν σε μια νέα συνάντηση-ιεροτελεστία, όπως εκείνες που πραγματοποιούμε πλέον πολύ συχνά, πριν δηλαδή από την σέντρα κάθε εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ!!!

Επί της οδού Κλεάνθους, στον αριθμό 54, 100 μέτρα κάτω απ το γήπεδο, υπάρχει γνωστό ψητοπωλείο, με εκλεκτά σουβλακοειδή εδέσματα, το οποίο θα συγκεντρώσει αυτήν την φορά την μεγάλη Π.Α.Ο.Κ.τσίδικη παρέα μας!!!!

:nairepaok:

Τουλάχιστον εννέα άτομα έως τώρα είμαστε οι βέβαιοι συμμετέχοντες και περιμένουμε αρκετούς ακόμα.
Όσοι θέλετε να συμμετέχετε στην παρέα μας ειδοποιείστε, ή μέσω post στο εν λόγω topic ή στο chat, έως αύριο, το αργότερο στις 15:00, ώστε να κλειστούν επιπλέον θέσεις έγκαιρα και να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία!!!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :pano: :opaokara: :opaokara: :nairepaok: :opaokara: :opaokara: :pano: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Μεχρι τις 21/9 μπορω εγω, μετα δεν θα ειμαι Αθηνα

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
goran 64

Α Ν Α Γ Κ Α Ι Α :nairepaok: ... :nairepaok: Υ Π Ε Ν Θ Υ Μ Ι Σ Η !!!! :pano:
Παραμονή Ευρωπαϊκού αγώνα του Π.Α.Ο.Κ. στην Τούμπα σε εβδομάδα καλοκαιρινής ραστώνης ελέω 15αύγουστου!

Ε και? Πολλοί γυρίσαμε και είμαστε ήδη έτοιμοι...Γιατί "εμείς δεν λείψαμε ποτέ" ρε...αφού... :D :opaokara:

:pano:

Σήμερα στις 5 λοιπόν, καλούνται όσα μέλη επιθυμούν να συμμετέχουν σε μια νέα συνάντηση-ιεροτελεστία, όπως εκείνες που πραγματοποιούμε πλέον πολύ συχνά, πριν δηλαδή από την σέντρα κάθε εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ!!!

Επί της οδού Κλεάνθους, στον αριθμό 54, 100 μέτρα κάτω απ το γήπεδο, υπάρχει γνωστό ψητοπωλείο, με εκλεκτά σουβλακοειδή εδέσματα, το οποίο θα συγκεντρώσει αυτήν την φορά την μεγάλη Π.Α.Ο.Κ.τσίδικη παρέα μας!!!!

Τουλάχιστον εννέα άτομα έως τώρα είμαστε οι βέβαιοι συμμετέχοντες και περιμένουμε αρκετούς ακόμα.
Όσοι θέλετε να συμμετέχετε στην παρέα μας ειδοποιείστε, ή μέσω post στο εν λόγω topic ή στο chat, έως αύριο, το αργότερο στις 15:00, ώστε να κλειστούν επιπλέον θέσεις έγκαιρα και να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία!!!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :pano: :opaokara: :opaokara: :nairepaok: :opaokara: :opaokara: :pano: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Υ.Γ. Ντίνο...Κατά τις 7μισι θα έχουν τελειώσει τα κοψίδια και θα βγει το γλυκό, να ξέρεις... ;) :lol: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Στην επόμενη θα είμαι σίγουρα,σας ζήλεψα στην προηγούμενη όταν είδα φωτό.
Kap

Δημοσίευση από Kap »

[quote="ΑποστόληςΑ"]Εγώ θα είμαι παρών σε οποιαδήποτε συνάντηση Αθηνών, εκτός από τις 24 Σεπτεμβρίου που βαφτίζω την κόρη...[/q

Να την χαίρεσαι αδελφέ μου. Ομοίως και εγώ, εφόσον είναι εφικτό θα παρευρίσκομαι σε οποιαδήποτε συνάντηση εντός Αθηνών (ή και λίγο λίγο έξω).
Άβαταρ μέλους
goran 64

Kap...Δηλαδή για Λειβαδιά την Κυριακή ψήνεσαι? :? :)

Γιατί κάτι υπάρχει στις σπίθες και στην σημερινή συνάντηση μπορεί να μπει στα κάρβουνα... :D :opaokara: :opaokara:

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Paokmania on tour. Οπου υπαρχει σουβλατζηδικο . :opaokara:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Σουβλατζίδικο; Όταν το λέω έτσι με κυνηγάνε οι Θεσσαλονικείς :lol: Ο Περαίας δε δέχεται κάτι εκτός Γυροπωλειου :P
Άβαταρ μέλους
goran 64

Μετά να μην με λέτε ότι δεν σας τα λεγα, έτσι?
Το ποδόσφαιρο είναι μόνο η αφορμή βρε σεις... :pano: :nairepaok:

Ιδού λοιπόν και η πιο πρόσφατη κατα(ρα)γεγραμμένη απόδειξις επί αυτού:
kataramenos5 έγραψε:Paokmania on tour. Οπου υπαρχει σουβλατζηδικο . :opaokara:
:D :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

goran 64 έγραψε:Kap...Δηλαδή για Λειβαδιά την Κυριακή ψήνεσαι? :? :)

Γιατί κάτι υπάρχει στις σπίθες και στην σημερινή συνάντηση μπορεί να μπει στα κάρβουνα... :D :opaokara: :opaokara:

Τετοια βαζετε στα καρβουνα;;;
Αλλα μας ταζατε...
:P:P
Kap

Δημοσίευση από Kap »

sourmenetes έγραψε:
goran 64 έγραψε:Kap...Δηλαδή για Λειβαδιά την Κυριακή ψήνεσαι? :? :)

Τετοια βαζετε στα καρβουνα;;;
Αλλα μας ταζατε...
:P:P
Γρηγόρη θα είμαι εκτός. Στην επόμενη τουρνέ.

Γιώργο να κανονίσουμε ρε συ μέσα στον Σεπτέμβριο να τα πούμε. Περισσότερους θα μαζέψουμε από πάνω
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τσακ εσυ θα ψιλοδιαβαζεις ,συμμαζεψε τους μη χασουνε παλι το δρομο ,ναι?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Όπως θα διαπίστωσες αγαπητέ kat και τον δρόμο δεν τον χάσαμε και τα (ζεστά) τσιμέντα δίπλα σου τιμήσαμε... :D

Η χθεσινή συνάντηση ήταν αληθινά εντυπωσιακή σε παρουσίες, ειδικά δε αν σκεφτεί κανείς ότι ήταν 17 Αυγούστου!
Η παρέα μαζεύτηκε σε διαφορετικούς χρόνους κι όλοι οι συνοπαδοί κάτσαμε σε ένα τραπέζι μέσα στον δρόμο!!!! :shock:
Ναι, κυριολεκτικά πάνω στην άσφαλτο, στην άκρη ενός δρόμου που δίπλα μας περνούσαν ξυστά αυτοκίνητα!!!! :o

:pano: είσαι...Για κάτι τέτοιες εξειδικευμένες καταστάσεις πρέπει να χει βγει αυτή η ρήση στο παρελθόν αδέρφια...

Για μια ακόμα φορά η παρέα απαρτίστηκε από άτομα των 18 έως 53 χρόνων, σε μεγάλη μάλιστα ποικιλία ηλικιών!!!!
Άτομα που προσέτρεξαν να γνωριστούν και να περάσουν καλά, πριν ακριβώς μπουν στην Τούμπα για μεγάλη μάχη...
Άτομα από Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Αθήνα και Καλαμπάκα, όπως κι από Σουηδία, Γερμανία, Αυστρία και Ουκρανία!!!!
ΟΛΟΙ, μικροί και μεγάλοι, φοιτητές, επιστήμονες, εργαζόμενοι, επιχειρηματίες, ΜΑΖΙ...ΟΛΟΙ όμως ΠΟΛΥ :pano: ...

Τα nicknames των συμφορουμιτών που παραβρέθηκαν, μένοντας στην ιστορία των συναντήσεων μελών PAOKmania:

Chuck Norris,
Kostas_Peraia4,
MANIAKOS,
Xaris4,
che4,
ερχόμενος απ την Καλαμπάκα αυτήν την φορά και γυρίζοντας πίσω αυθημερόν :o ,
slidar, σε πρώτη εμφάνιση,
agios, σε ρόλο σύνθετο και ως "Νικόλας-τχιμέντα", :lol:
dolphinto, επίσης σε πρώτη εμφάνιση, ερχόμενος για διακοπές απ την Αυστρία,
kiriakoulis4, παρέα με τον Γιώργο τον ξάδερφο του,
Tolaros, που μας "έκλεψε" τον ΜΑΝΙ, παρασέρνοντας τον στην ακολασία της Θ4, :P
Sourmenetes, ερχόμενος απ την Αθήνα εν μέσω διακοπών, σε πρώτη εμφάνιση της "νέας εποχής συναντήσεων μελών PAOKmania" στην Θεσσαλονίκη,
Odi, παρέα με τον φίλο του Φώτη (πολύ μπινελίκι ρε παιδάκι μου πια),
Axristeas, σε πρώτη εμφάνιση και στην Τούμπα, ερχόμενος απ την Αθήνα, παρέα με τον πατέρα του Νίκο,
PAOK_Antarctica,
ο γράφων goran64, με τον "αδερφό" μου Χρήστο, τον ανιψιό μου Γιώργο και τους φίλους μου Θωμά και Νάτια
και για κλου, η παρουσία του...
Prist64, δίνοντας πανηγυρικά την ευχή του για το αποτέλεσμα-πρόκριση, παρέα με τον φίλο του Βαγγέλη...

16 μέλη και 8 φίλοι του PAOKmania forum, σε σύνολο 24 άτομα, είναι το σχετικό ρεκόρ σε συναντήσεις ως τώρα!

Μια ακόμα υπέροχη, γεμάτη χαρά και ΠΑΟΚτσιδοσύνη ιεροτελεστία πριν την έναρξη ενός κρίσιμου αγώνα, 24 "ξένων" ατόμων, που οι 18 είδαμε όλοι μαζί τον αγώνα, στα τσιμέντα της θύρας 6, παραπλεύρως του 19ου, kataramenos5...
"Ξένων" ατόμων που όμως γίνανε αδέρφια για λίγες ώρες, τρώγοντας & πίνοντας, "κάνοντας ΧΕΡΙΑ" ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στον ρυθμό του Ζε, τραγουδώντας συνθήματα, κάνοντας "ωχ" στο πέναλτι και πανηγυρίζοντας αγκαλιασμένοι τα γκολ του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Συναντήσεις μελών και φίλων :pano: PAOKmania...
Αξία...αποκλειστικά ΠΑΟΚτσίδικη!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Υ.Γ. Εύχομαι, σε επόμενες συναντήσεις μας, να μαζευόμαστε όλο και περισσότεροι την κάθε φορά... :pano:

Υ.Γ. 2...Το χάι λάιτ της βραδιάς ήταν η 1η παρουσία, μαζί μας στα τσιμέντα, της 3χρονης Αναστασίας, κόρης ενός φιλικού μου ζευγαριού, ντυμένης με μεταξωτό ασπρόμαυρο κασκολάκι για τα επίσημα ΠΑΟΚ-βαφτίσια της!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 18 Αύγ 2017, 17:27, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Έχεις χαρίσμα

Συν π
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

goran 64 έγραψε:Όπως θα διαπίστωσες αγαπητέ kat και τον δρόμο δεν τον χάσαμε και τα (ζεστά) τσιμέντα δίπλα σου τιμήσαμε... :D

Η χθεσινή συνάντηση ήταν αληθινά εντυπωσιακή σε παρουσίες, ειδικά δε αν σκεφτεί κανείς ότι ήταν 17 Αυγούστου!
Η παρέα μαζεύτηκε σε διαφορετικούς χρόνους κι όλοι οι συνοπαδοί κάτσαμε σε ένα τραπέζι μέσα στον δρόμο!!!! :shock:
Ναι, κυριολεκτικά πάνω στην άσφαλτο, στην άκρη ενός δρόμου που δίπλα μας περνούσαν ξυστά αυτοκίνητα!!!! :o

:pano: είσαι...Για κάτι τέτοιες εξειδικευμένες καταστάσεις πρέπει να χει βγει αυτή η ρήση στο παρελθόν αδέρφια...

Για μια ακόμα φορά η παρέα απαρτίστηκε από άτομα των 18 έως 53 χρόνων, σε μεγάλη μάλιστα ποικιλία ηλικιών!!!!
Άτομα που προσέτρεξαν να γνωριστούν και να περάσουν καλά, πριν ακριβώς μπουν στην Τούμπα για μεγάλη μάχη...
Άτομα από Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Αθήνα και Καλαμπάκα, όπως κι από Σουηδία, Γερμανία, Αυστρία και Ουκρανία!!!!
ΟΛΟΙ, μικροί και μεγάλοι, φοιτητές, επιστήμονες, εργαζόμενοι, επιχειρηματίες, ΜΑΖΙ...ΟΛΟΙ όμως ΠΟΛΥ :pano: ...

Τα nicknames των συμφορουμιτών που παραβρέθηκαν, μένοντας στην ιστορία των συναντήσεων μελών PAOKmania:

Chuck Norris,
Kostas_Peraia4,
MANIAKOS,
Xaris4,
che4,
ερχόμενος απ την Καλαμπάκα αυτήν την φορά και γυρίζοντας πίσω αυθημερόν :o ,
slidar, σε πρώτη εμφάνιση,
agios, σε ρόλο σύνθετο και ως "Νικόλας-τχιμέντα", :lol:
dolphinto, επίσης σε πρώτη εμφάνιση, ερχόμενος για διακοπές απ την Αυστρία,
kiriakoulis4, παρέα με τον Γιώργο τον ξάδερφο του,
Tolaros,
Sourmenetes,
ερχόμενος απ την Αθήνα εν μέσω διακοπών, σε πρώτη εμφάνιση της "νέας εποχής" στην Θεσσαλονίκη,
Odi, παρέα με τον φίλο του Φώτη,
Axristeas, σε πρώτη εμφάνιση, ερχόμενος απ την Αθήνα, παρέα με τον πατέρα του Νίκο
PAOK_Antarctica,
ο γράφων goran64, με τον "αδερφό" μου Χρήστο, τον ανιψιό μου Γιώργο και τους φίλους μου Θωμά και Νάτια
και για κλου, η παρουσία του...
Prist64, δίνοντας πανηγυρικά την ευχή του για το αποτέλεσμα-πρόκριση, παρέα με τον φίλο του Βαγγέλη...

16 μέλη και 8 φίλοι του PAOKmania forum, σε σύνολο 24 άτομα, είναι το σχετικό ρεκόρ σε συναντήσεις ως τώρα!

Μια ακόμα υπέροχη, γεμάτη χαρά και ΠΑΟΚτσιδοσύνη ιεροτελεστία πριν την έναρξη ενός κρίσιμου αγώνα, 22 "ξένων" ατόμων, που οι 16 είδαμε όλοι μαζί τον αγώνα, στα τσιμέντα της θύρας 6, παραπλεύρως του 17ου, kataramenos5...
"Ξένων" ατόμων που όμως γίνανε αδέρφια για λίγες ώρες, τρώγοντας & πίνοντας, "κάνοντας ΧΕΡΙΑ" ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στον ρυθμό του Ζε, τραγουδώντας συνθήματα, κάνοντας "ωχ" στο πέναλτι και πανηγυρίζοντας αγκαλιασμένοι τα γκολ του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Συναντήσεις μελών και φίλων :pano: PAOKmania...
Αξία...αποκλειστικά ΠΑΟΚτσίδικη!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Υ.Γ. Εύχομαι, σε επόμενες συναντήσεις μας, να μαζευόμαστε όλο και περισσότεροι την κάθε φορά... :pano:

Υ.Γ. 2...Το χάι λάιτ της βραδιάς ήταν η 1η παρουσία, μαζί μας στα τσιμέντα, της 3χρονης Αναστασίας, κόρης ενός φιλικού μου ζευγαριού, ντυμένης με μεταξωτό ασπρόμαυρο κασκολάκι για τα επίσημα ΠΑΟΚ-βαφτίσια της!!!!
Μπράβο ρε σε ολους!
ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΝΤΟΥ !

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”