Ιάκωβος Αγγελίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
nico4

Re: Ιάκωβος Αγγελίδης νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από nico4 »

Άρα καταλήγουμε σ' αυτό που είπε ο Δώνης, ότι χωρίς δίπλωμα προπονητικής πως μπορείς να κάνεις κριτική στον προπονητή.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην κριτική και την ισοπέδωση.

Επίσης κανείς δεν δέχεται κριτική για την δουλειά του από κάποιον που δεν γνωρίζει την δουλειά.Η ανθρώπινη φύση είναι έτσι.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Σαφως κ δεν εννοω αυτο. Εννοω οτι ενας ανθρωπος που δεν εχει διοικησει αε δεν μπορει ηα συμβουλευει κ να υποδυκνυει σε εναν μανατζερ 150.000 το χτονο τι θα κανει κ ποτε. Ειναι αστειο. Οταν η μονη διαχειρηση που ο μεσος ελληνας κανει ειναι τα παγια του σπιτιου μειωση καταναλωσης ρευματος νερου κλπ ειναι τρελα να λετε σε τοπικ για υπν αγγελιδη τι σκατα κανει 4 μερες αφοτου εχει διλαιωμα υπογραφης σε μια εταιρια σαν τον ΠΑΟΚ. Φυσικα κ καμια μομφη για τον κοσμο που δεν μπορει να πληρωσει δεη γιατι θα αυτοβριζομουν κ γω. Καλο απογευμα να εχουμε κ αγαπηστε τον ΠΑΟΚ. 88 χρονια ουτε τους τρελους τιτλους χαρηκατε ουτε τους τεραστιους παικτες. Οι μεγαλοι παικτες που επαιξαν στον ΠΑΟΚ κ εφεραν τιτλους εγιναν μεγαλοι στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Taseos έγραψε:10 αυγουστου το μαθες κ εδω κ 3 μερες εχει δικαιωμα υπογραφης. Τα χετε κανει πουτ@να ολα. Οταν αναλαμβανεις προεδρος σε εταιρια που τζιραρει 2 δεκαδες μυρια πρωτα κοιτας μελετας κ μετα κινεισαι. Γι αυτο κ αυτος παιρνει 150 χιλ. Γιατι δεν κανει σπασμοδικες κινησεις. Διοικηση επιχειρησεων λεγεται αυτο. Η ουσια ειναι η στρατηγικη κ οι πραξεις οχι η παρλαπιπα στα ραδια κ τα πανελς. Για γ εθνικη κ πολυ σας ειναι. Κατινιες χειριστου ειδους. Εχασε ο ΠΑΟΚ στη μολδαβια κ κατι τρεχει στα γυφτικα. Εναν γυρο περσυ ο βαζελος εχανε εντος κ ο κοσμος τραγπυδουσε στην κερκιδα 20 κεπτα μετα την ληξη του ματς. ΕΣΕΙΣ θελετε σε 2 μηνες να γ@ματε κ να δερνετε. Αναθεμα αν εχετε διαχειριστει κ τον λογαριασμο της δεη σπιτι σας. Μονο μιρλα κλαμα κ τσαμπουκαληκι στα ραδια κ τα φορα. Γουαναμπι σουπεραδες. 86 χρονια χρωστουσες στα περιπτερα της λαμπρακη τα νερα κ τους χυμους κ ξαφνικα θες να γινεις aple κ microsoft. Φουκαραδες
ΠΑΕ ΠΑΟΚ :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Χαχαχα. Σιγα μην αφηνα την δουλεια μου για να παω καπου που καθε 2 χρονια θα κινδυνευα να βρεθω στην ανεργια ή στην μακροχρονια εργασια διχως πληρωμη.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Taseos έγραψε:Σαφως κ δεν εννοω αυτο. Εννοω οτι ενας ανθρωπος που δεν εχει διοικησει αε δεν μπορει ηα συμβουλευει κ να υποδυκνυει σε εναν μανατζερ 150.000 το χτονο τι θα κανει κ ποτε. Ειναι αστειο. Οταν η μονη διαχειρηση που ο μεσος ελληνας κανει ειναι τα παγια του σπιτιου μειωση καταναλωσης ρευματος νερου κλπ ειναι τρελα να λετε σε τοπικ για υπν αγγελιδη τι σκατα κανει 4 μερες αφοτου εχει διλαιωμα υπογραφης σε μια εταιρια σαν τον ΠΑΟΚ. Φυσικα κ καμια μομφη για τον κοσμο που δεν μπορει να πληρωσει δεη γιατι θα αυτοβριζομουν κ γω. Καλο απογευμα να εχουμε κ αγαπηστε τον ΠΑΟΚ. 88 χρονια ουτε τους τρελους τιτλους χαρηκατε ουτε τους τεραστιους παικτες. Οι μεγαλοι παικτες που επαιξαν στον ΠΑΟΚ κ εφεραν τιτλους εγιναν μεγαλοι στον ΠΑΟΚ.
Θα ζητήσω συγνώμη και απο σένα και από τον Odi γιατί η αντίδραση μου ήταν υπερβολική.
Βάζω εδώ και μέρες έναν καλοπροαίρετο προβληματισμό.
Περίπου τον ίδιο είχα βάλει και με τον Τσιστιακόφ αμφισβητώντας ότι ήταν τεχνοκράτης.
Ο προβληματισμός που βάζω για τον κ Αγγελίδη ξεκινάει από την ανυπαρξία βιογραφικού του.
Ενας μάνατζερ του επιπέδου του και μάλιστα διεθνούς καριέρας, το πρώτο που φροντίζει είναι να προβάλει τα προσόντα του χωρίς να σημαίνει ότι ένα καλό ή κακό βιογραφικό εγγυάται την επιτυχία ή την αποτυχία αντίστοιχα.
Επειδή όμως η πρόσληψη του αναφέρεται διθυραμβικά από την ΠΑΕ και επειδή πολύς κόσμος επενδύει ψυχολογικά επάνω του, θα ήθελα σαν ΠΑΟΚτσης να ξέρω τι προσόντα και εμπειρίες έχει και που τα/τις απέκτησε.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Πολύ εύλογος ο προβληματισμός σου dimbar.

Αλλωστε δεν ξέρω αν είναι σαφείς κ οι αρμοδιότητες του.

Αν όμως ο ρόλος του είναι αυτός που ήτανε στο Ισραήλ (ΑΑ , Αντ Αυτού δλδ) , τότε ίσως τα πραγματικά προσόντα δεν είναι θέμα βιογραφικού.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Ναι αλλά τότε δεν μιλάμε για μάνατζερ :( , πέρα από το ότι θα έχει επικάλυψη ρόλου με την Γκοτζάρεβα.
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Taseos έγραψε:10 αυγουστου το μαθες κ εδω κ 3 μερες εχει δικαιωμα υπογραφης. Τα χετε κανει πουτ@να ολα. Οταν αναλαμβανεις προεδρος σε εταιρια που τζιραρει 2 δεκαδες μυρια πρωτα κοιτας μελετας κ μετα κινεισαι. Γι αυτο κ αυτος παιρνει 150 χιλ. Γιατι δεν κανει σπασμοδικες κινησεις. Διοικηση επιχειρησεων λεγεται αυτο. Η ουσια ειναι η στρατηγικη κ οι πραξεις οχι η παρλαπιπα στα ραδια κ τα πανελς. Για γ εθνικη κ πολυ σας ειναι. Κατινιες χειριστου ειδους. Εχασε ο ΠΑΟΚ στη μολδαβια κ κατι τρεχει στα γυφτικα. Εναν γυρο περσυ ο βαζελος εχανε εντος κ ο κοσμος τραγπυδουσε στην κερκιδα 20 κεπτα μετα την ληξη του ματς. ΕΣΕΙΣ θελετε σε 2 μηνες να γ@ματε κ να δερνετε. Αναθεμα αν εχετε διαχειριστει κ τον λογαριασμο της δεη σπιτι σας. Μονο μιρλα κλαμα κ τσαμπουκαληκι στα ραδια κ τα φορα. Γουαναμπι σουπεραδες. 86 χρονια χρωστουσες στα περιπτερα της λαμπρακη τα νερα κ τους χυμους κ ξαφνικα θες να γινεις aple κ microsoft. Φουκαραδες
Όσο γουάναμπι σουπεράς είμαι εγώ που βλέπω κάτι στραβό και βγαίνω και το λέω άλλο τόσο γουάναμπι γαύρος θύρα Λ7 είσαι εσύ που μου επιτίθεσαι επειδή προσβάλλω τη χρυσή σου τη διοίκηση.
Ακριβώς ίδια φάση με τους απογόνους που ντε και καλά επέβαλλαν ότι ο αμόρφωτος πρώην μαχαιροβγάλτης μώραλης είναι ταμάμ για δήμαρχος και ο γραφικός κωλόγερας σαββούλης ότι πρέπει για γενικός αρχηγός. Κι εκεί όποιος δε συμφωνούσε με την εξουσία τραμπουκιζόταν "λεκτικά" με αρκετούς χαρακτηρισμούς προκειμένου οι καλοθελητές της θύρας Λ7 να επιδείξουν υπακοή στην ηγεσία και σιγά σιγά να φάνε το ξεροκόματό τους σαν υπάλληλοι της παε gayρος και των λοιπών επιχειρήσεων του μαριδάκη.
Οπότε εύχομαι ο χαρακτηρισμός "φουκαράδες" που μου πρόσαψες να σου εξασφαλίσει μια θέση στην παε ΠΑΟΚ, στη σεκαπ ή στη χειρότερη στο Palace να κουβαλάς βαλίτσες.
Η δουλειά άλλωστε δεν είναι ντροπή.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Κρανατε σουπερας δεν εισαι φυσικα ακραιος αρκετές φορές εισαι και άδικος γιατι θεωρείς οτι οι ενα μέρος του κοσμου εχει το αλάθητο και οτι κανει ειναι καλο για τον ΠΑΟΚ και ολοι η αλλοι ειναι άχρηστοι η λαμόγια η στημένοι κλπ.
B&W

Δημοσίευση από B&W »

Ακόμη ούτε τη φωνή του ανθρώπου δεν έχουμε ακούσει και ήδη συμπληρώθηκαν 13(!) σελίδες.
Μια απλή παρατήρηση...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Η διαφορα του Αγγελοδη υποθετω με τον τσιτσια ειναι οτι ο πρωτος ειναι προεδρος κ διευθυνων συμβουλος με υπογραφη, αρα θα ναι ο ανταυτου, ο δευτερος ηταν συμβουλος που δεν ειχε καμια ευθυνη. Το θετικο ειναι οτι δε βγηκε να πει οτι ειναι ο γαμαω. Πραξεις θελουμε κ δομη σοβαρης εταιριας. Κ ευτθχως δε φαινεται να ειναι του θεαθηναι. Πιστευω οτι το προτζεκτ ΠΑΟΚ θα παει σε αλλο επιπεδο μολις τελειωσει το θεμα των χρεων.
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Ρε εορπτόλ για το μέρος του κόσμου που λες ότι θεωρώ πως έχει το αλάθητο, δεν το λέω όντας έξω από το χορό.
Και όταν κάποιος κάνει κάτι, για να το κάνει σημαίνει ότι αυτό θεωρεί σωστό.
Αν το θεωρούσα λάθος, πολύ απλά δεν θα το έκανα.
Δεν υπήρχε περίπτωση να γνωρίζω ότι κάτι είναι λάθος και να το υποστηρίζω μόνο και μόνο από πείσμα.
Τέλος ακραίος κάποιες φορές μπορεί να είμαι για κάποιους, για κάποιους άλλους να είμαι φυσιολογικός και για άλλους ίσως είμαι και πολύ light.
Δεν υπάρχει αντικειμενικό κριτήριο για να κρίνουμε τη δράση του καθενός.
Στο πλαίσιο λοιπόν αυτής της υποκειμενικότητα όπως κρίνομαι από τον κόσμο τον κρίνω και εγώ χωρίς όμως να έχω χαρακτηρίσει ποτέ κόσμο του ΠΑΟΚ ως άχρηστους ή λαμόγια.
Για στημένους παίζει να το έχω πει 1-2 φορές. Δεν το θυμάμαι αλλά δεν το αποκλείω.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Ιάκωβος Αγγελίδης νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από eorptol »

Το ίδιο πράγμα θελουμε με διαφορετικό τροπο απλα δεν ειναι ωραίο να ισοπεδώνουμε ανθρώπους που δεν μας αρέσουν δεν εχουν τον ίδιο τροπο σκέψης και δεν τους γουστάρουμε αλλα ειναι ΠΑΟΚ και αυτοι
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Το βάζω κ εδω
Ο Ιάκωβος Αγγελίδης στην συζήτηση του με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ τους ενημέρωσε ότι «μεταγραφές θα γίνουν» κάτι άλλωστε το οποίο ήταν σχεδιασμένο να συμβεί και πριν το πρώτο άσχημο αποτέλεσμα με την Ζίμπρου.

Ο Αγγελίδης έδειξε πολύ μεγάλη διάθεση στο να ακούσει τους οπαδούς, έτσι ώστε να μάθει τους προβληματισμούς τους και τις σκέψεις τους για την ομάδα.

«Εχω πάρει το χρίσμα από τον Ιβαν Σαββίδη για να παίρνω αποφάσεις για το καλό της ΠΑΕ», είπε ο Αγγελίδης ενώ τόνισε στους οπαδούς: «Δίνουμε μεγάλο βάρος στο θέμα των χρεών που ταλαιπωρεί την ομάδα. Κινούμαστε προς την κατεύθυνση αυτήν για να δοθεί επιτέλους μία λύση».
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”