Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2014-2015
- Μπαρκαρούτσος
Re: Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2014-2015
Θα πω κάτι που με πέρασε από το μυαλό φευγαλά σαν σκέψη..οι hardcore μπασκετικοί μπορεί να το θεωρήσετε *αλακία, αλλά θα το πω..
Πώς θα μας φαινόταν ο (very) Big Sofo..;
Πώς θα μας φαινόταν ο (very) Big Sofo..;
Η ομάδα θα βασιστεί στην ομοιογένεια και την καλή συνεργασία. Ο χοντρός αν και θα βοηθούσε, δεν ξέρω κατά πόσο θα έμπαινε στο κλίμα ή θα άρχιζε τους βεντετισμούς.
Μήπως λείπει ένα 5αράκι ακόμα;
Μήπως λείπει ένα 5αράκι ακόμα;
i apopsi mou einai oti i omada me ayto to budget einai komple. An mou edines 150 xiliarika akoma ayti ti stigmi kai mporousa na kano kapoies allages, tha allaza 3 paiktes alla den tha prostheta allon. As poume an sti thesi tou Kakaroudi eixame Tsaireli, sti thesi tou Saloustrou Pelekano (p.x. leo tora) kai sti thesi toy Tsoxla ton Athinaiou (ta onomata peripou tyxaia- milao perissotero gia ti DYNAMIKH ton paikton), tha milagame (an o bgei o Odum panta) gia omada poli kaliteri apo ayti tou 2000 pou pige stous telikous tis A1... 

Εγω τον Σαλουστρο θα τον αλλαζα με ενα παιχταρα κοινοτικο αν ειχα 150 χιλιαρικα ακομα,δεν θα πειραζα τιποτα αλλο.
Αν και για τον Τσοχλα εχω τις ενστασεις μου απο περσι θεωρω οτι φετος που εχει ενα χρονο στη πλατη του στην ομαδα θα ειναι καλυτερος.
Ο Κακαρουδης πιστευω οτι θα μας βγει νεος Μαργαριτης,και αν αμυντικα αποδειχθει καλυτερος του Τσαιρελη στην επιθεση τους ποντους του Μιχαλη θα τους βρουμε απο αλλου.
Θα δουμε εχω εμπιστοσυνη στον Σουλη,ελπιζω να ειμαστε συνεπεις οικονομικα με πληρωμες εμπροθεσμες γιατι οι Αμερικανοι δεν εχουν την υπομονη των Ελληνων και μπορει η ομαδα να χασει το καλο της κλιμα.
Αυτο θα ηταν καταστροφικο.
Υ.Γ1 Η κηφισια στηνει πολλη καλη ομαδα,νομιζω οτι θα εχουν το τριτο μπατζετ στη κατηγορια και εκαναν και μια σημαντικη προσθηκη στη θεση του βοηθου προπονητη πηραν τον Λιμνιατη.
Πολλη σημαντικη κινηση κατα την αποψη μου.
Υ.Γ2 Και κατι ασχετο που θελω να γραψω πολυ καιρο και συνεχεια μου διαφευγει,οι Ελληνες προπονητες θεωρω οτι ειναι οι καλυτεροι στην ευρωπη και οι μοναδικοι που ειναι στο ιδιο επιπεδο ειναι οι γιουγκοι.
Ισπανοι,ιταλοι,γαλλοι και λοιποι δε μπορουν να συγκριθουν μαζι τους.
Πιθανον δεν ανακαλυψα την αμερικη με αυτο που γραφω δεν ξερω ομως τη γνωμη εχετε οι υπολοιποι.
Αν και για τον Τσοχλα εχω τις ενστασεις μου απο περσι θεωρω οτι φετος που εχει ενα χρονο στη πλατη του στην ομαδα θα ειναι καλυτερος.
Ο Κακαρουδης πιστευω οτι θα μας βγει νεος Μαργαριτης,και αν αμυντικα αποδειχθει καλυτερος του Τσαιρελη στην επιθεση τους ποντους του Μιχαλη θα τους βρουμε απο αλλου.
Θα δουμε εχω εμπιστοσυνη στον Σουλη,ελπιζω να ειμαστε συνεπεις οικονομικα με πληρωμες εμπροθεσμες γιατι οι Αμερικανοι δεν εχουν την υπομονη των Ελληνων και μπορει η ομαδα να χασει το καλο της κλιμα.
Αυτο θα ηταν καταστροφικο.
Υ.Γ1 Η κηφισια στηνει πολλη καλη ομαδα,νομιζω οτι θα εχουν το τριτο μπατζετ στη κατηγορια και εκαναν και μια σημαντικη προσθηκη στη θεση του βοηθου προπονητη πηραν τον Λιμνιατη.
Πολλη σημαντικη κινηση κατα την αποψη μου.
Υ.Γ2 Και κατι ασχετο που θελω να γραψω πολυ καιρο και συνεχεια μου διαφευγει,οι Ελληνες προπονητες θεωρω οτι ειναι οι καλυτεροι στην ευρωπη και οι μοναδικοι που ειναι στο ιδιο επιπεδο ειναι οι γιουγκοι.
Ισπανοι,ιταλοι,γαλλοι και λοιποι δε μπορουν να συγκριθουν μαζι τους.
Πιθανον δεν ανακαλυψα την αμερικη με αυτο που γραφω δεν ξερω ομως τη γνωμη εχετε οι υπολοιποι.
den exo enstasi me SAloustro-Kakaroudi, leo pos tha itane ena skali parapano i omada an eixame kaliterous paiktes (kai oxi PERISSOTEROUS).
h Kifissia eimai poli periergos ti budget exei, nomizo pano apo 600 xiliarika eykola...O Limniatis kserei POLU basket kai einai kai PAOKARA arrostaki...
gia tin Ellada, bale sto internet to live na akouseis ti lene oi sxoliastes (an petyxeis na milane agglika) otan paizoume sto pagkosmio. IQ basketball. apla
h Kifissia eimai poli periergos ti budget exei, nomizo pano apo 600 xiliarika eykola...O Limniatis kserei POLU basket kai einai kai PAOKARA arrostaki...

gia tin Ellada, bale sto internet to live na akouseis ti lene oi sxoliastes (an petyxeis na milane agglika) otan paizoume sto pagkosmio. IQ basketball. apla

5άρι καθαρό εκτός από τον Αμερικανό και το μικρό, ποιος μπορεί να παίξει; Ο Κακαρούδης μπορεί να καλύψει τη θέση σε ανάγκη ελαφρού σχήματος όπως έκανε πέρσι ο Τσαιρέλης;
- desperando
- Επικοινωνία:
Πάντως φίλοι μου ζέλοι εδώ κάτω λένε οτι ο ΠΑΟΚ φέτος μπορεί να μπει σφήνα στη 2άδα, καθώς είναι πολύ αποδυναμωμένοι αυτοί ενώ θεωρούν οτι ο Σούλης κάνει ΟΜΑΔΕΣ.
Η αλήθεια είναι οτι βλέπω το ρόστερ τους και χωρίς να ξέρω πολλά για τα 3 αμερικανάκια, μου μοιάζει σαν το πιο αποδυναμωμένο ρόστερ ζέλου τα τελευταία 10 χρόνια.
Δεν βάζω βέβαια τα παλουκάρια με τα γκρι στη σούμα, αλλά οκ.
Η αλήθεια είναι οτι βλέπω το ρόστερ τους και χωρίς να ξέρω πολλά για τα 3 αμερικανάκια, μου μοιάζει σαν το πιο αποδυναμωμένο ρόστερ ζέλου τα τελευταία 10 χρόνια.
Δεν βάζω βέβαια τα παλουκάρια με τα γκρι στη σούμα, αλλά οκ.
- john4serres
Ποια κιφησιά ρε παιδιά?
Κι επειδή έχει μπάτζετ τί έγινε? Το ρόστερ της δε με τρομάζει καθόλου..
Εμείς κακά τα ψέματα είμαστε πολύ αδύναμοι στους ψηλούς.. Δε ξέρω γιατί αλλά με 5αρι που δε μαζεύει ριμπάουντ και 4αρι Κακαρούδι δε νιώθω καθόλου σίγουρος..
Για να είμαστε προσγειωμένοι είμαστε ομάδα ερωτηματικό με πολλές αλλαγές σε σχέση με πέρσυ και δε ξέρουμε πως θα δέσουμε.
Η ομάδα είναι από 3η έως 6η.
Κι επειδή έχει μπάτζετ τί έγινε? Το ρόστερ της δε με τρομάζει καθόλου..
Εμείς κακά τα ψέματα είμαστε πολύ αδύναμοι στους ψηλούς.. Δε ξέρω γιατί αλλά με 5αρι που δε μαζεύει ριμπάουντ και 4αρι Κακαρούδι δε νιώθω καθόλου σίγουρος..
Για να είμαστε προσγειωμένοι είμαστε ομάδα ερωτηματικό με πολλές αλλαγές σε σχέση με πέρσυ και δε ξέρουμε πως θα δέσουμε.
Η ομάδα είναι από 3η έως 6η.
Με εκείνον τον Αφρικανό που έπαιξε να πάρουμε; Εγώ είμαι αισιόδοξος και μακάρι να γυρίσει ο κόσμος στην ομάδα.
Να πάμε και εδώ σε κανά εκτός εμείς οι εν Αθήναις.
Η Κηφισιά δεν έχει ρόστερ που τρομάζει, αλλά και πέρσι δεν είχε και ήταν αρκετά καλή.
Παραδοσιακά στην Αθήνα υπάρχει μία ομάδα "γειτονιάς" που ανεβαίνει ψηλά, βλ. Μαρούσι πρόσφατα, Παγκράτι ή Σπόρτινγκ παλιότερα.
Να πάμε και εδώ σε κανά εκτός εμείς οι εν Αθήναις.
Η Κηφισιά δεν έχει ρόστερ που τρομάζει, αλλά και πέρσι δεν είχε και ήταν αρκετά καλή.
Παραδοσιακά στην Αθήνα υπάρχει μία ομάδα "γειτονιάς" που ανεβαίνει ψηλά, βλ. Μαρούσι πρόσφατα, Παγκράτι ή Σπόρτινγκ παλιότερα.
http://basketball.eurobasket.com/team/G ... 737?Page=1
diladi poion itheles na parei ton Spanouli gia na xei kalo roster????
diladi poion itheles na parei ton Spanouli gia na xei kalo roster????
- Μπαρκαρούτσος
[youtube]WdgL8eQMxbc[/youtube]
suneirmika mou rthe sto maulo aytos. 1.60...
suneirmika mou rthe sto maulo aytos. 1.60...