Π.Α.Ο.Κ.-ολυμπιακος 1-0,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2013 και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
3
2%
ΒΙΤΟΡ
1
1%
ΙΝΣΑΟΥΡΑΛΔΕ
9
5%
ΣΚΟΝΔΡΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
3
2%
ΝΑΤΧΟ
5
3%
ΚΑΤΣΕ
7
4%
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ
1
1%
ΣΤΟΧ
22
13%
ΚΛΑΟΥΣ
116
67%
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
2
1%
ΛΑΖΑΡ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΙΤΣΙΟΥ
4
2%
ΛΙΝΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 173

Άβαταρ μέλους
suncity4

Re: Π.Α.Ο.Κ.-ολυμπιακος 1-0,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα

Δημοσίευση από suncity4 »

Προτιμησα να κοιμηθω και να σχολιασω
Γραφεις πιο ηρεμος

Αυτο το γραφω, αφοτου εχω δει τα πρωτοσελιδα εφημεριδων και εχω μπει σε αθηναϊκα "αντικειμενικα" σαϊτ

Το τι γραφουν, ειναι χωρις σχολιο
Αλλα πειτε μου ρε παιδια. Εχετε μια καφετερια και δεν εχει πελατεια. Ο καλυτερος σου πελατης ειναι μπ@@ρδελιαρης.
Δεν θα βαλεις κονσομασιον στο μαγαζι σου για να αυξησεις την πελατεια σου με αναλογους πελατες?
Κατι τετοιο λοιπον κανουν τα αθηναϊκα μεσα
Δινουν αυτο που πουλαει στα παλικαρακια για να τους γλυκανουν την ψυχουλα τους

Παμε στα δικα μας τωρα
Ολα καλα, ολα ωραια
Την μπανανα τι την θελατε ρε μαγκες?
το μονο που με χαλασε χθες

Ουτε οι πυρσοι (ο σχολιαστης τους ανεφερε καπνογονα συνεχως), ουτε τα ψαρια(απο ποτε η καζουρα ειναι αμαρτια?)
Αμαρτια ειναι να φας π@@τσα σε περιοδο νηστειας (κρεας δεν ειναι??)

Τον ηλικιωμενο κυριο, ακομα να τον κλεισουν σε κτηριο που αναλογο εχουμε στη Σταυρουπολη?

ΥΓ: Ποσο γουσταρα τον υποτιμητικο τροπο που κοιτουσε ο Ιβαν τον παραπανω γερουλη
ΥΓ2: Ακομα και τα παλικαρια του Ιβαν, μοντελα στο ντυσιμο(εχει γουστο :D :D )
ΥΓ3:Μιλανε αυτοι που σε 5 παιχνιδια τουλαχιστον με τον παο στο μπασκετ κανουν τα τρις χειροτερα
ΥΓ4:Ενα παχουλο αγορι, που απο σποντα δεν κατεβηκε για δημοτικος συμβουλος πειραια (επρεπε καποιος να μεινει πισω), δεν τον σχολιαζω.Ακους εκει, ατρομητακο

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
biriba427

Δημοσίευση από biriba427 »

Ψήφισα Κλάους , το αυτονόητο δλδ , χωρίς τα γκολ του αρχηγού δεν θα είχαμε περάσει...

Για τα χθεσινά έχω μια ιστορία να σας πω:

Κάποτε ήταν ένας τύπος ωραίος , με αρκετές επιτυχίες στις γυναίκες...όμως αυτή την γυναίκα δεν την είχε κατακτήσει ποτέ...Την έβλεπε σαλονάτη, με υπεροψία να έχει όλους τους άντρες από κάτω της...Έβαλε στόχο να την φτάσει και να την κατακτήσει...Δοκίμασε τα πάντα , αλλά δεν έβρισκε αδυναμίες...Η γκόμενα ήταν πολύ οργανωμένη...Ήξερε με τα τερτίπια της να ξεφεύγει...Που και που κάτι κατάφερνε , αλλά στο τέλος πάντα έμενε με την πικρή γεύση...Κάθε φορά βελτιωνόταν για να πετύχει τον στόχο του.Ώσπου ήρθε η χτεσινή μέρα...Ήταν αποφασισμένος, ότι σήμερα είναι η μέρα του...Την είχε στο κρεββάτι ετοιμη...και την κρίσιμη στιγμή ...του βγήκαν τα βίαια ένστιτα...ίσως να έφταιγε η ανυπομονησία...ίσως όλα αυτα που υπέφερε τόσο καιρό...Στο τέλος...ίσα-ίσα που της τον ακούμπησε...αλλά η κάβλα τεράστια, μέγιστη ...ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ!
Σήμερα το πρωί...σκέφτηκε ότι την επόμενη φορά ...που θα έρθει στο κρεββάτι του...και απο εδώ και πέρα συνέχεια...δεν θα είναι βίαιος...θα την κάνει να γουστάρει τρελά και θα της τον φορμάρει 3-4 φορές την φορά...

Αυτό θα ήθελα και εγώ από εδώ και πέρα συνέχεια...Μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ΜΟΝΟ εκει να τους ρίχνουμε 3 και 4 γκολ...Καταλαβαίνω το χθεσινό ....καταλαβαίνω τα βίαια ένστικτα...αλλά φτάνει....
maceio

Δημοσίευση από maceio »

οι γαυροι στον παγκο θα γινει η καλυτερη διαφημιση για το ποσο ρεζιληδες ειναι ,καθως θα κανει το γυρο του κοσμου και θα προβληθουν και τα στιγμιοτυπα,οπου θα φανουν τα οργια τους
να πουμε και ενα μπραβο στον γ.χ. !
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Δεν προλαβαίνω να γράψω πολλά, ακόμα σκουπίζω τα φλόκια από τον πολύωρο οργασμό που μου προσέφεραν ομάδα και Λαός χθες.
Μπαίνω στο ψητό άμεσα και γρήγορα όπως η τσαπού το Κλάους στην ενεργειακή πύλη των γαύρων:
Εισητήρια οι εν Αθήναις από που; θα πάμε κάπως όλοι μαζί; ώρα τελικού ξέρουμε;
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

biriba427 έγραψε:Ψήφισα Κλάους , το αυτονόητο δλδ , χωρίς τα γκολ του αρχηγού δεν θα είχαμε περάσει...

Για τα χθεσινά έχω μια ιστορία να σας πω:

Κάποτε ήταν ένας τύπος ωραίος , με αρκετές επιτυχίες στις γυναίκες...όμως αυτή την γυναίκα δεν την είχε κατακτήσει ποτέ...Την έβλεπε σαλονάτη, με υπεροψία να έχει όλους τους άντρες από κάτω της...Έβαλε στόχο να την φτάσει και να την κατακτήσει...Δοκίμασε τα πάντα , αλλά δεν έβρισκε αδυναμίες...Η γκόμενα ήταν πολύ οργανωμένη...Ήξερε με τα τερτίπια της να ξεφεύγει...Που και που κάτι κατάφερνε , αλλά στο τέλος πάντα έμενε με την πικρή γεύση...Κάθε φορά βελτιωνόταν για να πετύχει τον στόχο του.Ώσπου ήρθε η χτεσινή μέρα...Ήταν αποφασισμένος, ότι σήμερα είναι η μέρα του...Την είχε στο κρεββάτι ετοιμη...και την κρίσιμη στιγμή ...του βγήκαν τα βίαια ένστιτα...ίσως να έφταιγε η ανυπομονησία...ίσως όλα αυτα που υπέφερε τόσο καιρό...Στο τέλος...ίσα-ίσα που της τον ακούμπησε...αλλά η κάβλα τεράστια, μέγιστη ...ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ!
Σήμερα το πρωί...σκέφτηκε ότι την επόμενη φορά ...που θα έρθει στο κρεββάτι του...και απο εδώ και πέρα συνέχεια...δεν θα είναι βίαιος...θα την κάνει να γουστάρει τρελά και θα της τον φορμάρει 3-4 φορές την φορά...

Αυτό θα ήθελα και εγώ από εδώ και πέρα συνέχεια...Μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ΜΟΝΟ εκει να τους ρίχνουμε 3 και 4 γκολ...Καταλαβαίνω το χθεσινό ....καταλαβαίνω τα βίαια ένστικτα...αλλά φτάνει....
αυτό ακριβώς σκέφτομαι κι εγώ. Το είχα γράψει για τον 1ο ημιτελικό αλλά ισχύει για το χτεσινό: οι αναμετρήσεις αυτές ήταν κομβικές και δρομολόγησαν την αρχή του τέλους της κόκκινης γαβροκρατορίας και πραγματικά εμπεριείχαν το εκρηκτικό μετά από τόσα χρόνια αναμονής. Και όπως όμορφα το παρομοίασες, από εδώ και στο εξής θα είναι και πιο απολαυστικό μπαλλικά, το πιστεύω. Το πως θα το διασφαλίσουμε αυτό το συζητάμε στα τόπικ διοίκησης, νέου προπομητή, μεταγραφών. Να σηκώσουμε όμως το Κύπελλο πρώτα για να επισφραγήσουμε την απαρχή της ασπρόμαυρης δικέφαλης αυτοκρατορίας! :pano:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

bane1980 έγραψε: Εισητήρια οι εν Αθήναις από που; θα πάμε κάπως όλοι μαζί; ώρα τελικού ξέρουμε;
Αυτό+++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

μπραβο στους παικτες,μπραβο στον ΛΑΟ,παμε ΤΕΛΙΚΟ....
ο κοσμος μια χαρα υπομονετικος ηταν και δεν μπουκαρε στο γηπεδο αν εξαιρεσουμε τους δυο βλακες(με την μπανανα κ την φωτοβολιδα)...6 ωρες μεσα στο γηπεδο και ειχαμε φαει και τα δακρυγονα απο την μπατσαρια και δεν ηταν λιγα και αυτα που μας εκαναν τα κορακια..
26 ραντεβου ολοι στην αθηνα..!!!
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Θελω να δω τον αγωνα και σε μαγνητοσκοπηση οποιος μπορει ας δωσει λινκ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Run, Olympiakos. RUN. :lol: :lol:

You know what's scary? Fire.

You know what's really scary? A ring of fire.

You know what's super, duper scary? Rings of fire from people who hate you.

You know who is the scariest? The PAOK fans who made a ring of fire around the stadium before their team's cup semifinal against Olympiakos.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.sbnation.com/soccer/2014/4/16/5621752/paok-fans-olympiakos-fire-fish-video
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Καταραμένε, με πρόλαβες. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Rizla έγραψε:Θελω να δω τον αγωνα και σε μαγνητοσκοπηση οποιος μπορει ας δωσει λινκ

Εδω πηγαινε να το απολαυσεις ........

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

:lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Othin έγραψε: ........... Εάν ντρέπεστε τόσο, να βάλετε φερετζέ ρε αδέρφια, να μην πάρετε εισιτήρια (δεν φτάνουν για όλους) και να μην κατεβείτε στον τελικό, δείχνοντας έτσι την έντονη δυσαρέσκειά σας, η οποία θα σας κάνει και αποδεκτούς από τον κάθε καρμίρη, τον κυρ σάββα, τα πορνοsite και το λοιπό σκυλολόι του χοντροβαγγέλα, το οποίο υπολήπτεστε τόσο.
.......

Μεγάλα ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ που δεν αξίζουν καν σχολιασμού! Ντροπή που αφήνονται τέτοια σχόλια σε ένα τόσο μεγάλο και ΠΑΟΚτσίδικο φόρουμ! Αν μερικοί ακόμα και τώρα, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ""ΖΩΑ"" πήγαινε στην μικρή μερίδα των ""οπαδών"" που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ αλλά "ζωντανοί νεκροί" της κόκας και της μαλαματίνας, τότε ρε παιδιά (συγνώμη κιόλας), αλλά έχετε IQ ραδικιού !!! 100000 φορές το έγραψα, τι σκατά.... πρόβλημα έχετε στην ανάγνωση? :| Ο άλλος μου δίνει συμβουλή να μιλάω λέει με σεβασμό για τα 4 γράμματα της ομάδας! Λες και όλα αυτά που έχω γράψει ή νιώθω είναι αντίθετα με αυτό! Άλλο καραγκιοζιλίκι και αυτό που ούτε καν έχω όρεξη ν΄ανταπαντήσω!
Rizla έγραψε:Επειδη διαβασα καποια σχολια τυπου Χασιο...παρακαλουνται οσοι δεν πηγαν στο γηπεδο να μην ομιλουν για ζουγκλες και λοιπες π@παριες γιατι εκτιθενται.
Πετάχτηκε και ο άλλος να πει το κομμάτι του, να μου πει πως γράφω π@παριές! Δεν πειράζει αδερφέ έτσι είναι! Δίκιο έχεις εσύ!
Και επειδή μάλλον δεν είδες και το σχόλιο του Rainmaiker .., μάλλον και αυτός πρέπει να λέει Π@ΠΑΡΙΕΣ όπως λες, αλλά μάλλον εκεί κωλώνεις να κάνεις σχόλιο και βρήκες μόνο "σχόλια τύπου χάσιο"" (δες την παράθεση στο τέλος!!)
Το ξαναλέω .... ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ και ανούσιος τραμπουκισμός/μαγκιά-κλανιά/νταηλίκι ΜΕΤΑΞΥ μας, μεταξύ αδερφών που συζητάμε για μια ιδέα, για μια αξία, για την ίδια μας την ζωή .... ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ!!
Το ότι μερικοί θέλουμε ν' αποβάλουμε δια παντός από τον ΠΑΟΚ το (μικρό) απόστημα/καρκίνωμα που έρχεται στο γήπεδο ,όχι για να υποστηρίξει την ομάδα, όχι για να δει το ματς, αλλά για να σκοτώσει, για να σπάσει, για να βανδαλίσει, για να πάρει άλλη μια πρέζα την ώρα του αγώνα ...., ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ρε σεις ????????? Δεν δείχνει σεβασμό στα 4 γράμματα?? Πάτε καλά?? ΝΤΡΟΠΗ!!!
rainmaker έγραψε:Δυστυχώς, για άλλη μια φορά μετά απο σημαντικό ή κρίσιμο αγώνα, είμαι απογοητευμένος. Για ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ μας πιάσανε στον ύπνο.

ΔΕΝ ξέραμε οτι θα είναι δασκαλεμένοι για τσαμπουκάδες;
ΔΕΝ ξέραμε οτι έπρεπε να κάνουμε κερκίδα και οχι... μπανανοβολή;
ΔΕΝ ξέραμε οτι πρέπει να διαχειριστούμε και οχι να... χαλάμε τον αγώνα με γιόμες και άλλα τινά;

Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ, παρότι καλύτερος του αντιπάλου του, θα βρίσκεται αύριο ΚΑΙ ΠΑΛΙ σε θέση απολογούμενου. Απέναντι σε ποιόν; Στον καταστροφεά, νταβατζή του ελληνικού αθλητισμού. Κι αυτό οφείλεται ΜΟΝΟ στη βλακεία μας.

Κύριοι, η κερκίδα για μένα ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.
Κύριοι, το παιχνίδι της ομάδας ήταν ΤΡΑΓΙΚΟ.
Κύριοι, προσωπικά ΜΟΝΟ για το Σαββίδη χαίρομαι, που είδε επιτέλους μια μικρή χαρά.

Όλα τα άλλα, είναι για τα πνηγύρια. Ποιά ήταν δηλαδή η φοβερή και τρομερή οργάνωση για την κερκίδα; Τα πυροτεχνήματα και οι πυρσοί; Ειλικρινά δεν θυμάμαι ποτέ λιγότερα ντεσιμπελ. Συγκρίνεται αυτή η κερκίδα με εκείνη κόντρα σε Άγιαξ και Φενέρ; Ούτε γι αστείο.

Απο τους παίκτες, που έδειξαν αρκετό πάθος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, θα κρατήσω τα ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ λάθη, δείγμα άγχους και έλλειψης συγκέντρωσης, αλλά και τις παντελώς ΑΧΡΕΙΑΣΤΕΣ κόκκινες. Για να μην αναφερθώ στο γεγονός οτι δεν κρατήσαμε μπάλα ούτε μετά το γκολ, ούτε μετά την αποβολή αντιπάλου.

Απο το διαιτητή, δεν κρατάω τίποτα. 20 λεπτά καθυστερήσεις δεν έχω ξαναδεί.

Θα πουν πολλοί, πως είναι δυνατόν να γκρινιάζω μετά απο πρόκριση σε τελικό. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΗΔΗ (ΗΔΗ!) ΒΛΕΠΩ ΑΡΘΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΖΟΥΓΚΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, τότε ναι, δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος.

Πάμε τώρα στην Αθήνα χωρίς Κλάους και Νάτσχο, να παίξουμε μια ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΑ με ΠΑΘΟΣ κόντρα στο βάζελο.
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

[youtube]qFJx3urTqkk[/youtube]
ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

hasio_john έγραψε:
Othin έγραψε: ........... Εάν ντρέπεστε τόσο, να βάλετε φερετζέ ρε αδέρφια, να μην πάρετε εισιτήρια (δεν φτάνουν για όλους) και να μην κατεβείτε στον τελικό, δείχνοντας έτσι την έντονη δυσαρέσκειά σας, η οποία θα σας κάνει και αποδεκτούς από τον κάθε καρμίρη, τον κυρ σάββα, τα πορνοsite και το λοιπό σκυλολόι του χοντροβαγγέλα, το οποίο υπολήπτεστε τόσο.
.......

Μεγάλα ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ που δεν αξίζουν καν σχολιασμού! Ντροπή που αφήνονται τέτοια σχόλια σε ένα τόσο μεγάλο και ΠΑΟΚτσίδικο φόρουμ! Αν μερικοί ακόμα και τώρα, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ""ΖΩΑ"" πήγαινε στην μικρή μερίδα των ""οπαδών"" που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ αλλά "ζωντανοί νεκροί" της κόκας και της μαλαματίνας, τότε ρε παιδιά (συγνώμη κιόλας), αλλά έχετε IQ ραδικιού !!! 100000 φορές το έγραψα, τι σκατά.... πρόβλημα έχετε στην ανάγνωση? :| Ο άλλος μου δίνει συμβουλή να μιλάω λέει με σεβασμό για τα 4 γράμματα της ομάδας! Λες και όλα αυτά που έχω γράψει ή νιώθω είναι αντίθετα με αυτό! Άλλο καραγκιοζιλίκι και αυτό που ούτε καν έχω όρεξη ν΄ανταπαντήσω!
Rizla έγραψε:Επειδη διαβασα καποια σχολια τυπου Χασιο...παρακαλουνται οσοι δεν πηγαν στο γηπεδο να μην ομιλουν για ζουγκλες και λοιπες π@παριες γιατι εκτιθενται.
Πετάχτηκε και ο άλλος να πει το κομμάτι του, να μου πει πως γράφω π@παριές! Δεν πειράζει αδερφέ έτσι είναι! Δίκιο έχεις εσύ!
Και επειδή μάλλον δεν είδες και το σχόλιο του Rainmaiker .., μάλλον και αυτός πρέπει να λέει Π@ΠΑΡΙΕΣ όπως λες, αλλά μάλλον εκεί κωλώνεις να κάνεις σχόλιο και βρήκες μόνο "σχόλια τύπου χάσιο"" (δες την παράθεση στο τέλος!!)
Το ξαναλέω .... ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ και ανούσιος τραμπουκισμός/μαγκιά-κλανιά/νταηλίκι ΜΕΤΑΞΥ μας, μεταξύ αδερφών που συζητάμε για μια ιδέα, για μια αξία, για την ίδια μας την ζωή .... ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ!!
Το ότι μερικοί θέλουμε ν' αποβάλουμε δια παντός από τον ΠΑΟΚ το (μικρό) απόστημα/καρκίνωμα που έρχεται στο γήπεδο ,όχι για να υποστηρίξει την ομάδα, όχι για να δει το ματς, αλλά για να σκοτώσει, για να σπάσει, για να βανδαλίσει, για να πάρει άλλη μια πρέζα την ώρα του αγώνα ...., ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ρε σεις ????????? Δεν δείχνει σεβασμό στα 4 γράμματα?? Πάτε καλά?? ΝΤΡΟΠΗ!!!
rainmaker έγραψε:Δυστυχώς, για άλλη μια φορά μετά απο σημαντικό ή κρίσιμο αγώνα, είμαι απογοητευμένος. Για ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ μας πιάσανε στον ύπνο.

ΔΕΝ ξέραμε οτι θα είναι δασκαλεμένοι για τσαμπουκάδες;
ΔΕΝ ξέραμε οτι έπρεπε να κάνουμε κερκίδα και οχι... μπανανοβολή;
ΔΕΝ ξέραμε οτι πρέπει να διαχειριστούμε και οχι να... χαλάμε τον αγώνα με γιόμες και άλλα τινά;

Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ, παρότι καλύτερος του αντιπάλου του, θα βρίσκεται αύριο ΚΑΙ ΠΑΛΙ σε θέση απολογούμενου. Απέναντι σε ποιόν; Στον καταστροφεά, νταβατζή του ελληνικού αθλητισμού. Κι αυτό οφείλεται ΜΟΝΟ στη βλακεία μας.

Κύριοι, η κερκίδα για μένα ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.
Κύριοι, το παιχνίδι της ομάδας ήταν ΤΡΑΓΙΚΟ.
Κύριοι, προσωπικά ΜΟΝΟ για το Σαββίδη χαίρομαι, που είδε επιτέλους μια μικρή χαρά.

Όλα τα άλλα, είναι για τα πνηγύρια. Ποιά ήταν δηλαδή η φοβερή και τρομερή οργάνωση για την κερκίδα; Τα πυροτεχνήματα και οι πυρσοί; Ειλικρινά δεν θυμάμαι ποτέ λιγότερα ντεσιμπελ. Συγκρίνεται αυτή η κερκίδα με εκείνη κόντρα σε Άγιαξ και Φενέρ; Ούτε γι αστείο.

Απο τους παίκτες, που έδειξαν αρκετό πάθος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, θα κρατήσω τα ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ λάθη, δείγμα άγχους και έλλειψης συγκέντρωσης, αλλά και τις παντελώς ΑΧΡΕΙΑΣΤΕΣ κόκκινες. Για να μην αναφερθώ στο γεγονός οτι δεν κρατήσαμε μπάλα ούτε μετά το γκολ, ούτε μετά την αποβολή αντιπάλου.

Απο το διαιτητή, δεν κρατάω τίποτα. 20 λεπτά καθυστερήσεις δεν έχω ξαναδεί.

Θα πουν πολλοί, πως είναι δυνατόν να γκρινιάζω μετά απο πρόκριση σε τελικό. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΗΔΗ (ΗΔΗ!) ΒΛΕΠΩ ΑΡΘΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΖΟΥΓΚΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, τότε ναι, δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος.

Πάμε τώρα στην Αθήνα χωρίς Κλάους και Νάτσχο, να παίξουμε μια ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΑ με ΠΑΘΟΣ κόντρα στο βάζελο.
Ας το κλεισουμε εδω...Ο hasio ειπε την αποψη του και εξεφρασε δικαιολογημενα καποια παραπονα για καποιους "οπαδους" εχοντας δικιο.Οι υπολοιποι εκφρασατε και εσεις την αποψη σας χωρις να σας επιτεθει κανεις...
Δικιο εχουν και οι μεν δικιο και ο δε...

Τελος...

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”