Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 2/4-19:00,Otesport

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2013 και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
sotiris1960
Επικοινωνία:

Re: Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 2/4-19:00,Otesport

Δημοσίευση από sotiris1960 »

nikolasf έγραψε:
sotiris1960 έγραψε:Ρε παιδια για μας τους εν αθηναις κατοικουντες εχει γινει καμμια σκεψη για ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ μαζωξη πουθενα σε κανα στεκι μας;Αν ξερει κανεις ας μου απαντησει καποιος εδω στο τοπικ.Ευχαριστω εκ των προτερων και.........................ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Σωτο μένω Πετρούπολη... Εχεις να προτεινεις τπτ καλό;;;
Νικολα ζηταω συγγνωμη που δεν απαντησα,τωρα το διαβασα.Αν παιζει καμμια μαζωξη στειλε μου mail στο kesaniotis@yahoo.gr Tα λεμε τοτε.Αν οχι και με τη νικη της ΠΑΟΚΑΡΑΣ. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Σώτο επειδή δεν ξέρψ τπτ για μάζωξη, και επειδή στα καφέ θα νοιώθω σαν το καραϊτάβλι, σπιτάκι και Laola1!!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Να μπορώ να πανηγυρίσω ή να γαμ@σταυρίσω ανάλογα!!!! :pano:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

γυρίστε με ενα καλό σκορ σήμερα και μετά μην.....ανησυχείτε. θα καταλάβουν ακριβώς τι εννοούμε με το ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΡΑΣ.

ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΜΜΟΣ.
paokassss

Δημοσίευση από paokassss »

Εξηγείστε ρε παίδες τι παίζει με LAOLA, έκανα εγγραφή θέλει premium ή κανα κόλπο για να παίξει ?
Θερμή παράκληση και συγνώμη για το offtopic.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

ΑποστόληςΑ έγραψε:ΠΑΜΕ!
Let's go
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

[youtube]1eZMdEGqddk[/youtube]
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Kourdos έγραψε:
Για την ματσάρα του 2014, τι να γίνει, όλοι το περιμένουμε πως και πως και μακάρι να το πάρουμε, αλλά δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει τίποτε στην μετα-Στέφενς εποχή, οι ίδιοι παίκτες είναι, πάλι σαν χεσμένοι θα παίξουν στο τηγάνι και οι αντίπαλοι θα τα δώσουν όλα (με πολλαπλά μέσα) γιατί πλέον είναι και γι αυτούς το ματς της χρονιάς. Τώρα θα έχω Γεωργιάδη βέβαια αντί Ολίσε! :lol:

Είναι κομβικό πάντως ματς, εάν πάρουμε καλό αποτέλεσμα, νομίζω θα είναι η αρχή της πτώσης της κόκκινης γαβροκρατορίας.

Οπότε ας κρατήσουμε προς το παρόν, το προηγούμενο μήνυμα!!

:opaokara:
Δεν έιναι ούτε η ίδια ομάδα (μεσοαμυντικά τουλάχιστον) εκεί που είχες πρόβλημα στον Α γύρο του Πρωκταθλήματος και δεν είναι η ίδια ψυχολογία (θυμίζω την δήλωση Κατσούρ, τώρα όμβως είμαι ημιτελικός).
Ολα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά και έχουμε και οι δύο το ίδιο άγχος. Μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ στο κύπελλο έδειξε σοβαρότηττα - σταθερότητα (αν και δεν συναντήσαμε κανένα σοβαρό αντίπαλλο ) σε χέση με το πρωκτάθλημα, όμως σε σοβαρά ματσ αποκλεισμόυ (βλέπε ευρώπη) αποτύχαμε.... Θα δείξει
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

paokassss έγραψε:Εξηγείστε ρε παίδες τι παίζει με LAOLA, έκανα εγγραφή θέλει premium ή κανα κόλπο για να παίξει ?
Θερμή παράκληση και συγνώμη για το offtopic.
Πρέπει να κατεβάσεις και να ενεργοποιήσεις το Hotspot Shield, αλλά δεν ξέρω από που (είχαν δημοσιευθεί κάποιες οδηγίες παλαιότερα) Το ενεργοποιείς και ΟΚ Αλλά μην κάνεις καμμιά εγγραφή... Δεν χρειάζεται!
Άβαταρ μέλους
lazar4

Δημοσίευση από lazar4 »

ΠΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚΑΡΑ !!!!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:

[youtube]YBme7dyx4gU[/youtube]
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:ΠΑΜΕ!
Παρ' το πίσω γιατί είμαι ήδη υπερβολικά απαισιόδοξος. Μου θυμίζει εκείνη τη διαφήμιση με το Γιωργάκη. :shock:

:mrgreen:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

http://inpaok.com/170623/%CF%87%CF%89%C ... %87%CE%B7/

Η επιθυμία του ήταν μεγάλη για να παραβρεθεί σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν για τον ΠΑΟΚ αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Σημαντικές επαγγελματικές υποχρεώσεις του Ιβάν Σαββίδη δεν του επέτρεψαν να προλάβει να ταξιδέψει στην Αθήνα έτσι ώστε να δώσει το παρόν το απόγευμα στο «Καραϊσκάκη», έτσι ο Δικέφαλος θα δώσει τη μάχη του χωρίς τον ισχυρό του άντρα στις κερκίδες.

Ρε Ιβαν, οκ σημαντικες αλλα αυτο το ματς ειναι ισως το σημαντικοτερο της σεζον μεχρι τον τελικο.... δεν ειναι σημαντικη υποχρεωση αυτο? Τελος παντων, μακαρι να μην αποδειχτει λαθος που δεν συνοδευεις την ομαδα
Άβαταρ μέλους
ant

Δημοσίευση από ant »

Ρε Dimg4, μην στραβώνεις, ο προεδρος πηγε να βγαλει λεφτα για να τα ριξει στην ομαδα.

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Sick Bastard έγραψε:Εικόνα
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ.-
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ. ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. ΑΠΟΨΕ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ ΓΗΣ. ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ Γ@ΜΩ ΤΑ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΙ@ ΣΑΣ, ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΠΟΥΣΤΟΓ@ΥΡΟΙ.
Άβαταρ μέλους
AlexanderAthens

Δημοσίευση από AlexanderAthens »

Διπλο μές στο τηγάνι Π.Α.Ο.Κ.άρα να μην ξαναμιλησουν!!!

ΥΓ άκυρο δεν ηξερα που να το βάλλω αλλα ρε παιδιά στην παραγγελία μπλούζας από σύνδεσμο μέσω email θα πρέπει να είμαι σπίτι οταν θα έρθει; :P :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”