Π.Α.Ο.Κ.-Benfica 0-1,Mvp-Σχολια & παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
3
2%
ΙΝΣΑΟΥΡΑΛΔΕ
86
58%
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ
4
3%
ΛΙΝΟ
25
17%
ΚΙΤΣΙΟΥ
2
1%
ΛΑΖΑΡ
12
8%
ΚΑΤΣΕ
1
1%
ΜΑΝΤΟΥΡΟ
2
1%
ΟΛΙΣΕ
3
2%
ΝΙΝΗΣ
1
1%
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
6
4%
ΛΟΥΚΑΣ
2
1%
ΣΤΟΧ
1
1%
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
1
1%

Σύνολο ψήφων: 149

Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Benfica 0-1,Mvp-Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από paokovios1974 »

georgek67 έγραψε:Με τέτοιο "προπονητή" δεν πάμε πουθενά. Ακόμη και ο ανεκδιήγητος ο Αλέφαντος έγραψε ότι ο ΠΑΟΚ έπαιζε με μείον 2 παίκτες (το τούρμπο με άγκυρες Μαντούρο και τον παλαίμαχο Νίνη), δηλαδή πόσο θέλει κανείς να καταλάβει τα αυτονόητα. Είναι δυνατόν στο σύγχρονο ποδόσφαιρο με μείον δύο περιπατητές να αντιμετωπίσεις ομάδες τέτοιου επιπέδου!!!!. Καληνύχτα σας κύριοι υποστηριχτές του Ολλανδού.
ΥΓ. Δεν καταλαβαίνω γιατί το Paokmania στηρίζει τον κ. Στέφενς με τοσο πείσμα, που ξεφεύγει από τα όρια του τυχαίου. :redcard: :redcard:
Πρωτη δημοσιευση αυτο βρηκες να πεις?Πες και ενα καλως σας βρηκα,η δημοκρατικοτητα του Paokmania ειναι παροιμιωδεις ειδικα στο θεμα Στεφενς οποτε μην αφηνεις υπονοουμενα λες και απευθυνεσαι σε κανεναν Γκαομπιο
Άβαταρ μέλους
eorptol

Π.Α.Ο.Κ.-Benfica 0-1,Mvp-Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από eorptol »

georgek67 έγραψε:Με τέτοιο "προπονητή" δεν πάμε πουθενά. Ακόμη και ο ανεκδιήγητος ο Αλέφαντος έγραψε ότι ο ΠΑΟΚ έπαιζε με μείον 2 παίκτες (το τούρμπο με άγκυρες Μαντούρο και τον παλαίμαχο Νίνη), δηλαδή πόσο θέλει κανείς να καταλάβει τα αυτονόητα. Είναι δυνατόν στο σύγχρονο ποδόσφαιρο με μείον δύο περιπατητές να αντιμετωπίσεις ομάδες τέτοιου επιπέδου!!!!. Καληνύχτα σας κύριοι υποστηριχτές του Ολλανδού.
ΥΓ. Δεν καταλαβαίνω γιατί το Paokmania στηρίζει τον κ. Στέφενς με τοσο πείσμα, που ξεφεύγει από τα όρια του τυχαίου. :redcard: :redcard:
Μα τι λες διαβάζεις αυτα που λες ; Εδω απόψεις γράφονται ούτε εγω ειμαι το παοκμανια ούτε εσυ ....πες οτι θες χωρις αφορισμούς και βρισιές και ναι εχουν μια βάση αυτα που λες ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΕΦΕΡΕΣ ΜΙΑ ΗΤΤΑ Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΔΡΟΜΟ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ .....και γράφεις τις απόψεις του αποτυχημένου ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ γλύφτη του γαβρου σωραιος που λεει και ο Τζαβέλας
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

georgedoulk2008 έγραψε:Καλά ο αλέφας στο επόμενο εγκεφαλικό θα υποστηρίζει βαζελο.
Δεν δινω καμία αξία σε αυτά που λεει. Δεν χρειάζεται κιολας. Ματια έχουμε και βλέπουμε ολοι. Βεβαια οι πεντε-δεκα που τρολλάρουν όλη μέρα, κάθε μερα λιβανίζοντας τον Στέβενς λες και αν φύγει θα διαλύσει ο ΠΑΟΚ δεν προκειται να παραδεκτούν ουτε αυτό που βλέπουν.
Ωραια επιτελους καποιος λεει ανοιχτα να φυγει ο στεφενς μην μασατε δεν θα παθουμε τιποτα,πες μου λοιπον και θα χαρω να συζητησουμε ποιος πιστευεις οτι πρεπει να ειναι ο αντικαταστατης του σημερα που ειναι 21 φεβρουαριου,επισης πες μου τι θα γινει με τους παιχτες που εφερε ο Στεφενς Μαντουρο Χουσεν Μαρτενς ,και τι θα γινει με τους παιχτες που βρισκονται εδω επειδη βρισκεται στον παγκο ο στεφενς Νατχο,επισης πες μου τι αντικτυπο θα εχει σε τυχον αλλους καλους ξενους προπονητες η ειδηση οτι Ο Χοουμπ Στεφενς απολυθηκε απο τον ΠΑΟΚ ως αποτυχημενος μεσα σε 7 μηνες.Θα χαρω πολυ να μου απαντησεις γιατι ολοι υπεκφευγανε οταν τους εθετα αυτο το ερωτημα και ισχυριζονταν πως δεν ειπαν να φυγει ο στεφενς απλως να συμορφωθει με τα θελω τους.Περιμενω την απαντηση σου
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

με λυπη μου εμαθα οτι στην τηλεοπτικη καλυψη του παιχνιδιου δεν εγινε κανενα πλανο ουτε και αναφορα στο πανο στο μεγαλυτερο πανο της ευρωπης.

δεν εχω λογια να χαρακτηρισω τους υποτακτικους του αντ1,τετοιον πολεμο κατα της ομαδας μου σε ολα τα επιπεδα δεν εχω ζησει ποτε.αυτο εμενα κατι μου λεει
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

desperando έγραψε:με λυπη μου εμαθα οτι στην τηλεοπτικη καλυψη του παιχνιδιου δεν εγινε κανενα πλανο ουτε και αναφορα στο πανο στο μεγαλυτερο πανο της ευρωπης.

δεν εχω λογια να χαρακτηρισω τους υποτακτικους του αντ1,τετοιον πολεμο κατα της ομαδας μου σε ολα τα επιπεδα δεν εχω ζησει ποτε.αυτο εμενα κατι μου λεει
Εκανε μια παρεμβαση αυτος που ηταν στο γηπεδο και καλυπτε παγκο του ΠΑΟΚ και εκανε μια αναφορα χωρις ομως να δωσει συνεχεια ο σπικερ φαινεται καθε μερα βλεπουν τετοιο θεαμα και δεν τους εκανε εντυπωση.
kalamata4

Δημοσίευση από kalamata4 »

Είχαν προγραμματίσει να δείξουν πλάνα, αλλά τελικά αποφάσισαν να σχολιάσουν τη δήλωση Πλατινί που δεν έχει πρόβλημα να πει "ό,τι πρέπει οι υπόλοιπες ομάδες να φτάσουν τον κ@λογαυρο".
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

αδερφια το ρωτησα και χθες αλλα μαλλον μεσα στη βαβουρα ξεχαστηκε.. εχει κανεις αποψη απο ριπλευ για τα οφσαιντ που μας εδινε στο πρωτο ημιχρονο, οπως και για καποιες φασεις που γινανε στο δευτερο μπροστα στην 7? απο το γηπεδο δε μπορεσα να δω τπτ αλλα ειχα μεινει με την εντυπωση οτι το γκολ οφσαιντ δεν ηταν το μονο "φαουλ" του διαιτητικου τριο, αλλα ολη η αντιμετωπιση τους εμοιαζε εχθρικη.. ρωταω ωστσοσο τη γνωμη σας γιατι οταν ειμαι γηπεδο και με νευρα δεν εμπιστευομαι και πολυ τη κριση μ..χωρια που πολλα ειδικα αν γινουν στο απεναντι πεταλο δε τα βλεπεις καν..
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Η ουσια εινα μια εμεις ματωνουμε με την μπενφικα και πρεπει να πεθανουμε στο γηπεδο που ελλεγε και ο Αγγελος για να περασουμε και η ΑΖ κερδισε 0-1 καποια σλοβαν λιμπερετς και παει φουλ για τους 16.ΜΕεγαλυτερο παραπονο δεν μπορω να εχω απο την ομαδα μας οταν μπορουσαν ακομα και με ισοπαλια 1-1 στην Τουμπα να ειναι στους ισχυρους και να κανουμε τωρα ονειρα για τους 16
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Φίλε μου Επίτροπε, απ' ό,τι θυμάμαι κι εγώ, μας έκοψαν 2 ή 3 φορές με ανύπαρκτα οφσάιτ.
Χαρακτηριστικά θυμάμαι να κόβουν τον Ολίσε που καλύπτόταν, όταν έβγαινε στην πλάτη της άμυνάς τους στο β' ημίχρονο.
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

ευχαριστω ρε DC.. γτ σε μια φαση παγωμαρας (απο τις λιγες χθες) παιρναμε ποσα ατομα τηλεφωνα να μας πουν για τα ριπλευ γτ δε τα πιστευαμε αυτα (τα οσα 8-) ) βλεπαμε.. 1-2 στο Ντα Λουζ για το δευτερο επος της Πορτογαλιας...

Υ.Γ. πουστη Σταρκ τα καταφερες και μας εκανες να αρχισουμε να υποστηριζουμε Λαννιστερς.. :opaokara:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Μην ξεχνατε ποια ομαδα υποστηριζετε!!!

ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΞΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ...ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ!!!

ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!!
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Καλή σου νύχτα "αδερφέ"!

ΥΓ Κι εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί το Paokmania ανέχεται "περίεργους", που δεν γουστάρουνε τον Ολλανδό. Όλοι έχουμε τις απορίες και τις υποψίες μας, οι οποίες ξεφεύγουν από τα όρια του τυχαίου, αλλά δεν τρελλαινόμαστε κιόλας! C' est la vie!
Άβαταρ μέλους
mantzoumis

Δημοσίευση από mantzoumis »

Πραγματικά πολύ αρνητική η διαιτησία του Stark . Παρόλο που ο κόσμος ήταν άψογος, σου δίνουν την εντύπωση πως δε σε γουστάρουν, δε σε θέλουν στην Ευρώπη. Ο διαιτητής αρνητικός απέναντι στον ΠΑΟΚ από το πρώτο λεπτό. Σε κάθε φάουλ δίνει κίτρινη κάρτα πολύ εύκολα για να σου θυμίσει πως τσαμπουκάδες δε περνάνε. Είναι και ο Πλατινί στην κερκίδα και σου λέει πρέπει να είμαι αυστηρός (αλλά όχι δίκαιος) και να σπρώξω και τη μεγάλη ομάδα όπως μπορώ. Αν αυτά γίνονται μέσα στην Τούμπα σκέφτομαι τι θα μας κάνει η διαιτησία στο Νταλούζ. Πρέπει σαν ομάδα να υπερβούμε εαυτούς, να έχουμε τέτοια διαολεμένοι απόδοση, που και η διαιτησία να μην μπορεί να μας σταματήσει. Άλλωστε μιλάμε για θαύμα. Μακάρι.
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

χτες η ομαδα στηθηκε για να μην φαει γκολ και τα καταφερε καλα αν δεν εμπαινε το μουφα γκολ...
ο κοσμος χτες ειχε τρομερη διαθεση για φωνη αλλα δυστυχως η οργανωση στην κερκιδα ηταν πολυ χαλια.καποιοι ακομα και στα συνθηματα κοιτανε την παρτη τους αντι για την συνολικη εικονα της 4..δεν γινεται να δινει ο ενας οργανωτης συνθημα και ο αλλος ταυτοχρονα να δινει αλλο συνθημα...και αυτο χτες δεν εγινε μια φορα...
ετσι και εκανε την εμφανιση αυτην ο γαυρος και ειχε ανεβει το πανο της μηχανιωνας σε καποιο αλλο γηπεδο της ελλαδας θα μας ειχαν πρηξει τωρα μοκο..η αναφορα(απο οτι εμαθα)στον αντ1 για το πανι απειροελαχιστη...
ΜΠΡΑΒΟ παντως σε κοσμο και σε ομαδα και ειδικα στα παιδια της Μηχανιωνας...
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

desperando έγραψε:με λυπη μου εμαθα οτι στην τηλεοπτικη καλυψη του παιχνιδιου δεν εγινε κανενα πλανο ουτε και αναφορα στο πανο στο μεγαλυτερο πανο της ευρωπης.

Το είδα τώρα και ισχύει αυτό που έγραψε ο paokovios1974.
Μου φάνηκε πιο πολύ ότι βρέθηκαν απροετοίμαστοι, γιατί σκηνοθετικά έπαιξαν αυτό που είχαν σχεδιάσει: Πρόσωπα παικτών, κατόπιν χαιρετισμός και στο γενικό πλάνο (που θα μπορούσε να μείνει 5 δευτερόλεπτα και να γίνει και το σχόλιο) έδειξαν τις καρτέλες με τις ενδεκάδες, την ώρα που πίσω το πανό άρχισε σιγά σιγά να μαζεύεται. Μπορούσαν πάντως να κρατήσουν ένα πλάνο και να το δείξουν μετά στα στιγμιότυπα.
Το ένα δευτερόλεπτο που το έδειξαν:
Εικόνα
paokovios1974 έγραψε:Η ουσια εινα μια εμεις ματωνουμε με την μπενφικα και πρεπει να πεθανουμε στο γηπεδο που ελλεγε και ο Αγγελος για να περασουμε και η ΑΖ κερδισε 0-1 καποια σλοβαν λιμπερετς και παει φουλ για τους 16. Μεγαλυτερο παραπονο δεν μπορω να εχω απο την ομαδα μας οταν μπορουσαν ακομα και με ισοπαλια 1-1 στην Τουμπα να ειναι στους ισχυρους και να κανουμε τωρα ονειρα για τους 16
Όχι ακριβώς.
Αν περνούσαμε στους ισχυρούς δεν θα παίζαμε απέναντι στην Μπενφίκα, σωστό.
Θα παίζαμε απέναντι στην Σλόβαν Λίμπερετς, λάθος. Αλλάζει τελείως η διαδικασία της κλήρωσης και απλώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με ποιόν θα πέφταμε. Για παράδειγμα όταν βγήκε στην κληρωτίδα ο Άγιαξ, η ΑΖ βγήκε από τη λίστα, αν ήταν ο ΠΑΟΚ στη θέση της θα μπορούσε να κληρωθεί και να ξαναπαίζαμε με τον Αίαντα.
Εν πάσει περιπτώσει, προτιμώ να πετάξω έξω Μπενφίκα, Τόττεναμ και Βαλένθια πριν πάω στον τελικό.
:opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”