ΑΕΛ Καλλονης-Π.Α.Ο.Κ 2-5 Mvp-Σχολια και παραλειπομενα
Re: ΑΕΛ Καλλονης-Π.Α.Ο.Κ 2-5 Mvp-Σχολια και παραλειπομενα
Αυτοι που τις αρπαξαν σημερα, τις αρπαξαν γιατι σε ενα πεταλο που εκραζε τους πρωτοπλαστους, σαν αλλοι superman οπως λεει και ο marley, φωναξαν ρυθμικα "ειστε μαλακες οεο ειστε μαλακες". Το ποιος ειναι μ@λ@κ@ς να κανει τετοια ακυρη κινηση, φανηκε.
Για τους ελληνες που με ελευθερωσαν, ξερω οτι τελικα πεθαναν σαν σκυλια στην φυλακη. Και σημερα οχι φιλε, μονο ελευθερος δεν νιωθω. Με τοση ελευθερια, τυφλα να εχει η χουντα. ΟΦ ΤΟΠΙΚ.
Για τους ελληνες που με ελευθερωσαν, ξερω οτι τελικα πεθαναν σαν σκυλια στην φυλακη. Και σημερα οχι φιλε, μονο ελευθερος δεν νιωθω. Με τοση ελευθερια, τυφλα να εχει η χουντα. ΟΦ ΤΟΠΙΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ampalaeos την Δευ 16 Δεκ 2013, 01:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Όσο παίχτης του Π.Α.Ο.Κ. είναι ο 14, άλλο τόσο είναι ο 5.marley 4 έγραψε:να θιχτεις με οποιον θελεις
τα αλλα ξαναδιαβασε τι γραφεις
ποιος να δημιουργεισει προβλημα(και βασικα εσυ που ξερεις τι κανει?)
μπερετα ειπες?![]()
![]()
δωνη?![]()
![]()
![]()
στεφενς ? εκανε κατι ο γκαρσια?
και που κολλαει ο γκαρσια ρε φιλε? εκραζε σαλπιγγιδη και αυτος η πεταμε ενα γκαρσια ψευτο στορυ που κολλαει με ολα?
Ξέρεις φίλε μου υπήρχε ΠΑΟΚ και πριν την εποχή Ζαγοράκη..RoMaN έγραψε:Parolos έγραψε:Fail το παράδειγμά σου Roman..
Από κάθε άποψη.
*ο οποίος δεν έχει δημιουργήσει ΠΟΤΕ πρόβλημα στα αποδυτήρια, σε αντίθεση με τον Garcia (βλ. πονοκέφαλο τότε επί Beretta, μανούρες με Δώνη και ΙΣΩΣ τώρα με Stevens)
Για ρίξε μια ματιά στην ιστορία του ΠΑΟΚ από το 2005 και μετά θα σου πώ για να δεις κάτι που σου διαφεύγει για το υπόδειγμα των αποδυτηρίων Δημήτρη Σαλπιγγίδη..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kranatos την Δευ 16 Δεκ 2013, 02:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τον χαζο κανεισ τωρα?
που κολλαει ο γκαρσια στο θεμα μασ ρωτησα
μπορεισ να μου πεις?
που κολλαει ο γκαρσια στο θεμα μασ ρωτησα
μπορεισ να μου πεις?
- desperando
- Επικοινωνία:
σωπα ρε φιλε πραγματικα πρεπει να ειστ πολυ αλανια εσεις.ampalaeos έγραψε:Αυτοι που τις αρπαξαν σημερα, τις αρπαξαν γιατι σε ενα πεταλο που εκραζε τους πρωτοπλαστους, σαν αλλοι superman οπως λεει και ο marley, φωναξαν ρυθμικα "ειστε μαλακες οεο ειστε μαλακες". Το ποιος ειναι μ@λ@κ@ς να κανει τετοια ακυρη κινηση, φανηκε.
αλλα αν ου μη γένοιτο τσακωναν μερικους απο σας και σας βαζαν στην μπουζου,μετα θα ζητατε την στηριξη απο τα αδερφια σας και οι συνδεσμοι θα ζηταν ραντεβου με τον ιβαν για να κανει κατι και να σαςβγαλει.
λευτερια-λευτερια στα αδερφια μας θα ζητανε παλι καποιοι.
το μονα ζυγα δικα μας πεθανε
Προσωπικά μου αρέσει η λέξη Καθαρόαιμα κι όχι πρεζόνια. Σκέφτομαι να την επαναφέρω αν και με προτροπή κάποιων mod μου ζητήθηκε να μην την χρησιμοποιώ. Ούτε 2 χρόνια όμως δεν θα μείνει στο ντουλάπι.marley 4 έγραψε:οχι κανεις λαθος τα κονονια ειχαν σκασει αλλα οι πολλλοι εκαναν οτι δεν ακουγαν τα ιδια και με ζαγορακηAsimos έγραψε:Με τη λογική πως κάποιοι βρίσανε τον Μπατμαν και τον Γουμενο πριν σκάσουν τα κανονια τους και τωρα "κραζουν" δια πλαγιας τις επιλογες του ρωσου οδηγουμαστε με μαθηματικη ακριβεια σε εποχες αλαλουμ;
εκει ειναι το προβλημα..
οπως χαζομαρα ειναι να προσπαθεις να περασεις οτι παμε να τα ριξουμε στον σαββιδη
αν θελαμε να το καναμε θα το καναμε
οτι δεν υπαρχει καποιο μασωνικο σχεδιο σε εξελιξη απο το 26 απο την ελιτ των πρεζονιων δεν σου περναει απο το νου?
οτι τα σωστα και τα λαθη που εκαναν κανουν και θα κανουν οι αλητες δεν εχει κρυφους σκοπους ρε παιδι μου τιποτα?
απλα οτι καποιοι βλεπουν αλλιως τα πραγματα ισως? χωρις σωστους και λαθος απλα διαφορετικα
Στο διαταύτα επειδή ανοίγει μια συζήτηση που φαίνεται να είχε κλείσει θα ήθελα να θυμίσω πως τα μπάχαλα επί Ζαγοράκη γινόταν με αόριστες δικαιολογίες και συνήθως μετά από άσχημα αποτελέσματα στο γήπεδο.
Στον ημιτελικό με την ΑΕΚ, ήταν γνωστό πως το παιχνίδι δεν θα τελείωνε ομαλά σε περίπτωση στραβής όπως κι έγινε.
Οι απορίες όλων μας ήταν γιατί αυτή η κόντρα και οι δικαιολογίες ήταν πάντα του τύπου "θα πάμε για ποινικό αν μιλήσουμε". Κάποιοι ξέρανε και δεν μιλούσανε. Κάποιοι θέλανε με την αντίδραση να προκαλέσουνε γεγονότα.
Η φάση είναι τώρα πως μετά από τόσο καιρό και τόσες αλλαγές κάποιοι δεν θέλουν να ξεχάσουν και βάζουν σημαία τα τότε γεγονότα. Λες και ο ΓΧ λιγότερα έκανε.
Το θετικό είναι πως η κατιούσα που έχει πάρει η Θ4 στο κομμάτι κερκίδας φαίνεται πως έχει προχωρήσει και στο οπαδικό σκέλος άρα είναι ζήτημα χρόνου οι σύνδεσμοι που επιθυμούν "διάφορα" να χαρακτηριστούν ως ρομαντικοί και απλά δεν θα τους ακούει κανένας.
οπως χαζομαρα ειναι να προσπαθεις να περασεις οτι παμε να τα ριξουμε στον σαββιδη
αν θελαμε να το καναμε θα το καναμε
Το πιο ωραίο είναι πως ενώ με λες προβοκάτορα και χαζό στην επόμενη σειρά σου μου λες ευθέως πως ο Σαββίδης παραμένει ως ιδιοκτήτης επειδή το θέλετε. Ακούς τι γράφεις;
Φίλε, πριν λίγο καιρό ίσως σου έγραφα καμιά συμβουλή αλλά πλέον κουράστηκα. Με κουράσατε, λες κι ο ΠΑΟΚ είναι μαγαζί σας.
Πρόσεξε, επειδή το φόρουμ είναι δημόσιο προσέχω τι γράφω και πως το γράφω. Μην με προκαλέσεις με καμιά μπαρούφα γιατί δεν μου είναι δύσκολο να γράψω πράγματα που θα πονέσουν.
Αυτά και πάμε για Ατρόμητο. Διπλό στο Περιστέρι ρε.. Τους χρωστάμε πολλά αυτούς και ειδικά στον Παράσχο..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Asimos την Δευ 16 Δεκ 2013, 02:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kostomanolis
Γεια σου ρε Άσιμε... Ν'αγιάσει το στόμα σου...
Γινατε και επαναστατες του 21' τωρα....χαχαχαampalaeos έγραψε:Για τους ελληνες που με ελευθερωσαν, ξερω οτι τελικα πεθαναν σαν σκυλια στην φυλακη..

Οτι να'ναι πραγματικα.. Ζειτε σε δικο σας κοσμο..
3-4 Σουπερμαν εδω μεσα το καθε σας "Επιχειρημα" ξεκιναει με ειρωνια...Φαντασου..!!
ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΛΥΝΕΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ...
ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ..ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ..ΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ...
όσο θα συνεχίζεται ο ανταρτοπόλεμος, δεν έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πράγμα.
Όταν κλιμακωθεί η ένταση θα έχουμε κάτι να πούμε.
Όταν κλιμακωθεί η ένταση θα έχουμε κάτι να πούμε.
Desperando ανταποκριση σου κανω, δεν σου ειπα πως τους κοπανισα.. Εγω τους λυπηθηκα πραγματικα, αλλα σου εξηγω πως εγινε για να λυθουν στον κοσμο οι αποριες. Δεν τα πηραν ξαφνικα καποιοι και αρχισαν να κοπανανε ανευ λογου. Ο λογος ηταν το ειστε μαλακες που ακουστηκε ρυθμικα μεσα στο πεταλο που εβραζε απο αγανακτηση για τους αναφερθεντες καθαροαιμους. Επισης δεν σου ειπα πως συμφωνω με το τοσο κοπανιμα που εφαγαν. Προσωπικα θα τους εβγαζα απο την κερκιδα και τπτ αλλο. Δυστυχως ομως δεν εχουν ολοι την ιδια υπομονη.
Τωρα για τους φυλακισμενους, τελικα ηταν αθωοι ή οχι? Το ψαξες να μαθεις? Γιατι στις μερες μας μπουζουριαζουν ακομα και απο χαμενες ταυτοτητες. Προφανως δεν εχεις ιδεα και σιγουρα δεν θα κατσω να σου κανω εξιστορισεις εδω μεσα. Στους σφ του ΠΑΟΚ μπορουν να σου λυσουν τετοιες αποριες με ΓΕΓΟΝΟΤΑ και οχι με ικασιες.
ratm να μου φερεις το μπινελικι που ριξα γιατι δεν το βλεπω. Και βλεπω ποιος ξεκινα τα ποστ του με ειρωνιες.
"Γινατε και επαναστατες του 21' τωρα....χαχαχα
"
Γελασα.
Τωρα για τους φυλακισμενους, τελικα ηταν αθωοι ή οχι? Το ψαξες να μαθεις? Γιατι στις μερες μας μπουζουριαζουν ακομα και απο χαμενες ταυτοτητες. Προφανως δεν εχεις ιδεα και σιγουρα δεν θα κατσω να σου κανω εξιστορισεις εδω μεσα. Στους σφ του ΠΑΟΚ μπορουν να σου λυσουν τετοιες αποριες με ΓΕΓΟΝΟΤΑ και οχι με ικασιες.
ratm να μου φερεις το μπινελικι που ριξα γιατι δεν το βλεπω. Και βλεπω ποιος ξεκινα τα ποστ του με ειρωνιες.
"Γινατε και επαναστατες του 21' τωρα....χαχαχα

Γελασα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ampalaeos την Δευ 16 Δεκ 2013, 02:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Π.Α.Ο.Κ - ΚΑΛΛΟΝΗ 5-2!!!
Σε ευχαριστώ Π.Α.Ο.Κ Που με έκανες υπερήφανο εδώ στην Αυστραλία!
Η ομάδα βρίσκει τον εαυτό της, και εύχομαι σε μια εύκολη κλήρωση για την Ευρώπη και ίδια εμφάνιση με Ατρόμητο!
Μπράβο στον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ που φώναξε για την ομάδα. Μια μικρή Τούμπα σήμερα!
Είναι θλιβερό να μας κοροϊδεύει ο κάθε πικραμένος για ότι έγινε σήμερα στην Ν. Σμύρνη.
Ο Π.Α.Ο.Κ είμαι εγώ κι εσύ! Κανένας δεν είναι πιο Π.Α.Ο.Κ από κανέναν! Για αυτό και δεν έχεις το δικαίωμα να βρίζεις, ποδοσφαιριστή της ομάδας όπως και να λέγεται. Όταν βρίζεις φίλε ΠΑΟΚτσή, απλά δεν με σέβεσαι! Γιατί; Ε.. μα... Έχω κάποια αδυναμία. Έχω αγοράσει την φανέλα του και μου αρέσει. Που είναι το κακό. Μήπως παίζει σε άλλη ομάδα; Όχι!!! Έτσι δείχνεις ότι δεν σέβεσαι τον συν οπαδό σου.
Μου άρεσε πολύ ο Λούκας σήμερα!!!
Σε ευχαριστώ Π.Α.Ο.Κ Που με έκανες υπερήφανο εδώ στην Αυστραλία!
Η ομάδα βρίσκει τον εαυτό της, και εύχομαι σε μια εύκολη κλήρωση για την Ευρώπη και ίδια εμφάνιση με Ατρόμητο!
Μπράβο στον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ που φώναξε για την ομάδα. Μια μικρή Τούμπα σήμερα!
Είναι θλιβερό να μας κοροϊδεύει ο κάθε πικραμένος για ότι έγινε σήμερα στην Ν. Σμύρνη.
Ο Π.Α.Ο.Κ είμαι εγώ κι εσύ! Κανένας δεν είναι πιο Π.Α.Ο.Κ από κανέναν! Για αυτό και δεν έχεις το δικαίωμα να βρίζεις, ποδοσφαιριστή της ομάδας όπως και να λέγεται. Όταν βρίζεις φίλε ΠΑΟΚτσή, απλά δεν με σέβεσαι! Γιατί; Ε.. μα... Έχω κάποια αδυναμία. Έχω αγοράσει την φανέλα του και μου αρέσει. Που είναι το κακό. Μήπως παίζει σε άλλη ομάδα; Όχι!!! Έτσι δείχνεις ότι δεν σέβεσαι τον συν οπαδό σου.
Μου άρεσε πολύ ο Λούκας σήμερα!!!
ampalaeos Κανεις τον παλαβο τωρα ετσι..??
Εσυ ο ιδιος λες για τα σουτια και τα μπινελικια που ριξατε ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ οχι στο φορουμ
Και ειπα για ΕΙΡΩΝΙΑ ΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΚΑΣΤΩΤΕ ΠΟΣΤ...
Εγω ξεκινησα με ειρωνια αλλα δεν ερχομαι καν σε αντιπαραθεση μαζι σου γιατι δεν θα βγαλουμε ακρη
ΑΠΛΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ...
Εγω θελω εναν ΠΑΟΚ με αγκαλιασμενα αδερφια
Και εσυ εναν παοκ με ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΑ λαρυγγια...
Εσυ ο ιδιος λες για τα σουτια και τα μπινελικια που ριξατε ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ οχι στο φορουμ
Και ειπα για ΕΙΡΩΝΙΑ ΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΚΑΣΤΩΤΕ ΠΟΣΤ...
Εγω ξεκινησα με ειρωνια αλλα δεν ερχομαι καν σε αντιπαραθεση μαζι σου γιατι δεν θα βγαλουμε ακρη
ΑΠΛΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ...
Και εσυ εναν παοκ με ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΑ λαρυγγια...
Και τι κάνεις λοιπόν για να το πετύχεις αυτό..?R.A.T.M. έγραψε:
Ρωτάω ειλικρινά χωρίς καμία δόση ειρωνίας..
Πως δεν ερχεσαι σε αντιπαραθεση αφου κανεις παραθεση το ποστ μου και λες οτι πεταω ειρωνιες και μπινελικια. Σορρυ που δεν καταλαβα πως εννοεις το τι εκανα στο γηπεδο.. Παντως δεν ειρωνευτηκα τον κοντο οταν του λεγα οτι δεν ηταν ΠΑΟΚ ποτε... Οπως επισης δεν κοπανισα, γιατι ΠΑΟΚτση εγω προσωπικα δεν κοπαναω.
Οπως εμενα με ενοχλει να χειροκροτατε τον κοντο στην τουμπα, ετσι για μια φορα ας ενοχληθεις και εσυ που τα ακουσε σημερα. Δεν θα παθεις τπτ, μια χαρα θα κοιμηθεις, 5 ριξαμε και τα 2 ηταν απο τον αγαπημενο σας.
Οπως εμενα με ενοχλει να χειροκροτατε τον κοντο στην τουμπα, ετσι για μια φορα ας ενοχληθεις και εσυ που τα ακουσε σημερα. Δεν θα παθεις τπτ, μια χαρα θα κοιμηθεις, 5 ριξαμε και τα 2 ηταν απο τον αγαπημενο σας.
- desperando
- Επικοινωνία:
προφανως και δεν με ενδιαφερει αν ησουν εσυ,ο κρανατος ή ο φουφουτηδης,με ενδιαφερει που υπαρχουν ατομα με αυτη την συμπεριφορα.ampalaeos έγραψε:Desperando ανταποκριση σου κανω, δεν σου ειπα πως τους κοπανισα.. Εγω τους λυπηθηκα πραγματικα, αλλα σου εξηγω πως εγινε για να λυθουν στον κοσμο οι αποριες. Δεν τα πηραν ξαφνικα καποιοι και αρχισαν να κοπανανε ανευ λογου. Ο λογος ηταν το ειστε μαλακες που ακουστηκε ρυθμικα μεσα στο πεταλο που εβραζε απο αγανακτηση για τους αναφερθεντες καθαροαιμους. Επισης δεν σου ειπα πως συμφωνω με το τοσο κοπανιμα που εφαγαν. Προσωπικα θα τους εβγαζα απο την κερκιδα και τπτ αλλο. Δυστυχως ομως δεν εχουν ολοι την ιδια υπομονη.
"Γινατε και επαναστατες του 21' τωρα....χαχαχα![]()
![]()
"
Γελασα.
οσο για τους φιλακισμενους δεν ξερω αν ολοι ηταν αθωοι αλλα σιγουρα υπηρχαν παιδια που δεν ειχαν κανει τιποτα. δυστυχως σε τετοιες περιπτωσεις την πληρωνουν αυτοι που ειναι περισσοτερο αφελης ως εξιλαστηρια θηματα.
εγω αλλο ομως σε ρωτησα.
αν σημερα πιαναν 10 ατομα απ αυτα που πηγαν και μανουριασαν και απο αυριο τους ειχαν στην μπουζου,εγω πως θα φωναξω μετα λεφτερια στα αδερφια μας?
η διοικηση της ομαδας πως θα σταθει διπλα τους?
και στην τελικη θα ειμαι κακος εγω και η διοικηση που δεν τους συμπαραστεκομαι?