Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Πόποβιτς αντι όλισε , ιντζιδης αντί κατσίκα , παναγιωτουδης αντί γκαρσια ( εφόσον φύγει). Και περνεις μαλεζακο αντί Λόπεζ , σαμμιρ η πιάτι για 10 αρι , κ δανεικούς με όψιον Ομπινα κ θαπατερ...εννοείται φεύγουν γεωργιαδης κ νεσιντ..
παρτε κ μια 18αδα συμφωνα με τα παραπανω :
γλυκος
κιτσιου-μαλεζας-βιτορ-τζαβε
θαπατερ-κατσουρ
λουκας-πιαττι-στοχ
ομπινα
παγκος:χακομπο?-νινης-σκονδρας-λαζαρ-τζιολης-σαλπι-κλαους
κ υπαρχουν εκτος παιχτες οπως κατσε-βουκιτς-λωρενς-λινο-ολισε κτλ
βαθος οχι αστεια
γλυκος
θαπατερ-κατσουρ
λουκας-πιαττι-στοχ
ομπινα
βαθος οχι αστεια
- john4serres
με Ομπινα βασικο φορ ?gergeo4 έγραψε:παρτε κ μια 18αδα συμφωνα με τα παραπανω :
γλυκος
θαπατερ-κατσουρ
λουκας-πιαττι-στοχ
ομπινα
βαθος οχι αστεια
εναν παικτη τυπου Μιετσελ πιστευω οτι χρειαζομαστε
ο ομπινα ειναι παιχτης δυνατος-αρκετα ψηλος 1,84-ντριμπλαδορος-μπουκαδορος κ ταχυτατος!με την τριπλετα απο πισω θα κανει παππαδες..ταπεινη μου γνωμη 
-
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-
danirifle έγραψε:4 παίχτες.
και οι 4 στον άξονα
ένα 6άρι, ένα 10άρι, ένα σέντερ μπακ ελαφρύ και γρήγορο και 1 σοβαρό-ταχυδυναμικό σέντερ φορ
τα χαιρετισματα μου στον dani και στον Βασιλη.....2 παιδια που ομορφαινουν το φορουμ....vasilis.A έγραψε:Συμφωνω συναδελφε...αρκει να ειναι παικτες που θα κανουν τη διαφορα...αν επρεπε να παρεις μονο εναν σε ποια θεση θα διαλεγες;;;...εγω 10αρι κι ας τρωμε τα γκολ με την σεσουλα...
βεβαια ...θα πρεπει να επισημανω...οτι ειναι επισης.και...
..2 ΤΡΕΛΑ Παοκτσακια που σαν καλοι δασκαλοι που ειναι... μαζι με το μαθημα διδασκουν και τι εστι...
...ΠΑΟΚ και ΤΟΥΜΠΑ....
- john4serres
ισως να τον μπερδεψα με αλλον επιθετικο , νομιζα ηταν κοντος και εξτρεμ κυριωςgergeo4 έγραψε:ο ομπινα ειναι παιχτης δυνατος-αρκετα ψηλος 1,84-ντριμπλαδορος-μπουκαδορος κ ταχυτατος!με την τριπλετα απο πισω θα κανει παππαδες..ταπεινη μου γνωμη
Η στόχευση και μόνο σε παίκτη τύπου Obina, δείχνει μια σχετική σοβαρή αντίληψη. Δεν είναι τεράστιος παίκτης αλλά νομίζω πως είναι ΠΟΛΥ κοντά σε αυτό που χρειαζόμαστε στην επίθεση (άσχετα αν η ανάγκη για βαρύ φορ, οχι δανεικό, παραμένει).
Πολύ καλύτερη επιλογή απο κάτι τύπου σέρβου -που -έπαιζε -στη -ρωσία -και -μου -διαφεύγει -τ -όνομά-του.
Πολύ καλύτερη επιλογή απο κάτι τύπου σέρβου -που -έπαιζε -στη -ρωσία -και -μου -διαφεύγει -τ -όνομά-του.
-
Dimg4
ANETOTATA!!!
http://inpaok.com/151937/%CF%88%CE%AC%C ... %83%CE%AD/
Ψάχνει ομάδα ο Σισέ!
Ο Τζιμπρίλ Σισέ που ανήκει πλέον στην Κούμπαν Κράσνονταρ αναζητεί ήδη τον νέο σταθμό της καριέρας του. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής που έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του Ελληνικού πρωταθλήματος με δηλώσεις του τόνισε ότι θα φύγει από την Κούμπαν και επιθυμία του είναι να παίξει στη Γαλλία.
Η Γαλλία είναι η προτεραιότητα μου. Θέλω να γυρίσω στην Γαλλία, να βάλω το 100ο μου γκολ και να δείξω ότι είμαι εδώ ακόμα και είμαι πρόθυμος να κάνω μια θυσία στον μισθό μου.
Είμαι ελεύθερος τώρα, δεν θα χρειαστούν χρήματα για την μεταγραφή. Θέλω να γυρίσω στην Ligue 1, να ξεπεράσω τα 100 γκολ. Έχω δει ότι υπάρχουν ομάδες που έχουν πρόβλημα στην επίθεση», ανέφερε ο Σισέ, ο οποίος έχει πετύχει 94 τέρματα.
Η Μπαστιά είναι μία από τις ομάδες που θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της.
http://inpaok.com/151937/%CF%88%CE%AC%C ... %83%CE%AD/
Ψάχνει ομάδα ο Σισέ!
Ο Τζιμπρίλ Σισέ που ανήκει πλέον στην Κούμπαν Κράσνονταρ αναζητεί ήδη τον νέο σταθμό της καριέρας του. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής που έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του Ελληνικού πρωταθλήματος με δηλώσεις του τόνισε ότι θα φύγει από την Κούμπαν και επιθυμία του είναι να παίξει στη Γαλλία.
Η Γαλλία είναι η προτεραιότητα μου. Θέλω να γυρίσω στην Γαλλία, να βάλω το 100ο μου γκολ και να δείξω ότι είμαι εδώ ακόμα και είμαι πρόθυμος να κάνω μια θυσία στον μισθό μου.
Είμαι ελεύθερος τώρα, δεν θα χρειαστούν χρήματα για την μεταγραφή. Θέλω να γυρίσω στην Ligue 1, να ξεπεράσω τα 100 γκολ. Έχω δει ότι υπάρχουν ομάδες που έχουν πρόβλημα στην επίθεση», ανέφερε ο Σισέ, ο οποίος έχει πετύχει 94 τέρματα.
Η Μπαστιά είναι μία από τις ομάδες που θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της.
Εγω παιχτη με το τριφυλι τατου δεν τον θελω στον ΠΑΟΚ ασε που ουτε αυτος μας θελει ειμαι σιγουρος.
και με το χουμπ παρων.....ειναι μεγαλο τεστ η μετεγγραφικη περιοδος..
αν ο σισε ειναι καλα και σκοραρει αβερτα δε νομιζω να μνας χαλασει..
αν ο σισε ειναι καλα και σκοραρει αβερτα δε νομιζω να μνας χαλασει..
Μετα απο νινη, σπυροπουλο, σαλπιγγιδη, κατσουρανη, τζιολη, και προσεχως ο μη γενητω βυντρα, το προβλημα μας ειναι ο σισε?obanebane έγραψε:Εγω παιχτη με το τριφυλι τατου δεν τον θελω στον ΠΑΟΚ ασε που ουτε αυτος μας θελει ειμαι σιγουρος.
Στην τελικη αυτος ποτε δεν προκαλεσε, ισα ισα, θυμαμαι ρωτουσε τον σορλεν για την τουμπα, ειχε πεσει το ματοκλαδο του στο μεταξυ μας ματς.
ΜΑΚΑΡΙ να ερθει
- buffalobill4
Αποψη μου ειναι οτι απο αυτη τη μεταγραφικη περιοδο πρεπει να αρχισεις σοβαρο χτισιμο ομαδας που θα διεκδικησει πρωταθλημα στα επομενα 2-3 χρονια. Δεν πρεπει να παει χαμενη αλλη μια μεταγραφικη περιοδος.
Αυτο θα γινει παντα κατα τη γνωμη μου ξεκινωντας ξεσκαρταρισμα.
Φευγουν (μεχρι το καλοκαιρι σιγουρα)
1 Ολισε
2 Νεσιντ
3 Λοπεθ
4 Στοχ
5 Σπυροπουλος
6 Κατσικας
7 Γεωργιαδης
και απο τωρα το χειμωνα πας και φερνεις ο,τι καλυτερο κυκλοφορει στη Σερβια και τη Ρουμανια αλλα και απο τη χωρα μας.
Ειδικα τα τελευταια χρονια οι Σερβοι παιχτες εχουν ξαναφτιαξει πολυ καλο ονομα και εχουν πολυ μεγαλη μεταπωλητικη αξια.
Φερνεις τον Ιντζιδη οπωσδηποτε πισω στη θεση του Κατσικα, φερνεις το Μαλεζα
Προσπαθεις να φερεις το Βιειρινια.
Και προς θεου δεν ξαναπαιρνεις δανεικο εκτος και αν προκειται για τοοοοο κελεπουρι και αν και εφοσον του βαλεις ρεαλιστικη ρητρα.
Προωθεις ο,τι ταλεντο δικο σου αξιζει πραγματικα να προωθηθει και απο το καλοκαιρι οι μεταγραφες σου πρεπει να ειναι διαλεγμενες μια προς μια. Και οχι να χαμε να λεγαμε φερε τον Ινιγο Λοπεθ.
Καπου ειχε αναφερθει οτι εχουμε μεν 3 εκατομυρια διαθεσιμα για το χειμωνα αλλα τα καημενα τα παιδια δε βρισκουν σαπακι να του τα δωσουν γιατι λενε πως αυτοι που κοιτανε δεν ερχονται στην Ελλαδα. Μη σωσουν και ερθουν. Αλλα οχι και οτι δε βρισκουν παιχτες ρε παιδια. Πηγαινε και σκασε σε Αργεντινο ταλεντο 1,5 μυριο και αν δεν ερθει τι να πω, θα βγαλω την κουκουλα μου
Ασχετο αλλα η ομαδα σημερα ηταν αρκετα καλη και οχι λογω του 2-5 αλλα ρε φιλε ειδαμε 5 συνεχομενες πασες. Ο Λουκας ξερει μπαλα και μονο καλυτερα μπορει να παει.
Αυτο θα γινει παντα κατα τη γνωμη μου ξεκινωντας ξεσκαρταρισμα.
Φευγουν (μεχρι το καλοκαιρι σιγουρα)
1 Ολισε
2 Νεσιντ
3 Λοπεθ
4 Στοχ
5 Σπυροπουλος
6 Κατσικας
7 Γεωργιαδης
και απο τωρα το χειμωνα πας και φερνεις ο,τι καλυτερο κυκλοφορει στη Σερβια και τη Ρουμανια αλλα και απο τη χωρα μας.
Ειδικα τα τελευταια χρονια οι Σερβοι παιχτες εχουν ξαναφτιαξει πολυ καλο ονομα και εχουν πολυ μεγαλη μεταπωλητικη αξια.
Φερνεις τον Ιντζιδη οπωσδηποτε πισω στη θεση του Κατσικα, φερνεις το Μαλεζα
Προσπαθεις να φερεις το Βιειρινια.
Και προς θεου δεν ξαναπαιρνεις δανεικο εκτος και αν προκειται για τοοοοο κελεπουρι και αν και εφοσον του βαλεις ρεαλιστικη ρητρα.
Προωθεις ο,τι ταλεντο δικο σου αξιζει πραγματικα να προωθηθει και απο το καλοκαιρι οι μεταγραφες σου πρεπει να ειναι διαλεγμενες μια προς μια. Και οχι να χαμε να λεγαμε φερε τον Ινιγο Λοπεθ.
Καπου ειχε αναφερθει οτι εχουμε μεν 3 εκατομυρια διαθεσιμα για το χειμωνα αλλα τα καημενα τα παιδια δε βρισκουν σαπακι να του τα δωσουν γιατι λενε πως αυτοι που κοιτανε δεν ερχονται στην Ελλαδα. Μη σωσουν και ερθουν. Αλλα οχι και οτι δε βρισκουν παιχτες ρε παιδια. Πηγαινε και σκασε σε Αργεντινο ταλεντο 1,5 μυριο και αν δεν ερθει τι να πω, θα βγαλω την κουκουλα μου
Ασχετο αλλα η ομαδα σημερα ηταν αρκετα καλη και οχι λογω του 2-5 αλλα ρε φιλε ειδαμε 5 συνεχομενες πασες. Ο Λουκας ξερει μπαλα και μονο καλυτερα μπορει να παει.
καλο παιχνιδι μικρος αντιπαλος,αλλα εαν φας μερικες παπαρες το βλεπεις διαφορετικα
Καλοί παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους το 2014 από το γνωστό σκάουτινγκ είναι:MANIAKOS έγραψε: θα πρεπει να δουν παικτες που ληγουν τα συμβολαια τους το καλοκαιρι και με κανα 800 και κατω να ρχονται παικτες αξιας..
Sammir, Dynamo Zagreb, 26 ετών, AM, CM,LM, http://www.transfermarkt.co.uk/en/sammi ... 45710.html
Martens, AZ Alkmaar, 29, AM, LM
http://www.transfermarkt.co.uk/en/maart ... ieler_9602.
Μisimovic (τον Ιούνιο θα είναι 32, AM,LM,CM)
http://www.transfermarkt.co.uk/en/zvjez ... _2309.html
Bourceanu, Steaoua, 28, DM, CM είναι ο ποιοτικότερος μέσος της Ρουμανίας που έχασε από κίτρινη στην αρχή του αγώνα με την Ελλάδα την ρεβάνς του 3-1.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/alexa ... 64118.html
και Samaras (στα 29 του, θα παίξει το όνομα του, εδώ έπαιξε πέρσυ όταν είχε ακόμη συμβόλαιο)
Ποιοτικές περιπτώσεις επίσης που λήγουν συμβόλαια το 2014 από χώρες που ακούγονται ότι παρακολουθούμε:
από Τουρκία: Kamil Grosicki, 25 διεθνής Πολωνός, παίζει στη Sivaspor
http://www.transfermarkt.co.uk/en/kamil ... 37920.html
από Ρωσία: Aiden McGeady, 27 Ιρλανδός διεθνής, παίζει στην Σπάρτακ με καριέρα στην Celtic.
- kritikos44
Παντως σημερα ο Σπυροπουλος ηταν αρκετα καλος και με δεδομενη(?) την φυγη του Λινο του χρονου δεν τον κοβω να φευγει ετσι ευκολα
Βεβαια ετσι και το καλοκαιρι ψαχνουμε για αρ.μπακ ενω τωρα εχουμε 3 υποτιθεται πρωτης γραμμης ειμαστε για κλωτσιες...
Και σιγουρα καλυτερα να παρεις ενα σεντερ μπακ και να παιξει ο Τζαβελλας στην φυσικη του θεση παρα να κανεις πειραματα (ασχετο αν μεχρι τωρα εχει ψιλοβγει)
Απο εκει και περα κοφτε τα ληγμενα εκει στην ΠΑΕ διοτι το επιχειρημα "κοιταμε δανεικους διοτι οι παικτες που θελουμε δεν ερχονται Ελλαδα" που διαβασα ειναι αστειο
Με την αφραγκια που εχει πεσει σε ολη την Ευρωπη αμα προτεινεις ενα καλο συμβολαιο , ξερει οτι θα εχει Στεφενς προπονητη , την Ευρωπη σιγουρη , και στοχους πρωταθλητισμου ποιος δεν ερχεται ?
Δηλαδη ο Θαπατερ πχ ερχεται δανεικος αλλα οχι με μεταγραφη ? Με αυτη την λογικη ομαδες απο την Ισπανια πχ δεν τον θελουν δανεικο ? Μονο εμεις ενδιαφερομαστε ?
Και στο κατω κατω δηλαδη οταν πηραμε Κοντρερας - Παμπλο - Μουσλι - Κονσεισαο - Λινο - Σορλεν με καβουρια στις τσεπες τοτε ερχοτανε παικτες και τωρα δεν ερχονται ?
Σιγουρα ο Vidic δε θα θελει να ερθει ουτε ο Messi αλλα μεταξυ αυτων και των σαπακιων που μας κουβαλησαν οι φωστηρες το καλοκαιρι εχει ενα σκασμο καλους παικτες που με ενα καλο συμβολαιο ερχονται περπατωντας
Πλανο και προγραμματισμο θελει. (ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ)
Βεβαια ετσι και το καλοκαιρι ψαχνουμε για αρ.μπακ ενω τωρα εχουμε 3 υποτιθεται πρωτης γραμμης ειμαστε για κλωτσιες...
Και σιγουρα καλυτερα να παρεις ενα σεντερ μπακ και να παιξει ο Τζαβελλας στην φυσικη του θεση παρα να κανεις πειραματα (ασχετο αν μεχρι τωρα εχει ψιλοβγει)
Απο εκει και περα κοφτε τα ληγμενα εκει στην ΠΑΕ διοτι το επιχειρημα "κοιταμε δανεικους διοτι οι παικτες που θελουμε δεν ερχονται Ελλαδα" που διαβασα ειναι αστειο
Με την αφραγκια που εχει πεσει σε ολη την Ευρωπη αμα προτεινεις ενα καλο συμβολαιο , ξερει οτι θα εχει Στεφενς προπονητη , την Ευρωπη σιγουρη , και στοχους πρωταθλητισμου ποιος δεν ερχεται ?
Δηλαδη ο Θαπατερ πχ ερχεται δανεικος αλλα οχι με μεταγραφη ? Με αυτη την λογικη ομαδες απο την Ισπανια πχ δεν τον θελουν δανεικο ? Μονο εμεις ενδιαφερομαστε ?
Και στο κατω κατω δηλαδη οταν πηραμε Κοντρερας - Παμπλο - Μουσλι - Κονσεισαο - Λινο - Σορλεν με καβουρια στις τσεπες τοτε ερχοτανε παικτες και τωρα δεν ερχονται ?
Σιγουρα ο Vidic δε θα θελει να ερθει ουτε ο Messi αλλα μεταξυ αυτων και των σαπακιων που μας κουβαλησαν οι φωστηρες το καλοκαιρι εχει ενα σκασμο καλους παικτες που με ενα καλο συμβολαιο ερχονται περπατωντας
Πλανο και προγραμματισμο θελει. (ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ)