Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 4-0,Σχολια & παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
CCCP

Re: Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 4-0,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από CCCP »

Συμφονω με τον σοτο.

Ναι ρε παιδια, καταλαβαινω φυσικα να θελεις να δεις παθος μεσα στο παιχνιδι αλλα δεν παιρνεις παιχνιδια με τη μαγκια.

Η μαλλον, καποια παιχνιδια θα παρεις, πρωταθλημα δε θα παρεις ουτε μπαλα θα παιξεις.

Επισης το παθος και η μαγκια, ειναι χαρακτηρας τον οποιο βγαζει μια ομαδα ως ΟΜΑΔΑ. Και οταν εχεις "χτισει" ομαδα στο ΠΟΔΙ με παικτες απο δω και απο κει, τι χαρακτηρα να εχει σχηματισει.

Επισης, το να λεμε οτι οχι με τον γαυρο παιζεις και πρεπει να μπεις με μαγκια μεσα κτλ για μενα μονο προβλημα δημιουργει. Γιατι μας οδηγει στο να θεωρουμε οτι δεν εχει σημασια τι παικτες εχουμε και ποιες ειναι οι ικανοτητες τους, αλλα "ΠΑΟΚ εισε ρε" και να κερδισεις. Αυτο ειναι επικυνδυνο γιατι πως θα πιεσεις να γινεις καλυτερος οταν ποτε δεν ειναι οι ικανοτητα τον παικτων προβλημα? Αιντε μετα αλλαζεις τους προπονητες σαν τα πουκαμισα κτλ.

Το μονο που θα καταφερουμε με το να φωναζουμε οτι οι παικτες δεν επαιξαν καλα και οχι οτι δεν ειναι καλοι, ειναι να κανουμε τον Σαββιδη να διωξει το Στεφενς. Η πιεση(αλλα πιεση ΟΧΙ κραξιμο ΟΧΙ απαιτηση) πρεπει να ειναι στον Σαββιδη να συνεχησει να δυναμωνει την ομαδα.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

sotos26 έγραψε:Δε μπορούνε ρε Βιερίνια, δε μπορούν τι λες δεν ήθελαν? Να πάρουν το πριμάκι? Να γίνουν πρω΄τοι μάγκες αεροδρόμια και τα ρέστα? Είναι δυνατόν να μη θέλουν? Προσπάθησαν εγώ δεν είδα αδιφορία να σου πω την αλήθεια, αμπαλοσύνη είδα και μετριότητα.
Συγχωρεσε με...αλλα το δεν μπορουν επιθετικα γιατι....δεν τους βγαινει το ματς,γιατι δεν εχουν τις ικανοτητες ,να το δεχθω.

Αλλα δεν μπορουν τι?.....Να τρεξουν?...να κυνηγησουν τη φαση?....Διαβαζα,χθες,πως ο Στοχ,μεσα στη Σαλκε,ετρεξε 12 χιλιομετρα!....χθες,γιατι περπατουσε?......Διαθεση θελαμε να δουμε!....Προσπαθεια!...

Η ομαδα εχει ελλειψη προσωπικοτητων μεσα στο γηπεδο.

Οι φωνες του Χακομπο,προσωπικα,ηταν αστειες γιατι οταν ηρθε η ωρα να αντιδρασει....εκανε τη χαρουμενη πεταλουδιτσα!

Ο Σκονδρας,πετουσε αετο στην καλυψη που επρεπε να δωσει στο πρωτο γκολ...

Ο Λινο απο δω και περα,ετσι θα ειναι...ενα ματς θα του βγαινει και σε αλλο θα εκτιθεται,μεγαλωσε πια.

Ο Κατσικας δεν υπαρχει σε αυτον τον ΠΑΟΚ που θελουμε...Μας ελειψε πολυ ο Βιτορ!...

Ο Κατσουρανης ακομα μαθαινει τη θεση....

Ο Λαζαρ δεν μπορει να δει τον παικτη που ειναι μονος του στα πεντε μετρα...

Ο Τζιολης,ηταν,ειναι και θα παραμεινει ενας παικτης που δεν το λεει η καρδια του και μεις τετοιους δεν θελουμε στον ΠΑΟΚ!

Ο Στοχ,νομιζει πως θα μας κοροϊδευει για καιρο ακομα....με τις βολτες του μεσα στο γηπεδο.Αληθεια,που ειναι ο παικτης του πρωτου μηνα στην ομαδα?...

Ο Σαλπιγγιδης ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ SOFT!....Εχει χασει και την εκρηκτικοτητα του...

Ο Αθανασιαδης εαν δεν σκοραρει σε ενα ματς ειναι ανυπαρκτος!

ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ,ΧΘΕΣ,ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ,ΝΑ ΣΚΥΛΙΑΣΟΥΝ,ΝΑ ΜΑΤΩΣΟΥΝ.....Αυτο δεν χρειαζεται ουτε ικανοτητα,ουτε τεχνικη.Το μονο που χρειαζεται ειναι διαθεση!!!Και αυτη,χθες,δεν υπηρχε!

Γιατι?.....Ας το βρουν συντομα...Εγω εχω αρχισει να πιστευω,μετα απο τις εμφανισεις της Πεμπτης και τη χθεσινη,πως κατι παιζει στα αποδυτηρια...Αλλη εξηγηση δεν μπορω να δωσω.

Δεν εχω χασει εκτος απο Μεταλιστ,Σαλκε,Αλκμααρ....και εχασα απο το χθεσινο,κοιμησμενο,Ολυμπιακο! :evil:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mpafos4 την Δευ 11 Νοέμ 2013, 11:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Όλο το βράδυ δε κοιμήθηκα αλλά CCCP με ησύχασες μαν...σα να γλαρώνω λιγάκι...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

sotos26 έγραψε:ποιότητα είναι να πάρεις ΑΚΟΜΑ και την κόντρα, timing και δύναμη και σωστή τοποθέτηση. Αν πας μόνο με ψυχή συνέχεια μια θα σαι τυχερό δυο την τρίτη θα φας κάρτα και την τέταρτη έφυγες για ντουζάκι στο 30'
χαίρω πολύ χαιρόπουλος.
Εννοείται. Δεν είχαν τίποτα. Ούτε ποιότητα ούτε πάθος να υποσκελίσουν την διαφορά. 4-0 έτσι απλά.
Άβαταρ μέλους
stathis73

Re: Απ: Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 4-0,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από stathis73 »

black death έγραψε:
E όχι και τι να πρωτοσχολιάσεις. Τρεις σειρές ποστ είναι. :opaokara:
Αυτό που λες για το πόσο τρέχει ο Μανιτάτης σε σχέση με τους δικούς μας είναι κάτι που το βλέπεις εσύ, χωρίς ωστόσο να αποτυπώνεται στα στατιστικά χιλιομέτρων, όπου ο Τζιόλης πχ. σπάει τα κοντέρ σε κάθε ματς. Εκτός αν εννοείς ότι είναι πιο γρήγορος απλά.
Για τη γενικότερη λειτουργία της άμυνας δεν έγραψα κάτι εγώ, ούτε είπα ότι είναι καλή.
Ο Τζαβέλλας έχασε την ευκαιρία να παίξει βασικός, με τη μεγαλειώδη εμφάνισή του στο Ισραήλ (και όχι μόνο), όπου μάρκαρε με τα μάτια και έκανε βήματα πίσω. Όπως την κέρδισε ο Σκόνδρας στο ίδιο ματς.
Στους βασικούς πάνω κάτω έχει καταλήξει ο προπονητής αλλά τα ακούει επειδή δεν κάνει ροτέισιον με το Γεωργιάδη, τον Ολίσε, το Λόπεθ και τα χαφ που δεν έχουμε. Τον Κατσούρ αφού τον θες κέντρο, να πεις και ποιος θα παίξει μετά πίσω.
Ο Μανιατης αδερφέ εκτος οτι ειναι απίστευτα πιο γρήγορος, καλύπτει τους παντες και τα πάντα, απο τα μπακ, τα χαφ και οπου μπορεις να τον φανταστεις εκει θα τον δεις , μην συγκρίνεις τα ασύγκριτα, δεν ειναι μονο να τρεχεις αλλα το που τρεχεις και το ποτε.
Οσο για τον Τζαβέλα που λες οτι έχασε την ευκαιρία του με την Μακαμπι εγω ξερω οτι το ταμπλο εγραψε ΜΗΔΕΝ στην αμυνα, απο κει και μετα αν διαβασες πιο πανω εγραψα οτι επρεπε ΕΧΘΕΣ και οχι σημερα να τον ειχανε ετοιμο-ετοιμοπόλεμο απο πλευρας φυσικης κατάστασης γιατι φαίνετε οτι υστερει, αλλα αδερφέ ο Τζαβέλας ειναι μπακ, θα σου δώσει τα ποδαράκια στο χερι οταν χρειαστεί, ο Λινο που δεν εχω τιποτα μαζι του, το μονο που θα σου δώση στα χερια ειναι λίγο νερό να ξεδιψάσεις, αν με καταλαβαίνεις, ο ρόλος ενος αμυντικου ειναι το μηδεν πισω και μετα ειναι οτι καλύτερο να βοηθα και μπροστα, ενταξει ο Τζαβελας δεν ειναι το φορτε του μπροστα, αλλα αμυντικα θα σου δωση αυτο για το οποιο τον πηρες, δηλαδη ο Στοχ που ηρθε με τις περγαμηνες του παικταρα, εχει αποδώση καλύτερα στον αντιστοιχο ρολο του , για να το ξερω δηλαδη, γιατι σωνει και καλα να λέμε οτι ο Τζαβελας δεν μπορει να βγαλει τις σεντρες του Λίνο (που ειναι γεγονός) αλλα δεν μένουμε στην ουσία που ειναι το μηδεν στην αμυνα.

Τον Ολισε δεν τον θελω ουτε στα χαρτάκια να τον εχω, ξερεις απο αυτα που παιζαμε μικροι τόσο απλά.
Τον Κατσουρανη τον θελω εκει που αποδίδει καλύτερα και αυτος ο χωρος ειναι στο κέντρο.
Οσο για τελευταιο ας δοκιμάσει οποιον θελει, τον Βιτορ για αρχη και μπροστα του τον Κατσικα και στα πλαγια Σκονδρα Τζαβελα, δεν εχει να χασει τιποτα στην κυριολεξία, ας δοκιμάσει κατι άλλο, ετσι και αλλιώς χειρότερα δεν πρόκυτε να πας, τα ασπρα χώματα τα κερδίζεις και ετσι όπως εισαι.
black death

Δημοσίευση από black death »

Μανιάτη και Τζιόλη τους βλέπουμε μαζί στην εθνική. Βλέπεις εσύ κάποιον να ξεχωρίζει; Εγώ θα έλεγα ότι αλληλοσυμπληρώνονται. Τρεχαλατζή παίχτη έχουμε αλλά τον εξαφανίσαμε.
Τώρα αυτά περί δοκιμών και δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα και κερδίζουμε έτσι κι αλλιώς, καλά είναι να τα λέμε σε φόρουμ. Άλλος όμως έχει τις ευθύνες του προπονητή.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

ΣΤάθη όχι φίλε μου, τα αυτονόητα κάνει ο Μαννιάτης, σου μοιάζει φοβερός δίπλα στους δικούς μας. Ο Κατσουράνης δεν μπορεί να παίξει χαφ και αυτό το ανέκδοτο μόνο στο τόπικ το σχετικό. Σε όσα ματς τον είδα, 2-3 με τον ΠΑΟΚ και όλα με την Εθνική ήταν για τα σκυλιά, λάθος τοποθετησείς, μεταβιβάσεις αργός και στουμπωμένος. Με τον Εργοτέλη όλη η 5-6 αγανάκτισε. Δεν υπάρχουν αλχημείες τι να κάνουμε. Μεταγγραφές θέλει
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

stathis73 έγραψε: Οσο για τον Τζαβέλα που λες οτι έχασε την ευκαιρία του με την Μακαμπι εγω ξερω οτι το ταμπλο εγραψε ΜΗΔΕΝ στην αμυνα
Βρε Στάθη τι σχεση είχε ο γαύρος με τη Μακάμπι?Κι εγω μπορώ να σου πώ 5-6 παιχνίδια με Λίνο που κρατήσαμε το 0 στην άμυνα.Παίζαμε όμως με τα Ασπρα χώματα.

ΥΓ Θα αυτομαστιγωνόμαστε για πολλές μέρες ακόμα?
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

stathis

Ο Τζαβελλας ηταω οντως τραγικος με την Μακαμπι. Ηταν τοσο κακος μπροστα ειδικα που δε το πιστευα. Οποτε δεν μπορω γιατι εν επαιξε...

Κατσουρανη καλο στο κεντρο κι εγω ονειρευομουν ομως επαιξε εκει στο προηγουμενο ματς πρωταθληματος στην Τουμπα και ηταν τραγικος.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

ΥΓ Θα αυτομαστιγωνόμαστε για πολλές μέρες ακόμα?

-Εδώ καταραμένε, 2000000 ποστ μέχρι να κάνουν μεταγγραφές, δεν είναι μαστίγωμα αυτοκριτική είναι
Άβαταρ μέλους
stathis73

black death έγραψε:Μανιάτη και Τζιόλη τους βλέπουμε μαζί στην εθνική. Βλέπεις εσύ κάποιον να ξεχωρίζει; Εγώ θα έλεγα ότι αλληλοσυμπληρώνονται. Τρεχαλατζή παίχτη έχουμε αλλά τον εξαφανίσαμε.
Τώρα αυτά περί δοκιμών και δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα και κερδίζουμε έτσι κι αλλιώς, καλά είναι να τα λέμε σε φόρουμ. Άλλος όμως έχει τις ευθύνες του προπονητή.

Αδερφέ δεν σου ειπα να βαλει την Κ18, αλλα παικτες που πλήρωσες αδρα για να τους πάρεις και διεθνείς, γιατι οπως σου ειπα και πιο πανω με τον εναν ή αλλο τρόπο τα μικρα ματς τα κερδίζεις, εε ας κανει λοιπόν και μια αλλαγή στο σχήμα, οχι σε μεγαλο ματς, αλλα σε ενα "μικρο".

Οσο γαι τον Κατσε για τον οποιο πιστεύω οτι αναφέρεσαι, ειναι μια αλλη περίπτωση που απο την στιγμη που ο Προεδρος πηρε μια απόφαση εμεις δεν μπορουμε να πουμε τιποτα, εχω γραψει και εγω οτι μας λείπουν τα τρεξίματα του Κατσε, αλλα αφού δεν τον εχει ας δοκιμάσει κατι αλλο, δηλαδή εσεις προτείνετε να μείνουμε εως εχει, με Λινο και Κιτσιου ετσι;;.........................είπα και προχθες πάρτε λεξοτανιλ για το επόμενο μεγαλο ματς γιατι θα τα χρειαστούμε.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

sotos26 έγραψε:Όλο το βράδυ δε κοιμήθηκα αλλά CCCP με ησύχασες μαν...σα να γλαρώνω λιγάκι...
soto προσπαθω να δωσω να καταλαβουμε οτι πρεπει να ηρεμησουμε και να δουμε τα πραγματα ποιο ορθολογικα και να καταλαβουμε που βρισκωμαστε.

Και αυτο γιατι εχουμε ΠΟΛΥ δρομο μπροστα μας για να φτασουμε εκει που θελουμε...και αν τσιτονωμαστε απο τωρα, θα τρελαθουμε και μονο κακο θα κανουμε και στην ομαδα και εμεις η ιδιοι θα χαλιωμαστε. Και δεν αξιζει.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Ναι CCCP γενικά συμφωνώ αλλά δε μπορούμε να λέμε ότι να ναι...τέσπα. Ο καθένας έχει τη γνώμη του, τώρα αν κάποιοι δεν είδαν ποιοτική διαφορά στα ρόστερ των ομάδων τι να πω
Άβαταρ μέλους
stathis73

kataramenos5 έγραψε:
stathis73 έγραψε: Οσο για τον Τζαβέλα που λες οτι έχασε την ευκαιρία του με την Μακαμπι εγω ξερω οτι το ταμπλο εγραψε ΜΗΔΕΝ στην αμυνα
Βρε Στάθη τι σχεση είχε ο γαύρος με τη Μακάμπι?Κι εγω μπορώ να σου πώ 5-6 παιχνίδια με Λίνο που κρατήσαμε το 0 στην άμυνα.Παίζαμε όμως με τα Ασπρα χώματα.

Λετε να μην βλεπω την διαφορα μεταξυ γαυρου και μακαμπι;

Ο Λινο εξήγησα οτι πλέον δεν μπορει το παλικαρι, 36 χρονών ειναι αν δεν κανω λάθος, προτιμώ εναν αμυντικο που τουλάχιστον ειναι αμυντικός παρα ενα ο οποιος ειναι πιο πολύ χαφ εξτρεμ και ας του δώσει μια περίοδο προσαρμογής του Τζαβελα δεν εχει να χασει τιποτα ,τα ασπρα χώματα οπως λετε και εσεις τα κερδίζουμε και με τα δεύτερα, οσο αφορα τον Κιτσιου εγω θα τον έβαζα στα χαφ και οχι μπακ.

Επιμένω στο σχήμα με Σκόνδρα Τζαβέλα γιατι κοιτάζω λίγο μακριά, δηλαδη δεν εχεις μέλλον με Λινο Κιτσιου, οσο και να επιμένει ο Κοουτς, ενω με Τζαβέλα σε καλή κατάσταση δένεις πιο πολύ την άμυνα σου, τωρα αν νομίζουμε ότι εχουμε για μπακ τον Καφού……….ε τότε καλα κρασιά, εγω με αυτους που εχω κοιτάζω να παιρνω το μέγιστο της απόδοσης τους τόσο σαν μονάδες αλλα και σαν σύνολο.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

stathis73 έγραψε:
black death έγραψε: Οσο γαι τον Κατσε για τον οποιο πιστεύω οτι αναφέρεσαι, ειναι μια αλλη περίπτωση που απο την στιγμη που ο Προεδρος πηρε μια απόφαση εμεις δεν μπορουμε να πουμε τιποτα.
Για να λέμε όλη την αλήθεια, πέσαμε όλοι πάνω στον μικρό. Δεν αποφάσισε τελείως μόνος ο Ιδιοκτήτης.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”