2.Γιάννης Σκόνδρας

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 2.Γιάννης Σκόνδρας

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Χρόνια πολλά παλικάρι μου!

(αν έπαιζες εσύ στον Ατρόμητο δεν θα τρώγαμε το γκολ...)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Demir έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Δεν παιζει γιατι επιθετικα δεν το χει...με αλλο προπονητη μπορει να μν εβγαινε απο την 11αδα....αλλα για τον Στεφενς που βασιζει τοσα επιθετικα στις πλαγιοκοπησεις και υπερφορτωσεις στις πτερυγες ειναι λογικο.......
Ενώ ο κιτσιου σέντρα ξυράφι.... Νταξει καλός χρυσός ο κιτσιου αλλά η απόδοση του δεν δικαιολογεί να είναι αναντικατάστατος ... Κ ο Σκόνδρας να έχει 2 συμμετοχές...

η σεντρα ου κιτσιου και οι τοποθετησεις του στην αμυνα ειναι οντως απαραδεκτες αλλα η ταχυτητα που βγαινει μπροστα και φτανει στην αντιπαλη περιοχη εκπληκτικη
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κερδίζεις πολύ ευκολότερα όταν εξασφαλίζεις το μηδέν στα μετόπισθεν. Ο Γιάννης, θεωρώ, ότι είναι το μόνο δεξί μπακ του ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή που μπορεί να το εγγυηθεί.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Πιστεύω πως δεν θα απογοητεύσει μεθαύριο, ούτε την Κυριακή.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

Ας ελπισουμε να μπει στην εντεκαδα και να μην ξαναβγεί ο Σκονδρας
Ο Κιτσιου πιστευω είναι καλυτερος σαν 8αρι
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Νομίζω οτι βλέπεις μονόπατα την περίπτωση κίτσιου. Μπορεί ο σκόνδρας να είναι καλύτερος από τον κίτσιου αμυντικά, αλλά ο κόοουτς δε θέλει έναν καλό αμυντικό στα πλάγια μπακ. Θέλει παίκτες που να ξεκινούν από πίσω και να κατεβαίνουν ως την τελική γραμμή. Κ ας χάνουν μερικές φάση στην άμυνα. Δεν κρίνω αν είναι σωστή ή λάθος η επιλογή του αυτή, απλά κάνω μια παρατήρηση.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

σωστα το λες για το προτυπο που εφαρμοζει ο προπονητης, ο Κιτσιου δεν ταιριαζει μ'αυτο
η περιοχη αμυνας πρεπει να είναι απροσπελαστη, όχι χωρος περιπατου γαννουληδων και τριαδηδων
ο δε Σκονδρας ειχε συνεχεις προωθησεις μεχρι και γκολ με τον ατρομητο, μαλλον καποιος άλλος βλεπει μονοπατα ;)
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Σε πρώτη φάση το σχόλιο το έκανα γιαυτό που έγραψε ο πιο παραπάνω φίλος. Από κει κ πέρα ας μπεί όποιος κρίνει ο προπονητής σωστό να παίζει, εγώ δεν έχω κανένα ζήτημα με το να παίζει ο σκόνδρας ή ο κίτσιου, απλώς βάζω μια παράμετρο οτι σε όσα παιχνίδια είδα φέτος τον σκόνδρα να παίζει, δεν έβγαζε φάσεις στην επίθεση κ άλλη μια το οτι για να επιμένει τόσο πολύ στον κίτσιου ο στέφενς, δε νομίζω να κάνει τόσο πολύ λάθος.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Χρόνια πολλά παλικάρι μου!

(αν έπαιζες εσύ στον Ατρόμητο δεν θα τρώγαμε το γκολ...)
Χρόνια πολλά!!!
+όσα θες για το σχόλιο σου.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Αλήθεια τώρα ο Κίτσιου πέρα από το νεαρό της ηλικίας του και το παιδί τώρα ξεκινά. Τι έχει παραπάνω από τον Σκόνδρα. Ειλικρινά σας αρέσει η σέντρα που δεν έχει η που αμυντικά έχει πολλές αδυναμίες. Εντάξει ταλέντο κτλπ. Μαζί του είμαι. Αλλά όχι να καπαρώσει την φανέλα του βασικού. Εδώ διακρίνω κολλήματα του Στέφενς.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Χρονια πολλα Γιανναρε. Κοιτα να μας δικαιωσεις εμας που σε πιστευουμε στα επομενα 2 ματς που λογικα θα ξεκινησεις.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
jay trotter

Δημοσίευση από jay trotter »

Realcon έγραψε:Αλήθεια τώρα ο Κίτσιου πέρα από το νεαρό της ηλικίας του και το παιδί τώρα ξεκινά. Τι έχει παραπάνω από τον Σκόνδρα. Ειλικρινά σας αρέσει η σέντρα που δεν έχει η που αμυντικά έχει πολλές αδυναμίες. Εντάξει ταλέντο κτλπ. Μαζί του είμαι. Αλλά όχι να καπαρώσει την φανέλα του βασικού. Εδώ διακρίνω κολλήματα του Στέφενς.
Σε καμιά περίπτωση δεν θέλω να το παίξω ότι έχω τρομερές πληροφορίες από μέσα και τέτοια χαζά αλλά ο Σκόνδρας θα έπαιζε έστω στόπερ ή αμυντικό χαφ(όπως έπαιξε και αριστερά) αλλά είναι ακόμα υπέρβαρος και αν δεν χάσει τα κιλά που του είπε δεν πρόκειται να μαλακώσει ο Στέφενς.Δεν είναι ότι ο Κίτσιου θα πρέπει να παίζει βρέξει χιονίσει αλλά να έρθει στα κιλά του ο Σκόνδρας!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ισχύει.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

jay trotter έγραψε:
Realcon έγραψε:Αλήθεια τώρα ο Κίτσιου πέρα από το νεαρό της ηλικίας του και το παιδί τώρα ξεκινά. Τι έχει παραπάνω από τον Σκόνδρα. Ειλικρινά σας αρέσει η σέντρα που δεν έχει η που αμυντικά έχει πολλές αδυναμίες. Εντάξει ταλέντο κτλπ. Μαζί του είμαι. Αλλά όχι να καπαρώσει την φανέλα του βασικού. Εδώ διακρίνω κολλήματα του Στέφενς.
Σε καμιά περίπτωση δεν θέλω να το παίξω ότι έχω τρομερές πληροφορίες από μέσα και τέτοια χαζά αλλά ο Σκόνδρας θα έπαιζε έστω στόπερ ή αμυντικό χαφ(όπως έπαιξε και αριστερά) αλλά είναι ακόμα υπέρβαρος και αν δεν χάσει τα κιλά που του είπε δεν πρόκειται να μαλακώσει ο Στέφενς.Δεν είναι ότι ο Κίτσιου θα πρέπει να παίζει βρέξει χιονίσει αλλά να έρθει στα κιλά του ο Σκόνδρας!
Πάντως στις φωτό που είχε σηκώσει μπλούζα φέτες ήταν.... Πάντα είχε μπουτακια....
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Το βλέμμα σου περίεργο, μοιάζει με της Τζοκόντα
Χρόνια σου πολλά Ιωάννη Σκόνδρα

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”