13.Íñigo López Montaña
-
Re: 13.Íñigo López Montaña
Βαρύ αυτό που θα πω και δεν μου αρέσει, αλλά ποιος ξέρει τι του δίνανε στην Ισπανία για να βγάζει αγώνες Πριμέρα...
Ας ελπίσουμε να μην είναι αυτό που φαίνεται ο παίχτης. Κρίμα και είναι συμπαθητική φυσιογνωμία.
Ας ελπίσουμε να μην είναι αυτό που φαίνεται ο παίχτης. Κρίμα και είναι συμπαθητική φυσιογνωμία.
- ΑποστόληςΑ
- sourmenetes
- Moderator
- sourmenetes
- Moderator
Εγω δεν ειδα κατι τετοιο.Ισα ισα που οποτε ηθελε ο διαμαντακος του εσκασε απανωτες τριπλες.
Επισης δεν παιρνει χαμπαρι στο σουτ του πελε οτι ακολουθαει επιθετικος και τον χανει.
Δεν εχει αισθηση της θεσης ουτε του χωρου.
Μπορει να του πηγανε ολα στραβα σημερα,αλλα δε βλεπω παιχτη που να μπορει να σταθει στην ομαδα μας.
Επισης δεν παιρνει χαμπαρι στο σουτ του πελε οτι ακολουθαει επιθετικος και τον χανει.
Μπορει να του πηγανε ολα στραβα σημερα,αλλα δε βλεπω παιχτη που να μπορει να σταθει στην ομαδα μας.
- Μπαρκαρούτσος
+MANIAKOS έγραψε:μπηκε ασχημα βελτιωθηκε μετα...δεν μ αρεσει η αντιμετωπιση απο τον κοσμο
Οι περισσότεροι στην 5 στη μουρμούρα ήταν και στο κράξιμο. Λέτε να μην κράζουμε εδώ διότι δημιουργείται κλίμα (συμφωνώ), αλλά στο γήπεδο γίνονται τα αίσχη.
Εγώ αν ήμουν στη θέση του, θα είχα πετάξει τη φανέλα στη κερκίδα και θα έλεγα "Μπείτε εσείς ρε, με πρήξατε!"..
Δεν είναι ό,τι πιο εύκολο από το να έχεις διαρκείας στα VIP να βγάζεις ξαφνικά ένα 90λεπτο (με έλλειψη αγωνιστικού κινήτρου) και μετά να μπαίνεις απροετοίμαστος στο γήπεδο!
δε διαφωνω απλα με πειραξε ο υπερβολικος αρνητισμος στο γηπεδο.....sourmenetes έγραψε:Εγω δεν ειδα κατι τετοιο.Ισα ισα που οποτε ηθελε ο διαμαντακος του εσκασε απανωτες τριπλες.
πόσο πιο απλά?sourmenetes έγραψε:
θελει ταλεντο να βρεις παικτη χειροτερο απο κουμαλο και ισαξιο του βιβιαν..
φαινεται το ταλεντο αυτο υπαρχει και επελεξε τον Λοπεθ
- sourmenetes
- Moderator
Την εχει αυτην την πασα.Την εκανε και στην προετοιμασια αρκετες φορες σε φιλικα.ABOLEYTOI έγραψε:πάντως στην μπαλιά που έβγαλε στον Λούκας μας πέσαν τα σαγώνια
Εμεις ομως αμυντικο θελουμε.
O παιχτης παιζει εμφανως αγχωμενος.. καθως η αντιμετωπιση απο τον κοσμο ειναι τουλαχιστον εμετικη.
Εγω ειδα ενα παιχτη που εαν εξαιρεσεις μια φαση στο πρωτο ημιχρονο.. δεν χανει ΟΥΤΕ ΜΙΑ κεφαλια.. βγαζει μπαλια παρε βαλε στον λουκας και γενικως μια σοβαρη παρουσια.
Ολα αυτα για ενα παιχτη που παιζει μισο ματς τον μηνα .. και οποιος γνωριζει απο τοπι μπορει να καταλαβει τι σημαινει αυτο.
Εγω ειδα ενα παιχτη που εαν εξαιρεσεις μια φαση στο πρωτο ημιχρονο.. δεν χανει ΟΥΤΕ ΜΙΑ κεφαλια.. βγαζει μπαλια παρε βαλε στον λουκας και γενικως μια σοβαρη παρουσια.
Ολα αυτα για ενα παιχτη που παιζει μισο ματς τον μηνα .. και οποιος γνωριζει απο τοπι μπορει να καταλαβει τι σημαινει αυτο.
Συμφωνώ με Slidar.
Η κάθε επαφή του με την μπάλ όταν μπήκε στο παιχνίδι ήταν πηγή κινδύνου λόγω άγχους και απραξίας και αβεβαιότητας.
Η βαθιά μπαλιά στο Λούκας που κατέληξε στο πλασέ του Βούκιτς ήταν όλα τα λεφτά. Αν ήταν ο Κατσουράνης θα τον αποθεώναμε.
Δεν είναι Νέστα ξαφνικά αλλά έδειξε ότι αξίζει κάτι. Καλός στο ψηλό παιχνίδι, γρήγορος και με καλή μακρινή.
Θεωρώ ότι έχει να δώσει στην ομάδα.
Η κάθε επαφή του με την μπάλ όταν μπήκε στο παιχνίδι ήταν πηγή κινδύνου λόγω άγχους και απραξίας και αβεβαιότητας.
Η βαθιά μπαλιά στο Λούκας που κατέληξε στο πλασέ του Βούκιτς ήταν όλα τα λεφτά. Αν ήταν ο Κατσουράνης θα τον αποθεώναμε.
Δεν είναι Νέστα ξαφνικά αλλά έδειξε ότι αξίζει κάτι. Καλός στο ψηλό παιχνίδι, γρήγορος και με καλή μακρινή.
Θεωρώ ότι έχει να δώσει στην ομάδα.
- PAPA TSIBIKOS
Athens έγραψε:θελει ταλεντο να βρεις παικτη χειροτερο απο κουμαλο και ισαξιο του βιβιαν..