41.Παναγιώτης Δεληγιαννίδης
- kataramenos5
- PAOK_Antarctica
Re: 41.Παναγιώτης Δεληγιαννίδης
Εγω νομίζω για αυτό έφυγε ο Γιαννούλης δανεκός. Θεωρώ καλύτερη επιλογή τον Δεληγιαννίδη ως αλλαγή του Λέοβατς. Θα ήθελα να πάρει χρόνο. 2 παιχνίδια έκανε φέτος και στα 2 βγήκε MVP! Τι άλλο να κάνει το παλικάρι? Του ταιριάζει ο ρόλος του επιθετικού μπακ, μιας που παίζουμε μπάλα απόλυτης κυριαρχίας με πολλά όβερλαπς.
Sera4 έγραψε:ο παναγιωτης ειναι πολυ σεμνο παιδι να ξερετε και δουλευει παρα πολυ στο ποδοσφαιρο και περαν των προπονησεων...αν εκμεταλλευτουμε το ταλνετο του ειναι για μεγαλα πραγματα...

Ρε κουφαλα η κουβεντα που καναμε επιασε τοπο. Αν ανατρεξει καποιος καποιες σελιδες πριν, του εριξα πολυ μπινελικι γιατι το πηγαινε πολυ στραβα αλλα μαλλον ισιωσε και φαινεται στην προοδο του αυτο. Μπραβο
Σε ένα ματς δίχως πίεση τα πήγε περίφημα..Γνωρίζω ότι το παιδί προσπαθεί κ δουλεύει κ εκτός προπονήσεων..Στο χέρι του(πόδι του ) είναι να ανέβει περισσότερο κ να τον δούμε σύντομα στην Α ομάδα.
Η μόνη ένσταση μου (κ δεν αφορά τον Δεληγιαννίδη) είναι ότι το ακραίο μπακ δεν πιστεύω ότι μπορεί να είναι αποτελεσματικό με το ανάποδο πόδι..
Η μόνη ένσταση μου (κ δεν αφορά τον Δεληγιαννίδη) είναι ότι το ακραίο μπακ δεν πιστεύω ότι μπορεί να είναι αποτελεσματικό με το ανάποδο πόδι..
- back in black
Μετά τον ατυχή περσυνό δανεισμό και το σοβαρό τραυματισμό του φαινότανε ότι θα είχε την τύχη και προηγούμενων ¨ταλέντων¨ . Μπράβο του αρχικά γιατί δείχνει δυνατός. Είναι ακόμη στην αρχή, δείχνει να έχει τα προσόντα, η εξέλιξή του εξαρτάται (κυρίως) απο αυτόν.
Μια χαρά αριστερό εχει. Στο προηγούμενο παιχνίδι ειχε κανει γλυκιές σεντρες με το αριστερο. Αμυντικά είναι θεμα του παίκτη αν μπορει. Παντως επιθετικά σπέρνει από τη στιγμή που έχει δύο καλά πόδια, μπορεί και να συγκλινει και να σουτάρει με το δεξί, πράγμα που ελάχιστα μπακ το έχουν. Εμείς πίζουμε στο 70% των παιχνιδιών μας παιχνίδι απόλυτης κυριαρχίας, οπότε μπορούμε να κερδίσουμε από αυτά τα επιθετικά του χαρακτηριστικά.analog έγραψε:Σε ένα ματς δίχως πίεση τα πήγε περίφημα..Γνωρίζω ότι το παιδί προσπαθεί κ δουλεύει κ εκτός προπονήσεων..Στο χέρι του(πόδι του ) είναι να ανέβει περισσότερο κ να τον δούμε σύντομα στην Α ομάδα.
Εντυπωσιασμενος με την παρτι σ! μπραβο ρε πιτσιρικα.
για ενα πραγμα ειμαι ομως προβληματισμενος...
οταν ανεβενεις απ τα αριστερα κ θα πρεπει να βγει η σεντρα με την μια καθως εχει γινει το over lap
πως θα γινει αυτο π εσυ δεν εχεις το αριστερο...?κ αναγκαστικα πρεπει να στριψεις,να χαθει χρονος κ να την βγαλεις με το δεξι.δεν ειναι ενα θεμα αυτο ρε μαγκες???
κατα τ αλλα σε παω πολυ ρε τσακαλακο.... vierinofatsa!
για ενα πραγμα ειμαι ομως προβληματισμενος...
οταν ανεβενεις απ τα αριστερα κ θα πρεπει να βγει η σεντρα με την μια καθως εχει γινει το over lap
πως θα γινει αυτο π εσυ δεν εχεις το αριστερο...?κ αναγκαστικα πρεπει να στριψεις,να χαθει χρονος κ να την βγαλεις με το δεξι.δεν ειναι ενα θεμα αυτο ρε μαγκες???
κατα τ αλλα σε παω πολυ ρε τσακαλακο.... vierinofatsa!

Ευτυχώς που κανένα απ τα φορ μας δεν είναι πιο γρήγορο απ τον μικρό, οπότε με το "χάσιμο χρόνου" για το στρίψιμο θα προλαβαίνουν να πάρουν σωστή θέση στο κουτί...
Πάντως το αριστερό θα το δουλέψει στα σίγουρα με τον Βλάντο "από πάνω του"...

Πάντως το αριστερό θα το δουλέψει στα σίγουρα με τον Βλάντο "από πάνω του"...

μακαρι να το δουλεψει ρε goran κ υστερα θα μιλαμε για ενα ολοκληρωμενο μπακ-χαφ!
ελπιζω να βγαλουμε τρελα γουστα με τον μικρο
ελπιζω να βγαλουμε τρελα γουστα με τον μικρο
- ΑποστόληςΑ
Μου δείχνει πιο ολοκληρωμένος του Γιαννούλη και με περισσότερες δυνατότητες εξέλιξης.