41.Παναγιώτης Δεληγιαννίδης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: 41.Παναγιώτης Δεληγιαννίδης

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ενας λογος παραπανω για να χαμογελασουμε σημερα.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Μπράβο :pano:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εντυπωσιακός πραγματικά.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Εγω νομίζω για αυτό έφυγε ο Γιαννούλης δανεκός. Θεωρώ καλύτερη επιλογή τον Δεληγιαννίδη ως αλλαγή του Λέοβατς. Θα ήθελα να πάρει χρόνο. 2 παιχνίδια έκανε φέτος και στα 2 βγήκε MVP! Τι άλλο να κάνει το παλικάρι? Του ταιριάζει ο ρόλος του επιθετικού μπακ, μιας που παίζουμε μπάλα απόλυτης κυριαρχίας με πολλά όβερλαπς.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Sera4 έγραψε:ο παναγιωτης ειναι πολυ σεμνο παιδι να ξερετε και δουλευει παρα πολυ στο ποδοσφαιρο και περαν των προπονησεων...αν εκμεταλλευτουμε το ταλνετο του ειναι για μεγαλα πραγματα...
:nairepaok:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ρε κουφαλα η κουβεντα που καναμε επιασε τοπο. Αν ανατρεξει καποιος καποιες σελιδες πριν, του εριξα πολυ μπινελικι γιατι το πηγαινε πολυ στραβα αλλα μαλλον ισιωσε και φαινεται στην προοδο του αυτο. Μπραβο
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Μπράβο παλικάρι μου πολύ καλό παιχνίδι. Συνέχισε έτσι.
Άβαταρ μέλους
analog

Δημοσίευση από analog »

Σε ένα ματς δίχως πίεση τα πήγε περίφημα..Γνωρίζω ότι το παιδί προσπαθεί κ δουλεύει κ εκτός προπονήσεων..Στο χέρι του(πόδι του ) είναι να ανέβει περισσότερο κ να τον δούμε σύντομα στην Α ομάδα.

Η μόνη ένσταση μου (κ δεν αφορά τον Δεληγιαννίδη) είναι ότι το ακραίο μπακ δεν πιστεύω ότι μπορεί να είναι αποτελεσματικό με το ανάποδο πόδι..
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Μετά τον ατυχή περσυνό δανεισμό και το σοβαρό τραυματισμό του φαινότανε ότι θα είχε την τύχη και προηγούμενων ¨ταλέντων¨ . Μπράβο του αρχικά γιατί δείχνει δυνατός. Είναι ακόμη στην αρχή, δείχνει να έχει τα προσόντα, η εξέλιξή του εξαρτάται (κυρίως) απο αυτόν.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

analog έγραψε:Σε ένα ματς δίχως πίεση τα πήγε περίφημα..Γνωρίζω ότι το παιδί προσπαθεί κ δουλεύει κ εκτός προπονήσεων..Στο χέρι του(πόδι του ) είναι να ανέβει περισσότερο κ να τον δούμε σύντομα στην Α ομάδα.

Η μόνη ένσταση μου (κ δεν αφορά τον Δεληγιαννίδη) είναι ότι το ακραίο μπακ δεν πιστεύω ότι μπορεί να είναι αποτελεσματικό με το ανάποδο πόδι..
Μια χαρά αριστερό εχει. Στο προηγούμενο παιχνίδι ειχε κανει γλυκιές σεντρες με το αριστερο. Αμυντικά είναι θεμα του παίκτη αν μπορει. Παντως επιθετικά σπέρνει από τη στιγμή που έχει δύο καλά πόδια, μπορεί και να συγκλινει και να σουτάρει με το δεξί, πράγμα που ελάχιστα μπακ το έχουν. Εμείς πίζουμε στο 70% των παιχνιδιών μας παιχνίδι απόλυτης κυριαρχίας, οπότε μπορούμε να κερδίσουμε από αυτά τα επιθετικά του χαρακτηριστικά.
Άβαταρ μέλους
sublime

Δημοσίευση από sublime »

Εντυπωσιασμενος με την παρτι σ! μπραβο ρε πιτσιρικα.
για ενα πραγμα ειμαι ομως προβληματισμενος...
οταν ανεβενεις απ τα αριστερα κ θα πρεπει να βγει η σεντρα με την μια καθως εχει γινει το over lap
πως θα γινει αυτο π εσυ δεν εχεις το αριστερο...?κ αναγκαστικα πρεπει να στριψεις,να χαθει χρονος κ να την βγαλεις με το δεξι.δεν ειναι ενα θεμα αυτο ρε μαγκες???
κατα τ αλλα σε παω πολυ ρε τσακαλακο.... vierinofatsa! :pano:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ευτυχώς που κανένα απ τα φορ μας δεν είναι πιο γρήγορο απ τον μικρό, οπότε με το "χάσιμο χρόνου" για το στρίψιμο θα προλαβαίνουν να πάρουν σωστή θέση στο κουτί... ;)

Πάντως το αριστερό θα το δουλέψει στα σίγουρα με τον Βλάντο "από πάνω του"... 8-)
Άβαταρ μέλους
sublime

Δημοσίευση από sublime »

μακαρι να το δουλεψει ρε goran κ υστερα θα μιλαμε για ενα ολοκληρωμενο μπακ-χαφ!
ελπιζω να βγαλουμε τρελα γουστα με τον μικρο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μου δείχνει πιο ολοκληρωμένος του Γιαννούλη και με περισσότερες δυνατότητες εξέλιξης.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Τον γιανουλη είχε τύχει να τον παρακολουθήσεις περσι;

SM-G935F
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”