Φιλικοί αγώνες προετοιμασίας 2012-13
Re: Φιλικοί αγώνες προετοιμασίας 2012-13
Τι ωραιο που ειναι να βλεπεις να νικαει ο ΠΑΟΚ 3-0 στο 44'....
Mετα το 20 ειδα....Δεν μ αρεσε ο Κατσε που με ενδιεφερε περισσοτερο να δω....
Ρομπερ Γιανννου θα πρεεπι να αποδειξουν πολλα στα επισημα...
Ρομπερ Γιανννου θα πρεεπι να αποδειξουν πολλα στα επισημα...
Για τον ίδιο λόγο που δεν θα παίξει ούτε και φέτος!gika έγραψε:Ρομπέεεερρρρ
(γιατί άραγε δεν έπαιξε καθόλου πέρσι;;
προς λαζόσκυλα)
Πολύ βήτα ο αντίπαλος.
Παρόλα αυτά, υπάρχει ένα σχέδιο, ωραία πιέζει η ομάδα, γρήγορες επιστροφές κάποιες ωραίες αλλά κάπως ημιτελείς επιθετικες προσπάθειες, γενικά πρόσημο θετικό.
Παρόλα αυτά, υπάρχει ένα σχέδιο, ωραία πιέζει η ομάδα, γρήγορες επιστροφές κάποιες ωραίες αλλά κάπως ημιτελείς επιθετικες προσπάθειες, γενικά πρόσημο θετικό.
Το 4 4 2 σε ευθεια χωρις ουσια παρουσια Γκαρσια...σιγα μην το παιξουμε...οι ολλανδοι κακιστοι..3 γκολ και σε φιλικο αγων απο μα ς ειναι παρα πολλα...
Το 3ο το πνιξε ο τερματας..
Το 3ο το πνιξε ο τερματας..
Βασικά παίζουμε με την Βέροια της Ολλανδίας. Θα προτιμούσα δυνατότερο φιλικό.
Οι τύποι δεν έχουν περάσει την σέντρα ακόμα.
Anyway, νομίζω ότι Κάτσε και Ρομπέρ, ξεχωρίζουν σήμερα.
Οι τύποι δεν έχουν περάσει την σέντρα ακόμα.
Anyway, νομίζω ότι Κάτσε και Ρομπέρ, ξεχωρίζουν σήμερα.
αυτο ακριβως σκεφτηκα και εγω.geonov29 έγραψε:κατσε η πιο καλη εκδοση του βιτολο αρκει να δυναμωσει λιγο
Δεν ειδα ουτε μια μπαλια μπροστα να κανει, και απο τριπλα....μπααα δεν το εχει
Αλλα ειναι διαβολακος, βρισκεται παντου, θα εχει προβλημα με καλυτερους κεντροους ετσι οπως παει φουριοζος στο μαρκαρισμα...αλλα αν δυναμωσει λιγο θα αρχισουν να τον αισθανονται καλυτερα
Κερδιζουμε... παιζουμε με καφενειο.. χανουμε .. δεν ειμαστε ακομα ετοιμοι..
Μην μιρλιαζετε..
Μην μιρλιαζετε..
Ο κάτσε είναι πολύ καλός αλλά πρέπει να αφιερώσει την χρονιά στο να δυναμώσει. Δεν πρόκειται να κάνει καριέρα σε ψηλό επίπεδο αν δεν δυναμώσει. Ας κάτσει φέτος να βάλει μυϊκή μάζα και μετά να παίξει. Είχε μια φάση που ένας μαύρος των αντιπάλων τον τζάρτζαρε και του πήρε τη μπάλα στο πολύ χαλαρό. Η ομάδα πάντως δείχνει πράγματα. Η ομάδα που παίζουμε είναι 1η κατηγορία στην Ολλανδία που έχει ένα πρωτάθλημα 2 κλάσεις καλύτερο από το ελληνικό. Ελπίζω ο Δώνης και ο Κόλκας να συνεχίσουν την καλή δουλειά.

Και εμένα με χάλασε ο Κάτσε τι σκ@τ@ 1,5 χρόνο μετά το ντεμπούτο και δεν έχει πάρει γραμμάριο,οι δανεισμοί δεν μας βγαίνουν.Το άλλο που μου την έδωσε είναι ο Γεωργιάδης λες και παίζει με λεχοτανιλ,μια νοθρώτητα ,ένα δεν ξέρω τι να κάνω την μπάλα,τι να πω;;;
- PaOkArAsIrAkLiO
rainmaker έγραψε:ΠΩ ΠΩ ΜΙΡΛΑ !!!
Λίγο έλεος. Να ρίξει ο ΠΑΟΚ 3 γκολ στο πρωτάθλημα με αυτήν την 11αδα στο γήπεδο στο Ελληνικό πρωτάθλημα, δύσκολο έως κι αποκλείεται. Πάντα παίζει κι ο αντίπαλος. Κι ο αντιπαλος τη δεδομένη στιγμή είναι πολύ αδύναμος τι να κάνουμε να τη βαφτίσουμε Μπάρτσα τη Τσόβλε, πως τη λεν;slidar έγραψε:Κερδιζουμε... παιζουμε με καφενειο.. χανουμε .. δεν ειμαστε ακομα ετοιμοι..
Μην μιρλιαζετε..
Δεν είπαμε και τίποτα κακό δηλαδή, μια χαρά παίζουμε δεδομένων των συνθηκών. Φιλικό είναι, what da fuck, δηλαδή.