Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από lamosas »

Νομίζω πως στα αποδητήρια της Utd ο παπούς τα ίδια ακριβως πρέπει να αναλύει στα σέντερ μπακ του. Από εκεί το ξεσήκωσε ο George. Τουλάχιστον προσφέρουν γέλιο οι άνθρωποι αν μη τι άλλο.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Sera4 έγραψε:«Να σας φοβούνται οι επιθετικοί»

Ο Γιώργος Δώνης έδειξε στην χθεσινή απογευματινή προπόνηση βίντεο με τα εύκολα γκολ που δέχθηκαν οι παίκτες του την απερχόμενη σεζόν και τους ανέλυσε το πώς θα αποφύγουν παρόμοια τραγικά λάθη φέτος. Επίσης το PAOK24 αναφέρει τις ατάκες που λέει διαρκώς στους αμυντικούς του και γιατί τις θεωρεί πολύ σημαντικές.

«Δε θέλω να παίζετε αντιαθλητικά, αλλά επιθυμώ οι αντίπαλοι επιθετικοί να το σκέφτονται όταν είναι να βγουν μπροστά. Θέλω να σας φοβούνται...». Και μέρα με τη μέρα, προπόνηση με την προπόνηση, οι αμυντικοί παρουσιάζουν βελτίωση, κάτι που τον κάνει αισιόδοξο για τη δύσκολη συνέχεια σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Ο Δώνης θεωρεί την «σφιχτή» αμυντική γραμμή σημείο «κλειδί» για την υπόλοιπη ανάπτυξη της ομάδας, αλλά για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα σε όλες τις διοργανώσεις.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=19673&t=1

επος :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μονο κλάμματα.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Είναι γεγονός ότι η άμυνά μας ήταν αστεία τα προηγούμενα 2 χρόνια, με ανύπαρκτους προπονητές να προσπαθούν να παίξουν "ωραίο ποδόσφαιρο". Χαίρομαι που επιτέλους δίνεται έμφαση στην άμυνα. Αυτό προσπάθησε να πει το αρδ και το έκανε προσφέροντας παράλληλα και γέλιο.
"Να σας φοβούνται". Μου θυμίζει οδηγίες Γιωργου Φοιρού "να παίξουμε γερά". Η την ατάκα του Αλέ "και δώστου και πάμε".
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Sick Bastard έγραψε:

Ο Γιώργος Δώνης έδειξε στην χθεσινή απογευματινή προπόνηση βίντεο με τα εύκολα γκολ που δέχθηκαν οι παίκτες του την απερχόμενη σεζόν και τους ανέλυσε το πώς θα αποφύγουν παρόμοια τραγικά λάθη φέτος. Επίσης το PAOK24 αναφέρει τις ατάκες που λέει διαρκώς στους αμυντικούς του και γιατί τις θεωρεί πολύ σημαντικές.

«Δε θέλω να παίζετε αντιαθλητικά, αλλά επιθυμώ οι αντίπαλοι επιθετικοί να το σκέφτονται όταν είναι να βγουν μπροστά. Θέλω να σας φοβούνται...». Και μέρα με τη μέρα, προπόνηση με την προπόνηση, οι αμυντικοί παρουσιάζουν βελτίωση, κάτι που τον κάνει αισιόδοξο για τη δύσκολη συνέχεια σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Ο Δώνης θεωρεί την «σφιχτή» αμυντική γραμμή σημείο «κλειδί» για την υπόλοιπη ανάπτυξη της ομάδας, αλλά για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα σε όλες τις διοργανώσεις.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=19673&t=1

Μονο κλάμματα.

σκεφτομιαι και γραφω
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Sick Bastard έγραψε:.....

Μονο κλάμματα.
lamosas έγραψε:Νομίζω πως στα αποδητήρια της Utd ο παπούς τα ίδια ακριβως πρέπει να αναλύει στα σέντερ μπακ του. Από εκεί το ξεσήκωσε ο George. Τουλάχιστον προσφέρουν γέλιο οι άνθρωποι αν μη τι άλλο.
Επειδή ίσως δεν έχω και πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ και μάλλον δεν είμαι και πολύ ευαίσθητος για να βάλω και τα κλάματα, μπορείτε νε με εξηγήσετε που ακριβώς είναι το αστείο, που το μελό και τι θα έπρεπε νε λέει στην ομιλία του προς τους παίκτες ένας προπονητής;
Επειδή δείχνετε να το ξέρετε καλά το άθλημα και την προπονητική, κρέμομαι απ' τα χείλη σας. :)
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

DC έγραψε:

Μονο κλάμματα.
lamosas έγραψε:Νομίζω πως στα αποδητήρια της Utd ο παπούς τα ίδια ακριβως πρέπει να αναλύει στα σέντερ μπακ του. Από εκεί το ξεσήκωσε ο George. Τουλάχιστον προσφέρουν γέλιο οι άνθρωποι αν μη τι άλλο.
MANIAKOS έγραψε:

σκεφτομιαι και γραφω

Eγώ πάντως παλληκάρια, που έχω καλή αίσθηση του χιούμορ ,είμαι ευαίσθητος ,ξέρω που κρύβεται το μελό και γιγνώσκω τι θα έπρεπε να λέει ένας προπονητής , γελώ με τα σχόλια σας και το πομπώδες ύφος με το οποίο συγγράφει ο wannabe Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας, δημοσιοκάφρος.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ε τι να κανουμε ρε ντι σι οποιο καταλαβαινει καταλαβαινει δεν ειμαστε ολοι στο ιδιο μηκος κυματος...

εδω ο αλλος λεει οτι ακουσαν οι αμυντικοι μια κλασσικη ατακα απο τον μαγο ντωνη και ξαφνικα βελτιωθηκαν...που να τους πει κιολας ''δεν θελω να περναει μυγα πισω'' θα γινουν μπεκενμπαουερ... :lol: :lol:

θυμιζει λιγο κατι απο Αγια Γραφη "Καὶ εἶπεν ὁ Θεός· γενηθήτω φῶς· καὶ ἐγένετο φῶς…"
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Επομενες ατακες.. George Donis..

"Xάσαμε επειδή δεν κερδίσαμε"

"Σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα τα πρώτα ενενήντα λεπτά είναι πολύ κρίσιμα"

"Το Ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό παιχνίδι , η παρουσία του αντιπάλου όμως το κάνει περίπλοκο"

"To Ποδόσφαιρο είναι απλό παιχνίδι αλλά είναι δύσκολο να παίζεις απλά παιχνίδια."

"Αν βρεθείς με τη μπάλλα μέσα στην περιοχή ,απλά στείλτην στα δίχτυα . Τις λεπτομέρειες θα στις εξηγήσω αργότερα"

Σε μένα ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Αρκεί να κάνει αυτό που θέλω εγώ".

Δεν μ' ενδιαφέρει αν οι παίκτες τρώνε χάμπουργκερ ή πίνουν Κόκα Κόλα, αρκεί να κερδίζουν!"
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Αν θέλετε να σατυρίσετε την κάθε αρδιά, υπάρχουν και άλλα τόπικ. Όχι σε αυτό του προπονητή της ομάδας.
Αν θέλετε να σχολιάσετε τον προπονητή, προσπαθήστε το με επιχειρήματα και όχι με πολυφορεμένα γλειφιτζούρια όπως "γελάνε τα δοκάρια", "γελάνε τα τσιμέντα" κλπ.
Πρωτοτυπίστε. 8-)
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

συγνωμη αλλα ειναι ρεπορταζ και αναφερεται σε λογια του προπονητη του ΠΑΟΚ...οποτε ειναι το καταλληλο τοπικ...αν εχεις τις ειδικες ικανοτητες να κρινεις αν ειπωθηκαν ή δεν ειπωθηκαν αυτα τα λογια απο το στομα του καλως... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Facepalm.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Κατ' αρχήν, δεν κατάλαβα αν κοροϊδεύετε τους αρδ ή τον Δώνη. Είπαμε: άλλο μήκος κύματος.
Αν κοροϊδεύετε τους αρδ, δεν το κάνετε σωστά και το καταλαβαίνω λάθος.
Αν κοροϊδεύετε τον Δώνη, βιάζεστε γιατί την ομάδα την προπονεί μία μόλις εβδομάδα.

Τώρα, αν το είπε ή όχι ο Δώνης και το αν το ρεπορταζ είναι έγκυρο, είναι γνωστό ότι τους αρδ τους πιστεύουμε και ανακυκλώνουμε τα άρθρα τους, όταν μας συμφέρει και όταν χαϊδεύουν τα αυτιά μας.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

DC έγραψε:

Μονο κλάμματα.
Επειδή ίσως δεν έχω και πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ και μάλλον δεν είμαι και πολύ ευαίσθητος για να βάλω και τα κλάματα, μπορείτε νε με εξηγήσετε που ακριβώς είναι το αστείο, που το μελό και τι θα έπρεπε νε λέει στην ομιλία του προς τους παίκτες ένας προπονητής;
Επειδή δείχνετε να το ξέρετε καλά το άθλημα και την προπονητική, κρέμομαι απ' τα χείλη σας. :)
Ξαναρώτα με χωρίς τις ειρωνίες περί αθλήματος και προπονητική, νομίζω ότι σαν Mod την κυνηγάτε την ειρωνία όπου τη βρείτε αρά κι εσείς θα πρέπει λίγο να την περιορίσετε.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

slidar έγραψε:Επομενες ατακες.. George Donis..

"Το Ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό παιχνίδι , η παρουσία του αντιπάλου όμως το κάνει περίπλοκο"

"To Ποδόσφαιρο είναι απλό παιχνίδι αλλά είναι δύσκολο να παίζεις απλά παιχνίδια."

"Αν βρεθείς με τη μπάλλα μέσα στην περιοχή ,απλά στείλτην στα δίχτυα . Τις λεπτομέρειες θα στις εξηγήσω αργότερα"

Σε μένα ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Αρκεί να κάνει αυτό που θέλω εγώ".

Δεν μ' ενδιαφέρει αν οι παίκτες τρώνε χάμπουργκερ ή πίνουν Κόκα Κόλα, αρκεί να κερδίζουν!"
πάντως πλάκα-πλάκα το ... μαυρισμένο συνιστά μεγάλη κουβέντα.και αναφορικά με το ποδόσφαιρο σαν φιλοσοφία αθλήματος αλλά και αναφορικά με ποδοσφαιρικούς αγώνες απέναντι σε δυναμικότητας αντιπάλους θεωρητικά εμφανώς υποδεεστέρους.πράγματα που επί σάντος σαν οργανισμός αντιληφθήκαμε και δουλέψαμε πάνω τους και φτάσαμε μιάν ανάσα από το στόχο.

αναφορικά με το δώνη τώρα,ομολογώ πως είναι αναμενόμενο να υπάρχει δυσπιστία από τους περισσότερους,που μετατρέπεται σε οργή,όταν παίρνει το μάτι τους ατάκες σαν αυτή,που παρέθεσε ο σέρα.η καλύτερη προστασία που μπορεί να'χει ο εκάστοτε προπονητής από το ενημερωτικο του κόσμου περίγυρο της ομάδας,aka Ards,είναι η ελαχιστότατη,στο όριο του απόλυτα απαραίτητου,προβολή του μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

slidar έγραψε:Επομενες ατακες.. George Donis..

Τα παραπάνω αν τα έλεγε ο πάτερ Αναστασιάδης, θα είχαμε sold out...στις συνεντεύξεις τύπου του! Κάτι τέτοιες παπαριές πιάνουν στα πρωταθλήματα του εξωτερικού...

Το έντονο μ'άρεσε και ισχύει!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”