2 χρονια μικροτερος του Κρεσιτς ειναι και αν δεν μας ειχε πιασει μια ελληνομανια το τελευταιο διαστημα, η αποψη πολλων θα ηταν διαφορετικη.Εγω προσωπηκα με τιποτα δεν τον θεωρω καλυτερο του κροατη, που μπορει να εχει κανει καποια λαθη, αλλα εχει κανει και μεγαλες εμφανισεις σε παιχνιδια με μεγαλους αντιπαλους.Εκθειαζουμε στοιχεια οπως το παιχνιδι με τα ποδια που ειναι απλα ενα επιπλεον προσον ενος τερματοφυλακα.Σε ενα ποδοσφαιρο που ολο και περισσοτερο κρινεται στα στημενα ειναι κατι παραπανω απο προφανη, για μενα τουλαχιστον, η αδυναμια του, λογω εκτος των αλλων και ελειψης υψου και ογκου.Argonaut4 έγραψε:Αφήστε το πιτσιρικά ήσυχο ρε μάγκες........έλεος.
Ακόμα δεν μπορούμε να το κρίνουμε.
71.Παναγιώτης Γλύκος
Re: 71. Παναγιώτης Γλύκος
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Παναγιώτη Γλύκο για ανανέωση του συμβολαίου του ως τις 30.06.2015.
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode= ... 0&extLang=
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode= ... 0&extLang=
- cristiano4
αφου εχει πάρει την έγκριση του Μπόλονι μου αρκεί....μπράβο Παναγιωτη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristiano4 την Τετ 11 Ιαν 2012, 16:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
joshua διαφωνώ για μένα κρέσιτσ τέρμας δεν υπάρχει μας έχει κρεμάσει ουκ ολίγες φορές και ακόμα και φέτος σε πάρα πολλά σημεία ήταν ασταθής, και όσο για το ύψος είναι μεν μειονέκτημα στα ψηλά αλλά είναι πλεονέκτημα στα χαμηλά
71. Παναγιώτης Γλύκος
σωστόςcristiano4 έγραψε:αφου εχει πάρει την έγκριση του Μπόλονι μου αρκεί....μπράβο Παναγιωτη
Kαλο ειναι που ανανεωθηκε το συμβολαιο!
Δεν ειναι κακος για δευτεροτριτος τερματοφυλακας!
Δεν ειναι κακος για δευτεροτριτος τερματοφυλακας!
Μπράβο Παναγιώτη...
Δούλεψε σκληρά..
Οι συγκυρίες ευνοούν τα νέα παιδιά.
Έχεις μεγάλη ευκαρία, μην την αφήσεις να πάει χαμένη..

Δούλεψε σκληρά..
Οι συγκυρίες ευνοούν τα νέα παιδιά.
Έχεις μεγάλη ευκαρία, μην την αφήσεις να πάει χαμένη..

Δηλαδη δεν μπορουσαμε πρωτα να περιμενουμε να δουμε τι αποδοση θα εχει σε πιο δυσκολα παιχνιδια? Δεν καταλαβαινω την βιασυνη.
Joshua o Messi να έρθει τσάμπα,
εσύ θα είσαι σκεπτικός γιατί δε μας πληρώνει και απο πάνω..
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ
joshua έγραψε:Δηλαδη δεν μπορουσαμε πρωτα να περιμενουμε να δουμε τι αποδοση θα εχει σε πιο δυσκολα παιχνιδια? Δεν καταλαβαινω την βιασυνη.
σιγα ρε φιλε,λες και εβαλε ορο στο συμβολαιο του να παιζει βασικος σε 30 ματς το χρονο..αν αξιζει θα παιζει πρωτος τερματοφυλακας,αν οχι τοτε δευτερος η τριτος τι δε καταλαβαινεις?
απτο να εχουμε αναπληρωτη τερματοφυλακα καποιον ξενο με περιεργο ονομα,καλυτερα αυτος
eleos έγραψε:Joshua o Messi να έρθει τσάμπα,
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ
αυτό είναι το μόνο σίγουρο....
Συνεχιστε καποιοι να κριτικαρετε προσωπα αντι για αποψεις, ειναι αλωστε το πιο ευκολο και ανωδηνο.Αν σε λιγους μηνες παλυ ψαχνουμε τροπο να λυσουμε συμβολαια και μαλιστα καποια τα οποια ειχαμε τον χρονο να τεσταρουμε, μην απορειτε γιατι εφτασε ο ΠΑΟΚ εδω.
Joshua έχεις μια κριτική άποψη και πολλές φορές δεν πας με το ρεύμα.Αλλά εγώ προσωπικά ποτέ δεν σε είδα να τα μηδενίζεις όλα σαν 4-5 άτομα εδώ μέσα στο φόρουμ που είναι μέσα στην μιζέρια,την γκρίνια και την ισοπέδωση των πάντων.
Βέβαια αν έχεις μία γνώμη που διαφέρει από το 95% των συνοπαδών σου τότε κάποιες φορές ενδέχεται να την ''ακούσεις'' κιόλας.Μην μασάς, ο καθένας πρέπει να έχει και να εκφράζει την γνώμη του καλοπροαίρετα.
Αν ήταν να συμφωνούμε όλοι με όλα δεν θα υπήρχε λόγος ύπαρξης αυτού του φόρουμ.
Τώρα για τον Γλύκο με κανένα 60-70 χιλ. είναι μια χαρά για δεύτερος γιατί το καλοκαίρι που θα φύγουν και οι δύο θα πρέπει να πάρουμε έναν πραγματικά καλό τερματοφύλακα.
Κρέσιτς τερματοφύλακας είναι σύντομο ανέκδοτο.Έπίσης και ο Χαλκιάς, αλλά αν μου έβαζες ένα πιστόλι στον κρόταφο να διαλέξω έναν από του δύο θα διάλεγα τον Χαλκιά ακόμα και με αρθριτικά.
Υ.Γ. Η ταπεινή μου γνώμη, ο καλύτερος τερματοφύλακας αυτή την στιγμή στην Ελλάδα (αφού έφυγε το πουλέν μου ο Γκσμπούρνιγκ για Σιάτλ) είναι ο Ιτάνς του Ατρόμητου.Τον είδα και στην Τούμπα live και βεβαιώθηκα.Έχει όλο το πακέτο συν τον τσαμπουκά(στην φάση μετά το πέναλτι του Βιερίνια).Πραγματικά εντυπωσιακός και επιβλητικός τερματοφύλακας και με παραστάσεις από μεγάλα παιγνίδια.

Βέβαια αν έχεις μία γνώμη που διαφέρει από το 95% των συνοπαδών σου τότε κάποιες φορές ενδέχεται να την ''ακούσεις'' κιόλας.Μην μασάς, ο καθένας πρέπει να έχει και να εκφράζει την γνώμη του καλοπροαίρετα.
Αν ήταν να συμφωνούμε όλοι με όλα δεν θα υπήρχε λόγος ύπαρξης αυτού του φόρουμ.
Τώρα για τον Γλύκο με κανένα 60-70 χιλ. είναι μια χαρά για δεύτερος γιατί το καλοκαίρι που θα φύγουν και οι δύο θα πρέπει να πάρουμε έναν πραγματικά καλό τερματοφύλακα.
Κρέσιτς τερματοφύλακας είναι σύντομο ανέκδοτο.Έπίσης και ο Χαλκιάς, αλλά αν μου έβαζες ένα πιστόλι στον κρόταφο να διαλέξω έναν από του δύο θα διάλεγα τον Χαλκιά ακόμα και με αρθριτικά.
Υ.Γ. Η ταπεινή μου γνώμη, ο καλύτερος τερματοφύλακας αυτή την στιγμή στην Ελλάδα (αφού έφυγε το πουλέν μου ο Γκσμπούρνιγκ για Σιάτλ) είναι ο Ιτάνς του Ατρόμητου.Τον είδα και στην Τούμπα live και βεβαιώθηκα.Έχει όλο το πακέτο συν τον τσαμπουκά(στην φάση μετά το πέναλτι του Βιερίνια).Πραγματικά εντυπωσιακός και επιβλητικός τερματοφύλακας και με παραστάσεις από μεγάλα παιγνίδια.