7.Γιώργος Γεωργιάδης
Re: 7. Γιώργος Γεωργιάδης
Είχε στιγμές πολύ καλές και στιγμές μέτριες κυρίως αμυντικά όπου πρέπει να βελτιωθεί πολύ..Πάντως μεσοεπιθετικά είναι πολύ καλός...Αχ..ρε κουτσιανικούλη τι μας έκανες...

- ΑποστόληςΑ
Εγώ τον είδα χθες στα γνωστά του επίπεδα: Από εκνευριστικός έως καλούτσικος. Η θεση του εξτρέμ προϋποθέτει κίνηση, ταχύτητα, τρίπλα και σέντρα (+ σουτ). Από όλα αυτά εγώ χθες είδα σε ικανοποιητικο βαθμό μόνο το πρώτο και κάποιες στιγμές το δεύτερο, ελάχιστα όμως το τρίτο. Για το τέταρτο ας μην μιλάμε καλύτερα.
Βλέποντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ το πρώτο μας γκολ, φαίνεται καθαρά πως ο Γεωργιάδης επιχειρεί να πλασάρει τον τερματοφύλακα, η μπάλα κοντράρει στον τερματά και πηγαίνει στον Γεωργιάδη. Καλό ξεπέταγμα, αλλά κακή τελική προσπάθεια.
Ειλικρινά δεν είδα κάτι περισσότερο σε σχέση με τον Κουτσια. Ίσως λίγο καλύτερη κίνηση. Περιμένω να δω τη συνέχεια και ελπίζω σε βελτίωσή του, γιατί το δεξί εξτρέμ το έχουμε ανάγκη μεγάλη!
Βλέποντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ το πρώτο μας γκολ, φαίνεται καθαρά πως ο Γεωργιάδης επιχειρεί να πλασάρει τον τερματοφύλακα, η μπάλα κοντράρει στον τερματά και πηγαίνει στον Γεωργιάδη. Καλό ξεπέταγμα, αλλά κακή τελική προσπάθεια.
Ειλικρινά δεν είδα κάτι περισσότερο σε σχέση με τον Κουτσια. Ίσως λίγο καλύτερη κίνηση. Περιμένω να δω τη συνέχεια και ελπίζω σε βελτίωσή του, γιατί το δεξί εξτρέμ το έχουμε ανάγκη μεγάλη!
-
Τι εννοείς επιχειρει να πλασάρει?? Νομίζω φαίνεται καθαρά οτι σπάει στον Αθανασιάδη και μάλιστα δεν κοντράρει πουθενα
Βλέποντας τα στιγμιότυπα... Ο Γεωργιάδης είναι γρήγορος , γρήγορη ντρίπλα δεν κάνει χαζά και μαρκάρει. Μπράβο συνέχισε.
monopaokre έγραψε:Τι εννοείς επιχειρει να πλασάρει?? Νομίζω φαίνεται καθαρά οτι σπάει στον Αθανασιάδη και μάλιστα δεν κοντράρει πουθενα
Aυτο ακριβως,ρε συ αποστολε εσυ δεν εισαι τυπος που ακυρωνει την προσπαθεια των παιχτων.
Ειναι ξεκαθαρο οτι ο παιχτης σπαει τη μπαλα στον αθανασιαδη οπως ειναι επισης ξεκαθαρο οτι την πασα που κανει στον ιβιτς στο δευτερο ημιχρονο δεν προκειτε να την κανει ποτε του ο κουτσιαμικρουλης γιατι δεν εχει το μυαλο να την κανει.
Οκ δεν εκανε καμια εντυπωσιακη εμφανιση αλλα προερχοταν απο απουσια κατι που δεν πρεπει να παραγνωρισουμε.
Θεωρώ πως ήρθε η ώρα να πάψει κάθε σύγκριση με Κουτσια. Όταν πρωτοήρθε υπήρχε μια λογική σε αυτό, αλλά τώρα, μετά από αρκετά ματς που τον είδαμε δεν νομίζω ότι έχει νόημα πια. Είναι πίσω σε πολλά πράγματα, ειδικά σε φυσική κατάσταση, νοοτροπία και τακτική (πχ δεν είναι κι εύκολο να μάθει να παίζει με τον Έτο τις αλληλοκαλύψεις όπως το κάνει ο πολύπειρος Σαλπι), παιχταράς τέλος πάντων αυτή τη στιγμή δεν είναι, όμως πραγματικά δεν έχει καμία σχέση με τον απίθανο Κουτσια που είδαμε δύο σεζόν στον ΠΑΟΚ. Ο Κουτσια στο 90% των ευκαιριών που πήρε έμοιαζε με ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή. Έπαιρνε την μπάλα και παρότι πιο ταχύς από οποιονδήποτε αμυντικό στην Ελλάδα, στο "ένας με έναν" πήγαινε και έπεφτε ακριβώς πάνω σε αυτόν τον ένα. Ο Γεωργιάδης, με όλες τις ελλείψεις του, δείχνει κατά πολύ καλύτερος και στο κάτω-κάτω είναι ένας κανονικός χαφ-εξτρέμ και όχι ένας "αμόλα καλούμπα" από μικρή ομάδα (βλ. Κουτσια) που δεν είχε ποτέ του σαφή θέση (ο χειρότερος τύπος παίχτη για μένα είναι αυτός που δεν ξέρεις τι θέση παίζει).
Από όταν ακούστηκε σαν φήμη το όνομα "Γεωργιάδης" κρατούσα μικρό καλάθι και συνεχίζω να έχω αμφιβολίες για το κατά πόσο μπορεί να σταθεί βασικός στον ΠΑΟΚ που θέλουμε, αλλά πραγματικά, έναν παίχτη από τον Πανσερραϊκό, που ήταν εθισμένος να είναι στημένο πάνω του ένα παιχνίδι αντεπιθέσεων, τον περίμενα πολύ χειρότερο. Ο Γεωργιάδης αυτή τη στιγμή όταν μπαίνει μέσα βοηθά και αφήνει κάποιες ελπίδες για το μέλλον, σε αντίθεση με κάτι Κουτσια, Ελ Ζαρ, Κριστιάνο που είχαμε πρόσφατα στα "φτερά" μας...
Από όταν ακούστηκε σαν φήμη το όνομα "Γεωργιάδης" κρατούσα μικρό καλάθι και συνεχίζω να έχω αμφιβολίες για το κατά πόσο μπορεί να σταθεί βασικός στον ΠΑΟΚ που θέλουμε, αλλά πραγματικά, έναν παίχτη από τον Πανσερραϊκό, που ήταν εθισμένος να είναι στημένο πάνω του ένα παιχνίδι αντεπιθέσεων, τον περίμενα πολύ χειρότερο. Ο Γεωργιάδης αυτή τη στιγμή όταν μπαίνει μέσα βοηθά και αφήνει κάποιες ελπίδες για το μέλλον, σε αντίθεση με κάτι Κουτσια, Ελ Ζαρ, Κριστιάνο που είχαμε πρόσφατα στα "φτερά" μας...
Παιδιά παρακαλώ μη δινετε σημασια σε αυτα που λεει ο Αποστόλης.
Γνωριζω απο πρώτο χέρι οτι ειναι εμπαθής με Γεωργιάδη, δεν εχει δώσει ουτε τη παραμικρη πιστωση χρονου..
Και με το Κλαους τα ιδια γινοταν μέχρι που "αναγκαστηκε"
Αποστολε νομίζω ότι ζηλεύεις που ο δικός σου δε παιζει και παίζουν οι αλλοι 2
Δεν εξηγουνται αλλιως αυτά που γραφεις....Πραγματικά..
Ειναι ενας παικτης που ηρθε απο Πανσερραικο και τον βαζεις μεσα στο Καζαν με μπατζετ 40 μυρια και παιρνεις αποτελεσμα...οχι εξαιτιας του, αλλά τουλάχιστον επιπλεει.... Και εσυ μου λες οτι δεν εχει πασα και σοουτ κ πιπεριτσες....Και οτι δεν ειναι ετσι τα συγχρονα εξτρεμ. Τον κρινεις με βάση τι πρεπει να εχει ενα συγχρονο , κανονικό και έτοιμο εξτρεμ... Για ενα παικτη που τον πηρες με 200 χιλιαρικα απο ομάδα που υποβιβαστηκε ... και εχει δειξει οτι το παλευει να βελτιωθει...κ τον εμπιστευεται στο μετρο του δυνατου ο Μπολονι
Αμα μιλαγαμε με τα ιδια κριτηρια για τη παντοτινη σου αγαπη ( forever and ever ) , θα φτάναμε στο συμπέρασμα οτι δε κάνει ούτε για τις καντίνες έξω απο τη Τούμπα.
ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ρε αθεοφοβε?
ΥΓ: Mήπως εχεις τπτ πληροφορίες οτι δεν ειναι της ταξης και της ηθικής? Μικρός πήγαινε στο κατηχητικό? Αν ειναι εκει το θεμα, πάω πασοοοοοοοοοοοοοο..... θα με τρελάνεις ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Γνωριζω απο πρώτο χέρι οτι ειναι εμπαθής με Γεωργιάδη, δεν εχει δώσει ουτε τη παραμικρη πιστωση χρονου..
Και με το Κλαους τα ιδια γινοταν μέχρι που "αναγκαστηκε"
Αποστολε νομίζω ότι ζηλεύεις που ο δικός σου δε παιζει και παίζουν οι αλλοι 2

Δεν εξηγουνται αλλιως αυτά που γραφεις....Πραγματικά..
Ειναι ενας παικτης που ηρθε απο Πανσερραικο και τον βαζεις μεσα στο Καζαν με μπατζετ 40 μυρια και παιρνεις αποτελεσμα...οχι εξαιτιας του, αλλά τουλάχιστον επιπλεει.... Και εσυ μου λες οτι δεν εχει πασα και σοουτ κ πιπεριτσες....Και οτι δεν ειναι ετσι τα συγχρονα εξτρεμ. Τον κρινεις με βάση τι πρεπει να εχει ενα συγχρονο , κανονικό και έτοιμο εξτρεμ... Για ενα παικτη που τον πηρες με 200 χιλιαρικα απο ομάδα που υποβιβαστηκε ... και εχει δειξει οτι το παλευει να βελτιωθει...κ τον εμπιστευεται στο μετρο του δυνατου ο Μπολονι
Αμα μιλαγαμε με τα ιδια κριτηρια για τη παντοτινη σου αγαπη ( forever and ever ) , θα φτάναμε στο συμπέρασμα οτι δε κάνει ούτε για τις καντίνες έξω απο τη Τούμπα.
ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ρε αθεοφοβε?

ΥΓ: Mήπως εχεις τπτ πληροφορίες οτι δεν ειναι της ταξης και της ηθικής? Μικρός πήγαινε στο κατηχητικό? Αν ειναι εκει το θεμα, πάω πασοοοοοοοοοοοοοο..... θα με τρελάνεις ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Για μένα έκανε καλή εμφάνιση σε σχέση πάντα με τα παραπάνω ( οτι ήρθε απο Πανσεραϊκό με λίγο χρόνο συμμετοχής κ.τ.λ)
Ελπίζω οτι η εξέλιξη του θα είναι ραγδαία με αυτόν τον προπονητή και οτι κάθε φορά που θα παίζει θα βοηθά και περισσότερο.
Απόστολε σε ξεγέλασε η φάση δεν κόντραρε (ή και να βρήκε η πρόθεση του ήταν το σπάσιμο προς τα πίσω), αλλά απο κει και μετά ο καθένας έχει την προσωπική του άποψη και πρέπει να είναι σεβαστή.
Ελπίζω οτι η εξέλιξη του θα είναι ραγδαία με αυτόν τον προπονητή και οτι κάθε φορά που θα παίζει θα βοηθά και περισσότερο.
Απόστολε σε ξεγέλασε η φάση δεν κόντραρε (ή και να βρήκε η πρόθεση του ήταν το σπάσιμο προς τα πίσω), αλλά απο κει και μετά ο καθένας έχει την προσωπική του άποψη και πρέπει να είναι σεβαστή.
"Πρέπει να βελτιώσουμε την κατοχή μπάλας"
Ο Γιώργος Γεωργιάδης αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στις αιτίες που δεν επέτρεψαν τον ΠΑΟΚ να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το "Γ. Καραϊσκάκης": "Ερχόμασταν από ένα καλό αποτέλεσμα στην Ρωσία, παρότι προγηθήκαμε δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα, αφού δεχθήκαμε δύο γκολ σε μικρό χρονικό διάστημα. Παρόλο που στη συνέχεια ρισκάραμε δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι καλύτερο.
Οταν πετυχαίνουμε γκολ πρέπει να μάθουμε να κρατάμε την μπάλα, δεν ξέρω τι φταίει και παθαίνουμε το ίδιο πράγμα σε δεύτερο αγώνα (σ.σ. ο πρώτος ήταν με τον Εργοτέλη), πρέπει να το δούμε στην προπόνηση και να το αλλάξουμε".
Για τον παράγοντα κούραση σχολίασε: "Και η κούραση είναι σημαντική παράμετρος, όμως, είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να παίζουμε δύο ματς μέσα σε τρεις ημέρες. Βέβαια ήταν δύσκολο το παιχνίδι στην Ρωσία και κοπιαστικό το ταξιδι".
Για την συνέχεια του πρωταθλήματος είπε: "Χάσαμε ένα ματς αλλά ακόμη είναι πολύ νωρίς, θα κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια. Η διακοπή σίγουρα θα μα βοηθήσει να ξεκουραστούμε".
Πηγή: ΟλαΠΑΟΚ
Σωστός ο Γιώργος..
Ο Γιώργος Γεωργιάδης αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στις αιτίες που δεν επέτρεψαν τον ΠΑΟΚ να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το "Γ. Καραϊσκάκης": "Ερχόμασταν από ένα καλό αποτέλεσμα στην Ρωσία, παρότι προγηθήκαμε δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα, αφού δεχθήκαμε δύο γκολ σε μικρό χρονικό διάστημα. Παρόλο που στη συνέχεια ρισκάραμε δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι καλύτερο.
Οταν πετυχαίνουμε γκολ πρέπει να μάθουμε να κρατάμε την μπάλα, δεν ξέρω τι φταίει και παθαίνουμε το ίδιο πράγμα σε δεύτερο αγώνα (σ.σ. ο πρώτος ήταν με τον Εργοτέλη), πρέπει να το δούμε στην προπόνηση και να το αλλάξουμε".
Για τον παράγοντα κούραση σχολίασε: "Και η κούραση είναι σημαντική παράμετρος, όμως, είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να παίζουμε δύο ματς μέσα σε τρεις ημέρες. Βέβαια ήταν δύσκολο το παιχνίδι στην Ρωσία και κοπιαστικό το ταξιδι".
Για την συνέχεια του πρωταθλήματος είπε: "Χάσαμε ένα ματς αλλά ακόμη είναι πολύ νωρίς, θα κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια. Η διακοπή σίγουρα θα μα βοηθήσει να ξεκουραστούμε".
Πηγή: ΟλαΠΑΟΚ
Σωστός ο Γιώργος..

++++ ρε εσύ Τίμο. Βάλτο μέσα να δεις αλλαγή γνώμης. 2-2 στο τέλος και άντε γεια!!! Αχ ιερόδουλη μπάλα.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία: