Εισιτήρια Διαρκείας ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2012-2013

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Εισιτήρια Διαρκείας ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2012-2013

Δημοσίευση από sourmenetes »

Και γω και πολλοι αλλοι δεν μπορουμε να βλεπουμε ενα καρο καγκουρες να μπαινουν στο τζαμπε και να πηδανε μεσα αλλα το βλεπουμε.

Επομενως τιποτα και σε κανεναν τομεα δεν μπορει να ειναι απολυτα καλο.Θα υπαρχουν και τα στραβα.Το ζητημα ειναι:Τα θετικα υπερταιρουν τα αρνητικα??Σε γεμιζει αυτο που κανεις εστω και με τα στραβα του??
Ο καθενας επιλεγει μετα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε: ο καναπες δεν αντεχεται...... :redcard:
οι αφραγκιες ακομα περισσοτερο.... :mrgreen:
οσο για την αρρωστια του ΠΑΟΚ..ειναι ΑΡΡΩΣΤΙΑ χωρις γιατρεια...ανιατη ...ΠΑΟΚ ως το τελος... :nairepaok:
....και κατι ακομα,εχθες στην πρωτη της ομαδας,ειδα πολυ νεολαια,και λιγους 45αρηδες και πανω.
Αλλες χρονιες ειμασταν πολλοι,φετος λιγοι.
Αυτο λεει πολλα.
Χθες για πρωτη φορα δεν φωναξα...ημουν λιγο ξενερωμενος,λιγος μπερδεμενος,λιγο απ όλα.....αχταρμας....
το ιδιο και ο κοσμος....''μουδιασμενοι'' ειμασταν ολοι.....
Φοβαμαι οτι φετος ολοι θα ''ακροβατουμε'' σε τεντωμενο σχοινι......να δουμε αν θα μας αντεξει.....

Εγω παντος θα ειμαι εκει.....για μενα δεν υπαρχει γυρισμος.....ειπαμε..
....ΠΑΟΚ ως το τελος....

θα κλεισω με ενα ρεφρεν του Μελα...
εμενα με εκφραζει και με ακολουθει μια ζωη....
....νομιζω....και αρκετους απο εσας...

'' Είσαι το λάθος της ζωής μου το μεγάλο,
όμως δεν θέλω απ' το μυαλό μου να σε βγάλω,
είσαι το λάθος της ζωής μου το μοιραίο,
στα τόσα λάθη μου εσύ το πιο ωραίο''
Βαράω προσοχή και χαιρετώ.RESPECT.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Αν υποψιαστώ οτι θα φύγει το πουλέν επειδή κάποιοι δεν πήραν διαρκείας θα σας ..κρατάω μούτρα όλη τη χρονιά. :P
Ειδικά κάποιοι με ..ινδιάνικες ρίζες που παρασέρνουν κι άλλους με τα γραφόμενα τους.. :twisted:
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Η 2η περίοδος διάθεσης των διαρκείας

Εικόνα

Σήμερα ανοίγει η δεύτερη περίοδος διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας η οποία θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 20 Ιουλίου.

Την πρώτη περίοδο διάθεσης διατέθηκαν 2770 εισιτήρια και πλέον στη 2η περίοδο απελευθερώνονται όλες οι θέσεις που διατέθηκαν κατά την πρώτη περίοδο.

Το εισιτήριο διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 θα περιλαμβάνει:
α. Τους αγώνες πρωταθλήματος Superleague 2012/2013
β. Τους αγώνες κυπέλλου
γ. Όλους τους προκριματικούς γύρους του UEFA Europa League
δ. Τους φιλικούς αγώνες

Τη 2η περίοδο διάθεσης ( 09/07/2012 - 20/7/2012) θα είναι διαθέσιμες για αγορά οι θέσεις που δε θα έχουν αγοραστεί ως εισιτήρια διαρκείας κατά την 1η περίοδο. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δε μπορεί να προσέλθει στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του, την εξουσιοδότηση και τον αριθμό φορολογικού μητρώου του φιλάθλου (ΑΦΜ).

ΟΙ ΤΙΜΕΣ

ΘΥΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ
1 600€ & 490€ 540€ & 440€
2-3 390€ 350€
4-4α-7140€ 125€
5-6 250€ 225€
Vip 3ου 1.850€ -
Vip 4ου 1.500€ -
Σουιτες Vip 3ου 18.000€ -
Σουιτες Vip 4ου 35.000€ -

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ
* Γραφεία γηπέδου Τούμπας
Από τις 01/06/2012 θα λειτουργούν με το εξής ωράριο:
Καθημερινά: 09.00 - 18.00
Σάββατο : 09.00 - 15.00

*Internet

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
*Κανονικά
*Εκπτωτικά (μόνο με τη φυσική παρουσία στα γραφεία του γηπέδου της Τούμπας- δε θα διατίθενται μέσω internet):
1. Επαρχίας (απαραίτητη η προσκόμιση βεβαίωσης του πλησιέστερου αστυνομικού τμήματος για τον τόπο κατοικίας του φιλάθλου) - ισχύει για τις περιοχές εκτός Νομού Θεσσαλονίκης
2. Ανέργων (απαραίτητη η προσκόμιση θεωρημένης κάρτας ανεργίας)
3. Φοιτητικό (απαραίτητη η προσκόμιση του φοιτητικού πάσο)
4. Τρίτης ηλικίας (65 και άνω)
Οικογενειακά: Περιλαμβάνει ένα εισιτήριο διαρκείας κανονικό για τον γονιό και ένα παιδικό. Η τιμή του παιδικού εισιτηρίου διαρκείας θα αφορά το 50% της κανονικής τιμής του εισιτηρίου και για την αγορά του θα είναι απαραίτητη η προσκόμιση του πιστοποιητικού γέννησης και οικογενειακής κατάστασης. Παιδικό εισιτήριο διαρκείας θα έχουν το δικαίωμα να αγοράσουν οι γεννηθέντες από το 1998 και έπειτα ενώ δε θα διατίθενται στα vip.
Η αγορά του παιδικού εισιτηρίου προϋποθέτει την ταυτόχρονη αγορά ενός τουλάχιστον κανονικού για την ίδια θύρα.
Στην περίπτωση αγοράς κανονικού εισιτηρίου διαρκείας και από τους δύο γονείς το 1ο παιδικό εισιτήριο διαρκείας θα διατίθεται δωρεάν ενώ το 2ο, 3ο κλπ θα διατίθεται με έκπτωση 50%.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

*Μετρητά

*Επιταγή (έως τρίμηνη λήξης 30/09/2012)

*Πιστωτική κάρτα με δυνατότητα αποπληρωμής έως 10 άτοκες δόσεις (μόνο για συναλλαγές από τα εκδοτήρια). Δεκτές είναι όλες οι πιστωτικές κάρτες εκτός από την AMERICAN EXPRESS.

*Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις εξής τράπεζες : ΕΘΝΙΚΗ - ΕΜΠΟΡΙΚΗ - CITIBANK (όσον αφορά τους αριθμούς των τραπεζικών λογαριασμών, επικοινωνήστε με τα γραφεία της ΠΑΕ)

*Για τις αγορές εισιτηρίων διαρκείας μέσω internet δεν υπάρχει η δυνατότητα άτοκων δόσεων.

ΟΛΟΙ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 θα έχουν ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στην αγορά των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα για τη φάση των ομίλων του UEFA Europa League (σε περίπτωση συμμετοχής της ομάδας) και για τα Playoffs 2013 (σε περίπτωση συμμετοχής της ομάδας) της Superleague.

Τηλεφωνο Πληροφοριών: 2310 954090

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=190&id=19841
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Τώρα που όλοι οι αλλόθρησκοι (ζέλος,ξαδέρφη,λήκι) συσπειρώνονται εμείς το διαλάμε το μαγαζί.Γιασάν του περήφανου λαού...Στα εύκολα όλοι πρώτοι να πανε Τούμπα (τοτε ήταν της μοδός), στα δύσκολα Αλέκος.

ΥΓ. Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ή αλλιώς τα "ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα" που έλεγε κι ο τραγουδοποιός...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Παρ 13 Ιούλ 2012, 12:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

καταραμενος τα πραγματα ειναι απλα.

Αν η ομαδα τσουλισει και πηγαινει καλα.. θα εχουμε το γνωριμο σκηνικο..

Οπαδοι μας να παρακαλανε για ενα εισητηριο... Τοτε δεν θα υπαρχει κριση.

Αυτοι ειμαστε...

Εκανα εγω την αυτοκριτικη μου.. ξεχασα καυλιαριδες βρυζες πορισματα και λοιπους συγγενεις.. και πηρα το διαρκειας μου.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

διαφωνω καθετα...ποιος ειπε οτι αυτα τα 5 χρονια ολα ηταν ροδινα και εγινε ο ΠΑΟΚ μοδα???λες και σηκωσαμε καμια κουπα...φυσικα και παλι ηταν δυσκολα για τον κοσμο αλλα ειχε εμπιστοσυνη δεν φανταζοταν οτι οι δικοι του ανθρωποι θα εγκληματουσαν εις βαρος του...

μας τελειωσαν τα κοροιδα...ο βρυζας εχει μια τελυταια -τελευταια ομως- ευκαιρια...η συνελευση ειναι σε εντελως λαθος ταιμινγκ...εγω ομως θα περιμενω μεχρι τοτε...για αρχη αν βγει και πει αυτα που πραγματικα εγιναν επι διοικησης του πρωην στην οποια συμμετειχε, κατονομασει τους εγκληματιες και πει οτι θα κυνηγηθουν παραδειγματικα,αν μιλησει για τα περσινα ξεφτυλικια με σαχοφλωριδη, αν δηλωσει οτι θα επιχειρησει ολικη καθαρση στην παε απο γκαγκατσοπαιδια και λοιπους τσα - τσους των 15000 ευρων μισθων ή επαναπροσληψιμων βολεψακηδων στα τμηματα υποδομης, αν υποσχεθει οτι δεν θα ξαναπαραστησει τον yes man των ποκιτων με ψηφους ενοτητας( :lol: :lol: ) ειμαι διατεθημενος να ρισκαρω για αλλη μια χρονια και να παρω το διαρκειας μου...

προς το παρον η επαναπροσληψη αλεξανδριδη -που σημαινει καταδικη των τμηματων υποδομης- και αλλων ασχετων , η διατηρηση του γκαγκατσοπαιδιου,οι πλατες στον πρωην και τον ηλια, η σιωπη ειναι οι κυριες απο τις πολλες αιτιες που με κανουν να τηρω σταση αναμονης. γιατι ο ΠΑΟΚ ειναι η ζωη μας και εγω θελω να ξερω οτι οταν πληρωνω πληρωνω στον ΠΑΟΚ και δε γεμιζω τις τσεπες τριτων...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Sera4 έγραψε: αν υποσχεθει οτι δεν θα ξαναπαραστησει τον yes man των ποκιτων με ψηφους ενοτητας( :lol: :lol: ) ειμαι διατεθημενος να ρισκαρω για αλλη μια χρονια και να παρω το διαρκειας μου...
Ρίσκο η στήριξη της ομάδας που αγαπάμε?Και υπο όρους...Δικέφαλε μόνο για σενα,εάν και εφόσον λοιπόν.
Προφανώς τα χανούμια και τα λήκια είναι μεγάλα κορόιδα (κι εμείς οι εξυπνότεροι όλων) που στηρίζουν τις ομάδες τους ,ασχέτως αν κόντεψαν να πέσουν κατηγορία φέτος.Σ αυτούς δεν έγιναν εγκλήματα ,κάθε χρονο παίρνουν τίτλο και οι διοικήσεις τους, που ήταν ο αφρός των Ελλήνων παραγόντων, δε τους είπαν ποτέ ψέματα χρεώνοντας τους εκατομμύρια.

ΥΓ Αγάπη υπο όρους δεν είναι πραγματική αγάπη ,είναι συναλλαγή.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Να υπενθυμίσω ότι μιλάμε πλέον για Ποδοσφαιρική ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Και οι δύο έχετε τα δίκια σας ,αλλά κι εγώ κλείνω προς τα δεδομένα που παραθέτει ο Σέρα.
Όχι ότι διαφωνούμε εντελώς καταραμένε,μη με πεις δικηγόρο πάλι. :D
Είναι πως το βλέπει ο καθένας.
Υπάρχουν και κάποιοι ,που όταν καούνε στον χυλό φυσάνε και το γιαούρτι. Θεμιτό δεν είναι ;
Ειδικά όταν βλέπεις ότι τα λεφτά και η ανιδιοτελής αγάπη σου τα τελευταία χρόνια(για άλλους 4 ,για άλλους 24) σου ξεπληρώνονται με αρκετό ψέμα και μόνιμη αποτυχία-δυσπραγία.
Υπάρχουν και άλλοι ,πιο ρομαντικοί και σίγουρα με περισσότερη ΥΠΟΜΟΝΗ που τρέχουν on the kapaks να αγοράσουν το διαρκείας τους ,θεωρώντας πως βοηθούν τον καθαυτό ΠΑΟΚ και δεν διακρίνουν χρηστή διαχείριση από κακοδιαχείριση.Μ' άλλα λόγια, δεν τους ενδιαφέρει.
Έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ.

Εννοείται πως ο Α έχει σίγουρα περάσει απ' την θέση του Β και ότι ο Β ,διόλου απίθανο ,να περάσει κάποια στιγμή από του Α..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Emprostisghsoitrelamenoi την Παρ 13 Ιούλ 2012, 13:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Αγάπη χωρίς όρους είναι λατρεία.
Η αγάπη κι όρους έχει κι εγωϊσμούς και απ όλα.
(α πήρα διαρκείας, αλλά δεν έχω καμιά εμπιστοσύνη στη διοίκηση)

Απλα για ξέρουμε τι είναι τι.
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

στο χερι της διοικησης και της ομαδας ειναι να φερουν τον κοσμο πισω και να τον αναγκασουν να πληρωσει ακριβοτερα την εισοδο του στο γηπεδο...η διοικηση να φερεται αντρικεια και να μιλαει μονο με αληθειες,ενω η ομαδα να παιξει ελκυστικο ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ ποδοσφαιρο...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

kataramenos5 έγραψε:
Sera4 έγραψε: αν υποσχεθει οτι δεν θα ξαναπαραστησει τον yes man των ποκιτων με ψηφους ενοτητας( :lol: :lol: ) ειμαι διατεθημενος να ρισκαρω για αλλη μια χρονια και να παρω το διαρκειας μου...
Ρίσκο η στήριξη της ομάδας που αγαπάμε?Και υπο όρους...Δικέφαλε μόνο για σενα,εάν και εφόσον λοιπόν.
Προφανώς τα χανούμια και τα λήκια είναι μεγάλα κορόιδα (κι εμείς οι εξυπνότεροι όλων) που στηρίζουν τις ομάδες τους ,ασχέτως αν κόντεψαν να πέσουν κατηγορία φέτος.Σ αυτούς δεν έγιναν εγκλήματα ,κάθε χρονο παίρνουν τίτλο και οι διοικήσεις τους, που ήταν ο αφρός των Ελλήνων παραγόντων, δε τους είπαν ποτέ ψέματα χρεώνοντας τους εκατομμύρια.

ΥΓ Αγάπη υπο όρους δεν είναι πραγματική αγάπη ,είναι συναλλαγή.
καμια σχεση αυτο που γραφεις και καλυτερα να αφησεις στην ακρη αυτα τα παιχνιδακια καταραμενε ( ;) ) και να μην διαστρεβλωνεις τα γραφομενα...αυτο που λεω ειναι οτι προεδρος που δεν μπορει να κανει τα βασικα και συγκαλυπτει ειναι υποπτος και πρεπει να κυνηγηθει ποσο μαλλον οταν ηταν στελεχος διοικησης αξιας γουμενομπατατουδηδων...περιμενω να δω τις κινησεις του λοιπον γιατι πρεπει να με πεισει για τις προθεσεις του...γιατι τον προηγουμενο καυλιαρη οι πραξεις του τον εφαγαν και οχι η φατσα του...οποτε αν ειναι να δουμε το σικουελ καλυτερα να το αποφυγουμε...

οταν αγαπας κατι παλευεις γι αυτο δεν δινεις ψηφους ανοχης...εγω θα αγωνιστω για να δω τον ΠΑΟΚ που αγαπω οπως του αρμοζει να ειναι(προσωπικα μιλαω για να αποφυγω τιποτα γραφικοτητες) και δεν θα δωσω σε κανεναν την ευκαιρια να εκμεταλλευτει την αγαπη μου προς το συμφερον του...γιατι αλλο ο ερωτευμενος και αλλο ο μ@λ@κ@ς (μιας και πιασαμε τις αγαπες)...ο δευτερος πιανεται παντα κοτσο...true story...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

slidar έγραψε:καταραμενος τα πραγματα ειναι απλα.

Αν η ομαδα τσουλισει και πηγαινει καλα.. θα εχουμε το γνωριμο σκηνικο..

Οπαδοι μας να παρακαλανε για ενα εισητηριο... Τοτε δεν θα υπαρχει κριση.

Αυτοι ειμαστε...

Εκανα εγω την αυτοκριτικη μου.. ξεχασα καυλιαριδες βρυζες πορισματα και λοιπους συγγενεις.. και πηρα το διαρκειας μου.
ετσι τοσο απλα ειναι τα πραγματα εγω παντως πελατης δεν ειμαι και δεν θα γινω ποτε ο ΠΑΟΚ μας ξεπερναει ολους οπαδους και διοικησεις .....
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Εδώ και 30 χρόνια προέδρους κυνηγάμε, δεν βαρεθήκατε πια;
Μήπως στραβά αρμενίζουμε;
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Μιας και οι εκάστοτε πρόεδροί μας είναι οι καλύτεροι στην ναυσιπλοΐα.
25.5 χρόνια κυνηγούσαμε. Κάναμε μια παύση-ανακωχή ,που μας βγήκε σε κακό, και συνεχίζουμε ακάθεκτοι όσο ακάθεκτοι(ή εγκάθετοι) συνεχίζουν και οι επόμενοι πρόεδροι.
Ποτέ δεν βαριέσαι στον ΠΑΟΚ.
Ευτυχώς λέω εγώ. Φάρα ολοκληρωτικών κλακαδόρων δεν θα γίνουμε ποτές.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”