Μεταγραφές Μπάσκετ 2012-2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
palok

Re: Μεταγραφές Μπάσκετ 2012-2013

Δημοσίευση από palok »

νομίζω αυτό είναι το ρόστερ που λέει ο Paokmaniak. +φωνώ στο 90%. ίσως η υπέρβαση να γίνει με τον Mcgrath αντί για Καρύδα ώστε να έχουμε 3 πολύ καλά scoring combo guards. από εκεί και πέρα αν τυχόν τα διαρκείας φτάσουνε τα 4.000 (δίνω περίπου 1% πιθανότητα να πάμε πάνω από 1500) θα πάμε και για extra αμερικανό στο 4.

PS: και ο γιός του Μέμου είναι καλή περίπτωση αμυντικού περιφερειακού. δεν ξέρω όμως τι γνώμη έχει το τημ για αυτόν...
Άβαταρ μέλους
Ivan_4

Δημοσίευση από Ivan_4 »

Και ο Παπαντωνίου θα ήταν μια καλή λύση.
Όσο για τους βασικούς, έκανα έναν έλεγχο από παίκτες του NCAA και πολλές καλές περιπτώσεις έχουν κλείσει αλλού.
Για παράδειγμα, Reggie Hamilton, PG, 26,2 πόντους, 5,1 ασίστ, 3,8 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα. Αλλά έκλεισε στην VL Pesaro, αλλιώς και Scavolini.
Καλές λύσεις θα ήταν
Quincy Roberts, PG-SG, 22,7 πόντους, 5,7 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ, 1 κλέψιμο από Grambling State. Δεν ξέρω αν έκλεισε κάπου.
Scott Machado, PG, 13,6 πόντους, 9,9 ασίστ, 4,9 ριμπάουντ, 1,6 κλεψίματα από Ionna College
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ο Μαριος 3 κλασεις καλυτερος απο παπαντωνιου. για 3ος παντα.και οχι με χαραλαμπιδη πρωτο(2αρι ειναι ο ανθρωπος αλλα με κανονικα ασσο).
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Εχει βγάλει κανείς άκρη με Κασελάκη τι γίνεται? Τελικα δεν έχει συμβόλαιο με το βαζελό?? Εαν δεν πάρουμε αλλον παίχτη όπως εγραψα στο ρόστερ μαλλον τον προτιμω απο Δεδα και ισως αυτο σκέφτονται κ στην ΚΑΕ. Απο την άλλη σήμερα γράφουν για Μαγκραθ οτι πλησιάζουμε το θέμα είναι αν θα είναι σαν την υπέρβαση που λέει ο παλοκ η θα είναι αντί του Αμερικάνου
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

νομίζω η προσπάθεια θα είναι 2 αμερικανοί στο 1-3 + ο donnie. αν περισσέψει κανα 20-25αρι από τα διαρκείας (?) θα πάμε και για έναν extra αμερικανό ημίψηλο που θα περιμένουμε να βγεί λαβράκι... ;)
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Πολύ κοντά στην απόκτηση του πρώτου ξένου του είναι ο ΠΑΟΚ, αφού η επιστροφή του Ντόνι Μακ Γκραθ είναι προ των πυλών. Ο 28χρονος γκαρντ, ο οποίος είχε αγωνιστεί και τη χρονιά 2010-2011 στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, αναμένεται να υπογράψει άμεσα το συμβόλαιό του με τον «δικέφαλο» καθώς η διαφορά που υπήρχε στο οικονομικό φαίνεται πως έχει σχεδόν καλυφθεί.

Εντωμεταξύ, προσπάθειες γίνονται και για την ένταξη του Λάζαρου Παπαδόπουλου στο δυναμικό του ΠΑΟΚ. Παρόλα αυτά, ο Έλληνας σέντερ έχει ως προτεραιότητα την εύρεση συμβολαίου στο εξωτερικό, γεγονός που καθιστά την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, μετά τη διετία 2009-2011, πολύ δύσκολη υπόθεση.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.sport-fm.gr/article/575358
Αντε παλικαρε με το καλο να ερθεις,το μονο αρνητικο οτι τα μουτρα σου μου θυμιζουν το κοκε
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

αφού μας τα έκανε κι αυτός τσουρέκια...

Στην Εκατερίνμπουργκ ο Κρις Μονρό

Ο γνώριμός μας Κρις Μονρό συμφώνησε με τη ρωσική Ουράλ Εκατερίνμπουργκ. Ο Αμερικανός κόμπο γκαρντ έπαιξε πέρσι σε Μπουντιβέλνικ, ΚΑΟΔ και Χίμικ.
http://basketnet.gr/main/2/europe/artic ... monro.html
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

χάθηκαν Μονρό, Χαρίσης, Καλαμπόκης, Κουκουλάς, Kυρίτσης, Ιωάννου... και γενικά ήθελα να ξερα ποιόν κυνηγάμε...
ας ελπίσω τουλάχιστον σε Σάκη Καρύδα, τον Σπανούλη των φτωχών που είπε και το φιλαράκι μου σήμερα...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Υπογράφει ο ΜακΓκραθ

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Ντόνι ΜακΓκραθ. Ο Αμερικανοϊρλανδός ο οποίος βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Metrsport", ουσιαστικά ξεκαθάρισε πως τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται εκ νέου στο "δικέφαλο". "Σε μια δύο μέρες θα έχουμε τελειώσει. Συμπληρώνουμε μερικά πράγματα στο συμβόλαιο για να το στείλω. Ήθελα να παίξω στον ΠΑΟΚ και για αυτό μείωσα και τα χρήματα. Μιλάμε και δουλεύουμε το ντιλ τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Είμαστε στο 99% και σύντομα όλα θα έχουν τελειώσει. Μπορούμε να μιλάμε για σχεδόν τελική συμφωνία", ήταν το σχόλιο του παίκτη.
http://www.basketblog.gr/index.php?opti ... Itemid=230
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

τώρα που χάθηκε ο Κασελάκης δεν κλείνουμε Δέδα να έχουμε κάνα παίκτη;;

Με Ντόνι Χαραλαμπίδη Χάτσερ κάτι γίνεται στην περιφέρεια θέσεις 1-2, λείπει κι ο Καρύδας να είμαστε πλήρεις...
Αμερικανός και ο Δέδας στο 3, και μένουν οι ψηλοί...
εδώ το μεγάλο ερώτημα είναι : Ο Μπράιαντ, Λάζος ή Ντικούδης; που να δωθεί το μεγαλύτερο συμβόλαιο, ώστε
με κάνα Γιούγκο φτηνό ελαφρύ 4αρι και Τσακαλέρη Καλλέ να βγει η χρονιά του χαμηλότερου μπάτζετ ever..
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Eγω πάντως με Χατσερ Μαγκραθ ειμαι ικανοποιημενος ο ΧΑτσερ και απο φιλο μου βοηθο προπονητη στην Κυπρο δεν ειναι τοσο χαλια οσο λέτε. Και σε Κυπρο κ Ισραηλ δεν επαιζε σε τυχαιες ομαδες στην πρώτη και στη 2η έπαιζε. Κάτι σε ψηλο Κλαρκ, στυλ Κις οπως είπε κ ο Κογιαντινοβιτς ειναι με εναν ακομα ασσο ΜΑταλον η Κουμπουρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος στο 1-2. Το θέμα ειναι στους φοργουορντ τι θα γίνει (στο 5 είτε με Λαζο ειτε με Ομπραιαντ καλα θα ειμαστε). Το όλο ζήτημα είναι να πάρουμε το Δεδα (γτ αν οχι οπως κ περυσι δε θα μείνει κανένας άλλος) και έναν καλό Αμερικάνο στο 3 για σκοραρισμα μας χρειάζεται κάποιος στυλ Μαρσαλ με διεισδυση καθως σουτ εχουμε κ απο Χατσερ κ Μπιδη κ Δεδα κ Μαγκραθ. Ενω αυτό που έλεγα θα είναι τεραστιο σφάλμα να αφησουν την ομάδα με βασικο Τσαιρελη.
Αν κ μεταξύ μας ο νιονιος εχει κλείσει απο τώρα την 3η θέση και πάμε για 4-5 με Ρεθυμνο Κολοσσο
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

δε νομίζω οτι έβγαλε κανείς χάλια τον Hatcher. Guard of the year στην Κύπρο και τον πήρανε στο Ισραήλ που έχουνε τρομερό scouting σε αμερικανούς (τολμώ να πώ το καλύτερο συνολικά σε όλη την ευρώπη-μιλάω για αμερικανούς πάντα). απλά είναι scoring guard και όχι point. αν πάρουμε έναν καλό άσσο, το back court είναι τρομερά αξιόλογο και σίγουρα καλύτερο από πέρυσι (θεωρητικά πάντα)
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

ειδα κάτι σχόλια απο Ροναλντο το μανιακο και το Γιαννη στο τοπικ του για αυτο το λεω. Εγω θεωρώ ότι μέχρι τώρα οι κινήσεις στα guard είναι ιδανικές (αρκεί βέβαια να συμπληρωθούν και απο έναν πέμπτο καθαρόαιμο άσσο όπως ο Καρύδας, η κανα φτηνο Σερβάκι - η καψουρα μου ο Μπατης ανανεωσε Νιονιος)
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

O Πελεκανος λογικά θα έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις ε?? Αντι για Αμερικάνο για να ψήσουν και το Λαζο καλή περίπτωση θα ήταν αυτός κ ο Δεδας στο 3 αλλα δύσκολους μας βλεπω
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”