Π.Α.Ο.Κ.-ΠΑΣ Γιάννενα 1-2- MVP,Σχόλια και παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

MVP

ΚΑΝΕΝΑΣ
25
61%
Κανένας
16
39%

Σύνολο ψήφων: 41

Pablito

Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΠΑΣ Γιάννενα 1-2- Σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Pablito »

theoPAOK έγραψε:
markos4 έγραψε:στα πλει οφ θα μπουμε δεν υπαρχει αμφιβολια για αυτο
με την διαφορα ομως οτι δεν εχουμε καλυτερη ομαδα απο ατρομητο και βαζελο.
και αντε λεμε οτι βγαινουμε 2οι θα μπουμε στους ομιλους του ch.l???

Ας πάει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ που έχουν ΟΜΑΔΑΡΕΣ, να νικήσουν την ΤΟΤΕΝΑΜ και την ΚΑΘΕ ΤΟΤΕΝΑΜ μεσα στο ΛΟΝΔΙΝΟ,και να παίξουν ΣΤΑ ΙΣΙΑ την ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ μέσα στη ΙΤΑΛΙΑ..
Ά, ξέχασα, ΑΥΤΟΙ χάνουν απο κάτι ΟΥΝΤΙΝΕ...

Σας έχω βαρεθεί πλεον....ΚΛΑΨΑ ΚΛΑΨΑ ΚΛΑΨΑ ΚΛΑΨΑ ΚΛΑΨΑ....
Αμαν πια...
Ολοι η χρονια ενα διπλο ειναι δηλαδη...!
giapas

Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΠΑΣ Γιάννενα 1-2- MVP,Σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από giapas »

Maximus έγραψε: Χαιρετισματα στον σύντροφο giapas! (Να τον ενημερωσω οτι εγραψα και εγω την εξυπνιστικη μ@λ@κια μου) :D
Σίγουρα δεν αναφέρθηκα σε σένα αν και ψιλοέπεσες έξω με τη θεωρία ότι δεν αντέχουμε 2 καρπούζια στη μασχάλη γιαυτό δε παίζουμε καλά. Πλέον , με ένα καρπούζι καταφέρνουμε και παίζουμε χειρότερα!! Μόνο σε εμάς γίνονται αυτά τα θαύματα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.Έδρα μοντέλο την κάνατε μπ@@ρδέλο για να δανειστώ και τον τιτλο απ την κεντρική.Όμως εγώ δεν αναφέρομαι στους παίκτες .Αναφέρομαι σ εμάς τους οπαδούς.Σαφώς οι παίκτες και η διοίκηση έχουν μεγαλο μερίδιο ευθύνης για τη εικόνα που βλέπουμε τους τελευταίους μήνες .Αλλα εμείς?Πού ήταν ο λαός του ΠΑΟΚ χθές?Οι περισσότεροι προτίμησαν τη ζεστασιά του καναπέ και οι υπόλοιποι που ήρθαν γήπεδο ανέλαβαν να κράζουν την κάθε αποτυχημένη προσπάθεια των παικτών, αφήνοντας τη μισή 4 να προσπαθεί να σώσει τα προσχήματα.Μόνο εκεί μετά το γκόλ του Σάκη, ακούστηκαν κάτι κοριτσίστικες φωνές απο την 7.Ά και στο ημίχρονο όταν πέρασε το κύπελλο του χάντμπολ.Αυτή είναι η Τούμπα?Φτάσαμε στο σημείο να ντρέπεσαι να φωνάξεις ΠΑΟΚ γιατί σε κοιτάζουν περίεργα οι υπόλοιποι.Μετά αναρωτιόμαστε γιατί ο ΠΑΟΚ παίζει καλύτερα εκτός έδρας.
Κάποτε ομάδες σα τα Γιάννενα έχαναν με το που ανέβαιναν στο λεωφορείο γιατί έπαιζαν στην ΤΟΥΜΠΑ και όχι γιατί έπαιζαν με σούπερ στάρ όπως ο Σίγγας ,ο Τσουρέλας ή ο Αμαφούλε .Γίναμε όλοι προπονητές,τεχν διευθυντές και πρόεδροι στα φόρουμ και τα ραδιόφωνα, και ξεχάσαμε πως πρώτα απ όλα είμαστε ΟΠΑΔΟΙ, και σαν τέτοιοι ,πρέπει πρώτα απ όλα να στηρίζουμε την ομάδα με τη φωνή μας.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕ.

ΥΓ Ποιά play off ρε θα χάσουμε. Πλάκα κάνετε λόγω ημέρας έτσι?
ΥΓ2 Διπλό μέσα στου Δοδωνη και πάμε για CL.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Πολύ μπόχα...

Γράφει ο paokland 4/02/2012 01:58:00 πμ

Βρωμάνε οι ανάσες τους από την πείνα...
Βρωμάνε οι μασχάλες του μάγκα που σηκώνει τα χέρια για ειρωνικό παλαμάκι...
Βρωμάει το χόρτο που πατάνε...
Βρωμάνε τα αποδυτήρια...
Βρωμάει το ασανσέρ μέχρι εκεί ψηλά που κάθονται οι έμμισθοι...
Βρωμάνε τα τσιμέντα...
Βρωμάει όλος ο ναός...

Βρωμάνε τα πάντα... και ο λιλιπούτειος γλεντάει στα μπουζούκια...
και για να προλάβω μερικούς ρουφιάνους, βρωμάει αρρωστημένη κατάσταση. Όποιος θέλει να βρωμάει κάτι άλλο ας κοιτάξει την πάρτη του, γιατί αν ξέρει κάτι άλλο θα είναι βουτηγμένος και ο ίδιος στα σκατά.

http://paokfans-utd.blogspot.com/2012/04/blog-post.html

ΤΑ ειπε ολα το αλανι.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

giapas έγραψε:
Maximus έγραψε: Χαιρετισματα στον σύντροφο giapas! (Να τον ενημερωσω οτι εγραψα και εγω την εξυπνιστικη μ@λ@κια μου) :D
Σίγουρα δεν αναφέρθηκα σε σένα αν και ψιλοέπεσες έξω με τη θεωρία ότι δεν αντέχουμε 2 καρπούζια στη μασχάλη γιαυτό δε παίζουμε καλά. Πλέον , με ένα καρπούζι καταφέρνουμε και παίζουμε χειρότερα!! Μόνο σε εμάς γίνονται αυτά τα θαύματα.
Δεν παίζουμε καλά Κυριακή παρά Κυριακή.
Γιατί στα εκτός μια χαρά είμαστε (όχι στο Αγρίνιο, γενικά).
Κι εκεί είναι που τρελενόμαστε όλοι.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

moican4 έγραψε:Τώρα που ηρέμησα μπορώ να πω ότι, τέτοιο χάλι δεν έχω ξαναδεί...
Δηλ ώρες ώρες είναι να τρελαίνεσαι..
Με τόσο δυνατό αέρα, και ο ΠΑΟΚ έπαιζε με σέντρες ,γιόμες και σηκώματα της μπάλας.. :shock:
Αντί να βάλει την μπάλα κάτω και να εκτελεί με σουτ έξω από την περιοχή...!!!
1ο σουτ έγινε στο 68 αν δεν κάνω λάθος και ήταν ένα ξερό εντελώς άστοχο του Σάλπι..

Από εκεί και πέρα, συνολικά έχουμε δώσει κοντά στους 15 βαθμούς στην Τούμπα..
Τους μισούς να είχαμε θα ήμασταν σε πολύ καλύτερη μοίρα..
Τον μέλλον δεν προδιαγράφεται λαμπρό...
Με τέτοιες εμφανίσεις δεν πας ΠΟΥΘΕΝΑ...

ΥΓ. Βλέπω πως πολλοί δεν τους αρέσει πλέον ο Μπόλονι...
όταν τελειώσει το πρωτάθλημα και τα πλεί οφς, θα ανοίξω ένα τόπικ σχετικά με το ποιον θα ήθελε ο καθένας για προπονητή στον ΠΑΟΚ, ή τουλάχιστον ποιος πιστεύει ότι ταιριάζει στα δεδομένα της ομάδας...
Εκεί θα πέσει μεγάλο γέλιο, θα τον βρει κανένας?... :)

ΥΓ. Ψηφίσα τον πρώτο για mvp..
Μπράβο Αργοναύτη για την σκέψη...
Εμένα δεν μου άρεσε και δεν μου αρέσει ο Μπολονι. Ένας ήταν και ειναι ο λόγος... Πολλά πειράματα, το είπα απο την αρχή. Για το παιχνίδι δεν έχω άποψη. Δεν βγάζω πίκρα. Είμαι έτοιμος να κάνω κωλοτουμπα και να το γράψω με μεγάλα ΓΡΆΜΜΑΤΑ. Επαναλαμβάνω δεν έχω άποψη για το παιχνίδι και δεν είμαι εχθρικός προς τον Μπολονι απο το σημερινό αποτέλεσμα. ΝΑΙ... ΠΑΟΚ!!!!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

kataramenos5 έγραψε:ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.Έδρα μοντέλο την κάνατε μπ@@ρδέλο για να δανειστώ και τον τιτλο απ την κεντρική.Όμως εγώ δεν αναφέρομαι στους παίκτες .Αναφέρομαι σ εμάς τους οπαδούς.Σαφώς οι παίκτες και η διοίκηση έχουν μεγαλο μερίδιο ευθύνης για τη εικόνα που βλέπουμε τους τελευταίους μήνες .Αλλα εμείς?Πού ήταν ο λαός του ΠΑΟΚ χθές?Οι περισσότεροι προτίμησαν τη ζεστασιά του καναπέ και οι υπόλοιποι που ήρθαν γήπεδο ανέλαβαν να κράζουν την κάθε αποτυχημένη προσπάθεια των παικτών, αφήνοντας τη μισή 4 να προσπαθεί να σώσει τα προσχήματα.Μόνο εκεί μετά το γκόλ του Σάκη, ακούστηκαν κάτι κοριτσίστικες φωνές απο την 7.Ά και στο ημίχρονο όταν πέρασε το κύπελλο του χάντμπολ.Αυτή είναι η Τούμπα?Φτάσαμε στο σημείο να ντρέπεσαι να φωνάξεις ΠΑΟΚ γιατί σε κοιτάζουν περίεργα οι υπόλοιποι.Μετά αναρωτιόμαστε γιατί ο ΠΑΟΚ παίζει καλύτερα εκτός έδρας.
Κάποτε ομάδες σα τα Γιάννενα έχαναν με το που ανέβαιναν στο λεωφορείο γιατί έπαιζαν στην ΤΟΥΜΠΑ και όχι γιατί έπαιζαν με σούπερ στάρ όπως ο Σίγγας ,ο Τσουρέλας ή ο Αμαφούλε .Γίναμε όλοι προπονητές,τεχν διευθυντές και πρόεδροι στα φόρουμ και τα ραδιόφωνα, και ξεχάσαμε πως πρώτα απ όλα είμαστε ΟΠΑΔΟΙ, και σαν τέτοιοι ,πρέπει πρώτα απ όλα να στηρίζουμε την ομάδα με τη φωνή μας.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕ.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

sourmenetes έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.Έδρα μοντέλο την κάνατε μπ@@ρδέλο για να δανειστώ και τον τιτλο απ την κεντρική.Όμως εγώ δεν αναφέρομαι στους παίκτες .Αναφέρομαι σ εμάς τους οπαδούς.Σαφώς οι παίκτες και η διοίκηση έχουν μεγαλο μερίδιο ευθύνης για τη εικόνα που βλέπουμε τους τελευταίους μήνες .Αλλα εμείς?Πού ήταν ο λαός του ΠΑΟΚ χθές?Οι περισσότεροι προτίμησαν τη ζεστασιά του καναπέ και οι υπόλοιποι που ήρθαν γήπεδο ανέλαβαν να κράζουν την κάθε αποτυχημένη προσπάθεια των παικτών, αφήνοντας τη μισή 4 να προσπαθεί να σώσει τα προσχήματα.Μόνο εκεί μετά το γκόλ του Σάκη, ακούστηκαν κάτι κοριτσίστικες φωνές απο την 7.Ά και στο ημίχρονο όταν πέρασε το κύπελλο του χάντμπολ.Αυτή είναι η Τούμπα?Φτάσαμε στο σημείο να ντρέπεσαι να φωνάξεις ΠΑΟΚ γιατί σε κοιτάζουν περίεργα οι υπόλοιποι.Μετά αναρωτιόμαστε γιατί ο ΠΑΟΚ παίζει καλύτερα εκτός έδρας.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Αδερφε οπαδοι ειμαστε οχι ΜΑΛΑΚΕΣ. ΣΤΟ λεω γιατι καπιοι ετσι πιστευανε. Οσο θα μας περνανε για μαλακες αυτην την εικονα ( οσο και αν με-μας ποναει ) και χειροτερη θα εχει η ΤΟΥΜΠΑ.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δηλαδή αδερφέ όσοι πήγαιναν τις δεκαετίες 80-2000 και κάνανε την Τούμπα κολαστήριο ήταν μ@λ@κες?Καλύτερο υλικό είχε η ομάδα τότε?Μόνο η διοίκηση και οι παίκτες φταίνε?
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

Oχι, φταιει μονο η διοικηση.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Διαφωνω.

Οι αλητες οπαδοι φταινε που χρεωσαν την ομαδα με εκατομυρια ευρω . :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Επειδη εγω δε δεχομαι αυτην την εικονα που ειδαμε χθες και δεν πιστευω οτι ειστε λιγοι
2 εχω να πω:

1)ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!!!!ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ...
2)ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ....
Αντε γιατι πολυ αερα πηρανε οι αλλοι...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

city_boy έγραψε:Oχι, φταιει μονο η διοικηση.
Μα φυσικά.Πάντα φταίει κάποιος άλλος.Ποτέ εμείς.Βολεύει αφάνταστα...
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

kataramenos5 έγραψε:
city_boy έγραψε:Oχι, φταιει μονο η διοικηση.
Μα φυσικά.Πάντα φταίει κάποιος άλλος.Ποτέ εμείς.Βολεύει αφάνταστα...
Kαταραμενος σε φτυνουν δεν βρεχει . ξυπνα οσο ειναι νωρις.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Αν έχεις κάτι σοβαρο να πεις καλώς αλλιώς πρόσεχε τις εκφράσεις σου,και μαζεψε τις ειρωνείες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνων”