Π.Α.Ο.Κ.-ΟΣΦΠ 0-2 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

MVP

ΚΡΕΣΙΤΣ
3
3%
ΜΑΛΕΖΑΣ
3
3%
ΚΑΤΣΙΚΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ
1
1%
ΛΙΝΟ
1
1%
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
3
3%
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
4
4%
ΛΑΖΑΡ
35
35%
ΓΚΑΡΣΙΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΦΩΤΑΚΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΠΑΛΑΦΑΣ
44
44%
ΡΟΜΠΕΡ
2
2%
ΙΒΙΤΣ
3
3%

Σύνολο ψήφων: 99

Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΟΣΦΠ 0-2 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

city_boy έγραψε:βρε αι στο διαολο ΠΑΟΚτσηδες του κωλου,σας εχουν κανει τα ραδια πολυξερους,νομιζετε οτι τα ξερετε ολα,λετε οτι λενε οι βαζελογαυροι,εχετε γαυροποιηθει μεχρι αηδιας και θα πρεπει να συμφωνησω κι'ολας

δεν βλεπετε οτι εχουμε βασιστει στον μπαλαφα που τον κοροιδευουμε το στησιμο σας μαρανε.

γαμω τα ραδια σας και τις εφημεριδες σας
Συμφωνώ αδερφέ. Αλλά πάντα με ένα Μπαλάφα είμασταν στην 11αδα. Εννοώ ποτέ δεν είχαμε μια 11αδα με 5-6 αστέρια ούτε το 85 ούτε το 76 ούτε ο 01 ούτε το 03. Δεν έφταιγε ο Μπαλάφας χθες.

Τεσπα. Τώρα πάμε την Τετάρτη εναντίον του Διομήδη Άργους και από ΣΚ στήριξη σε όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ
giapas

Δημοσίευση από giapas »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Από χθες είμαι πολύ χάλια ψυχολογικά.
...
Δεν είναι ανάγκη να το παραθέσω γιατί κάνεις σοβαρό λάθος. Ο γαυρος μπήκε δυνατά , ευτύχησε να μπει μπροστά στο σκορ σε μια φτηνή φάση και από εκεί και πέρα η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Στο 1ο ημίχρονο, θεωρώ ότι παλέψαμε πολύ μέσα στο γήπεδο ( ανορθόδοξα όμως) και αξίζαμε ένα γκολ το οποίο θα άλλαζε τη μορφή του παιχνιδιού.

Το τί λένε στο Γεωργίου, είναι μόνο για να γελάς...όλοι οι Έλληνες έχουν ένα γνωστό που είναι μέσα στα κόλπα και πάντα έχει inside πληροφορίες και μια περίεργη συνομωσία.

Ασχολίαστο θα αφήσω το γεγονός ότι αναφέρεσαι και στους τραυματισμούς..επίτηδες έγιναν δλδ? Τέλος να υπενθυμίσω ότι για να είναι ο γαυρος καλύτερος απο σένα , δεν απαιτείται να "δούμε τι ψάρια πιάνει στην Ευρώπη" όπως λες... ο γαυρος ειναι αγωνιστικά 2 επίπεδα πάνω απο σένα και το είπε μέσες-άκρες και ο Μπόλονι. Μη ψάχνουμε για εύκολες δικαιολογίες κάθε φορά.

Παίξαμε, χάσαμε, πικραθήκαμε , τέλειωσε.
Πάμε παρακάτω

city boy +++++++ νισάφι πια με τις μ@λακια που μας δέρνει το μυαλό
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Δυστυχώς κάποιοι δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι τα εγκλήματα που έγιναν στην ομάδα τα τελευταία 2 χρόνια μας έχουν υποβιβάσει σε ομάδες επιπέδου Ατρόμητου-Άρη-Ξάνθης κτλ. Αυτοί είναι οι αντίπαλοί μας πάρτε το χαμπάρι, και όταν μια σαφώς καλύτερη ομάδα που κυνηγάει το πρωτάθλημα θέλει να περάσει από την Τούμπα, θα περάσει.

Περπατητά, χωρίς άγχος κάνοντας και συντήρηση δυνάμεων.
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

και αλλες φορες στην τουμπα εχει μιλησει καλα σε μας,σορρυ αν σου χαλαω το σεναριο[/quote]

Δεν το γνωρίζω αυτό. Αλλά μην ξεχνάμε ότι τις άλλες φορές είχαμε Γούμενο και Μπατατούδη 8-)[/quote]

αμα δεν το γνωριζεις μην μιλας[/quote]

γιατί είσαι απότομος; εσείς εκεί πάνω δεν έχετε μάθει να συζητάτε; τίποτα;

Φαντάζομαι δεν την έπιασες την νύξη μου.

Σόρρυ αλλά θα πω και ένα οφ τόπικ. Ο Βόλος 2004 έχασε και στο γυναικείο ποδόσφαιρο αποσπαστήκαμε 6 βαθμούς! ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ!
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Η βλακεία έχει χτυπήσει κόκκινο από χθες αλλά δεν μου προκαλεί εντύπωση.
Εδώ χθες κάποιοι κατηγορούσαν τον Σταφυλίδη για την ήττα που αγωνίστηκε σαν δεξί μπακ, και σαν παίκτης τώρα προσπαθεί να δημιουργηθεί και δεν τους πείραξε ο έμπειρος 34άρης Λίνο που έκανε 20 λάθη με πάσες στο μισό μέτρο...!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

σε ποιον τα λες μοικαν?

γιατι οι μοντ τα λενε..

τους καναμε μπαν οσους προκαλουν για τον σαλπιγγιδη?
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Η βλακεία χτυπάει κόκκινο όπως γράφεις, όχι από εχτές. Εδώ και 2 χρόνια.. και φυσικά συνεχίζουμε ακάθεκτοι...
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

city_boy έγραψε:μιλα για την παρτη σου μην μιλας για ολους καλα?
Απλός είπα οτι μέσα στην πίκρα μας μπορεί έστω και σαν σκέψη να πέρασε απο το μυαλό μας και ολα αυτά για να εκτονώσω λίγο την κατάσταση.

Αν πρόσβαλα κάποιον γράψε λάθος..mea culpa.
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

stathis73 έγραψε:Καλώς η κακώς μπήκαμε σε εναν φαύλο κύκλο για το άν στηθήκαμε ή οχι.

Είναι κανείς και με επιχειρήματα-αποδείξεις σίγουρος για αυτό;;;;

Δεν νομίζω...................για αυτό ας το αφήσουμε καλύτερα γιατί χαλάμε τις καρδιές μας, απλά ο Απόστολος πιστεύω οτι λόγο της πίκρας είπε φωναχτά ολα αυτά που έχουμε λίγο πολύ όλοι στο μυαλό μας ή έστω πέρασε σαν σκέψη.

Συνιστώ ηρεμία παλικάρια.
Φίλε συμφωνώ απόλυτα σε αυτό. Το να πιστεύω εγώ ότι στηθήκαμε ή όχι δεν αλλάζει ούτε το αποτέλεσμα ούτε τίποτα. Σιγά.

1) Πρέπει να μάθουμε να συζητάμε
2) Να αποδεχόμαστε όλες τις απόψεις και να τις εξετάζουμε χωρίς να τις υποβαθμίζουμε
3) ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΝΤΟΥ
4) ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ είναι αθλητισμός τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω.
5) Θα σας πω κάτι που λέει ο Θείος μου, που είναι φανατικός Ολυμπιακούς : Τσαντίζομαι μόνο μέχρι να τελειώσει το ματς, μετά χέστηκε η φοράδα στο αλώνι.
6) Τι πάει να πει αυτό; Ότι πάμε για να διασκεδάσουμε και χάσουμε κερδίσουμε σιγά.
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

moican4 έγραψε:Η βλακεία έχει χτυπήσει κόκκινο από χθες αλλά δεν μου προκαλεί εντύπωση.
Εδώ χθες κάποιοι κατηγορούσαν τον Σταφυλίδη για την ήττα που αγωνίστηκε σαν δεξί μπακ, και σαν παίκτης τώρα προσπαθεί να δημιουργηθεί και δεν τους πείραξε ο έμπειρος 34άρης Λίνο που έκανε 20 λάθη με πάσες στο μισό μέτρο...!!!!!!!!
Μόιακ συμφωνώ σε αυτό. Να μάθουμε να μην κατηγορούμε. Γιατί είναι άθλημα και αυτό. Προσπαθήσαμε, χάσαμε (στημένα ή όχι) ΤΕΛΟΣ!

Σήμερα εγώ αρχίζω και εξετάσεις και δεν ξέρω γιατί ανυπομονώ!
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Αποστόλη νομίζω πως είσαι εν μέρει λάθος. Το σενάριο που περιγράφεις το βρίσκω ακραίο! Αλλιώς έγιναν τα πράγματα.

Και εξηγούμαι:
βικιπαίδεια έγραψε:Αχρωματοψία είναι η αδυναμία της αντίληψης των χρωμάτων. Η αδυναμία αντίληψης του κόκκινου-πράσινου είναι η περισσότερο συχνή μορφή αχρωματοψίας. Ένα άτομο που πάσχει από αχρωματοψία στο κόκκινο και το πράσινο, μπερδεύει το κόκκινο µε το πράσινο.
Κλασική περίπτωση αχρωματοψίας! :mrgreen:

del
Άβαταρ μέλους
city_boy

Λυπαμαι που το λεω αλλα αυτος ειναι ο λαος μας πια.

οι ραδιοφωνακιδες,οι ιντερνετακιδες,οι τα ξερω ολα απο μεσα,οι μου τα ειπε γνωστος απο την διοικηση,οι εκανε αυτο οποτε σημαινει αυτο γιατι το λεω εγω,οι wannabe δημοσιογραφοι κτλπ.

τελειωσαμε.
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Επειδή δηλαδή κάποιος λέει την γνώμη του, τον αποπαίρνεται;

Δεν μπορώ να σας καταλάβω. Αν αφήσετε την ομάδα χαλαρή και ηρεμήσετε ΟΛΟΙ ΣΑΣ! Θα τα πάει καλά! Γιατί η κ20 πάει καλά; γιατί δεν έχει πίεση
Άβαταρ μέλους
odynet

Δημοσίευση από odynet »

Χμμ...Ως ένα βαθμό καταλαβαίνω την πίκρα του Απόστολου,ως πρώην κάτοικος Νοτίων Προαστίων κι εγώ...είναι ψυχοφθόρο το να είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ,κάτι τέτοιες μέρες εκεί πέρα.

Αλλά καλύτερα μη ψάχνουμε συνομωσίες.Ο ΠΑΟΚ των οικονομικών προβλημάτων,των μηδενικών (zero,nada,null) εσόδων από το Τσάμπιονς Λιγκ και του αποδεκατισμένου ρόστερ αποδείχτηκε ότι απέχει χιλιόμετρα από τον 1ο και τον 2ο της βαθμολογίας,ποιοτικά.Σαν την Α1 μπάσκετ ή το πρωτάθλημα Σκωτίας ένα πράμα.Θα το εμπεδώσουμε και στα playoff,όταν ξαναέρθει όποιοσδήποτε από τους πρασινοκόκκινους βρικόλακες και μας ρίξει μερικά "πάρε να'χετε" ακόμα.

Σε ένα δίκαιο κόσμο ο συμπαθέστατος Σταφυλλίδης δε θα έπρεπε καν να μπει στη διαδικασία να ξεφτιλιστεί έτσι και ο Μπόλονι θα είχε μια-δυο αξιοπρεπείς λύσεις για ώρα ανάγκης στον πάγκο.Αλλά ο κόσμος δεν είναι δίκαιος και στη ζωή συχνά αναγκάζεσαι να τα βγάλεις πέρα με ότι έχεις και όχι ότι θα θελες να έχεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος odynet την Δευ 06 Φεβ 2012, 12:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δηλαδη που να εμενε και στην λεωφορο αλεξανδρας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνων”