Άρης - Π.Α.Ο.Κ. 30/1 19:30 nova1/novaHD

Συζήτηση για τους επόμενους αγώνες του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Re: Σκουλήκια - Π.Α.Ο.Κ. 30/1 19:30 nova1/novaHD

Δημοσίευση από Pegasus »

Εννοείται ότι αυτό που γράψατε έχει ήδη γίνει θέμα συζήτηση στους Αρειανούς :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Rizla έγραψε:Συμφωνα και με τον ορισμο της φιλλιπινεζ..εεεε...του διαιτητη ηθελα να πω,
ο καταρτισμος της 11αδας πρεπει να ειναι:

------------Garcia-----------------
Garcia---Garcia----Garcia----Garcia
-----Pablo Garcia--Pablo Garcia----
Garcia-------Garcia-------Garcia
-----------Pablo Garcia--------------

Coach:Ποικιλιδης
Αν πάρει ένας γκαρσία κόκκινη, τιμωρούνται όλοι;;; :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Το τελευταίο που μετράει στην κρίση τους είναι τι ομάδα είναι καθένας...Στο μπάσκετ ξέρω και τους 3 καλαματιανούς (ο ένας από καταγωγή) διαιτητές και τους έχω δει να παίζουν και τις ομάδες τους...Τέσπα, ελπίζω ο Κωνσταντινέας να μας παίξει σωστά...Άλλωστε είναι ελάχιστα τα παιχνίδια (ως πρώτος, νομίζω το νιόνιος-ΠΑΟΚ πρόπερσυ) που μας έχει παίξει τα τελευταία χρόνια...μπορεί να κάνω και λάθος...
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Metrosport 26-1-2011

Ευχαριστήριο της Αστυνομίας

Από το αστυνομικό τμήμα Χαριλάου λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση - ευχαριστήριο προς την ΠΑΕ Άρης: "Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας του αστυνομικού τμήματος Χαριλάου εκφράζουν τις θερμένες ευχαριστίες τους προς την ΠΑΕ Άρης και προσωπικά προς τους κ.κ. Αθανασιάδη και Μητσάκη για τη στήριξη που τους παρείχαν ενόψει του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Αστυνομικών υπηρεσιών Νομού Θεσσαλονίκης", αναφέρει αναλυτικά.

Αλλά είπαμε, ο ΠΑΟΚ έχει εύνοια και ο διαιτητής παλιά ήταν στο τμήμα τάβλι του ΑΣ ΠΑΟΚ :twisted:
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

@νίκο: μη ξαφνιαστείτε αν δείτε τα γραφόμενα σας πρωτοσέλιδο...
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Κομμενες οι μ@λ@κιες,δεν υπαρχει κορακι ΠΑΟΚτσης.
Ειναι σαν να λαιμαι οτι υπαρχει αξιος πολιτικος...
Εξ ορισμου αδυνατον δλδ...
Άβαταρ μέλους
lostre_4

Δημοσίευση από lostre_4 »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

niko70 έγραψε:Άλλωστε είναι ελάχιστα τα παιχνίδια (ως πρώτος, νομίζω το νιόνιος-ΠΑΟΚ πρόπερσυ) που μας έχει παίξει τα τελευταία χρόνια...μπορεί να κάνω και λάθος...

ο παπασταμάτης (που χάθηκε αυτό το πουλέν?) μας είχε παίξει σε εκείνο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ο Arias δεν ξεκινάει ως βασικός. Επομένως θα ήθελα πολύ τον Μπαλάφα δίπλα στον Garcia, που ξέρει από κλίμα και δεν θα επηρεαστεί, παρά τον Τσουκ. Τον τελευταίο λόγο τον έχει - πάντα - ο Ιωακείμ.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ο Arias δεν ξεκινάει ως βασικός. Επομένως θα ήθελα πολύ τον Μπαλάφα δίπλα στον Garcia, που ξέρει από κλίμα και δεν θα επηρεαστεί, παρά τον Τσουκ. Τον τελευταίο λόγο τον έχει - πάντα - ο Ιωακείμ.
To ΠΑΟΚτσάκη τον Μπαλάφα και γω προτιμώ που ξέρει τι παίζει εκεί μέσα.Ο Τσουκαλάς δε μου γεμίζει το μάτι ρε γαμώτο.

Ρε Χάβο για σκέψου το............αλλά εσύ είσαι ο προπονητής .....ξέρεις πολλά παραπάνω.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ που παίζει την Κυριακή το ΆΡΗΣ-ΠΑΟΚ είναι γνωστός Ολυμπιακός και αντι-ΠΑΟΚτσής.
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

Rizla έγραψε:Κομμενες οι μ@λ@κιες,δεν υπαρχει κορακι ΠΑΟΚτσης.
Ειναι σαν να λαιμαι οτι υπαρχει αξιος πολιτικος...
Εξ ορισμου αδυνατον δλδ...
Πεστα ρε αδερφε!!!!
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Οπλαρχηγέ με την άδεια σου μετέφρασα τους τίτλους... ;)

Εικόνα

Έτσι ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ και ΘΑ ΕΙΝΑΙ μιά ζωή.

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Και μέσα σε όλες τις εξελίξεις έχουμε ξεχάσει ότι πρέπει να μιλάμε για ποδόσφαιρο.

Τις προθέσεις του αναφορικά με την ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει στο ντέρμπι με τον Αρη φανέρωσε ο Μάκης Χάβος. Ο Ελληνας τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε δύο αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρουσίασε στην αναμέτρηση με την Ξάνθη, η μία εκ των οποίων είναι εσωτερική και αφορά τη θέση που θα αγωνιστεί ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, καθώς ο Ελληνας επιθετικός θα «μετακομίσει» από την κορυφή της επίθεσης στα δεξιά.
Οι συνθήκες του συγκεκριμένου αγώνα αλλά και οι αξιόπιστες διαθέσιμες λύσεις κάνουν τον προπονητή του ΠΑΟΚ να ετοιμάζεται να παρατάξει τον «δικέφαλο» με ένα σύστημα 4-4-1-1, παρεμφερές με αυτό που χρησιμοποίησε στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό πριν από σχεδόν μία εβδομάδα.

Η απουσία του Γιώργου Φωτάκη, που το τελευταίο διάστημα αγωνίστηκε ως βασικός στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής, κάνει τον Μάκη Χάβο να προσδιορίζει τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη για τη θέση αυτή, με τον Αντρές Βιεϊρίνια να παραμένει για ένα ακόμα παιχνίδι στα αριστερά, εκεί που φέτος έχει κάνει τα περισσότερα παιχνίδια.

Στη μεσαία γραμμή η πρώτη σκέψη του 41χρονου τεχνικού θέλει τον Σταυρό Τσουκαλά να διατηρεί τη θέση του στο αρχικό σχήμα, με τον Πάμπλο Γκαρσία να επιστρέφει από τη στιγμή που εξέτισε την ποινή μιας αγωνιστικής. Μπροστά από τη μεσαία γραμμή ο Βλάνταν Ιβιτς θα έχει τον γνώριμο για εκείνο ρόλο του συνδετικού κρίκου με τον επιθετικό, θέση για την οποία ερίζουν οι Στέφανος Αθανασιάδης και Ζλάταν Μουσλίμοβιτς.

Αμφότεροι προέρχονται από καλές εμφανίσεις, με τον «Κλάους» να έχει σκοράρει στο παιχνίδι με την Ξάνθη και τον Βόσνιο να μετρά δύο ασίστ μετά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση στα μέσα Ιανουαρίου. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης ο Μάκης Χάβος πειραματίστηκε σε παιχνίδι δέκα εναντίον δέκα, καθώς ούτε οι «βασικοί» ούτε η αντίπαλη ομάδα είχαν επιθετικό.

Στην άμυνα, οι θέσεις φαίνεται να έχουν «κλειδώσει», καθώς το δίδυμο Κοντρέρας - Τσιρίλο εξακολουθεί να βρίσκεται σε φόρμα (την ώρα που ο Στέλιος Μαλεζάς έχει ανακάμψει πλήρως από τον τραυματισμό του και περιμένει καρτερικά την ευκαιρία να επιστρέψει), στα άκρα θα έχουν θέση οι Σνάουτσνερ και Λίνο, ενώ κάτω από τα δοκάρια παραμένει ο Κώστας Χαλκιάς.

Ολα αυτά μετά τις δύο πρώτες προπονήσεις, που σίγουρα είναι ενδεικτικές του τι θα γίνει στο παιχνίδι στο «Κλ. Βικελίδης». Ο Μάκης Χάβος δείχνει να επιλέγει το «φαινομενικά» συντηρητικό 4-4-1-1, αλλά με τους Σαλπιγγίδη και Βιεϊρίνια στα άκρα μπορεί κάλλιστα να μετατραπεί σε 4-3-3.
http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... =109224791
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα.

ΥΓ1: Νομίζω ότι έγινα κατανοητός...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επόμενοι Αγώνες”