Π.Α.Ο.Κ. - Dinamo Zagreb 30/9 22:05 ant1
- Maximus
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Dinamo Zagreb 30/9 22:05 ant1
Αμα γινει κάτι, ξυπνηστε με...Maximus έγραψε: Αντε να αρχισει το ματς...Μολις εκανα μπανακι, ηπια το φασκομηλο μου και να πω την αληθεια, τα βλεφαρα βαραινουν λιγο!Αν ειχαμε ακομα Σαντος, θα κοιμομουν στο πρωτο μισαωρο του ματς! Τωρα δεν ξερω... Θα γινει κανα 0-1, θα κρατησω...
Για αλλη μια φορα το απολυτο σκορποχωρι.Και μην μου πειτε για τους παικτες και το παθος,απο ορεξη εχουν αλλα τι να το κανεις που μοιαζει να μην ξερουν που πατανε και που βρισκονται.Γιωμες γιωμες γιωμες το απολυτο τιποτα,1 ημιχρονο χωρις μια επιθεση.
ποσο μεγαλος προπονητης πρεπει να ειναι καποιος για να καταλαβει οτι αυτος ο ιβιτς ακυρωνει καθε προσπαθεια αυτης της ομαδας να παιξει γρηγορα απο τα πλαγια χαμενος μεταξυ κεντρου και μεγαλης περιοχηςαπλα βλεπω καποιον να σερνεταινομιζω σαλπι μπροστα και μουσλι να παιρνει την πρωτη μπαλα απο τα χαφ μαςγια να την σπαει δεξια και αριστερα ειναι αυτο που χρειαζομαστεκαι προς θεου οχι παπαζογλου
- Maximus
Επιθεση μηδεν, εχεις δικιο... Αλλα σκορποχώρι δεν ειναι με τιποτα! Σημερα υπαρχει συστημα τουλαχιστον...
συστημα ???? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ
ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΑΝΤΕ ΚΟΝΤΑ ΕΙΣΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΛΟΣ ΜΠΟΥΛΟΣ
ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΒΡΥΖΑ-ΖΑΓΟΡΑΚΗ-ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ......τρομαρα τους.
ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ
ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΑΝΤΕ ΚΟΝΤΑ ΕΙΣΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΛΟΣ ΜΠΟΥΛΟΣ
ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΒΡΥΖΑ-ΖΑΓΟΡΑΚΗ-ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ......τρομαρα τους.
ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ.
ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΧΑΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ
ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!
ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΧΑΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ
ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!
- paoki_sweden
Don Pablo I have said it 1 000 times about Ivic!
BUT he was the "best" player last year so we have to let him play in all games 90 min this year too, even do that he is johny walker......
BUT he was the "best" player last year so we have to let him play in all games 90 min this year too, even do that he is johny walker......
Ο μόνος τρόπος να κερδίσουμε είναι με Σάλπι στη θέση του Ίβιτς και προπονητή μετά το ματς με τον Ρούλη να δουλέψει την ομάδα στη διακοπή. Είναι η πρώτη φορά που καταστροφολογώ αλλά με τέτοιο κλίμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή το ηλεκτροσόκ θα είναι η αλλαγή στον πάγκο. Όσο καλός και να είναι ο Παύλος, αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να προσφέρει...
Έτσι όπως δείχνει το πράγμα μέχρι τώρα οι αντίπαλοι θα είναι ικανοποιημένοι ακόμα και με το Χ. Δε τους χαλάει καθόλου μιας και θα παραμείνουν πρώτοι στον όμιλο ακόμα και με νίκη της Βιγιαρεάλ ενώ εμείς απλά θα διατηρήσουμε το αήττητο της έδρας για άλλο ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι φέτος. Ωστόσο οι Κροάτες παραμένουν αξιοπρόσεχτοι. Κυρίως με τον Σαμίρ. Ψάχνονται να κάνουν κάποια καλή φάση. Είναι διαβασμένοι.
Τώρα εμείς αν ανακτήσουμε κάπως την αυτοσυγκεντρωσή και την ηρεμίας μας και πάρουμε το κέντρο κρατώντας και γυρνώντας λίγο μπάλα ίσως να τους μπλοκάρουμε πίσω και έτσι ίσως καταφέρουμε να δημιουργήσουμε πιο επικινδυνες καταστάσεις και να πετύχουμε το γκολ. Πρέπει λίγο σε αυτό να βοηθήσει και ο Ίβιτς γιατί με τις γιόμες θα χρειαστούμε αρκετή τύχη. Αν κάνουμε κάτι τέτοιο θα πρέπει να κάνουμε επιθέσεις με το νου μας στην άμυνα (συνταγή Σάντος). Εκτός αν κυλήσει ευνοϊκά το πράγμα.
Τώρα εμείς αν ανακτήσουμε κάπως την αυτοσυγκεντρωσή και την ηρεμίας μας και πάρουμε το κέντρο κρατώντας και γυρνώντας λίγο μπάλα ίσως να τους μπλοκάρουμε πίσω και έτσι ίσως καταφέρουμε να δημιουργήσουμε πιο επικινδυνες καταστάσεις και να πετύχουμε το γκολ. Πρέπει λίγο σε αυτό να βοηθήσει και ο Ίβιτς γιατί με τις γιόμες θα χρειαστούμε αρκετή τύχη. Αν κάνουμε κάτι τέτοιο θα πρέπει να κάνουμε επιθέσεις με το νου μας στην άμυνα (συνταγή Σάντος). Εκτός αν κυλήσει ευνοϊκά το πράγμα.
Το εννοείς οτί όλα τέλεια ή ειρωνικά;interad έγραψε:Όλα ΤΕΛΕΙΑ
ωραία εμφάνιση (μαύρο σορτσάκι)
ωραίος παλμός
καύλα και τα πανιά!!!!
ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΟ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ::::
ΑΪΝΤΑΑΑΑΑ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ
ΟΛΟΙ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!
Είναι το πρώτο ματς σε ομίλους του Europa league και η Τούμπα είναι μισογεμάτη.

Πολλά χρόνια είχα να την δω έτσι σε σημαντικό ματς και μου θυμίζει παλιές μετριοπαθείς εποχές, προ 3ετίας.
Συνδυασμός ομάδας-ποδοσφαίρου και κερκίδας είναι ακατάλληλος για όσους νυστάζουν.
Ελπίζω στο δεύτερο να πετάξουν τα λαρύγγια τους τα αδέρφια και να μεταδώσουν λίγο παρανοϊκή ενέργεια και στους παίκτες ωστέ να πάρουμε τη νίκη, που τόσο μας χρειάζεται.
Γερά ΡΕ ΠΑΟΚάρα.

ΥΓ:Δεν νομίζω οτί ιδρώνει κανενός το αυτί με το να αφήνουμε όλη την Τούμπα χωρίς πανό.
tsou έγραψε:Το εννοείς οτί όλα τέλεια ή ειρωνικά;interad έγραψε:Όλα ΤΕΛΕΙΑ
ωραία εμφάνιση (μαύρο σορτσάκι)
ωραίος παλμός
καύλα και τα πανιά!!!!
ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΟ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ::::
ΑΪΝΤΑΑΑΑΑ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ
ΟΛΟΙ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!
Είναι το πρώτο ματς σε ομίλους του Europa league και η Τούμπα είναι μισογεμάτη.![]()
Πολλά χρόνια είχα να την δω έτσι σε σημαντικό ματς και μου θυμίζει παλιές μετριοπαθείς εποχές, προ 3ετίας.
Συνδυασμός ομάδας-ποδοσφαίρου και κερκίδας είναι ακατάλληλος για όσους νυστάζουν.
Ελπίζω στο δεύτερο να πετάξουν τα λαρύγγια τους τα αδέρφια και να μεταδώσουν λίγο παρανοϊκή ενέργεια και στους παίκτες ωστέ να πάρουμε τη νίκη, που τόσο μας χρειάζεται.
Γερά ΡΕ ΠΑΟΚάρα.![]()
ΥΓ:Δεν νομίζω οτί ιδρώνει κανενός το αυτί με το να αφήνουμε όλη την Τούμπα χωρίς πανό.
μετά από 5 μέρες μίρλας και με τις φήμες να λένε ότι πάνω από 10.000 εισιτήρια έμειναν απούλητα,
η εικόνα της έναρξης και του πρώτου 5λεπτου μου άρεσαν πολύ και με έκαναν να αισιοδοξώ...
μετά γ@μήθηκε η φάση...
υ.γ. ρε ΦΩΝΑΞΤΕ ΡΕΕΕΕ
υ.γ.2- όλοι θετικές σκέψεις...
φου, φου, φουουουουου
φου, φου, φουουουουου