7. Nabil El Zhar
- pagotatzis
- Fear of the dark
Re: Nabil El Zhar
Το 33 έχει ο Κlaus. Nομίζω.pagotatzis έγραψε:αν δεν κάνω λάθος το έχει πάρει ο klaus to 7
- pagotatzis
sorry λάθος ;ο klaus το 33
7 και 10 είναι ελεύθερο
ας πάρει το 7 ο el zar και το 10 τον χειμώνα ο AIMAR I ο D Αλεσσάνδρο
7 και 10 είναι ελεύθερο
ας πάρει το 7 ο el zar και το 10 τον χειμώνα ο AIMAR I ο D Αλεσσάνδρο

Αυτό εδώ που περιγράφει πολύ εύστοχα και με δηκτικό τρόπο ο φίλος fuzz είναι μιά απ' τις μεγαλύτερες πληγές του mania.fuzztone έγραψε: Πως τολμάς να αμφισβητείς τη συμβολή του Παντέλου? Που για να μην ξεχνιόμαστε είναι επιλογή της διοίκησης, με υβριδικό ρόλο, άρα επιλογή του Ζαγοράκη, άρα εσύ αμφισβητείς ευθέως τον Ζαγοράκη, συνεπάγεται θέλεις γουμενοπαγώνηδες πίσω. Πρόσεχε σε λέω.
Α και για να μην το ξεχάσω, αν νομίζεις ότι εσύ θα είχες μεγαλύτερη συμβολή, άσε ένα βιογραφικό στην ΠΑΕ ή ακόμη καλύτερα βάλε κανένα φράγκο για να πάρουμε καλύτερο παίκτη. Αντε να ουμε πρωϊνιάτικα.
Και φυσικά πάντα ήταν,όσο και αν για αρκετούς που κάποτε ήταν ο μοναδικός τρόπος έκφρασης,σήμερα δεν τους αρέσει....
απο τα βιντεο δεν έχει σχέση με Κούτσια. Αυτός δίνει τη μπάλα με τη μία. Δεν κάνει συνέχεια "επελάσεις".
Κατα τα άλλα, αυτά είναι τα έμμεσα έσοδα από την πρόκριση στους ομίλους.
Πιστεύει κανείς πως θα εκλεινε αυτή η μεταγραφή αν δεν είχαμε προκριθεί στους ομίλους;
Και αν ναι ποιοί θα ήταν οι όροι για τον ΠΑΟΚ;
Θέλουμε όμως και κανέναν ελεύθερο ρολίστα. Για μπακ απ των Γκαρσία - Βιτόλο - Φωτάκη. Εκτός και αν ο Ζουέλα προορίζεται και για εκεί.
Κατα τα άλλα, αυτά είναι τα έμμεσα έσοδα από την πρόκριση στους ομίλους.
Πιστεύει κανείς πως θα εκλεινε αυτή η μεταγραφή αν δεν είχαμε προκριθεί στους ομίλους;
Και αν ναι ποιοί θα ήταν οι όροι για τον ΠΑΟΚ;
Θέλουμε όμως και κανέναν ελεύθερο ρολίστα. Για μπακ απ των Γκαρσία - Βιτόλο - Φωτάκη. Εκτός και αν ο Ζουέλα προορίζεται και για εκεί.
-
Πιστευω οτι θα αποδειχθει νεος Κουτσια...
Αλλο να παιζεις σε ενα χωριο-λιμανι με ονομα λιβερπουλ και αλλο στον ΠΑΟΚ
Υγ με αυτον τον παιχταρα θα πεσουν μπολικα οθωμανικα φετος

Αλλο να παιζεις σε ενα χωριο-λιμανι με ονομα λιβερπουλ και αλλο στον ΠΑΟΚ

Υγ με αυτον τον παιχταρα θα πεσουν μπολικα οθωμανικα φετος

http://www.toumpalibre.gr/index.php?opt ... Itemid=130
πολύ γέλιο

πολύ γέλιο

Με μια μεταγραφή έκπληξη έκλεισε η και η φετινή μεταγραφική περίοδος. Μια μεταγραφή που ήταν πραγματικό θρίλερ, με αλλεπάληλα FAX και τηλεφωνήματα και η οποία ολοκληρώθηκε κυριολεκτικά στο παραπέντε. Δεν θα κάτσουμε να σας αναλύσουμε τα βιογραφικά στοιχεία του παίκτη, ούτε και να σας πούμε αν ειναι καλός ή κακός. Αυτά είναι για τους ειδικούς Εμείς σαν toumpalibre θα σας μεταφέρουμε τα όσα ειπώθηκαν από την ώρα που προτάθηκε ο παίκτης μέχρι και την τελευταία στιγμή πρίν την ολοκλήρωση της συμφωνίας...Με κάθε λέξη και χωρίς να μας ξεφύγει ούτε τόνος. Πιστοί στην ενημερωση σας, σας παραθέτουμε τους διαλόγους....
Λίγο μετά τις 7 στα γραφεία της Τούμπας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ.Θόδωρος Ζαγοράκης δέχεται κρούση από μάνατζερ για παίκτη στην θέση που ψάχνει..
19:30 Manager Al Zahr
Πρόεδρε έχουμε να σου προτείνουμε έναν παικταρά γαλλομαροκινό
19:35 President Thodoras
Δεν πιστεύω μας φέρεις τον Τζιμπούρ?
19:40 Manager Al Zahr
Αυτός είναι γαλλοαλγερινός πρόεδρος. Εγώ σου μιλάω για γαλλομαροκινό τριπλέρ, παικτούρα , μουσουλμάνο, που παίζει δεξί, αριστερό, εξτρέμ, 1οαρι, σεντερ μπακ και τερματοφύλακας αμά έχει πιεί…
19:45 President Thodoras
Γαλλοαλγερινός , γαλλομαροκινός, γαλοαιγύπτιος….που να βγάλεις άκρη. Και αυτοί οι γάλλοι γιατί δεν πηδούν και καμιά γαλλίδα κάπου-κάπου να βγάλουν γαλλογάλλους να μην μπερδευόμαστε? Που με τα μπασταρδέματα τους έχουμε χάσει τα αυγά και τα καλάθια? …Δεν μου λές να σου κάνω 2-3 ερωτησούλες?
19:50 Manager Al Zahr
Ότι θέλεις πρόεδρε
19:55 President Thodoras
Είπες ότι είναι μουσουλμάνος? Δεν πιστεύω να είναι και αυτός «φανατικός» σαν τον Μουσλίμοβιτς και να τον μαζεύουμε κάθε βράδυ από το Φίξ?
20:00 Manager Al Zahr
Όχι πρόεδρε. Αυτός είναι ισλαμιστής. Κάνει και ραμαζάνι, και την προσευχή του 8 αντί για 5 φορές την μέρα..
20:05 President Thodoras
Ευτυχώς γιατί ο δικός μας τρώει μόνο χοιρινό και οι μοναδικές «προσευχές» που ξέρει είναι τα άσματα του Βέρτη. Και κάτι ακόμα…Δεν πιστεύω να είναι και παντρεμένος? Αυτοί οι Μουσουλμάνοι παντρεύονται και καμιά 10αριά από όσο ξέρω..είναι και μισός γάλλος, την κάτσαμε…
20:10 Manager Al Zahr
Όχι πρόεδρε. Εργένης φανατικός είναι…
20:15 President Thodoras
Ευτυχώς γιατί ο τελευταίος Γάλλος που είχαμε ήταν παντρεμένος μόνο με μία, και τα είχαμε δεί όλα. Πολύ κρεβατομουρμούρα σου λέω… που να είχε και 10 ακόμα… παιδί θα είχαμε αποκτήσει εμείς αντί για αυτήν από το γκάστρωμα…
20:20 Manager Al Zahr
Μια χαρά είναι φυσιολογικός. Ανύπαντρος, φανατικός μουσουλμάνος, με ύψος 1,71, 60 κιλά… Λοιπόν, να σου τον στείλω πρόεδρε?
20:25 President Thodoras
Ώπα, ώπα, βάστα…αυτά δεν μου τα είπες…1, 71?? Ένα πόντο ΜΟΝΟ πιο ψηλός από τον Κουτσιανικούλη?? Όχι ρε φίλε… Εχω και Βιειρίνια, Σάλπι, Σνάουτσερ, Βιτόλο…Ομάδα θα κάνω, ή παρτέρι με θάμνους?
20:30 Manager Al Zahr
Μην μασάς πρόεδρε. Είναι πιτσιρικάς. Θα πετάξει μπόϊ σύντομα.
20:35 President Thodoras
Το καλό που σου θέλω. Αλλιώς σαν να έχουμε βγεί από ζεστή πλύση στο πλυντήριο θα είμαστε… Θα πατήσει κανέναν ο Ζουέλα κατά λάθος και θα τον έχουμε σαν μπεκάκι για το πότισμα στο επόμενο ματς στην Τούμπα!
20:40 Manager Al Zahr
Χαχα..μην ανησυχείς σου είπα πρόεδρε. Λοιπόν επειδή περνάει ο χρόνος να στον στείλω? Θέλεις να τον πάρεις τηλέφωνο να μιλήσετε? Βέβαια να ξέρεις ότι δεν μιλά ελληνικά και τα αγγλικά του είναι λίγο χάλια
20:45 President Thodoras
Καλά που μου το είπες . Θα έβαζα τον Πουρλιοτόπουλο να μιλήσει μαζί του. Και ευτός δεν μιλά Αγγλικά , είναι και από τον γιδά, άρα και τα ελληνικά του είναι το ίδιο άθλια … οπότε, που να συνεννοηθούνε… Ασε, θα βάλω να μιλήσει μαζί του ο Παντελής που έχει και Lower.
Μιάμιση ώρα περίπου αργότερα…
22:15 General Director “Svouras” Pantelos
Hallo my boy
22:20 El “Paiktouras” Zahr
Salam Alikom mister
22:25 General Director “Svouras” Pantelos
Και σαλάμ και ζαμπόν αμα θές… Ελα στον ΠΑΟΚ παικταρά μου να τρως με χρυσά κουτάλια
22:20 El “Paiktouras” Zahr
Για να τρώω με χρυσά κουτάλια θέλω 500 χιλιάρικα και στο χέρι μίστερ νταϊρέκτορ…Γιατί από ότι έμαθα στην Ελλάδα πληρώνετε κάθε 32 του μήνα.
22:25 General Director “Svouras” Pantelos
150 σου δίνουμε και αυτά σε 86 δόσεις άτοκες. Ακου 500 χιλιάρικα… τόσα δεν παίρνει ο Γκαρσία ρε που είναι και 15 πόντους πιο ψηλός , 10 κιλά πιο βαρύς ,διεθνής και με βιογραφικό βαρύ σαν πυρόλιθο… Ασε που αυτός δεν χρειάζεται χρυσά κουτάλια, αλλά ούτε καν μαχαιροπήρουνα. Με τα χέρια τρώει. Μόνος του βγαίνει για κυνήγι καθημερινά πρίν την προπόνηση, και ότι πιάνει το τρώμε το μεσημέρι. Εσυ θα κυνηγάς ρε τουλάχιστον για να θέλεις τα ίδια λεφτά?
22:30 El “Paiktouras” Zahr
Χμ..έχεις ένα δίκιο. Δεν ξέρω από κυνήγι. Αν θέλεις να σου κουμαντάρω καμιά καμήλα κάτι μπορώ να κάνω. Ας συμφωνήσουμε στα 350 όμως επειδή έχω παίξει και εγώ σε μεγάλη ομάδα ..την Λίβερπουλ!
22:35 General Director “Svouras” Pantelos
Τι καμήλες και ελέφαντες μου λές? Που θα τις βρούμε τις καμήλες στην Σουρωτή ρε? Και όσο για την Λίβερπουλ σιγά την ομάδα… ακόμα και ο Χριστοδουλόπουλος παραλίγο να παίξει εκεί…300 και πολλά σου είναι…
22:40 El “Paiktouras” Zahr
Όχι και 300 μίστερ νταϊρέκτορ! Εχω και άλλες προσφορές να το ξέρεις…
22:45 Manager Al Zahr
Εχει δίκιο ο πελάτης μου. Άλλη μια ομάδα τον θέλει και δίνει τα διπλά. Είναι και από την πόλη σας μάλιστα.
22:50 General Director “Svouras” Pantelos
Ποια μωρέ? Ο Ηρακλής? Ο Αχιλλέας τριανδρίας? Ο Κεραυνός Αγ. Παύλου?
22:55 Manager Al Zahr
Ο Αρης!
23:00 General Director “Svouras” Pantelos
Αχαχαχαχαχα…και δεν πάτε καλύτερα στην Καλαμαριά να σας ταϊζουν και σπιτικό πεϊνιρλί κάθε μέρα?
23:05 Manager Al Zahr
Εκεί θα πάμε που έχουν και τίτλους…Από ότι μας είπανε είναι πολλάκις νταμπλούχος Ελλάδος και πρώτο φαβορί φέτος για το Ουέφα! Πρωταθλητισμός κάθε χρόνο...
23:10 President Thodoras
Συγνώμη που παρεμβαίνω στην δουλειά σου Παντέλο, αλλά με αυτά που ακούω κόντεψε να μου βγεί το ουίσκι από την μύτη και να μου κάτσει το στραγάλι στον λαιμό. Ποιος άρης και τίτλους κύριε μάνατζερ?! Αυτός έχει να πάρει τίτλο από τότε που η Μαροκινή Έρημος ήταν σαν τον Αμαζόνιο σε βλάστηση…Από τότε που οι καμήλες είχαν τόσα ποδάρια όσα και οι σαρανταποδαρούσες , και πετούσαν κιόλας...Στα χρόνια των δεινοσαύρων δηλαδή!
23:15 El “Paiktouras” Zahr
Αλί και τρισαλί!!!! Αμάν τι ακούω! Όχι Άρη, όχι Αρη!!! …Εντάξει με πείσατε. Έρχομαι και με 300 χιλιάρικα σε εσάς!
23:20 General Director “Svouras” Pantelos
Έτσι μπράβο αγόρι μου! Για βεδουϊνος καμηλιέρης μου φαίνεσαι έξυπνο παιδί… Πήρες την σωστή απόφαση!
23:25 El “Paiktouras” Zahr
Όλοι οι Βεδουϊνοι καμηλιέρηδες είμαστε έξυπνοι… Δώσε μου εμένα κοπάδι με 50 καμήλες να στο οδηγήσω στο Γιοχάνεσμπουργκ αν θές!
23:30 General Director “Svouras” Pantelos
Δεν ξέρω τι είσαι εσύ… αλλά ο τελευταίος καμηλιέρης που είχαμε στην ομάδα, κάποιος Σικαμπάλα, που τον είχα και συμπαίκτη, ήταν τόσο χαζός που δεν μπορούσε να ξεχωρίσει τον Χουρμά από το κεράσι…Ετσι και μας βγείς το ίδιο, στο Χαριλάου θα σε στείλουμε, να ξεψυρίζεις το μαλλί του Νέτο
20:35 President Thodoras
Λοιπόν επειδή ο χρόνος περνάει και τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, τι θα γίνει ? θα κλείσουμε στα 250?
23:40 El “Paiktouras” Zahr
Οκ.Πρόεδρε συμφωνώ! Εσύ τι λες πελάτη μου?
23:45 El “Paiktouras” Zahr
Μέσα. Φέρτε να υπογράψω!
23:50 General Director “Svouras” Pantelos
Ωραία! Πολύ ωραία!… έτσι μου έρχεται να αρχίσω να φιλάω το κορμί μου σαν αυτοθαυμασμό για το ντήλ που πέτυχα. Ε, πρόεδρε?
23:55 President Thodoras
Δεν θα σου πάρει και πολύ ώρα τόσο μεγάλο που είναι… Καλώς ήρθες λοιπόν Ελ Ζάρ
00:00 El “Paiktouras” Zahr
Καλώς σας βρήκα.
Εν τω μεταξύ στα γραφεία της ΠΑΕ Αρης στην κουζίνα γνωστής καφετέριας
00:05 Aris- Manageropresident Kontis
Γαμώτο …στο τσαφ τον είχα να υπογράψει! Αλλά δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι. Θα τον καταγγείλω στην ΟΥΕΦΑ και ζητήσω 670.000 ευρώ γιατί προχθές που τον είδα στην τηλεόραση μου φάνηκε ότι μου έγνεψε θετικά όταν τον ρώτησα από το σαλόνι μου αν θα παίξει στον Αρη…και εγώ τηρώ τις συμφωνίες ! Για την ώρα πρέπει να βρω κάτι να καθησυχάσω τους δικούς μας που με κοιτάνε με μισό μάτι πλέον…
00:10 Labroukos- Odontiatroekdoths
Μην μασάς ! Θα σε βοηθήσω και εγώ. Θα γράψω ότι του έλειπε ένα χέρι, ότι το ένα του πόδι είχε 2 δάκτυλα και μεγάλα νύχια, ότι ήταν κύκλωπας, με ένα μάτι και αυτό με μυωπία 9 βαθμών, ενώ από το δεξί αυτί είχε κώφωση και τρεύλιζε όταν μιλούσε… τα γνωστά δηλαδή… Αστο σε μένα σου λέω.Αντε καλό βράδυ. Μαλακιζόμαστε και αύριο πάλι…
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος novito την Τετ 01 Σεπ 2010, 13:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: προσθήκη κειμένου
Λόγος: προσθήκη κειμένου
- PaOkArAsIrAkLiO
Υπονοεις κατι για το Ηρακλειο;;; Ή ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΙΑ;;;;;;gate4mitsos έγραψε:Πιστευω οτι θα αποδειχθει νεος Κουτσια...
Αλλο να παιζεις σε ενα χωριο-λιμανι με ονομα λιβερπουλ και αλλο στον ΠΑΟΚ![]()

Πλακιζω!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PaOkArAsIrAkLiO την Τετ 01 Σεπ 2010, 13:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- pagotatzis
http://www.facebook.com/pages/Nabil-El- ... 9304777848
ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΑΝ ΤΑ ΈΒΑΛΕ ΚAΠΟΙΟΣ ΑΥΤA ΤΑ ΒΙΝΤΕAΚΙΑ
ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΙΣ ΡΕΣΕΡΒΕΣ ΤΙΣ LIVERPOOL
ΑΛΛΑ ΚAΝΕΙ ΚAΤΙ ΚΟΛΠAΚΙΑ Ο AΤΙΜΟΣ
ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΑΝ ΤΑ ΈΒΑΛΕ ΚAΠΟΙΟΣ ΑΥΤA ΤΑ ΒΙΝΤΕAΚΙΑ
ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΙΣ ΡΕΣΕΡΒΕΣ ΤΙΣ LIVERPOOL
ΑΛΛΑ ΚAΝΕΙ ΚAΤΙ ΚΟΛΠAΚΙΑ Ο AΤΙΜΟΣ
παικταρας ... με Σαλπι - Βιερι - Ελ Ζαρ , θα εχουμε μπροστα τριπλετα Special Forze
[dailymotion]x6nnzx_nabil-el-zhar-liverpool-stliege_sport[/dailymotion]
[dailymotion]x7wn4f_nabil-el-zhar-vs-bolton_sport[/dailymotion]
[dailymotion]x6nnzx_nabil-el-zhar-liverpool-stliege_sport[/dailymotion]
[dailymotion]x7wn4f_nabil-el-zhar-vs-bolton_sport[/dailymotion]
niko70 έγραψε:και πως θα μιλάει με τον τυνήσιο, με ντουντούκα ??PARASANDALOS έγραψε:αριστερα θα παιζει ...σαν βασικη θεση.....αλλο αν αλλαζει....![]()
![]()
![]()
Με βουβουζέλα

- ΑποστόληςΑ
Καλώς ήρθες παλικάρι στην αγαπημένη οικογένειά μας! Εύχομαι γρήγορα να αναδείξεις τα πλούσια ταλέντα σου και να ολοκληρωθείς σαν ποδοσφαιριστής μαζί μας.
Για το δικό σου καλό...Αλλιώς θα σου φάει τη θέση ο Κουτσια και θα αναδείξει πρώτος εκείνος τα δικά του ταλέντα, οπότε ...το χάσαμε το τραίνο της ενδεκάδας και θα πάρουμε το τραίνο της μεγάλη φυγής (Jim Jarmusch)
Για το δικό σου καλό...Αλλιώς θα σου φάει τη θέση ο Κουτσια και θα αναδείξει πρώτος εκείνος τα δικά του ταλέντα, οπότε ...το χάσαμε το τραίνο της ενδεκάδας και θα πάρουμε το τραίνο της μεγάλη φυγής (Jim Jarmusch)
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία: