Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Οτι και να γραψω οτι και να πω ειναι λιγο!ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ,ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!Το μονο που εχω στο μυαλο μου αυτη τη στιγμη ειναι να γυρισουν και οι 2500 χωρις αλλα προβληματα!Με τετοιους οπαδους δεν ειναι δυνατον να μην ταυτιστουν και οι παικτες με αυτην την ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΟΚ!Οταν ειδα στον πανηγυρισμο του Μουσλι να κανει τη φανελα λαβαρο στο σημαιακι του κορνερ και να το ανεμιζει τρελαθηκα!!!!!
Μας το χρωστουσε η ζωη,το σημερινο!Και τα καλυτερα,ερχονται!ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΠΑΟΚ
Μια μερα θα το γραψει η ιστορία ,πως μπηκαν ΠΑΟΚτσήδες στην Τουρκία,πως μπήκανε και πήρανε την Πόλη και τρέχανε οι τουρκαλάδες όλοι!
Και του ΠΑΟΚ τα παιδια μπηκανε στην Αγια Σοφιά τον δικέφαλο να στήσουν και τους Τουρκους να γ@μήσουν!
ο ΠΑΟΚ κερδισε κυρος,δυναμικη,κοσμο...
πολλες φορες ομως σκεφτομαι,ποσοι ακομα περισσοτεροι ΠΑΟΚτσηδες θα ''γεννουσε'' αυτο το επος αν τον αγωνα της Πολης τον ειχε καποιο ελευθερο καναλι...να το δει ολος ο κοσμος!
να βλεπει ΠΑΟΚ ξανα στην γενετειρα Πολη,να ταυτιζεται,να κερδιζει περισσοτερους φιλαθλους...
δυστυχως το ολο θεμα ηταν στο χερι της γηπεδουχου ομαδας.σε αναλογες ευκαιριες ομως στο μελλον εντος εδρας,οσο περναει απο το χερι μας σαν ΠΑΟΚ,πρεπει να το αναλογιζομαστε...
6 πήγε και δεν μπορώ να κλείσω μάτι, κάθομαι σα χαζός μπροστά στο pc και ξαναβλέπω τα ίδια και τα ίδια με τις ώρες
Σ' ευχαριστώ Δικέφαλε, σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ για μια ζωή. Ακόμα να έρθει η Κυριακή??
μάγκες και εγώ το ίδιο έχω πάθει... από την υπερένταση και την χαρά μου δεν με πιάνει ύπνος...άρε ΠΑΟΚΑΡΑ το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει...!!!!!!!!!!!!
Όλοι δίπλα στην ομάδα στις χαρές μα προπάντων στις στραβές, όπου όλοι ορμάνε σαν τα όρνια να φάνε τις σάρκες μας.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..!!
Το mats το έβλεπα από interner streaming στο γραφείο μου (στο Sαn Francisco ήταν ακόμα μεσημέρι) και όταν έβαλα τις φωνές με το goal βγήκαν από τα αλλα γραφεία νομίζοντας πως έγινε σεισμός. Ναι ρε τους λέω τότε.
ΣΕΙΣΜΌΣ ΣΕΙΣΜΌΣ Ο ΠΑΟΚ Ο ΘΕΌΣ.
Αγαλμα μηνάνε οι άνθρωποι.
ΓΙΑΣΟΥ ΠΑΟΚAΡΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ
ΓΙΑΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΜΟΎΣΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΡΙA ΨΩΛΉ
Μπράβο στη ΠΑΟΚΑΡΑ!
Πανάξια πρόκριση απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα, μέσα στο σπίτι τους και με δύο βασικούς μας παίκτες απόντες! Αυτή η ομάδα μόνο από καμιά Barcelona μπορεί να χάσει!!