Μario Beretta
Re: Μario Beretta
Ο Ιταλός προπονητής του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπερέτα, καλείται προσεχώς να αποφασίσει για την τύχη του Σωτήρη Μπαλάφα και του Στέφανου Αθανασιάδη, που πέρυσι αγωνίζονταν ως δανεικοί (σε ΠΑΣ Γιάννινα και Εργοτέλη ο πρώτος, στον Πανσερραϊκό ο δεύτερος).
Οι εν λόγω παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν στον νέο τεχνικό της ομάδας αν αξίζουν να παραμείνουν, κάτι που αν κρίνουμε από τις πρώτες συζητήσεις του Μπερέτα με τον Ζήση Βρύζα είναι εξαιρετικά πιθανό. Διαφορετική περίπτωση είναι αυτή του Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι, ο οποίος, παρά το γεγονός πως αρχικά του ειπώθηκε πως δεν υπολογίζεται, ζήτησε να του δοθεί χρόνος ώστε να πείσει τον Μπερέτα.
Ο Γκανέζος (για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από τον Πανσερραϊκό και την Κέρκυρα) θα ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στο Μπαντ Μπρούκενταου και εκεί αναμένεται να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για το μέλλον του.
Καμιά εξέλιξη δεν υπήρξε ως προς το θέμα πωλήσεων κάποιων παικτών, όπως είναι ο Κοντρέρας ή ο Μουσλίμοβιτς, για τους οποίους σενάρια ήθελαν να βρίσκονται στο στόχαστρο άλλων ομάδων, ενώ πληροφορίες θέλουν τον ΠΑΟΚ να ενδιαφέρεται για την απόκτηση, υπό μορφή δανεισμού, του Φρανσίσκο Ζουέλα.
http://www.ethnos.gr/ethnosport/article ... d=23680669
Οι εν λόγω παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν στον νέο τεχνικό της ομάδας αν αξίζουν να παραμείνουν, κάτι που αν κρίνουμε από τις πρώτες συζητήσεις του Μπερέτα με τον Ζήση Βρύζα είναι εξαιρετικά πιθανό. Διαφορετική περίπτωση είναι αυτή του Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι, ο οποίος, παρά το γεγονός πως αρχικά του ειπώθηκε πως δεν υπολογίζεται, ζήτησε να του δοθεί χρόνος ώστε να πείσει τον Μπερέτα.
Ο Γκανέζος (για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από τον Πανσερραϊκό και την Κέρκυρα) θα ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στο Μπαντ Μπρούκενταου και εκεί αναμένεται να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για το μέλλον του.
Καμιά εξέλιξη δεν υπήρξε ως προς το θέμα πωλήσεων κάποιων παικτών, όπως είναι ο Κοντρέρας ή ο Μουσλίμοβιτς, για τους οποίους σενάρια ήθελαν να βρίσκονται στο στόχαστρο άλλων ομάδων, ενώ πληροφορίες θέλουν τον ΠΑΟΚ να ενδιαφέρεται για την απόκτηση, υπό μορφή δανεισμού, του Φρανσίσκο Ζουέλα.
http://www.ethnos.gr/ethnosport/article ... d=23680669
Re: Μario Beretta
Πρωινή προπόνηση παρουσία περίπου 50 οπαδών έγινε σήμερα για τον ΠΑΟΚ! Ο Μάριο Μπερέτα εξάντλησε για πάνω από μια ώρα τους παίκτες του, οι οποίοι τα έδωσαν όλα και για τον λόγο αυτό ο Ιταλός τεχνικός τελείωσε και λόγω της ζέστης νωρίτερα το πρόγραμμα.
«Τα πήγατε πολύ καλά. θα ήθελα να χειροκροτήσετε όλοι μαζί τους εαυτούς σας και τους συμπαίκτες σας", είπε ο Μπερέτα και φυσικά άπαντες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Δείγμα του καλού κλίματος που επικρατεί με την έλευση του νέου προπονητή.
«Τα πήγατε πολύ καλά. θα ήθελα να χειροκροτήσετε όλοι μαζί τους εαυτούς σας και τους συμπαίκτες σας", είπε ο Μπερέτα και φυσικά άπαντες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Δείγμα του καλού κλίματος που επικρατεί με την έλευση του νέου προπονητή.
- Kolokotronis_4
- Δημοσιεύσεις: 4365
- Εγγραφή: Δευ 06 Οκτ 2008, 22:50
- Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Ασπρόμαυρη πόλη
- Επικοινωνία:
- navigator11
- Δημοσιεύσεις: 19006
- Εγγραφή: Δευ 25 Μάιος 2009, 09:35
Re: Μario Beretta
η φατσα του οντως βγαζει κατι ελπιδοφορο.αλλα ..... χαμηλα το τοπι!το εργο του ειναι ιδιαιτερα δυσχερες κι ο παραλογισμος του ΠΑΟΚτση ανεξαντλητος .....
- Μπαρκαρούτσος
- Δημοσιεύσεις: 54496
- Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
- Τοποθεσία: Κάτω Χώρες
Re: Μario Beretta
"Ο προπονητής της ομάδας Mario Beretta θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ την Δευτέρα 05 Ιουλίου 2010 (13.00) στην αίθουσα συνεντεύξεων (2ος όροφος) του γηπέδου της Τούμπας."
http://www.paokfc.gr/
Γιατί να δώσει συνέντευξη τύπου τώρα; Πριν 2 βδομάδες έδωσε, την μέρα που ήρθε, γιατί θα δώσει πάλι, τι έχει να πει; Παράξενο..
http://www.paokfc.gr/
Γιατί να δώσει συνέντευξη τύπου τώρα; Πριν 2 βδομάδες έδωσε, την μέρα που ήρθε, γιατί θα δώσει πάλι, τι έχει να πει; Παράξενο..

Re: Μario Beretta
Ελπίζω στην κρίση του για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του να μην αναφέρει τίποτα για σαρδέλες και αστακούς ο Μπερέτας



Re: Μario Beretta
μπα,αν είναι να πεί κάτι θα έχει σχέση με μακαρονάδες ή πίτσες
πάντως φαίνεται να δουλεύει με πολύ οργάνωση και σχολαστικότητα
πάντως φαίνεται να δουλεύει με πολύ οργάνωση και σχολαστικότητα
Re: Μario Beretta
Αστακομακαρονάδα
Υλικά (για 6 άτομα):
* 1 πακέτο μακαρόνια (Νο 6 ή Νο 7)
* ½ φλυτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
* 2 κιλά αστακούς
* 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
* 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
* 2 μεγάλες ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες
* αλάτι
* άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
* Βράζετε τους αστακούς σε άφθονο νερό χωρίς αλάτι. Τραβάτε τους αστακούς και σουρώνετε τον ζωμό.
* Παράλληλα, βάζετε σε ένα βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε ελαφρά το σκόρδο για 2-3 λεπτά.
* Ρίχνετε τις ντομάτες με τον μαϊντανό, αλατοπιπερώνετε και σιγοψήνετε για 5-7 λεπτά. Προσθέστε τα κομμάτια από την σάρκα του αστακού και συνεχίστε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
* Βράζετε τα μακαρόνια στο νερό που είχατε βράσει τους αστακούς.
* Σουρώνετε τα μακαρόνια, σερβίρετε και γαρνίρετε με τη σάλτσα.
Σημείωση: Εάν έχετε γαρίδες ή μικρούς αστακούς ή καραβίδες, τα κόβετε σε μικρά κομμάτια και τα ρίχνετε κι αυτά μέσα στη σάλτσα.
Επίσης, μπορείτε να σερβίρετε τον αστακό κομμένο στη μέση από το κεφάλι προς την ουρά. Τον πασπαλίζετε με αλά τι και πιπέρι.
Υλικά (για 6 άτομα):
* 1 πακέτο μακαρόνια (Νο 6 ή Νο 7)
* ½ φλυτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
* 2 κιλά αστακούς
* 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
* 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
* 2 μεγάλες ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες
* αλάτι
* άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
* Βράζετε τους αστακούς σε άφθονο νερό χωρίς αλάτι. Τραβάτε τους αστακούς και σουρώνετε τον ζωμό.
* Παράλληλα, βάζετε σε ένα βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε ελαφρά το σκόρδο για 2-3 λεπτά.
* Ρίχνετε τις ντομάτες με τον μαϊντανό, αλατοπιπερώνετε και σιγοψήνετε για 5-7 λεπτά. Προσθέστε τα κομμάτια από την σάρκα του αστακού και συνεχίστε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
* Βράζετε τα μακαρόνια στο νερό που είχατε βράσει τους αστακούς.
* Σουρώνετε τα μακαρόνια, σερβίρετε και γαρνίρετε με τη σάλτσα.
Σημείωση: Εάν έχετε γαρίδες ή μικρούς αστακούς ή καραβίδες, τα κόβετε σε μικρά κομμάτια και τα ρίχνετε κι αυτά μέσα στη σάλτσα.
Επίσης, μπορείτε να σερβίρετε τον αστακό κομμένο στη μέση από το κεφάλι προς την ουρά. Τον πασπαλίζετε με αλά τι και πιπέρι.
Re: Μario Beretta
Θα πει κανένα μου ζητάν να φτιάξω καρμπονάρα αλλά δεν μου δίνουν λεφτά να αγοράσω μπέικον και κρέμα γάλακτος και με αφήνουν με μακαρόνια, και θα αρχίσουμε όλοι να χτυπιόμαστε... 

Re: Μario Beretta
Σόρρυ που επεμβαίνω αλλά έχω μια ευαισθησία στο θέμα.
ΣΤΗΝ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.
ΣΤΗΝ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.
Re: Μario Beretta
Και τι βάζουμε;;; Εννοείς ότι δεν θέλεις αριστερό εξτρέμ και αρκείσαι στο μπέικον (δεξί μπακ);;; Εγώ αυτό εννοούσα... 

Re: Μario Beretta
η αυθεντική καρμπονάρα , όπως μπορεί να σας διαβεβαιώσει και ο εξ Ιταλίας ορμώμενος αντμίν, δεν χρειάζεται μπέικον και κρέμα γάλακτος, αλλά αβγό και μακαρονόζουμο... Άντε εκτός από προπονητές γίναμε και μάγειρες όλοιgika έγραψε:Θα πει κανένα μου ζητάν να φτιάξω καρμπονάρα αλλά δεν μου δίνουν λεφτά να αγοράσω μπέικον και κρέμα γάλακτος και με αφήνουν με μακαρόνια, και θα αρχίσουμε όλοι να χτυπιόμαστε...








