New Game Παγκόσμιο Κύπελλο 2010 South Africa σχόλια απορίες
Re: New Game Παγκόσμιο Κύπελλο 2010 South Africa σχόλια απορ
Σε μια μέρα 6..
Βρε κοίτα που ξεκίνησα αργά!
Βρε κοίτα που ξεκίνησα αργά!
Να ρωτή σω κάτι;
Στους νοκ άουτ αγώνες ποιο σκορ και αποτέλεσμα θα μετράει; Του κανονικού αγώνα ή της παράτασης;
Στους νοκ άουτ αγώνες ποιο σκορ και αποτέλεσμα θα μετράει; Του κανονικού αγώνα ή της παράτασης;
Καλή ερώτηση.
Της ομάδας που προκρίνεται ακόμα και στα πέναλτι διαφορετικά της παράτασης κοκ.
Της ομάδας που προκρίνεται ακόμα και στα πέναλτι διαφορετικά της παράτασης κοκ.
- DaFFy_NaSH
Gash04, η απάντηση σου δεν είναι ακριβής. Δηλαδή δεν θα υπάρχει Χ στην επόμενη φάση; Δεν θα υπάρχει σκορ; θα παίζουμε μονο 1 ή 2; Αν υπάρχει σκορ κ οπως λες μετραν τα γκολ στην παρατα και στα πεναλτυ δλδ αν λήξει ενα ματς 3-3 στην παραταση και 10-9 στα πεναλτυ θα κερδίζει αυτος που είπε 13-12;

Σωστός.
Σημείο και αποτέλεσμα αυτό της παράτασης αν υπάρχει δεν μετράνε τα μπενάλντις.
Σημείο και αποτέλεσμα αυτό της παράτασης αν υπάρχει δεν μετράνε τα μπενάλντις.
Προτείνω να μην μπλέξουμε με παρατάσεις κλπ. Κανονική διάρκεια μόνο.
Αλλιώς αν το πάμε σε παρατάσεις και πέναλντυ να μείνουμε μόνο με το ποιος θα περάσει γιατί το ακριβές σκορ θα γίνει μ@@νί όπως λέει κι Daffy. Άλλα όπως είναι τώρα (κανονική διάρκεια και ακριβές σκορ) έχει περισσότερη φάση απο το να λέμε απλά ποιοσ θα περάσει.
Αλλιώς αν το πάμε σε παρατάσεις και πέναλντυ να μείνουμε μόνο με το ποιος θα περάσει γιατί το ακριβές σκορ θα γίνει μ@@νί όπως λέει κι Daffy. Άλλα όπως είναι τώρα (κανονική διάρκεια και ακριβές σκορ) έχει περισσότερη φάση απο το να λέμε απλά ποιοσ θα περάσει.
- DaFFy_NaSH
Δηλαδη αν ενα ματς ληξει 0-0 και στην παραταση 1-0 κερδίζει αυτος που το έπαιξε άσσο, και το σκορ το πληρωνετε αυτος που το επαιξε 1-0.
Αν ενα ματς ληξει 0-0 στην κανονικη διαρκεια και 1-1 στην παραταση, το πληρωνοντε οσοι παίξαν Χ (σαν σημειο) και όσοι δωσαν σκορ 1-1(για τους ποντους του ακριβες σκορ).
Εγω πάντως πιστευω πως καλύτερο θα ήταν να μετράει η κανονικη διαρκεια, και όσοι το παίζουν Χ να δινουν και προγνωση για την παραταση για εξτρα μπονους.
Αν ενα ματς ληξει 0-0 στην κανονικη διαρκεια και 1-1 στην παραταση, το πληρωνοντε οσοι παίξαν Χ (σαν σημειο) και όσοι δωσαν σκορ 1-1(για τους ποντους του ακριβες σκορ).
Εγω πάντως πιστευω πως καλύτερο θα ήταν να μετράει η κανονικη διαρκεια, και όσοι το παίζουν Χ να δινουν και προγνωση για την παραταση για εξτρα μπονους.
Δεκτό
έξω παράταση και πέναλτι δεν θα ισχύουν.
έξω παράταση και πέναλτι δεν θα ισχύουν.
- DaFFy_NaSH
Oσοι το παίζουν Χ ενα ματς, θα έχουν τη δυνατότητα να κανουν προγνωση για το ποιος θα περάσει για κανενα εξτρα πόντο (ετσι και η ισοπαλία δεν θα είναι τοσο μικροπληρωτέα
)
Πολύ μπέρδεμα ρε γκας.
Για δικιά σου ευκολία μιας και εσύ βγάζεις τις βαθμολογίες, άστα όπως πριν, μετρώντας μόνο την κανονική διάρκεια.
Ούτε μπόνους στην παράταση ούτε τίποτα.
Η ένστασή μου εξακολουθεί να είναι (αν και είναι πλέον αργά για οποιαδήποτε αλλαγή) ότι και η ισοπαλία θα έπρεπε να παίρνει 3 βαθμούς. Άσχετα με τα σκορ.
Δηλαδή, μια ισοπαλία της χθεσινής Βραζιλίας ή της σημερινής Πορτογαλίας, είναι εύκολες προβλέψεις ώστε να τιμωρείται κάποιος με -2 βαθμούς;
Για δικιά σου ευκολία μιας και εσύ βγάζεις τις βαθμολογίες, άστα όπως πριν, μετρώντας μόνο την κανονική διάρκεια.
Ούτε μπόνους στην παράταση ούτε τίποτα.
Η ένστασή μου εξακολουθεί να είναι (αν και είναι πλέον αργά για οποιαδήποτε αλλαγή) ότι και η ισοπαλία θα έπρεπε να παίρνει 3 βαθμούς. Άσχετα με τα σκορ.
Δηλαδή, μια ισοπαλία της χθεσινής Βραζιλίας ή της σημερινής Πορτογαλίας, είναι εύκολες προβλέψεις ώστε να τιμωρείται κάποιος με -2 βαθμούς;
Αν θέλετε βάζουμε 1 βαθμό ακόμα για όλες τις ισοπαλίες που έχουν γίνει σωστές προβλέψεις.
Άστε βρε όπως είναι. Προς το παρών τους δίνω λίγο αβάντσο.
Από τα νοκάουτ θα αρχίσω να σοβαρέυω.
Από τα νοκάουτ θα αρχίσω να σοβαρέυω.
-
teacher
O ένας βαθμός για τις ισοπαλίες νομίζω είναι λίγο
Όντως.
Συνεπώς εσείς που παίζετε στοίχημα πείτε καμιά πρόταση και αν είναι θα δώσουμε μερικούς πόντους σε όσους πρόβλεψαν ισοπαλίες.
Αλλά πείτε μου τι είναι καλύτερο να ισχύει να το θεσπίσουμε.
Συνεπώς εσείς που παίζετε στοίχημα πείτε καμιά πρόταση και αν είναι θα δώσουμε μερικούς πόντους σε όσους πρόβλεψαν ισοπαλίες.
Αλλά πείτε μου τι είναι καλύτερο να ισχύει να το θεσπίσουμε.
3 ή και 4β. για ισοπαλία είναι πιο δίκαιο.Είναι το πιο δύσκολο και αγχωτικό αποτέλεσμα για να πιάσεις.Ο 1β είναι σαν τιμωρία