Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος 1-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος 1-0 σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από DimisK »

tsapgeo έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:1. Οφείλω να συγχαρώ τον Santos γιατί με μικρό budget έχει φτιάξει μια ομάδα σοβαρή, η οποία (μέχρι τώρα τουλάχιστον) δεν κάνει γκέλες! Δεν είναι η υπερομάδα που θα κερδίσει στο Καρϊσκάκη, αλλά δεν είναι και η ομάδα που θα χάσει από Ξάνθη, Καβάλα, ή Πανιώνιο, που είναι υπολογίσιμες δυνάμεις. Ακόμη και στο άσχημο ξεκίνημα της ομάδας στην φετινή σεζόν, που πολλοί (ως συνήθως) μιλούσαν για τον αποτυχημένο Σάντος και κανείς δεν τον πίστευε όταν αυτός έλεγε: "Υπομονή, θα έρθουν οι καλύτερες ημέρες", εκείνος δεν λύγισε, αλλά ενεφύσησε στους παίκτες του την ψυχή της ομάδας, με την οποία μπορούν και κερδίζουν "αέρα" όλους τους παραπάνω αναφερθέντες αντιπάλους!
2. Οφείλω να συγχαρώ τη διοίκηση, που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ στον μαύρο του το χάλι (αγωνιστικά και οικονομικά) και κατάφερε σιγά-σιγά, να το μετατρέψει σε μια ομάδα με δική της προσωπικότητα. Δεν περίμενα από μια διοίκηση Ποσοσφαιρικής Εταιρίας να επιδείξει εντιμότητα (πόσες ΑΕ είναι έντιμες στην σημερινή Ελλάδα;) και σοβαρότητα, αλλά με εξέπληξε ευχάριστα! Πολύ ευχάριστα! Εφόσον συνεχίσουν έτσι, δεν αμφιβάλλω ότι το μέλλον, τους (μας) ανήκει.
3. Προσωπικά δεν θεωρώ τον Σαλπιγίδη προδότη. Έφυγε, επειδή ο ΠΑΟΚ ήθελε απεγνωσμένα να τον μεταγράψει, μήπως και με τα χρήματα γλιτώσει κάποια ανυπόφορα χρέη! Πιστεύω ότι έφυγε σαν φίλος και όχι σαν λιγούρης που ψοφάει για τίτλους, διακρίσεις και χρήματα! Ναι, τον θέλω πίσω, αλλά ακόμη και εάν η διοίκηση δεν τον φέρει και φέρει κάποιον άλλον, θα φωνάζω υπέρ του άλλου, γιατί πρώτα απ' όλα είμαστε ΠΑΟΚ! Τα συνθήματα εναντίον του Σάλπι θεωρώ ότι έγιναν από ανώριμα παιδιά, που δεν σκέπτονται, αλλά φανατίζονται μόνον!
4. Συγχαρηστήρια στον free για την δημοσίευσή του!
+35 +4 άξιος! :opaokara:

ΠΑΝΑΞΙΟΣ!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

rou έγραψε:με τον αγγελο μαζι θα πατε.........??? :evil: :twisted: :lol: :opaokara:
Η αλήθεια είναι ότι θα είμαστε μια μεγάλη παρέα (περί τα 20 άτομα), απ' όλη την Ελλάδα, μέλη ενός άλλου φόρουμ (πρώτα ο Θεός)!
Όχι, ο Άγγελος δεν θα είναι μαζί μας!
Συγγνώμη για το off-topic αλλά το κάνω για να αποσυμφοριστεί λίγο η συζήτηση!
stilikos

Δημοσίευση από stilikos »

ωραία βραδία εχθές..
1ον) η ομαδάρα μας μπήκε και καθάρισε το παιχνίδι εύκολα παρ' όλο που μπορούσαμε να το κάνουμε πιο εύκολο...
2ον) θετικότατη η επιστροφή του Φιλομένο και ικανοποιητικό το ντεπούτο του Κριστιάνο που από τα λίγα που έδειξε εχθές φαίνεται ότι θα βοηθήσει...
3ον) καιρό είχα να δω 2 πυρήνες στην 4 και 2 οργανωτές οι οποίοι επιτέλους να συννενοούνται...

ας περάσουμε και στα ΄άσχημα της βραδιάς..
1ον) αυτούς τους κλασσικούς 20-30 ανεγκέφαλους που πέταξαν τα μπουκάλια από την 4 γιατί αφού είμαστε τόσο μάγκες και αλάνια δεν τους πετάμε επιτέλους έξω από την Τούμπα.. Αντίθετα μόλις έφαγε ένα μπουκάλι από την 3 όλοι πέσανε πάνω στο παλικάρι που το έκανε... τωρα ετοιμαστείτε να πληρώσουμε κανά 50.000 ευρώπουλα και όλα θα είναι ώραια.. θέλουμε και μεταγραφές μετά..
2ον) δεν γνωρίζω ποιο ήταν το παλικάρι που οργάνωνε το Μπέλλο χαμηλά αλλά ένα έχω να του πω.. Μπράβο του! ενω όλο το γήπεδο ασχολείτε με τον Σαλπιγγίδη αυτός προσπαθεί να βγάλει συνθήματα για αυτό το κάτι μαγικό που πάμε στο γήπεδο για τον ΠΑΟΚ μας.. ξυπνάτε επιτέλους.. δεν μας ενδιαφέρει κανένας Σαλπιγγίδης και κανένας Κούδας κανένας Ζαγοράκης.. ας πάψουμε επιτέλους να σκεφτόμαστε τι πως και γιατί.. αυτά τα κάνουν άλλοι για εμάς και αφού τους εμπιστευόμαστε(ετσι όπως λέμε βέβαια) ας τους αφήσουμε να πράξουνε ανάλογα,,

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

stilikos έγραψε: 2ον) δεν γνωρίζω ποιο ήταν το παλικάρι που οργάνωνε το Μπέλλο χαμηλά αλλά ένα έχω να του πω.. Μπράβο του! ενω όλο το γήπεδο ασχολείτε με τον Σαλπιγγίδη αυτός προσπαθεί να βγάλει συνθήματα για αυτό το κάτι μαγικό που πάμε στο γήπεδο για τον ΠΑΟΚ μας.. ξυπνάτε επιτέλους.. δεν μας ενδιαφέρει κανένας Σαλπιγγίδης και κανένας Κούδας κανένας Ζαγοράκης.. ας πάψουμε επιτέλους να σκεφτόμαστε τι πως και γιατί.. αυτά τα κάνουν άλλοι για εμάς και αφού τους εμπιστευόμαστε(ετσι όπως λέμε βέβαια) ας τους αφήσουμε να πράξουνε ανάλογα...
Ναι αλλά τα συνθήματα για τον κοντό απο το μερός που περιγράφεις ξεκινησαν...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

μπερδευεσαι φιλε...απο εκεινον τον πυρηνα ξεκινησε το συνθημα...μπελλος-σαλπιγγιδης σχεσεις λατρειας :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Σερα σε μενα πήγαινε το σχόλιο σου?? :?
Άβαταρ μέλους
ziukas
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ziukas »

o salpigidis pire ta lefta apo to lao
tou paok kai egine kapnos !
den mporei kaneis na tous pei KANEIS(autoi pou fonazoun kata tou salpi)
"mamakes ti einai auta pou fonazete??"
giati edwsan to pswmi tous gia na
kratisoun ton paikti(salpigidi)
de lew oti den einai kalos paiktis
alla apo ti stigmi pou ston paok
paizei megalo rolo o LAOS tou
as paroun ena allon epithetiko.
akouga sto gipedo kai sto basket
kai sto podosfairo me panionio
polla pragmata "pws an rthei..
edwsa to pswmi MOU gia auton !
episis san salpigidis den eipe pote sovara kai tekmiriomena
an gia to logo pou efyge den eftege autos

diladi????? roufiania

den 3erw an thelete na to dextoume
alla oute kai tha apofasisoume emeis
profanos omws kapoioi einai "fusiologiko"
disarestimenoi me tin epistrofi tou salpi

thimizw otan vgazame ta xartonomizmata 100starika
me ti fatsa tou salpigidi itan KALA??? stin gate 5
amesws amesws to 3exasame epeidi einai kalo paiktis o salpigidis???

DEN EIMAI KATA ALLA OUTE NA RTHEI AYRIO O SALPIGIDIS ALLA KATALAVENW APOLUTOS
AUTOI POU EINAI "KATA" KAI OXI MAUTOUS POU FONAZOUN KAI TO ONOMA TOU NTROPI

an pernete to kommati tis tessera mono
apo ta kaka pragmata to eiste xamenoi
υ.γ. εγω ειμαι 25χρωνων αλλα σε καθε ματσ ειμαι στην
5 και τρωω σπορια οπως ολλοι στην 5(δεν ειναι κακο απλα
το λεω)

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑΑΑ
ΜΗ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΑΛΠΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ
ΣΑΛΠΙ , ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΜΠΡΩΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αδερφε μονο ελληνικα οχι γκρικλις ;)
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Οι περισσότεροι κατακρίναν και τις 2 ενέργεις. Γενικά η αναφορά του ονόματος όπου σταθούμε κι όπου βρεθούμε είτε για να τον βρίσουμε είτε να τον επευφημίσουμε είναι ΑΤΟΠΗ!
stilikos

Δημοσίευση από stilikos »

αλήθεια gika??? :oops: :oops: μπορεί να είναι και έτσι αλλά όταν γενικεύτηκε το θέμα είδα ότι προσπαθούσαν να το περιορίσουν..
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Δηλαδή από εδώ και πέρα τα μισά συνθήματα σε όλα τα γήπεδα που παίζει ο ΠΑΟΚ θα είναι γι αυτόν? Εμένα προσωπικά αυτό με κάνει και αηδιάζω.. Δεν είμαι ούτε Σαλπικτσής ούτε αντι Σαλπικτσής,είμαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ.

Είναι άλλο να βρίζεις ένα παίχτη στο ματς με την ομάδα του για να τον ψαρώσεις ή να χειροκροτήσεις ένα παίκτη σε ματς με την ομάδα του γιατί είναι τεράστιος και σε σεβάστηκε σαν οπαδό και άλλο για 6 μήνες να ασχολείσαι με κάποιον.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

gika έγραψε:Σερα σε μενα πήγαινε το σχόλιο σου?? :?
οχι γκικα εκει που σχολιασες πηγαινε και το δικο μου απλα με προλαβες?? ;) χρονια πολλα παρεπιπτοντως... ;)
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Αυτό που συνέβη χτες είναι σοβαρότατο και εξαιρετικά ανησυχητικό.

Καταρχάς, είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΣΕΒΕΙΑ προς την ομάδα και τους παίκτες που την απαρτίζουν η ενασχόληση στα όρια της εμμονής με ένα ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.
Εν δευτέροις, είναι αδιανόητο το σκορ να είναι στο εύθραυστο 1-0 στα τελευταία λεπτά του αγώνα και ο "καλύτερος λαός στην Ελλάδα" να ξεχνά για πολλοστή φορά το ρόλο του και να αγνοεί στα όρια της προσβολής την ομάδα και όλους εμάς τους αφελείς που ασχολούμασταν με το παιχνίδι που παρακολουθούσαμε.
Τρίτον, είναι αποκαρδιωτικό η ήδη εν δυνάμει επικίνδυνη κατάσταση στο γήπεδο που θυμίζει ξέφραγο αμπέλι (επικίνδυνο στριμωξίδι, σουρωμενοτσαμπουκάδες, εξωφρενικός αριθμός τζαμπατζήδων) να επιδεινώνεται ακόμη περισσότερο. Η κίνηση αυτών που όρμησαν σα λυσσασμένοι εναντίον συνοπαδών τους με βγάζει από τα ρούχα μου.Κρίνοντας από το ότι είναι Ιανουάριος ακόμη, είναι μαθηματικώς βέβαιο πως αυτή η γελοιότητα θα χοντρύνει ακόμη περισσότερο.
Τέταρτον, είναι υποτιμητικότατο για τον Π.Α.Ο.Κ. να είμαστε χωρισμένοι σε Σαλπιγγιδικούς και αντι-Σαλπιγγιδικούς, λες και ο Σαλπιγγίδης είναι ο Ελευθέριος Βενιζέλος. Θεωρώ επαρχιώτικη νοοτροπία να φωνάζονται συνθήματα τόσο κατά όσο και υπέρ του. Δύσκολα θα προχωρήσουμε έτσι δυστυχώς.

ΥΓ 1: Ας μην ξεχάσω να αναφέρω πως μικραίνει εξίσου την ομάδα να πετάμε μπουκάλια σε κάποιον...Τζαβέλα του...προαιώνιου και μισητού μας εχθρού...Πανιωνίου, τη στιγμή μάλιστα που προηγούμαστε με 1-0.
ΥΓ 2: Όλα τα παραπάνω τα γράφω όντας διαρκειούχος στη Θύρα 4, για να μη νομίσει κανείς πως μιλάω ως αδικήμενο θύμα επίθεσης.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Sera4 έγραψε:
gika έγραψε:Σερα σε μενα πήγαινε το σχόλιο σου?? :?
οχι γκικα εκει που σχολιασες πηγαινε και το δικο μου απλα με προλαβες?? ;) χρονια πολλα παρεπιπτοντως... ;)
Είπα και γω... Ευχαριστώ..! ;)
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Με χαρά βλέπω ότι οι ψύχραιμοι είναι οι περισσότεροι. Το θέμα είναι εμείς οι ψύχραιμοι να τα λέμε και να τα κάνουμε εγκαίρως και όχι εκ των υστέρων και δε βγάζω την ουρά μου απέξω φυσικά... Παρεμπιπτόντως, εγώ πάω στην 7. Ο Ίβιτς μπροστά μου πανηγύρισε :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”