Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ
Re: Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ
Αντε να μαθαινουμε και μπάσκετ
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value=""></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value=""></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
πολύ καλό!!! αυτό ήταν "in your face!!!" χαχα. ρε συ κοιτα ένα κουφό: o vujosevic ήταν προπονητής της Partizan to 88 και είχε παίτη τον Obradovic (φαντάζομαι είναι ο ίδιος ducan vujosevic)!!!!
εκπληκτικό videακι!!! τα σχόλια είναι δικά σου free????
μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι χτες με το συρίγο που έλεγε οτι οι αμερικανοί παίκτες έρχονται στην ευρώπη και μαθαίνουν μπάσκετ και με ησύχασες λίγο εσύ τώρα....
μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι χτες με το συρίγο που έλεγε οτι οι αμερικανοί παίκτες έρχονται στην ευρώπη και μαθαίνουν μπάσκετ και με ησύχασες λίγο εσύ τώρα....
και σε συνέχεια αυτών που λέγαμε παραπάνω για το πώς τα καταφέρνει το μαρούσσι:
από σημερινή συνέντευξη του Βωβού στη gazetta¨...την καθυστέρηση στις πληρωμές: «Θέλω να δημόσια να ευχαριστήσω τους παίκτες και τους προπονητές του Αμαρουσίου, καθώς λόγω των γνωστών προβλημάτων δεν είμαι συνεπής από οικονομικής πλευράς απέναντί τους. Φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουν τίποτα από τα οφειλόμενά τους, ωστόσο υπάρχουν εκκρεμότητες και θα είχαν το δικαίωμα να κάνουν θέμα. Δεν το κάνουν όμως και τους ευχαριστώ».
σας θυμίζει κάτι από την αρχή της εβδομάδας??? ...
από σημερινή συνέντευξη του Βωβού στη gazetta¨...την καθυστέρηση στις πληρωμές: «Θέλω να δημόσια να ευχαριστήσω τους παίκτες και τους προπονητές του Αμαρουσίου, καθώς λόγω των γνωστών προβλημάτων δεν είμαι συνεπής από οικονομικής πλευράς απέναντί τους. Φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουν τίποτα από τα οφειλόμενά τους, ωστόσο υπάρχουν εκκρεμότητες και θα είχαν το δικαίωμα να κάνουν θέμα. Δεν το κάνουν όμως και τους ευχαριστώ».
σας θυμίζει κάτι από την αρχή της εβδομάδας??? ...
Αυτή είναι πραγματικά αρμονική λειτουργία ομάδας!!
Μπερδεψα τον ιλγκαουσκας με τον ζουκαουσκας που να θυμαμε τωρα? θυμομουν ενα δεινοσαυρο και μιας και βλεπω τον ιλγκαουσκας στις τωρινες μεταδοσεις του NBA νομιζα οτι ηταν αυτος.
Αν και μολις ειδα τον palok να απορει για το αν εχει παιξει ο ιλγκαουσκας στην ζαλγκιρις ψιλοκαταλαβα οτι κανω λαθος
οποτε μας μενει το ροστερ της ζαλγκιρις που αντιμετωπισαμε εμεις τη σεζον 95-96 και 2ο που εχει παιξει στην ευρωπη ο ιλγκαουσκας αν εχει παιξει βεβαια.
Αν και μολις ειδα τον palok να απορει για το αν εχει παιξει ο ιλγκαουσκας στην ζαλγκιρις ψιλοκαταλαβα οτι κανω λαθος
οποτε μας μενει το ροστερ της ζαλγκιρις που αντιμετωπισαμε εμεις τη σεζον 95-96 και 2ο που εχει παιξει στην ευρωπη ο ιλγκαουσκας αν εχει παιξει βεβαια.
χαχα. νομίζει οτι είμαστε ο καρύδας με τον παπαδογιάννη????? bane άσε τα ψόφια τώρα για τη zalgiris. έχουμε αγώνα αύριο!!!!
Κοιτα, δεν είναι κακή ιδέα..

ΠΑΟΚ 1995-96
Baloyannis
Boudouris
Funderburke
Garret
Hristou
Koptis
Mamatziolas
Nikolaithis
Prelevic
Rentzias
Ruffin
Stojakovic
Tsekos
Yannoulis
Μιλάμε για τρομερό ρόστερ όπου εκείνη τη χρονιά νικήσαμε μέσα έξω τους Λιθουανούς 83-76 στο Κάουνας και μετά από ολοκληρωτικό μπάσκετ (παρακαλείται όποιος έχει το ματς να μας το ανεβάσει) 104-59 στο Παλέ που κόχλαζε με (Garret 21, Stojakovic 21, Rentzia 18)!
Oσο για τη Ζαλγκίρις :
Visockas, A.
Kurtinaitis, R.
Bryn, T.
Sestokas, K.
Sirtautas, D.
Maskoliunas, D.
Bublys, E.
Lukminas, D.
Stumbrys, T.
http://www.fiba.com/pages/en/events/com ... _stat.html
http://web.mit.edu/eavgoust/WWW/PAOK/PA ... -1996.html
ΠΑΟΚ 1995-96
Baloyannis
Boudouris
Funderburke
Garret
Hristou
Koptis
Mamatziolas
Nikolaithis
Prelevic
Rentzias
Ruffin
Stojakovic
Tsekos
Yannoulis
Μιλάμε για τρομερό ρόστερ όπου εκείνη τη χρονιά νικήσαμε μέσα έξω τους Λιθουανούς 83-76 στο Κάουνας και μετά από ολοκληρωτικό μπάσκετ (παρακαλείται όποιος έχει το ματς να μας το ανεβάσει) 104-59 στο Παλέ που κόχλαζε με (Garret 21, Stojakovic 21, Rentzia 18)!
Oσο για τη Ζαλγκίρις :
Visockas, A.
Kurtinaitis, R.
Bryn, T.
Sestokas, K.
Sirtautas, D.
Maskoliunas, D.
Bublys, E.
Lukminas, D.
Stumbrys, T.
http://www.fiba.com/pages/en/events/com ... _stat.html
http://web.mit.edu/eavgoust/WWW/PAOK/PA ... -1996.html
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος free4 την Παρ 05 Φεβ 2010, 23:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μόνο έτσι θα βγάλουμε και κάνα φράγκο στη ζωή μας... 
Ελπίζω να ακούω
αντικειμενικές
μεταδόσεις τέτοια ουδετερότητα τόσα χρόνια με κούρασε
Λοιπόν, έχω βρει ένα σάιτ που το Ρετρό Γκέιμ που έχουν βάλει οι Πρακτορινος και Γκόρντον, μπροστά σε αυτά που έχω μπροστά μου φαντάζει τρίλιζα.. Βέβαια έχει σχέση με την ιστορία του Ευρωπαικού μπάσκετ.. αλλά εδώ θα φανεί πόσοι ξέρετε που έπαιζε ο Κούκοτς πριν φύγει για Αμερική ή ποια χρονιά αγωνίστηκαν μαζί στην τεράστια Παρτιζάν, Ντανίλοβιτς, Τζόρτζεβιτς, Ρέμπρατσα με προπονητή τον μεγάλο Ζοτς..
Ρε τι έχει να γίνειιιιιιιιι

Ρε τι έχει να γίνειιιιιιιιι
Μία ερώτηση μόνο:
Toni Kukoc, Zoran Savic, Velimir Perasovic, Avie Lester, Zoran Sretenovic, Zan Tabak, Luka Pavicevic, Aramis Naglic, Teo Cizmic, Petar Naumoski, Pasko Tomic, Velibor Radovic (C: Zeljko Pavlicevic)
Ποια ομάδα απάρτιζαν αυτά τα μεγαθήρια..
Toni Kukoc, Zoran Savic, Velimir Perasovic, Avie Lester, Zoran Sretenovic, Zan Tabak, Luka Pavicevic, Aramis Naglic, Teo Cizmic, Petar Naumoski, Pasko Tomic, Velibor Radovic (C: Zeljko Pavlicevic)
Ποια ομάδα απάρτιζαν αυτά τα μεγαθήρια..
croatia split ή Jugoplastika ? Εκεί έκανε την επιστροφή του κ ο Πέτζα μετά τον τραυματισμό του και έκανε και μεγάλο παιχνίδι και κερδίσαμε σε εκτός έδρας παιχνίδι μετά από πολυυυυυ καιρό. Τον αγώνα το έδειξε το Star