Μπάσκετ ΠΑΟΚ Χειρότερη Πεντάδα

Οτιδήποτε έχει σχέση με το ένδοξο παρελθόν της ομάδας μας, σε όλα τα αθλήματα και όχι μόνο...
Άβαταρ μέλους
sunnyblack

Re: Μπάσκετ ΠΑΟΚ Χειρότερη Πεντάδα

Δημοσίευση από sunnyblack »

Γιατί το ματς φιέστα-παρουσίαση της dream team? Με Μπενετόν στο παλάτι αρχές σεζόν 2000-01...Φαβορί για φαιναλ φορ αν μέναμε έτσι...ααχ..
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ο Μπουντούρης Γιάννη (από Καλαμαριά :lol: ) νομίζω ότι ακόμα κατέχει τα πρωτεία όσον αφορά την ευστοχία του έξω από τα 6.25.. (αλήθεια παίζει να εξισωθούμε με το ΝΒΑ και να γίνουμε 6.75 ή οι Αμερικάνοι να έρθουν στα δικά μας νούμερα?)
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Την πρώτη φορά που το διάβασα κατάλαβα ό,τι ο Μπουντούρης είναι από Καλαμαριά αλλά δεν κατάλαβα γιατί τον λες Γιάννη και όχι Νίκο τεσπα στο NBA το τρίποντο είναι στα 7,25 στην κορυφή 6,75 είναι στις γωνίες
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Απάντησε στον Γιάννη από Καλαμαριά ;)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

denis έγραψε:Την πρώτη φορά που το διάβασα κατάλαβα ό,τι ο Μπουντούρης είναι από Καλαμαριά αλλά δεν κατάλαβα γιατί τον λες Γιάννη και όχι Νίκο τεσπα στο NBA το τρίποντο είναι στα 7,25 στην κορυφή 6,75 είναι στις γωνίες
Στο πρώτο σκέλος σε απάντησε ο Κώστας, στον Γιάννη απάντησα από καλαμαριά ;)
Οσο για το δεύτερο έχει δίκιο..
Το μπέρδεψα με κάτι άλλο... που έλεγαν να ανέβουμε εμείς μισό μέτρο και να κατέβουν οι Αμερικάνοι μισό για να εξισωθούμε στα 6.75
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

denis έγραψε:Την πρώτη φορά που το διάβασα κατάλαβα ό,τι ο Μπουντούρης είναι από Καλαμαριά αλλά δεν κατάλαβα γιατί τον λες Γιάννη και όχι Νίκο τεσπα στο NBA το τρίποντο είναι στα 7,25 στην κορυφή 6,75 είναι στις γωνίες
Υπάρχουν ακόμα κάποια εγκεφαλικά κύτταρα ενεργά στην δεύτερη ανάγνωση κατάλαβα πως εννοείς τον Γιάννη
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

denis έγραψε: στο NBA το τρίποντο είναι στα 7,25 στην κορυφή 6,75 είναι στις γωνίες
δεν το ξέρα!!!!nice info. αυτό που έμαθα επίσης (νομιζω από το videaki τουfree) είναι οτι στο ncaa η ρακέτα είναι πιο μικρή (πιο ορθογωνισμένη κάπως)!!!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Λοιπόν σας ετοιμάζω κάτι..
Πάλοκ αν θες βοηθάς!!! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

άμα μπορώ και είναι μέσα στο χρόνο μου No problem. απλά προειδοποιώ, μη μου ζητήσεις τίποτα ειδικό από pc και τέτοια. στα βασικά είμαι καλός... :D
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Να φτιάξουμε την ιστορία του ΠΑΟΚ!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Οχι ρε εντάξει, πλάκα κάνω! χχαχχαχαχαχαα
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

χαχα. έχω πήξει στα reviews εδώ στη δουλειά μου, όχι άλλο ένα και μάλιστα με πολύ πολύ περισσότερη βιβλιογραφία!!!!!
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Trikaliotis έγραψε:
Aureliano Buendia έγραψε:
palok έγραψε:χαχα. όντως ρε συ. πωπω τι έχει περάσει αυτή η ταλαίπωρη ομάς. είχαμε και έναν που τον λέγανε jordan των open courts της Νέας Υόρκης!!! θυμάστε ποιόν?? πώς τον λέγανε μωρέ, δε μου ρχεται. νομίζω είχε αντικαταστήσει έναν χοντρό κάτω απο τα καλάθια που πρέπει να παιξε ένα ματς (επί μπάνε προπονητής)
Φίλε Palok, διάβασα όλες τις σελίδες αυτού του φοβερού τόπικ και νομίζω πως έχω την απάντηση που δεν σου έδωσε κανείς για τον χοντρό, μου είχε μείνει αξέχαστος.
Δεν θυμάμαι αν έπαιξε στο πρωτάθλημα, αλλά σίγουρα έπαιξε με τον ρούλη στο νοκ - άουτ του κυπέλλου, στο οποίο παρά τα χάλια μας κερδίσαμε με 10 πόντους, νομίζω 68-58.
Φορντ λεγόταν στο επίθετο, νομίζω Άλτον στο μικρό. Πρέπει να ήρθε σε εμάς στα πιο χοντρά του πάντως.
Εξαιρετικό το τόπικ, κάποιοι παίκτες στις χρονιές που επέλεξαν οι Πρέλεβιτς και Μπάλτγουιν προτού αντικατασταθούν (παίκτες και προπονητές μαζί) ήταν αδιανόητοι.
Φοβερός και ο speedy Λημνιάτης που η ΕΤ-1 προσπαθεί να μας τον πλασάρει ως βετεράνο υπεραθλητή.
Δεν το χω ξαναδεί αυτό σε επαγγγελματικό μπάσκετ, τον αφήναν παντελώς μόνο να σουτάρει ακόμη και από τα 4 μέτρα οι αντίπαλοι
Φίλε Aureliano δεν έψαξες καλά μου φαίνεται..Μέχρι και φωτογραφία του μπούλη έχω βάλει, μαζί και τα στατιστικά του και θυμάμαι είχαμε σχολιάσει το γεγονός ότι άλλαζε ομάδες κάθε 3-4 μήνες με τον Palok..!

Έχεις δίκιο, πρέπει να προσπέρασα τη σελίδα που είχες αναφέρει τον χοντρό, μου το ανέφερε και ο Palok
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Trikaliotis έγραψε:Δε χρεάζεται παράθεση όταν απαντούμε σε ακριβώς προηγούμενη δημοσίευση!
Thx, AdminTeam

Κολντεμπέλα και Νικολαϊδης πρέπει να ήταν..Ο Μασλαρινός δε νομίζω! Είχαμε κάνει άλλη μια μεγάλη νίκη από όσο θυμάμαι πριν αρχίσουμε να διαλυόμαστε με την Τιμ Συστεμ Μπολόνια στο Παλατάκι με 98-96 στην παράταση αν δε κάνω λάθος..Που είναι ο Gordon να μας ποστάρει και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων στο ΠΑΟΚ RETRO από τα συγκεκριμένα γεγονότα που αναφέρουμε..
Το ματς στο οποίο αναφέρερεσαι, της σαιζόν 2000-01, νομίζω ήταν με την Βερόνα, διεξήχθη στις 18/10/2000 και έληξε με νίκη 97-94 του Π.Α.Ο.Κ.
http://archive.sport.gr/euroleague01/ul ... pakver.asp
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

[quote="Trikaliotis"]Συγχωρεμένος παιδί μου..! Λοιπόν, για να τελειώνω με τον σχολιασμό έχω να προσθέσω ότι ο Μοράλες σε καμία περίπτωση δεν ήταν παλτό, αφού ειδικά στην πρώτη θητεία του επρόκειτο για έναν πολύ αξιόπιστο ρολίστα (αφήστε που στα νιάτα του στην Μπανταλόνα θεωρούταν από τους καλούς σέντερ της Ισπανίας), καθώς όπως είπε κι ο Palok (δεύτερη φορά που τον μνημονέυω θα φτερνίζεται τώρα!) είχε πολύ καλή κίνηση κοντά στο καλάθι, με σωστό ποστάρισμα, αλλά και χωρίς τη μπάλα, ενώ σκύλιαζε στην άμυνα και τα ριμπάουντ..

Και ο Γκάρετ ήταν πολύ καλός ξένος (22 πόντους στον ημιτελικό με την Ζαλγκίρις), απλά τον στιγμάτισε η ανυπαρξία του στον τελικό και η μετέπειτα φυγή του από την ομάδα..Όσο για αυτό που είπε κάποιος φίλος για τον Μπάνε δε θα συμφωνήσω γιατί ο άνθρωπος μετά τον τελικό της Ναντ κι αφού είδε και απόειδε ότι χαϊρι με τον άλλον τον καταραμένο δε πρόκειται να δεί, βγήκε και είπε χαρακτηριστικά ότι "εγώ δε πρόκειται να ξαναστεναχωρηθώ και πλέον θα τα βλέπω όλα σαν ένα παιχνίδι και σαν διασκέδαση" και όντως αυτό έκανε μετά, άσχετα που το πήγε στο άλλο άκρο και εμάς μας κακοφαινόταν..Το χρέος του πάντως εντός αγωνιστικών χώρων το έκανε πάντα και με το παραπάνω και ειδικά στα μεγάλα παιχνίδια (34 πόντους στον τελικό με την Ταού).

Δε θα ξεχάσω μια δήλωση του όπου όλοι κρεμόμασταν από τα χείλη του για το τι θα κάνει τώρα που τέλειωσε η σεζόν και αν θα παραμείνει στην ομάδα, τον περίμεναν όλοι έξω από το Παλέ και στην ερώτηση των δημοσιογράφων "Μπάνε τελικά τι θα κάνεις το καλοκαίρι???", ο τρελός απάντησε με χαμόγελο.."Τώρα θα πάμε για μπάνια!!!"[/quote]

Συμφωνώ απόλυτα Τρικαλιώτη.
Το είχε δηλώσει πως δεν θα κάτσει να πεθάνει ποτέ ξανά για ένα ματς.
Και δεν είχε και άδικο. Να σκίζεσαι για να στα γαμάει όλα συνεχώς ο μελλοντικός Δήμαρχος Πειραιά, δεν λέει...
Απλώς, ως πληγωμένος έφηβος οπαδός, το στωικό του χαμόγελο μετά την ήττα μου είχε κάτσει βαρύ.
Στο ματς ήταν συγκλονιστικός πάντως, το ανέφερα και εγώ.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

obanebane έγραψε:Χωρις να επιμενω για το αν ηταν η ιδια ομαδα αυτη που νικησαμε με αυτη που μετα πηρε το πρωταθλητριων (ζαλγκιρις) μπορει καποιος να βρει τις 2 12καδες ελα ρε free κανε τη δουλεια σου.
Τη Ζαλγκίρις την αντιμετωπίσαμε το 95-96 και την Ευρωλίγκα την κατάκτησε το 98-99, τρεις σεζόν μετά.
Όταν μας αντιμετώπισε δεν είχε στο ρόστερ τα 3 πρώτα της βιολιά που την οδήγησαν στην Ευρωλίγκα, τους ξένους Έντνι και Μπούι, καθώς και τον Στομπέργκας, ο οποίος ήρθε με μεταγραφή από την Ατλέτας Κάουνας μία χρονιά αργότερα (96-97)

Επιπλέον δεν είχε ούτε τον ψηλό τον Ζουκάουσκας, ο οποίος πήγε και αυτός την επόμενη χρονιά από μια λιθουανική ομάδα ονόματι Neptūnas Klaipėda
Απάντηση

Επιστροφή στο “Π.Α.Ο.Κ. - Ρετρό”