ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ. 28/11 19:00 ΝΟVA

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Α.Ε.Κ.-44 - Π.Α.Ο.Κ., 28/11 19:00 ΝΟVA

Δημοσίευση από Sera4 »

δεν υποτιμαει κανεναν κουτσιανικουλη απλα ξερει καταρχην οτι δεν ειναι ετοιμος ακομα και θελει δουλεια και δευτερον ειναι ξεκαθαρο αυτο που θελει να κανει...να κερδισει το κεντρο με 5 παιχτες και να εχει κατοχη μπαλας να μην αφησει την ξαδερφη να κανει παιχνιδι να την πνιξει...ο αραμπατζης θεωρω ειναι λιγος και ο λινο δεν ειναι αριστερο εξτρεμ(προσωπικες αποψεις ;) )
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

για μενα τον κουτσια πρεπει να τον βαλει περιπου στο 65-70 γιατι λογικα θα ειναι πτωματα οι παικτες της αεκ και να τους βαλει να τρεχουν αλλα δεν θα φτανουν.....νομιζω εχουμε την ομαδα για να παρουμε το διπλο αλλα πρεπει αμυντικα να μην κανουμε αστεια λαθη και να αποφυγουμε τις χαζες καρτες.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

tigon4 έγραψε:αλλα πρεπει αμυντικα να μην κανουμε αστεια λαθη
Για μένα το κλειδί είναι αυτό, καθώς σε ντέρμπυ ειδικά έχουμε παράδοση σε τέτοια...μπροστά με την θαλασσοάμυνα της Κούλας πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα σκοράρουμε....ειδκά αν ο Βιέρι είναι καλά...
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

παντως ειναι καλο που δεν παιζει ο νεμεθ γιατι αυτος θα μπορουσε να προκαλεσει ταραχη στην αμυνα μας αρα και αρκετα λαθη εκ των οποιων μερικα θα μπορουσαν να ειναι μοιραια....δηλαδη εχουμε ενα θετικο, απο εκει και περα ο σκοκο και ο μπλανκο ειναι θεμα.
η αεκ λογικα παιζει με 4-2-3-1

......................μπλανκο

........μαντουκα....σκοκο.......χερσι

.................καφες....μακος
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

Orwell έγραψε:Ξέρω,ξέρω συμπάθειες πολλές δεν έχει στο forum αλλά εγώ βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον το συγκεκριμένο του Κάρπετ που αναφέρεται και στο αυριανό ματς αλλά λέει και 2 κουβέντες για τη γειτονιά που για μένα παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον γιατί κάτι λέγαμε τις προάλλες για "επικοινωνιακές φάπες" που μας έριξαν...
;
δεν είδα κανένα καλόπουλο να αδικεί τον Ari. οποτε το αποτέλεσμα τις τακτικής του Ari ήταν να έρθει ο καλόπουλος μέσα στh τούμπα και να παίξει 50-50. αν αυτό βγήκε σε κακό για τον ari είναι άλλο θέμα.

ο καρπετ ότι γραφει το γραφει προερχόμενος από το σκεπτικό ότι για τον έναν και τον άλλο λόγο ο καλόπουλος μετά το mats τις Τούμπας πρέπει να πάει σπίτι του
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

μακάρι να διαψευστώ αλλα ο μούσλι δε μου έχει δείξει ότι μπορεί να σκοράρει εύκολα σε εκτος έδρας παιχνίδι. αν βγει over θα έχουμε χάσει. θεωρώ ότι υπάρχει υπέρμετρη αισιοδοξία για το αυριανό παιχνίδι. οι κινήσεις του blanco στη περιοχή μας είναι για μένα ο πιο σοβαρός κίνδυνος για να ανοίξει το σκορ.
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

olivares έγραψε:πόσο έχει πέσει στην υπόληψη του
Sera4 έγραψε:δεν υποτιμαει κανεναν κουτσιανικουλη απλα ξερει καταρχην οτι δεν ειναι ετοιμος ακομα και θελει δουλεια
'Οταν λέω ότι έχει πέσει στην υπόληψη του εννοώ πως δεν τον πιστεύει. Για αυτό άλλωστε τον βάζει και για ένα δεκάλεπτο μόνο ως αλλαγή και όχι παραπάνω. Και κατά τη γνώμη μου καλά κάνει. Όσες ευκαιρίες και αν του έδωσε (πλήν Λεβαδειακού για ένα ημίχρονο) δείχνει ότι δεν μπορεί να καταλάβει πως οφείλει να κινείται και δεν ωφελεί να του χαϊδεύουμε τα αυτιά. Προτιμάει να κρατάει μέσα τον Sorlin σε μια θέση που δεν του ταιριάζει και ας σέρνεται γιατί κινείται σωστά τακτικά παρά να του δώσει χρόνο στη φυσική του θέση και ειδικά σε ένα παιγνίδι που οι αντεπιθέσεις αλλά και το πλάτος του αγωνιστικού χώρου (και όχι το χόρτο που είναι χάλια) ταιριάζουν στον Κουτσιανικούλη.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Ο Σκόκο καλός αλλά απείθαρχος και τελευταία μία παίζει και τρείς όχι...νομίζω ότι με ένα καλό Σνάουτσνερ θα αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα αν παίξει από κει, αν παίξει πίσω από Μπλάνκο θα τα βρεί μπαστούνια απ' τα 2 καλά αμ. χαφ που έχουμε.
Ο Μπλάνκο από μπάλα γιοκ αλλά είναι ικανός τη μισή ευκαιρία να την κάνει γκολ....θέλει προσοχή αλλά ούτε αυτός είναι σε καλή κατάσταση τελευταία.
Και για μένα η τρίτη πηγή κινδύνου είναι ο Μαιστόροβιτς που είναι πολύ καλός στα στημένα.

Αν προσεχτούν αυτοί οι 3 νομίζω ότι τους έχουμε δέσει χειροπόδαρα, καθώς οι υπόλοιποι της Κούλας δεν είναι κάτι σοβαρό.

Petm νομίζω ότι όταν κάποιος ρίχνει "επικοινωνιακή φάπα" παίρνει κάτι παραπάνω απ' το 50-50....δεν ξέρω ποιό το σκεπτικό του Κάρπετ, αυτό που ξέρω είναι ότι τα του παρασκηνίου-και ειδικά του διαιτητικού- τα κατέχει καλά και ασχέτως αν σ' αρέσει ή όχι ο κυνικός τρόπος που τα περιγράφει δείχνει ότι οι πολλές φωνές δεν σου βγαίνουν και πάντα σε καλό.
Αλλά και για να μιλήσουμε εκτός διαιτησίας, δεν βλέπω όλη αυτή η τακτική του Ρούλη-εμείς που τα βάζουμε με όλους- τι τους έχει επιφέρει και κυρίως ποιοί έστω τους συμπαθούν....μάλλον στο ψιλό τους έχουν πάρει όλοι.
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

φιλε δεν υπαρχει τοσο μεγαλη αισιοδοξια απλα εχουμε καλυτερη αμυνα απο την αεκ, το κεντρο μας με βιτολο, γκαρσια ειναι καλυτερο απο του καφε μακου αρα βλεπω ελεγχο στην μεση και με βιερι ιβιτς κυριος και μουσλι σε φορμα, νομιζω αν βγαλουμε το κομπλεξ μας εκτος εχουμε το πανω χερι.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

olivares έγραψε:
'Οταν λέω ότι έχει πέσει στην υπόληψη του εννοώ πως δεν τον πιστεύει. Για αυτό άλλωστε τον βάζει και για ένα δεκάλεπτο μόνο ως αλλαγή και όχι παραπάνω. Και κατά τη γνώμη μου καλά κάνει. Όσες ευκαιρίες και αν του έδωσε (πλήν Λεβαδειακού για ένα ημίχρονο) δείχνει ότι δεν μπορεί να καταλάβει πως οφείλει να κινείται .
έτσι ακριβώς.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

orwell για τον καρπετοπουλο αν και εγω νομιζα οτι κακως τον εχουνε εμπαθεια πολλοι
οταν ομως διαβασα το τελευταιο αρθρο για τη διαιτησια του καλοπουλου σαν να καταλαβα οτι εχει οντως προβλημα με τον ΠΑΟΚ.

που την ειδε την αδικια αυτος??
σφυριξε με το γραμμα του νομου ο καλοπουλος και χαριστηκε μαλιστα 3 φορες κιτρινη στον αρανο
μια που παταει τον αραμπατζη
μια που σπρωχνει τον βιειρινια στον αερα
και μια στο πεναλντι
και ειχε μαλιστα και κιτρινη

πως το βγαζει αυτος πως αδικηθηκε ο αρης?
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

ronaldo έγραψε:
μια που σπρωχνει τον βιειρινια στον αερα
αυτό ειδικά πως έχει περάσει τόσο light από όλους.
sorry για τα off topic
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

ρε παιδια σταματηστε με τον καρπετοπουλο θα ασχολουμαστε τωρα με τον καθε αντιπαοκτση... :evil:
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

ενταξει εχεις δικιο
να μιλησουμε για τον πανουτσο τοτε?
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Orwell έγραψε:Ξέρω,ξέρω συμπάθειες πολλές δεν έχει στο forum αλλά εγώ βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον το συγκεκριμένο του Κάρπετ που αναφέρεται και στο αυριανό ματς
[...]
Τρεις μέρες αργότερα η επιστροφή του Σκόκο στην ενδεκάδα ήταν αρκετή: η ΑΕΚ νίκησε 3-1 τον ΠΑΟΚ, που αφού είχε γλιτώσει πολλά στην αρχή είχε ισοφαρίσει με τον Ιβιτς αλλά και πάλι έμοιαζε να μην πιστεύει το ματς. Μια αστεία αποβολή του Σορλέν από τον Κάκκο στο τέλος του ημιχρόνου είχε σημάνει και τη λήξη της σεμνής τελετής.
Αυτό ας μην το σχολιάσω καλύτερα. Ο κλασικός Έλληνας δημοσιογράφος που θυμάται ό,τι τον συμφέρει, βασιζόμενος στο γεγονός ότι οι Έλληνες αναγνώστες ξεχνάνε εύκολα. Όποιος θέλει ας ξαναδεί το πρώτο ημίχρονο εκείνου του ματς για να θυμηθεί ποιός γλύτωσε πολλά, λίγο πριν αποβληθεί ο Σορλέν για την φάση που έχω avatar.
Κάρπετ έγραψε: Αλλωστε, όλοι όσοι κέρδισαν φέτος την ΑΕΚ το έκαναν περιμένοντάς την κι όχι γιατί την άρπαξαν από τον λαιμό.
Σ' αυτό όμως θέλω την άποψή σας. Ο Καρπετόπουλος υπερασπίζεται την τακτική της αναμονής.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”