Π.Α.Ο.Κ. - Άρης 22/11 19:00 nova
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Αρης, 22/11, 19:00 nova
συμφωνω μεχρι τωρα εδειξε οτι ειναι καλος διατητης καλλιτερος απο πολλους αλλους.....
οταν τον συγκρινεις με διατητες που μας εχουν σφαξει σε ντερμπι και εχουν μπει στην black list μας ειναι λογικο να δειχνει οχι απλα καλος αλλα σουπερ. δεν διαφωνω σε αυτο. εγω λεω αυτα που εχω δει σε παιχνιδια που εχει παιξει.
τωρα μπορουμε να πουμε οτι ειναι ενταξει και οτι ο ανθρωπος ειναι πιο καθαρος απο τα αλλα κορακια που αναφερεις.
κατσε να τον δεις πως θα μας παιξει σε κανενα ματς μεσα πχ στον γαυρο και μετα τα ξαναλεμε.
παντως επιμενω. σφυριζει συνεχεια και ειναι εκνευριστικος.
τωρα μπορουμε να πουμε οτι ειναι ενταξει και οτι ο ανθρωπος ειναι πιο καθαρος απο τα αλλα κορακια που αναφερεις.
κατσε να τον δεις πως θα μας παιξει σε κανενα ματς μεσα πχ στον γαυρο και μετα τα ξαναλεμε.
παντως επιμενω. σφυριζει συνεχεια και ειναι εκνευριστικος.
- ilias4_koufalia
Παντως καρτες δεν δινει!!!
Θα ξεχασω εγω που δν απεβαλε την μπαλα που ανετρεψε τον scoco στο ματς με τον τελη?

ακομα δεν μπορω να το χονεψω!!!

Θα ξεχασω εγω που δν απεβαλε την μπαλα που ανετρεψε τον scoco στο ματς με τον τελη?

ακομα δεν μπορω να το χονεψω!!!

Ετσι λαμπριακο, σφιχτους σας θελουμε και εμεις για να γουσταρουμε καλυτερα.Lord_GayrosSlayer έγραψε:"Με την έλευση του κ. Κούπερ η ομάδα δουλεύει σε άλλους ρυθμούς και θα είμαστε έτοιμοι στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα θα δείξει αυτά που θέλει να δει ο κόσμος του Άρη. Είμαστε καλύτεροι και μεγαλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ και πάμε για το "διπλό".
http://www.sport24.gr/html/ent/409/ent.328409.asp
Μάλλον σε αυτό αναφέρεται ο Λιάκουρας και κοντεύει να πάθει συγκοπή από τα γέλια![]()
![]()
Ελατε με την οπισθεν οπως παντα και μετα θα δεις ποιος την εχει μεγαλυτερη.
Παρε +35 κοτες απο μενα για τις δηλωσεις σου
πο ρε φιλε τωρα τελευταια εχω αρχισει να συνιδιτοποιω το ποσο πολυ λατρευω τους αριανους!!!!!!!! δεν υπαρχει μερα που να μην μας χαριζουν τονους γελιου!!!!!!

χα0χα0χα0χα0χα0χα0χα00χα0χα0χα0χα0χα0χα0χα0αχ0χ0αχ0α0χα0χα0χα0χα0χα0χα0χα0αχ0α0χαχ0χα0χ0αχ
πουστοσκουληκα θα φατε καλα μετα το σημερινο......περιμεντε και θα δειτε που θα παει η βλαχομαγκια σας.....υπομονη οι μερες ειναι κοντα.......και εκεινο το γατι απο τον κεντρικο αχ ρε πως θα σε φυγει η μαγκια...
Ας μαζεψει κπ τον πρωην ποδοσφαιριστη Λαμπριακο........
Λαμπριάκος: «Είμαστε καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ»
Την πεποίθηση πως ο Άρης είναι ανώτερος του ΠΑΟΚ, αλλά θα πρέπει να το αποδείξει εντός του αγωνιστικού χώρου στο ντέρμπι της Τούμπας την προσεχή Κυριακή εξέφρασε ο Σταύρος Λαμπριάκος μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου στο πλαίσιο της...
...καθιερωμένης media day.
«Με την έλευση του κυρίου Κούπερ η ομάδα δουλεύει σε άλλους ρυθμούς και θα είμαστε έτοιμοι στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα θα δείξει αυτά που θέλει να δει ο κόσμος του Άρη. Είμαστε καλύτεροι και μεγαλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ και πάμε για το διπλό. Ξέρουμε πόσο πολύ θέλει ο κόσμος αυτή τη νίκη και άλλο τόσο τη θέλουμε κι εμείς», τόνισε ο πολύπειρος επιθετικός.
Όσον αφορά στις πρώτες εντυπώσεις του από τη δουλειά του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, είπε: «Έχει αλλάξει ο τρόπος δουλειάς. Έχουν σφίξει οι κ…οι και όλοι έχουν αντιληφθεί ότι ο Άρης δεν μπορούσε να πάει πουθενά πριν έρθει στην ομάδα. Πρόκειται για τον καλύτερο τεχνικό που έχει έρθει στην Ελλάδα», είπε και μάλιστα αποκάλυψε πως «… είναι ο λόγος που θέλω να παίξω ποδόσφαιρο για ένα χρόνο ακόμη».
Ο Άρης δεν θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου του στην Τούμπα. Όταν ο Σταύρος Λαμπριάκος κλήθηκε να το σχολιάσει, είπε: «Πρέπει να ρωτήσετε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ».
http://troktiko.blogspot.com/2009/11/blog-post_188.html
Λαμπριάκος: «Είμαστε καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ»
Την πεποίθηση πως ο Άρης είναι ανώτερος του ΠΑΟΚ, αλλά θα πρέπει να το αποδείξει εντός του αγωνιστικού χώρου στο ντέρμπι της Τούμπας την προσεχή Κυριακή εξέφρασε ο Σταύρος Λαμπριάκος μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου στο πλαίσιο της...
...καθιερωμένης media day.
«Με την έλευση του κυρίου Κούπερ η ομάδα δουλεύει σε άλλους ρυθμούς και θα είμαστε έτοιμοι στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα θα δείξει αυτά που θέλει να δει ο κόσμος του Άρη. Είμαστε καλύτεροι και μεγαλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ και πάμε για το διπλό. Ξέρουμε πόσο πολύ θέλει ο κόσμος αυτή τη νίκη και άλλο τόσο τη θέλουμε κι εμείς», τόνισε ο πολύπειρος επιθετικός.
Όσον αφορά στις πρώτες εντυπώσεις του από τη δουλειά του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, είπε: «Έχει αλλάξει ο τρόπος δουλειάς. Έχουν σφίξει οι κ…οι και όλοι έχουν αντιληφθεί ότι ο Άρης δεν μπορούσε να πάει πουθενά πριν έρθει στην ομάδα. Πρόκειται για τον καλύτερο τεχνικό που έχει έρθει στην Ελλάδα», είπε και μάλιστα αποκάλυψε πως «… είναι ο λόγος που θέλω να παίξω ποδόσφαιρο για ένα χρόνο ακόμη».
Ο Άρης δεν θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου του στην Τούμπα. Όταν ο Σταύρος Λαμπριάκος κλήθηκε να το σχολιάσει, είπε: «Πρέπει να ρωτήσετε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ».
Σκόρδας Ν 2 ο Λαμπριάκος...
Πουλάει οπαδιλίκι στα ασπόνδυλα.. αλλά τι περιμένεις αφού δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει...
Πουλάει οπαδιλίκι στα ασπόνδυλα.. αλλά τι περιμένεις αφού δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει...
- PABLO GARCIA1
Ξανθομάλλη κομπλεξικέ,παρόλο που είστε σφιχτοί όπως λες, επειδή προβλέπεται ξεχείλωμα την Κυριακή, κοιτάξτε να προμηθευτείτε πολλά τέτοια μην λέτε μετά ότι σας ήρθε και απότομα.....MANIAKOS έγραψε: Έχουν σφίξει οι κ…οι
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- PABLO GARCIA1
Ε ναι ρε σεις...να τους πάρουμε με το μαλακό....όχι απότομα και πονέσουν,
Αυτοί είναι ικανοί να ρουφιανέψουν με κανα e-mail σε κανένα "Σύλλογο Κακοποιηθέντων Ομάδων".....
με το μαλακό λέμε.....
Αυτοί είναι ικανοί να ρουφιανέψουν με κανα e-mail σε κανένα "Σύλλογο Κακοποιηθέντων Ομάδων".....

με το μαλακό λέμε.....
Το πρώτο δώρο από τους αρειανούς προς τον προπονητή τους:
Ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ, έσβησε 54 κεράκια στην τούρτα με το έμβλημα του Αρη (http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=52110)
Η επόμενη θα έρθει στο πρόσωπο με τη μία..
Πάντως, Εκτορα μου έχω κι εγώ να σε κάνω ένα δωράκι για τα γενέθλια σου, ελπίζω να το δεχτείς, έτσι??
Eίνει το δώρο που ήθελαν να σε κάνουν δώρο οι παίκτες σου αλλά ντρέπονταν να σου το φέρουν οι ίδιοι!!!!

Ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ, έσβησε 54 κεράκια στην τούρτα με το έμβλημα του Αρη (http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=52110)
Η επόμενη θα έρθει στο πρόσωπο με τη μία..
Πάντως, Εκτορα μου έχω κι εγώ να σε κάνω ένα δωράκι για τα γενέθλια σου, ελπίζω να το δεχτείς, έτσι??
Eίνει το δώρο που ήθελαν να σε κάνουν δώρο οι παίκτες σου αλλά ντρέπονταν να σου το φέρουν οι ίδιοι!!!!

- PAOKfanAthens