15. Todor Gečevski

Άβαταρ μέλους
Pegasus

Re: 15. Todor Gečevski

Δημοσίευση από Pegasus »

Με χαμένα τόσα έσοδα, και πολύ άργησε. Γιατί, όσο και να φταίει μια διοίκηση, δε νομίζω ότι δε θα έδινε 30.000 αν δεν μπορούσε.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Βλέπω το Δέδα στο 4.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Από ότι άκουσα, ο Τοντορ την έκανε γιατί ανήμερα της Πρωταπριλιάς κάποιος του είπε ότι δε θα πληρωθεί τη δόση του κανονικά κι έγινε ένα μπέρδεμα γιατί πίστεψε ότι ήταν αστείο και η κατάσταση μπερδεύτηκε περισσότερο!
Οτι να ναι γαμω!
Άβαταρ μέλους
nick_shortjohn

Δημοσίευση από nick_shortjohn »

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000150702323

Έλα να ξεκινάνε τα pm!

"Please naoume ksero go gyrna re tsakale pame gia triti thesi re psile mhn ksigiesai matsakonika re mpizmpize eimaste naoume not go village we love you"

κ.λ.π.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Να κάτσει εκεί που είναι.
Χαιρετίσματα στον Αλέκο να δώσεις.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

έλα ρε θόδωρα και συ! με καπότα πρόεδρο είσαι τόσους μήνες! τώρα σου την κάρφωσε?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=13&id=7292

Προς λύση οδεύει το θέμα του Τοντόρ Γκετσέφσκι, αφού ο Σκοπιανός σέντερ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, δείχνοντας διάθεση για να λυθεί το θέμα που δημιουργήθηκε με την οφειλή προς το πρόσωπο του.

Ο παίκτης δε θα δώσει το «παρών» στη σημερινή προπόνηση, αλλά αύριο αναμένεται να μπει στον τραπεζικό του λογαριασμό ένας μέρος των οφειλομένων και το θέμα οδεύει προς διευθέτηση. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ο Γκετσέφσκι αναμένεται να βρίσκεται κανονικά αύριο στην προπόνηση, αφού και ο ίδιος έκανε ότι μπορούσε από την πλευρά του για να βρεθεί λύση σε ένα πρόβλημα που δε δημιούργησε ο ίδιος. Ο Σκοπιανός με σημερινή του δήλωση για το θέμα, είπε: «Είμαι εδώ και περιμένω να βρεθεί λύση στο πρόβλημα μου…».
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Άντε μπράβο. Δεν είμασταν για τέτοια.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

ξέχασα να σου πω ότι μου αρέσει η υπογραφή σου. Ίσως επειδή δεν με έχουν ακόμη συγχωρέσει....
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Σε όλους τα ίδια λες :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

προσπαθώ να κερδίσω την συμπάθεια των συντρόφων....
Υ.Γ. Άδικα με κατηγορείς. Δεν επαίνεσα την υπογραφή τού Γκας... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Τέλος καλό όλα καλά με Γκετσέφκσι... Αυτό που φαινόταν από την Τετάρτη (6/4) ότι δηλαδή ο παίκτης θα επέστρεφε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας επιβεβαιώθηκε.
Το τελευταίο επεισόδιο του σίριαλ των οφειλών του Τοντόρ Γκετσέφκσι έληξε οριστικά το μεσημέρι της Πέμπτης (7/4). Συγκεκριμένα, συναντήθηκαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μιλτιάδης Κανώτας, ο Σκοπιανός παίκτης του ΠΑΟΚ και ο μάνατζερ του παίκτη, Γιώργος Παταπατίου. Συζητήθηκε το θέμα των χρημάτων που έχει να λαμβάνει ο παίκτης του ΠΑΟΚ και οι δύο πλευρές τα βρήκαν εξολοκλήρου σε αυτό το θέμα.
Έτσι, ο σέντερ του ΠΑΟΚ θα επιστρέψει κανονικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του "Δικεφάλου"¨με τον Σούλη Μαρκόπουλο να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με τους υπάρχοντες παίκτες στην ομάδα του και σύμφωνα με κάποιες πηγές να αναζητείται πλέον ένας παίκτης που θα αγωνίζεται στο 4 και 5 με τα οικονομικά της ΚΑΕ να είναι εξαιρετικά μικρά όσον αφορά αυτήν την κίνηση.
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Και ήμουν έτοιμος να ποστάρω αν τώρα με την απεργία θα έχουμε πρόβλημα για να μάθουμε τι παίζει :D
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

αυτός ο θόδωρας τι να πω. του βγάζω το καπέλο 1.5 χρόνο τώρα. από τα 200 έχει πάρει τα 40 (και αν) και παραμένει κύριος και κυρίως τιμιότατος στο παρκέ!

PS: δεν μου χε κάνει καλή εντύπωση η μεταγραφή. στην εθνική σκοπίων μου κανε λίγο ό,τι να ναι. μετά βέβαια είδα οτι στην αδριατική λίγκα ήταν μέσα στο Top10 των καλύτερων παικτών όλα τα χρόνια και πίστεψα... ;)
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

kostasff έγραψε:ξέχασα να σου πω ότι μου αρέσει η υπογραφή σου. Ίσως επειδή δεν με έχουν ακόμη συγχωρέσει....
[youtube]IzfT5m0nKUI&feature=related[/youtube]

Στο 02:20 μετά τον απολαυστικό μονόλογο, το απόσταγμα της συμπυκνωμένης σοφίας σύντροφε Κώστα.

denis έγραψε:Σε όλους τα ίδια λες :lol: :lol: :lol:
:D :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”