Π.Α.Ο.Κ - Herenveen 20.08.2009

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Re: Π.Α.Ο.Κ - Χερενφέιν // 20.08.2009

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Καλές οι αναλύσεις για τις καρδούλες αδέρφια αλλά στο τέλος μου φαίνεται πως θα μπούμε να παίξουμε εμείς...

Τραυματίες η μισή ομάδα. Σήμερα τραυματίστηκε κι ο Σορλέν!!! Τι γίνεται φέτος; Τι γκαντεμιά είναι συτή;

Γρήγορα τους ΠΑΠΑΠΑΟΚ να κάνουν έναν αγιασμό. Χωρίς πλάκα...
Nakos_Paok_Rox_My_Sox

Δημοσίευση από Nakos_Paok_Rox_My_Sox »

ΣΟΡΛΕΝ?????ΣΚΑΤΑ ΚΙ ΑΠΟΣΚΑΤΑ!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

δευτερα θα δειξει αλλα απο οτι λενε ισως τελικα να μην ειναι τοσο σοβαρο οσο
αρχικα ειχε ειπωθει..........
Άβαταρ μέλους
steeve88

Δημοσίευση από steeve88 »

Καλησπέρα αδέρφια,
είμαι αισιόδοξος όπως και όλοι βέβαια για τον αγώνα μέσα στην Τούμπα...
Το παν είναι να μη δεχτούμε ούτε μισό γκολ...αυτό νομίζω ότι είναι σχετικά εύκολο αν αναλογιστούμε ότι στον πάγκο έχουμε τον Σάντος...Ωστόσο με τις γνωστές τακτικές του μου φαίνεται δύσκολο να σκοράρυμε....δεν ξέρω την ομάδα της Χέρνφεν και ούτε την έχω παρακολουθήσει...άκουσα ότι είναι επιθετική ομάδα και ότι έχει τον Σόλιντ για προπονητή, αλλά από την άλλη δεν πείθει καθόλου προς το παρόν στην Ολλανδία, αφού έχασε 4-1 από την Ναιμέγκεν στον τελευταίο αγώνα ακι μετά από 2 αγωνιστικές βρίσκεται στην προτελεευταία θέση της βαθμολογίας..

Δική μου άποψη??
Με τις όσες πληροφορίες έχω μαζέψει θεωρώ τις δύο ομάδες ισάξιας δυναμικότητας. Το παιχνίδι στην Τούμπα είναι κομβικό και μπορεί να χτυπηθεί, αρκεί να μην μπούμε πανικόβλητοι και αγχωμένοι...Για μένα το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέριες και στο αν θα αντέξει περισσότερο η δικιά τους επίθεση ή δικιά μας άμυνα...
Αέρα στην ομάδα θα δώσει η παρουσία του Μουσλίμοβιτς (όμως η κατάσταση δεν σώζεται με έναν επιθετικό μετρίου επιπέδου)..Με προβληματίζει η απουσία του Φωτάκη αλλά και ο τραυματισμός του Σορλέν...

Εύχομαι το καλύτερο για την ομαδάρα μας...Πρέπει να μπούμε στους ομίλους και για λόγους γοήτρου αλλά και οικονομικούς...Έτσι πιθανότατα θα αναβαθμιστεί περεταίρω το ρόστερ της ομάδας..

Κέππας Σταύρος - Νέο ενργό μέλος στο φόρουμ
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Καλως ήρθες στο φόρουμ αδερφέ μας..
Παιδιά εγώ πάλι νομίζω ότι το πρώτο ματς θα κυλήσει πολύ ήρεμα και πάλι θα δούμε έναν εξαίρετο εκτός έδρας ΠΑΟΚ.

Δεν ξέρω γιατί αλλά εκτός με εμπνέει περισσότερο..
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Steenage έγραψε:Καθησα και μελετησα την Χερενφειν ( τι σου ειναι το ιντερνετ ) και εβγαλα καποια συμπερασματα ....Καταρχην η ομαδα αυτη αμυντικα ειναι κακη αλλα επιθετικα ειναι σκετη φωτια !! Παιζει πολυ γρηγορο ποδοσφαιρο και ειναι ομαδα που μπορει να ριξει ταληρο τον Αγιαξ και να βαλει 9 γκολ στην Χερακλες αλλα ειναι και ομαδα που μπορει να φαει ντορτια απο την Σπαρτα του Ροτερνταμ και εξαρα απο την Τβεντε !! Ειναι πασιφανες δλδ οτι εχει καλη επιθεση αλλα κακη αμυνα !! Αυτα δηλαδη που λιγο πολυ τα ξερουμε ολοι !!

Ξεκινωντας απο το ροστερ της εχει ενα τερματα 20 χρονων που ειναι αρκετα καλος τον Βελγο Kenny Steppe τον οποιο τον αποκτησανε 1.500.000 απο την Germinal προπερσι και περσι ειχε 8 συμμετοχες βασικος !! http://www.youtube.com/watch?v=LfWhtb8cCi8
Eχουν ενα ταγαρι 1.98 τον Τσεχο Martin Lejsal που ειναι δανεικος απο την Τσεχικη FC Brno και ηταν αυτος που επαιξε και εφαγε την τεσσαρα απο την Nijmegen τις προαλλες !!
Βασικος ειναι ο Ολλανδος Brian Vandenbussche σε δραση http://www.youtube.com/watch?v=Qrn476GJ6gY

Η αμυνα τους ειναι ταγαρακια και αποτελειται συνηθως απο τον Michel Breuer 29 χρονων με υψος 1.83 , ο Δανος Kristian Bak Nielsen 26 χρονω 1.82 , ο Michael Dingsdag[/url] 26 χρονων 1.89 , και τον [url=http://heerenveen.theoffside.com/files/2009/01/heerenveen-v-roda-jc_goran-popov-300x283.jpg]Popov
24 χρονω 1.88 που επαιζε και στον Λεβαδειακο !! Κανανε κ μια μεταγραφη απο την Vojvodina τον Σερβο Igor Djuric 1.92 24 χρονω αλλα ακομα δεν εχει παιξει !!

Στο αμυντικα χαφ , κεντρο κτλ αποτελειται απο ενα ψηλο Σουηδο 1.92 που αποκτηθηκε απο την Καλμαρ τον Viktor Elm 23 χρονων και ειναι και γκολτσης (παταει περιοχη δλδ οπως θα ελεγε και ο Κολκας ) http://www.youtube.com/watch?v=csOyRBDKWBU
Εχουνε τον 21 χρονο Michal Svec ο οποιος αποκτηθηκε πριν 2 χρονια απο την Slavia Praga για 2.450.000 , τον Νορβηγο Christian Grindheim που αποκτηθηκε πριν 2 χρονια απο την Βαλερεγκα με 2.200.000 και αποκτησανε τον Αργεντινο Hernán Pablo Losada απο την Αnderlecht που ακομα δεν επαιξε καποιο ματς !!

Απο επιθεση εχουνε τον Michal Papadopulo που τον πηρανε φετος απο την Boleslav 1.000.000 , τον 20 χρονο Βραζιλιανο Paulo Henrique επικυνδινος σκορερ http://www.youtube.com/watch?v=HN3W-oGOSKs τον Μαροκινο Tarik Elyounoussi που σηνηθως παιζει αλλαγη , τον Σουηδο Patrik Ingelsten και αυτος αλλαγη αλλα επικυνδινος πολυ http://www.youtube.com/watch?v=hQq22DSxrYw τον 2 μετρο 35 χρονο και βασικο Gerald Sibon με θητεια σε Twente , Ajax και Eindhoven ,προπερσι ειχε 14 γκολ αλλα περσι σε 25 συμμετοχες μολις 2 !!

Κ για τελος αφησα τον καλυτερο τους παιχτη κατεμε και πιο επικυνδινο τον 21 χρονο Roy Beerens

Το βιντεο μιλαει απο μονο του
http://www.youtube.com/watch?v=9JEqZAFFJxg

Μπουκαδορος ,τριπλαδορος ,ταχυτατος και απο το βιντεο μπορεις να διακρινεις οτι παιζει σε πολλες θεσεις εξτρεμ αριστερο ειτε δεξι στον αξονα και βγαινει και σαν κρυφο φορ !!!!

Η ομαδα τους απο την κεντρο και μπροστα αποτελειται απο πιτσιρικαδες κυριως και ειναι ταχυτατη απο το τελευταιο βιντεο μπορεις να διακρινεις οτι οταν βγαινει στην επιθεση ειναι ταχυτατη και ακρως επικυνδινη ...

Να σημειωθει οτι πουληθηκε ο καλυτερος τους παιχτης Danijel Pranjic για 7.700.000 στην Bayern

Πιστευω ομως οτι μεσα στην Τουμπα θα τους φιλοδωρησουμε με ενα τριμπαλο . 3-0 ...
Αυτη την φορα θα εχει ευκαιρια και γκολ!! :|
Εξαιρετική δουλειά Στιν..

Οσο για τους ανυπόμονους, Δευτέρα κοντή γιορτή!

Τα Εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ - SC Heerenveen

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Δευτέρα 17.Αυγ.2009, θα λειτουργούν τα εκδοτήρια της Τούμπας, για την διάθεση εισιτηρίων του αγώνα εναντίον της SC Heerenveen για τα playoffs του Europa League, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 20.Αυγ.2009 στις 20:00.

Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν την Τρίτη από τις 10:00 μέχρι τις 17:00 και την Τετάρτη από τις 10:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα 1: 80 €
Θύρες 2, 3: 60 €
Θύρες 5, 6: 40 €
Θύρες 4, 4α: 20 €
Θύρες 7, 7a: 25 €

Για να αγοράσετε μέσω internet το εισιτήριο σας και για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=14CCCD5SI
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

To paok Valerenga υπαρχει σε τορεντ?

Δεν το δα πουθενα

Για το ματς με τη χερενφε ας αφησουμε τα προγνωστικα μεχρι 5 λεπτα πριν απ το ματς γιατι καθε μερα και αλλος τραυματιζεται.......
Άβαταρ μέλους
alexpaok4

Δημοσίευση από alexpaok4 »

Απαραίτητο 2 ή 3 μπαλάκια για να πάμε Ολλανδία με την ησυχία μας.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

γαμω τισ επιθεσεις εχουν κλασης καλυτερη απο τη δικια μας με αυτοματισμους-γρηγοραδα-τεχνικη.................δε μας βλλεπω καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Φίλε παρασάνδαλε λίγο πανικόβλητο σε βλέπω,
πιές κάνα φραπέ και χαλλαρα....
:) :)
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Μπραβο ρε... Ρικαρντο Steenage! Ουτε σε αθλητικα sites δεν κανουν τετοια δουλεια!

Σε φανταζομαι με καπαρντινα, γυαλια ηλιου και εφημεριδα ανοιχτη με τρυπουλες για να βλεπεις διακριτικα...
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

Λιγες ωρες πριν φυγω για τις διακοπες μου θα ηθελα να παρατηρησω κατι. Για φετος ισως ο σημαντικοτερος στοχος ειναι η προκριση στους ομιλους του ΟΥΕΦΑ, πραγμα που θα δωσει οικονομικη τονωση, πιθανον μια καλη μεταγραφη ακομα, ποντους στην ευρωπη, γενικα θα ισχυροποιησει την ομαδα. Συχνα στη ζωη και στο ποδοσφαιρο η προσπαθεια και η μεθοδικη δουλεια ανταμοιβονται, αλλα φυσικα οχι παντα. Για αυτο και πριν το ματς με την Χερενφεν (μετα θα πανηγυριζουμε ή θα γκρινιαζουμε αναλογα με την τελικη εκβαση) πρεπει να αναγνωρισουμε ανεξαρτητα του τι τελικα γινει οτι απο αρχες Ιουλιου εγινε απο τη διοικηση, το προπονητικο τιμ και τους παιχτες μια πολυ σοβαρη,εντατικη και μεθοδικη προσπαθεια με στοχο τα 4 παιχνιδια πριν τους ομιλους. Η ομαδα μαζευτηκε νωρις μετα απο ολιγοημερες διακοπες, εκανε σκληρη προετοιμασια, οι μεταγραφικες κινησεις εγιναν οσο γινοταν γρηγοροτερα για να ειναι ολοι παροντες στην προετοιμασια (οταν εμεις ειχαμε τελειωσει μεταγραφες οι αλλοι ακομα βολιδοσκοπουσαν παιχτες), αποκτηθηκαν αρκετοι παιχτες χρησιμοι στα ορια που μας επιτρεπει το βαλαντιο μας, γενικα δεν μπορω να φανταστω τι αλλο θα μπορουσε να γινει για να ειμαστε πιο ετοιμοι απο αρχες Αυγουστου. Τους Νορβηγους τους περασαμε τωρα ειναι οι Ολλανδοι. Κανεις δεν ξερει φυσικα τι θα γινει, αλλα προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος που για μια ακομα φορα την τελευταια διετια ειδα την ομαδα να λειτουργει με σοβαροτητα και πληρη επαγγελματισμο. Γενικα πιστευω οτι στην Ελλαδα τα τελευταια χρονια το μονο που λειτουργει αποδοτικα και με συστημα ειναι ο ...ΠΑΟΚ! Που τα προηγουμενα χρονια ηταν ενα ξεφραγο αμπελι. Μακαρι να περασουμε, θα ειναι χαρα για τον κοσμο και αναγνωριση της προσπαθειας παιχτων και διοικησης.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

eorptol έγραψε:δευτερα θα δειξει αλλα απο οτι λενε ισως τελικα να μην ειναι τοσο σοβαρο οσο
αρχικα ειχε ειπωθει..........
με το roster που έχει φέτος η ομάδα , απουσίες δε θα πρέπει να την επηρεάζουν. έχει την ελευθερια ο santos να αλλάξει πρόσωπα και συστήματα έτσι ώστε να καλύψει οποιαδήποτε απώλεια. μέχρι στιγμής βλέπαμε τα "μειονεκτήματα" του να έχεις ένα roster με 20 εργάτες , τώρα νομίζω θα δούμε το πλεονέκτημα ενός τέτοιου roster.

με την εξαίρεση ίσος του muslimovic που εκεί κάτι λάθος έχει προγραμματιστεί μιας και αφήσαμε χούτο-μπακαγιόκο χωρίς αντικατάσταση. εκτος και αν περιμένουν κάτι...έχει φιλόμενο θα μου πεις αλλα δε ξέρω ακόμα δεν έχει πάρει μπρός
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

nikos55 έγραψε:Λιγες ωρες πριν φυγω για τις διακοπες μου θα ηθελα να παρατηρησω κατι. Για φετος ισως ο σημαντικοτερος στοχος ειναι η προκριση στους ομιλους του ΟΥΕΦΑ, πραγμα που θα δωσει οικονομικη τονωση, πιθανον μια καλη μεταγραφη ακομα, ποντους στην ευρωπη, γενικα θα ισχυροποιησει την ομαδα. Συχνα στη ζωη και στο ποδοσφαιρο η προσπαθεια και η μεθοδικη δουλεια ανταμοιβονται, αλλα φυσικα οχι παντα. Για αυτο και πριν το ματς με την Χερενφεν (μετα θα πανηγυριζουμε ή θα γκρινιαζουμε αναλογα με την τελικη εκβαση) πρεπει να αναγνωρισουμε ανεξαρτητα του τι τελικα γινει οτι απο αρχες Ιουλιου εγινε απο τη διοικηση, το προπονητικο τιμ και τους παιχτες μια πολυ σοβαρη,εντατικη και μεθοδικη προσπαθεια με στοχο τα 4 παιχνιδια πριν τους ομιλους. Η ομαδα μαζευτηκε νωρις μετα απο ολιγοημερες διακοπες, εκανε σκληρη προετοιμασια, οι μεταγραφικες κινησεις εγιναν οσο γινοταν γρηγοροτερα για να ειναι ολοι παροντες στην προετοιμασια (οταν εμεις ειχαμε τελειωσει μεταγραφες οι αλλοι ακομα βολιδοσκοπουσαν παιχτες), αποκτηθηκαν αρκετοι παιχτες χρησιμοι στα ορια που μας επιτρεπει το βαλαντιο μας, γενικα δεν μπορω να φανταστω τι αλλο θα μπορουσε να γινει για να ειμαστε πιο ετοιμοι απο αρχες Αυγουστου. Τους Νορβηγους τους περασαμε τωρα ειναι οι Ολλανδοι. Κανεις δεν ξερει φυσικα τι θα γινει, αλλα προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος που για μια ακομα φορα την τελευταια διετια ειδα την ομαδα να λειτουργει με σοβαροτητα και πληρη επαγγελματισμο. Γενικα πιστευω οτι στην Ελλαδα τα τελευταια χρονια το μονο που λειτουργει αποδοτικα και με συστημα ειναι ο ...ΠΑΟΚ! Που τα προηγουμενα χρονια ηταν ενα ξεφραγο αμπελι. Μακαρι να περασουμε, θα ειναι χαρα για τον κοσμο και αναγνωριση της προσπαθειας παιχτων και διοικησης.

αδερφε δυστυχως δεν ειχα καταλαβει μεχρι τωρα ποσο ωριμες και καλοπροαιρετες ειναι οι αποψεις σου. τα τελευταια σου ποστ τα διαβαζω με πολυ προσοχη και χαιρομαι ιδιαιτερα που υπαρχουν φωνες οπως η δικη σου. καλα να περασεις στις διακοπες σου κι ευχομαι οταν γυρισεις η ΠΑΟΚΑΡΑ μας να ναι στους ομιλους :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”